985
-
Goth #305 hááát nekem ez nem jön be annyira :/ az eleje elég gagyi, mint valami amatőr banda, akárcsak az utolsó 10 mp -.- Bár lehet, hogy jobb minőségben ennek ellenére élvezhető lesz :p -
#304 Hát ez nagyon jó!!!!
Kár hogy nem ezt választották első singlenek az albumról, vagy 100x jobb a WID-nál mégha csak 30 mp.-et is hallottam belőle. -
ZsirosKenyer #303 ha ez real, akkor kezdek reménykedni a full albumban.
bár ennek ellenére még mindig hiányzik az eredeti linkin park hangzás :((( -
#302 wow ez kurvajó -
darkphoenix #301 given up 30 sec. -
#300 Én tudtam sorrendet állítani, kb. így vannak a kedvenceim.
A Nobody's Listening nem nagy szám, a koncert változatát azt viszont bírom. -
#299 Ahogy thoomas írta...az And One az Underground V1.0 -es albumon van, a QWERTY (Live) pedig az Underground V6.0 -on.
És sztem jók, lehet szerintünk nem érdemelte meg az "igazi" albumra kerülést...kár értük.:(A QWERTY valószínű nagyobbat tarolt volna rock/metal körökben mint a WID. -
#298 Hehe, most jövök csak rá h mi az a szám ami a főoldalon a M2M felirat felett van és éppen 29760. Ez a hátralévő percek száma május 15 0:00-ig :) -
thoomas #297 ezek a számok különböző koncert felvételek és underground albumokról vannak!!
Qwerty, a Nobody's listening hol van?????:D:D:D sztem az is nagyon ott van!!De sztem tök felesleges top 10-et csinálni:) én legalábbis nem tudnék sorrendet csinálni:D -
#296 Ejj... Ezekből 2 nem ismerős:
2.QWERTY (Live)
9.And One
Ezek milyen albumban vannak/vannak egyáltalán vmilyen albumban? :)
Mert hogy az eddigi "rendes" albumaikon nincs rajta egyik sem az biztos, ha meg ennyire jók, mért ninscenek rajta? :)
System Of A Down-nál volt olyan, hogy egy élő koncertszám keringett a neten ami egészen jó volt, és egyik albumon sem volt megtalálható. A következő albumba viszont beletették a rendes studióváltozatát. -
#295 Gondoltam készítek egy Top 10 LP-t unalmamban:
1.From The Inside
2.QWERTY (Live)
3.A Place For My Head
4.Paper Cut
5.Wish (Live) - NIN Cover
6.Crawling
7.Lying From You
8.One Step Closer
9.And One
10.Figure.09
Jó lenne ha vmit változtatna ezen a M2M. -
ZsirosKenyer #294 én emlékszem amikor kb ugyanennyire(vagy még jobban) vártam a az új albumot, és kiadták a somewhere i belong-ot, na akkor marhára tetszett a klip, a szám meg minden. Aztán maga az album is ütött.
MOST viszont május 11-ig egyelőre csalódott vagyok, remélem meg fog változni -
#293 Senki nem jár erre? -
#292 Megnéztem az új klipet. Hát, nem váltja meg a világot, de nem is rossz ez annyira. Az biztos viszont h jobban tetszik mint anno tetszett a Somewhere I Belong és ettől a számtól függetlenül a Meteora egy nagyon jó kis album lett sztem (mégha nem is olyan jó, mint a Hybrid Theory), szóval még bármi lehet. -
#291 Basszus, csak most látom h kint van egy új szám, klippel az új albumból ami mindjárt megjelenik :) Azt hittem h nagyobb hangja lesz... -
#290 Lil Mama rajongótábora(van neki???) tisztességes volt -
FLeK0 #289 aha
végül melyik tábor csalt többet? :) -
Lpneo #288 Mi ez a kamu hogy Hollandiában már május 11-én megjelenik?
És Magyarországgal mi van? Pedig ha tudnák hogy a magyar rajongóknak köszönhetik a battleofvideos győzelmet... -
#287 Tessék!Jó zenélést! -
#286 te se bírod hogy felfogni hogy még NEM JELENT MEG????hát akko töltsd le a fake-t azt hokizzá rá..... -
darkphoenix #285 az otos lotto nyeroszamait nemkered? -
headmaster #284 Aki tud nekem adni vmi linket Minutes to Midnight-ho azt megköszönném. De a rendeshez amiben 12 track van ne a másikhoz amiben vagy 20. Kösz
-
Lpneo #283 Valaki oszlopos linkin.hu tag jelezzen már be oda hogy nem működik a fórumregisztráció.
Kösz -
Goth #282 mert jók, htx -
#281 megnyerték a szavazást ^^ -
darkphoenix #280 LPTV07 Ep. 7 link -
#279 Aki nem tudja lejátszani annak ajánlom ezt a linket:
Free FLV player -
darkphoenix #278 hasznalj mplayer-t link -
#277 az aol sessionösnél a weblejátszó azt írja hogy this video is currently unavailbe in your aera.a flv file-t a media palyer classic csak hangot ad :( -
#276 Felkerült 2 élő WID videó www.linkin.hu - ra. Érdemes megnézni -
#275 Lil Mama 0% -
Lpneo #274 Magasan vezet LP -
#273 Megint szavazás http://www.mtvbattleofthevideos.com/ - on jelenleg LP vezet evansence ellen 50% - 49% hajrá LP! -
#272 legalább fél éve undorom van tőlük, 2 percnél tovább nem bírom nézni/hallgatni ami ott megy -
Goth #271 te se nézel ilyen fos csatornákat? -.- -
#270 én még csak a PC-men láttam -
#269 MCM-en is adják:D -
#268 már viván is láttam -
thoomas #267 Yep:P
addják az MTV-n Fresh-ben!!!:P:P -
#266 Csak jelzem, hogy a WID a Billboard Hot Modern Rock listáján egy nekifutással az első helyen végzett:link.
Ja és maximálisan egyet értek Cheste1-el, fejezzük be a kommentálást addig amíg meg nem hallgassuk az M2M-t legalább 2x.