985
-
skorktr #225 Szerintem nagyon jó lett a What I've Done. Igaz h a régi Lp sokkal jobba tetszik, még a HT korában:) De most ujjitotak, ez is nagyon jóó. Bár sztem a legeslegjobb klippje a Papercut-nak van -
#224 na a What I've Done ezen a szvazáson megbukott, meg is érdemelte...a Sweet Sacrafice valóban jobb szám + a klipp is faszább
azért mégis az LP-re szavaztam, mert mint banda veri az Eva-t -
#223 legalább van olyan is aki egyet ért velem -
darkphoenix #222 MTV Battle of The Videos
mindenki szavazzon az lp-re!! -
#221 a szám rohadtjó, de a klipp még most se tetszik, szvsz túl sablonos :c -
lord nihilus #220 igen nekem is, a klipp stílusa bejövős. A zene stílus is nagyon teccik -
#219 nem tom mi abajotok vele...
nekem tetszik-.- -
blackgamer #218 youtube link a kliphez -
ZsirosKenyer #217 nem tudom mit akarnak a popszcénával már így is hatalmas népszerűségnek örvendhetnek, melyet csak a lustaságuk csorbít, mivel ennyi évig nem hoztak ki új albumot így sokan elfelejtették őket.
Amúgy nem tudom ki ismeri a LP legelső próbálkozásait még a hybrid theory előtti időszakban??
Ott sem volt Mike, sem progresszív effektek mégis sokkal élvezhetőbben összerakott számokat írtak mint a legújabb. -
Apex7 #216 Hát nem tom...., érdekes mód nekem ez az első, olyan LP-s klipp és szám, ami lázban tartott (mármint mentem a téma után a neten, mint az állat: de miaz a Minutes to mindnight, de mi az a Doomsday Clock), már a Kyotói egyezményél tartok. :D
Én is letöltöttem emígy a Fake albumot és érdekes módon a sok Fake szám között, azért akadtak nagyon Linkin Parkossak (persze már eleve az énekhangról ordít, hogy nem Mike-ék csinálták, de emígy tetszettek)
Ami az LP-s folytatást illeti, talán szükséges volt kezdetnek egy nyálas szám, hogy pop szcéna is felkapja rá a fejét....???
-
ZsirosKenyer #215 tisztában vagyunk a dolgokkal amiket leírtál, ennek ellenére én továbbra is haragszom rájuk a stílusváltás miatt.
A régi linkin park-ban pont az tetszett hogy egyedi volt, nem pedig olyan mintha bekapcsolnám vmelyik rock-rádiót. Mindehhez hozzájárult Mike szövegelése, Hahn scratchelése nomeg a zsír effektek melyekből szinte alig maradt vmi.
A minutes to midnight jelentését én is értettem, viszont rettentően gagyinak tartom mint albumtémát. Pláne ilyen lájtos-nyálas körítésben mint az első szám volt..
Csalódás.. -
#214 és akkor ezen ki énekel?vagy mien zene ez akkor? -
#213 innen -
#212 ezt most honnan lehet tudni hogy FAKE ami kint van? -
#211 oké... -
Apex7 #210 Azért elég gagyi kirtikákkal jöttök Linkin ügyileg.... Egy dal és egy klipp alapján elítélni egy teljes albumot felelőtlenség.
Egyébként is szépen a szánkba rágták, hogy búcsúznak a rap-rock, nu-metal köntöstől, úgyhogy előfordulhat, hogy mostantól kezdve Mike rappelését max a Fort Minorban hallhatjátok.
Egyébként aki tudja, hogy valójában mit is takar a "Minutes To Midnight" cím, az kétszer is meggondolja, hogy miként fikázza őket.
A Midnight a világvége szinonímája. (keressetek rá valamelyik keresőben a Doomsday Clock kifejezésre, vagy magyarul a Végítélet Órájára és megértitek), amúgy meg nagyon aktuális a téma....
Annyit azért meg tessék Mr. Hahn javára írni, hogy elég bevállalós volt, hogy a World Trade Center összeomlását, Hitlert, Husseint és az emberiség többi gyarló tettét bele merte vágni a klippbe.
Anno a U2 klippjét betiltották egy rohadt utasszállító repülő megjelenítése végett, az egyik klippjükben (pedig az még burkoltan sem célzott a WTC-re)
A What Ive Done klippjében szereplő rózsa motívum lett a legjobb (és az akkor pont alatta futó szöveg)
Úgyhogy tessék előbb jól utánnanézni, hogy mit miért is csinálnak a fiúk. (Amúgy meg az LP bezsebelt egy rakás díjat még nu-metálos korában, tehát szó sincs érvényesülni akarásról)
És még mielőtt valaki elkezdené az új stílusuk még véletlenül sem EMO!!!!! -
#209 utánnanéztem tényleg fake-nak néz ki, én kérek elnézést -
#208 a FAKE album
De sztem az eredeti se lesz nagy dobás. -
#207 Az album még nem jött ki... -
#206 katasztrófa, ritka szar lett az új album, le is töröltem -
Hajnalcat #205 Kérdezd meg Dávidot (Kukac). -
Hajnalcat #204 Nah, ezer év után végre látok, hallok valamit róluk... Hát nem lett egy nagy durranás, elég gyengére sikerült mind a klipp, mind a zene. Valami hú de nagyot akartak csinálni ezekkel a bevágott történelmi részekkel, de nem jött össze nekik. Egyetértek Zsíroskenyérrel, túl erőltetett... Remélem, hogy a többi számuk jobb lesz, de ezek után kevés reményt fűzök hozzá. -
ZsirosKenyer #203 megnéztem a klippet.
elég erőltetett a sok bevágott világkép, valahogy olyan "divatos" lett az egész videó.
nekem nem tetszik, remélem az albumon lesznek komolyabb számok is mert még a végén a koncertra sem lesz kedvem elmenni -
#202 megnéztem a klippet, hát ez nagyon nem lett "linkin parkos". kíváncsi vagyok már az új albumra, mit hozhattak össze :| -
#201 ---ll--- -
#200 Én kezdem megszeretni a számot, de nem lesz tuti favorit sohase, igazából minden szám veri a HT-ról is és a Meteora-ról is, a klipp se sikerült jól, szép tátogási hibák vannak az elején, meg tudtam én is hogy valamire emlékeztet a klipp, hát persze a Beautiful Day-re.Mellesleg végén a nananana-zás eléggé gyerekes dolog.
Én is sajnálom, hogy erre akar tovább haladni a banda, valószínű inkább a szakmai elismerésre vágynak, tudjátok ti is hogy a nu-metal bandákat nem igazán értékelték/ik.
A zene is sajnos koppintás, tisztán a Breaking Benjamin hangszerelésével egyezeik meg, sőt hangulatilag is egy síkon mozognak, én így érzem.
Annak ellenére hogy a szám jó, az nem tetszik a legjobban hogy már nincs is egyéniségük, itt inkább ez az én problémám.
Ja és azon ritka emberek egyike vagyok akinek a Meteora jobban tetszik, azt nem tudom miért kell fikázni. -
#199 a meteorával mi a baj -
#198 hát szerintem elég nyálas lett,a klip meg elég U2 koppintás,nem ezt vártam tőlük... :(,alulmúlja a meteorát is......szánalom -
#197 Nekem őszintén szólva tetszik, de azért remélem kicsit "erősebb" lesz az egész album -
FLeK0 #196 what I've done videoklip, és CD minőségű mp3. -
#195 teljes what ive done -
ZsirosKenyer #194 nekem nagyon nem tetszik, nem elég hogy light-os de kifejezetten tucathangzása van. ha nem tudnám h LP akár rasmusra is tippelhetnék..
A linkin park-nak mindig is sikerült egyedi számoakt csináli a nu-metal műfajon belül, de ez a szám nagyon el lett rontva. Remélem az album többi trackje jobb lesz, mert ezen nem látszik a több éves munka. -
#193 Nekem bejön.Több kritikát olvastam,vannak akik a lightossága miatt "szidják" és vannak akik hiányolják Mikeot.Ebbe van némi igazság, viszont a Breaking the Habit-ben úgyszintén nem szerepel Mike és mégis jó.Személy szerint nem hiányolom a rap -rock stílust(Mike-nak nagyon jó hangja van amúgy is(pl live in texas - ph5ng me away, - reméljük többi szám valamelyikén ilyen módon hallhatjuk majd:P)feelinges szám, nem is olyan nagy baj h nem zúzós.Bejött az amit az LP mondott..Ez teljesen más lett... De pont ettől jó...Kell az újítás.. 1 szám alapján azért ne ítéljük el az albumot. Jah és LP foreva.. -
#192 What I've Done Full
Valahogy kiszivárgott már a teljes szám.
Nekem nem jön be, túl lágy meg monoton, hiányzik belőle Mike is meg Hahn is... -
#191 Hogy-hogy nem tudok regisztrálni a linkin.hu fórumára?
Állandó jelleggel ezt dobja ki a szabályok elfogadása után:http://www.linkin.hu/forum/index.php?act=Reg&coppa_user=0&termsread=1&coppa_pass=1
-
#190 már rájöttem, belehallgattam 1-2 számba -
#189 FAKE -
ZsirosKenyer #188 izgi -
#187 hm
Directory: Linkin Park - Minutes To Midnight (2007)
Files:
01. Linkin Park - Stand!.mp3
02. Linkin Park - Bleed It Out.mp3
03. Linkin Park - Get Through.mp3
04. Linkin Park - What I've Done.mp3
05. Linkin Park - In This World.mp3
06. Linkin Park - The Little Things Give You Away.mp3
07. Linkin Park - Hold Nothing Back.mp3
08. Linkin Park - Over The Top.mp3
09. Linkin Park - Promisse.mp3
10. Linkin Park - Real Life.mp3
11. Linkin Park - Afraid This Time.mp3
12. Linkin Park - 2 Worlds.mp3
13. Linkin Park - Until The End.mp3
14. Linkin Park - Collapsing The Unit.mp3
15. Linkin Park - We Use The Pain.mp3
16. Linkin Park - One Perfect Something.mp3
17. Linkin Park - No Way (Bonus Track).mp3
18. Linkin Park - Feel (demo '01) (bonus track).mp3
19. Linkin Park - Screaming At Space (Bonus Track).mp3
20. Linkin Park - [Qwety] (Live Somer Sonic '06) (Bonus Track).mp3 -
bad boy 2 #186 11.What I've Done-ez a szám be illene a der attack albumba mert ott volt hasonló a banda! nekem tetcik