985
-
#265 Nem mondtam 1 szóval se h nem jó az In the end klippje. De akárhogy nemtetszik neked az új ,tele van mélységi dolgokkal.Az In the end klippje fantáziavilág ahogy azt te is említed(Grafikai szerkesztettsége is komoly). A WID-ba pedi az igazi világ tényei vannak. (pl.Afrikai éhség vs azz amcsi mekis kajazabálás. ,diktátorok stb..) A hülyegyerek megfogalmazást nem szószerint értettem. elég rájuk nézni.Nézd meg őket HT idején --> Fiatalok,(Mike piros haja felejthetetlen:D ) megvan az egyedi nu-metal stílus.. Kb gyerekek voltak
és nézd meg ma őket --> idősebbek, komolyodtak , Mike szakállak jóval öregebbnek néz ki. Chester nem festette be a haját , Brad haja meg aztán egyenesen kész:D És a zenéjük is velük változott.
Visszatérve ebből is látszikh felnőttek, kinézetük, zenéjük és a koruk változik.
Megintcsak jöhet a fikázás, és az oltás, De amíg ki nem jön az album sztem továbbra se ítéljük el őket -
ZsirosKenyer #264 itt nem a lágyságon és keménységen van a hangsúly hanem az egyediségen.
és az új szám tucat!
"az idézőjeles idióta hülyegyerekekből komoly zenészek lettek"
én nem vettem észre h az in the end klippjében azok lettek volna. Sőt a fantáziavilága is remek a klippnek, nincsenek benne gördeszkások, falfirka meg semmi amiért "hülyegyerekek" lennének.
na jó mostmár tényleg nem kritizáok tovább, jobban teszem ha megvárom az albumot..
csak nehogy az legyen h "én megmondtam" :/ -
Goth #263 És teljesen igazad van =) de azt azért bánom, hogy csak 1 számban lesz rep :C -
#262 Akár sláger lesz ez a szám akár nem, ne felejtsük el azért h az album nem csak ilyen számokból fog állni. Ajánlom figyelmetekbe ezt a linket:
http://www.linkin.hu/forum/index.php?showtopic=596&st=4
Itt leírtak alapján lesz zúzósabb és lightosabb szám is egyaránt.(Sőt azért h mégse vesszen el a nu-metál hangzás lesz 1 rapes szám is)
Meteora-n is vannak azért lágyabb számok pl Numb, vagy a Bth.
A más hangzás a kommentjeitek alapján nem pozitív vélemyént mutat.
Nekem az a véleményem h akármennyire is szeretnénk a régi Linkin Park stílust, újitani kellett.(Visszatérve a régi LP-hez állítom akkor meg lettek volna a "mért még mindíg a séma, meg a régi stílus mért nem új" beszólások.)A srácok idősebbek, komolyodtak, mondhatni felnőttek. Most nézd meg az In the end klipjét( az is jó persze:D ), de utána nézd meg a WID klpijét. mérföldnyi a különbség. az idézőjeles idióta hülyegyerekekből(Nemmondom h akkor nem szerettem őket :D de komoly zenészek lettek.Felnőttek, idősebbek. Ezzel nem lehet mit kezdeni. Az idők változnak ugyanúgy ahogy velük a zenéjük is. Letisztultabbá vált, feelingesebb, megvalósították azt ami bennük rejlett. nekem ez a véleményem h az igazi szenész most jött igazán ki. Lehet engem ezért leszólni,, fikázni, én mindígis szerettem az LP-t, mindígis fogom. -
#261 Ezt úgy értettem hogy a zenéjük megközelítőleg legyen annyira dinamkus mint a felsorolt két zenekaré, persze megőrizve az ő egyéniségüket.
De amúgyis még mindig egy számról beszélünk.Nem látom én se hogy milyen lesz az album, lehet majd akkor mindent visszaszívok amit idáig beszéltem. -
#260 "Jobb lett volna inkább akkor a SOAD vagy a Slipknot felé elmozdulniuk"
na ne már D:: -
thoomas #259 teljesen igazatok van!!!nektek is...:) A "sláger" szót ugy értettem amugy h a Linkin fanoknak lesz az...szal éted:D De(amit már többen is írtak) sztem az van h vmi ujjat akartak alakitani. Meghát a nyereség...:P
És lesznek akik majd csak azért hallgatják mert sláger lesz:S Sokan már el is felejtették az LP-t sztem, sajnos.
a régi linkinről meg annyit h nekem mindig "bérelt" helye van a telómon az egész hybrid theory albumnak:Pmeg a többinek is:P -
Lpneo #258 Nem kell félni az új albumtól, mert jó lesz. -
#257 Én sem örülök egyáltalán hogy sláger lesz, sztem is ki kellett volna törniük a zenecsatornák világából, nem szabadna bevegyülniük a sok b*zi emo együttes közé.Egy A Place For My Head jellegű szám, s már nem is játszodta volna a k*csög viva.
Jobb lett volna inkább akkor a SOAD vagy a Slipknot felé elmozdulniuk, persze nem majmolni őket. -
ZsirosKenyer #256 én nem akarom hogy sláger legyen. Így kb ugyanazok fogják szeretni mint a good charlotte-t meg a yellowcardot.
Chesterék úgylátszik belátták hogy az a korosztály aki régen odavolt értük már felnőtt, így most új hangzással kicsit popposabb albumot akarnak összedobni az új generációnak, akiknek fogalmuk sem lesz arról hogy milyen is volt az IGAZI linkin park.
gondolhattak volna inkább az öreg fanokra, nempedig a sikoltozó tizenévesekre.
Persze nem akarom már a megjelenés előtt lehordani az albumot, de rossz előérzetem van. -
Goth #255 ez a beszéd ^^ -
FLeK0 #254 május 15. -
thoomas #253 akármit is mondtok, sztem megint hozták a formájukat!!!:D:D Ez a szám ugyanugy és ugyanakkora sláger lesz mint a többi:P és még évek multán is hallgatni fogjuk!!legalább is tuti!!:P
az album mikor fog megjelenni? -
#252 igaz, sok meghallgatás után én is észrevettem, de előre nagyon hasonlónak találtam a hangszerelést -
Goth #251 még jó, hogy nem vagyunk egyformák =) -
ZsirosKenyer #250 az eddigi LP számokat kb 2 év után sikerült szarrá hallgatni, ezt az újat pedig fél nap alatt :C
-
Goth #249 Sztem meg a Breaking Benjamin nemcsak az új szám függvényében jó, hanem úgy egyébként is :p
De nyílvánvalóan nem ilyen lesz az egész album, majd Mike földhöz bassza a gitárt, és minden ok lesz -.- De nekem ez a szám is tetszik, szarrá hallgattam már. -
ZsirosKenyer #248 még a breaking benjamin is jobb mint az új szám :/ -
Goth #247 szerintem voszont rohadtjó az új szám. Ez a hangzás szimpatikus -.-
A Breaking Benjamin pedig teljesen más. -
darkphoenix #246 eredetit? megmondanad melyik boltbol vetted mert akkor megyek veszek egyet enis :P -
#245 Eszty biztos vmi nagy hacker, feltörte az LP kiadójának számítógépét és lenyúlta az új lemezt -
ZsirosKenyer #244 *sóhaj... -
FLeK0 #243 nem szivárgott ki.
Még a fontosabb embereknek sem küldtek másolatokat, hogy ezt megakadályozzák, hanem a managerük egy példánnyal személyesen kereste fel azokat az embereket akiknek meg kellett hallgatnia a megjelenés előtt. Most te vagy vmi belsős warneres guru vagy, vagy nagyon keversz vmit az ő zenéjükkel. -
Eszty90 #242 képbe vagyok én is hogy május 15én jelenik meg a netre viszont má rég kiszivárgott... de ha nem találod akkor nem mondom hogy botkezű....na mindegy pá -
#241 onnan hogy még nincs új album, nm. -
Eszty90 #240 nemtudom miről beszélsz, én az eredetit hallgattam, most attól hogy nem tetszik, rögtön nem a jót hallgattam meg botfülű...ha nektek tetszik akkor majd megveszitek és hallgatjátok! én véleményt nyilvánítottam, azt hittem azé van a topic...de látom nálatok csak a pozitiv kritika érvényesül... -
FLeK0 #239 botfüled -
Eszty90 #238 És te honnan tudod hogy én mit hallgattam végig? azé fülem még van... -
#237 Eszty látszik hogy nem vagy képbe...nem is az "eredeti" albumot hallgattad végig!!! -
#236 nem egészen Grey Daze számok vannak rajta, de a többség az asszem, a többi bandáról én sem tudok semmit, egyébként a FAKE albumot töröltem, végig se hallgattam -
Eszty90 #235 Nálam bukott az új album. Meghallgattam és nem sűrűn elégítette ki az igényeimet...Egyébként LP ügybe semmivel nem vagyok képbe, csak az albumokkal, és a számaikkal, de nekem a régebbiek jobban bejöttek!!! Az új albumot kénytelen voltam törölni. A What i've done tetszik, de nem az a szám amit nem tudok megunni 4 nap állandó hallgatás alatt. -
FLeK0 #234 kb. 10 éve nem létezik már az az együttes. -
sTaTiC90 #233 Grey Daze? Alig találtam róla vmit! Letölteni semmit nem tudok tőlük... egy két dalszöveget találtam... a Linkin Park fake = Grey Daze új album? Plz írj le mindent amit tudsz a fake albumról,nem csak én szeretném tudni! De ha adsz egy linket ahonnan többet megtudnék,hálás lennék...! Köszi -
FLeK0 #232 olvasd el ezt az interjút. -
#231 az is lehet hogy a lemez hivatalos megjelenése előtt fennt lesz, így volt a Within Temptation albummal is, már vagy 2 héttel a megjelenés előtt le lehetett tölteni, vagy ha nem akkor majd megjelenés után pár nappal tutiés a kommentekből ki lehet következtetni majd hogy igazi-e -
#230 és mikor lesz fent kb az igazi
mikor tudom hogy ez az "eredeti"? -
#229 pl. Grey Daze(Chaster LP előtti bandája) és még mások is, azokat nem tudom -
sTaTiC90 #228 Szasztok! Letöltöttem én is a Linkin Park Fake albumot! Nekem bejött,bár észrevehetően nem Linkin Park! Nem tudjátok mi a Fake albumnak a valódi előadója?
Aki tudja az írjon PLZ!
THX -
darkphoenix #227 LPTV07 ep. 5 link -
#226 jaja annak van a legjobb klippje-->aztán meg az In the End-nek