985
  • Goth
    hááát nekem ez nem jön be annyira :/ az eleje elég gagyi, mint valami amatőr banda, akárcsak az utolsó 10 mp -.- Bár lehet, hogy jobb minőségben ennek ellenére élvezhető lesz :p
  • Qwerty4
    Hát ez nagyon jó!!!!
    Kár hogy nem ezt választották első singlenek az albumról, vagy 100x jobb a WID-nál mégha csak 30 mp.-et is hallottam belőle.
  • ZsirosKenyer
    ha ez real, akkor kezdek reménykedni a full albumban.

bár ennek ellenére még mindig hiányzik az eredeti linkin park hangzás :(((
  • sweech
    wow ez kurvajó
  • darkphoenix
    given up 30 sec.
  • Qwerty4
    Én tudtam sorrendet állítani, kb. így vannak a kedvenceim.
    A Nobody's Listening nem nagy szám, a koncert változatát azt viszont bírom.
  • Qwerty4
    Ahogy thoomas írta...az And One az Underground V1.0 -es albumon van, a QWERTY (Live) pedig az Underground V6.0 -on.
    És sztem jók, lehet szerintünk nem érdemelte meg az "igazi" albumra kerülést...kár értük.:(A QWERTY valószínű nagyobbat tarolt volna rock/metal körökben mint a WID.
  • scorpeeon
    Hehe, most jövök csak rá h mi az a szám ami a főoldalon a M2M felirat felett van és éppen 29760. Ez a hátralévő percek száma május 15 0:00-ig :)
  • thoomas
    ezek a számok különböző koncert felvételek és underground albumokról vannak!!
    Qwerty, a Nobody's listening hol van?????:D:D:D sztem az is nagyon ott van!!De sztem tök felesleges top 10-et csinálni:) én legalábbis nem tudnék sorrendet csinálni:D
  • scorpeeon
    Ejj... Ezekből 2 nem ismerős:
    2.QWERTY (Live)
    9.And One

Ezek milyen albumban vannak/vannak egyáltalán vmilyen albumban? :)
    Mert hogy az eddigi "rendes" albumaikon nincs rajta egyik sem az biztos, ha meg ennyire jók, mért ninscenek rajta? :)
    System Of A Down-nál volt olyan, hogy egy élő koncertszám keringett a neten ami egészen jó volt, és egyik albumon sem volt megtalálható. A következő albumba viszont beletették a rendes studióváltozatát.
  • Qwerty4
    Gondoltam készítek egy Top 10 LP-t unalmamban:

1.From The Inside
    2.QWERTY (Live)
    3.A Place For My Head
    4.Paper Cut
    5.Wish (Live) - NIN Cover
    6.Crawling
    7.Lying From You
    8.One Step Closer
    9.And One
    10.Figure.09

Jó lenne ha vmit változtatna ezen a M2M.
  • ZsirosKenyer
    én emlékszem amikor kb ugyanennyire(vagy még jobban) vártam a az új albumot, és kiadták a somewhere i belong-ot, na akkor marhára tetszett a klip, a szám meg minden. Aztán maga az album is ütött.

MOST viszont május 11-ig egyelőre csalódott vagyok, remélem meg fog változni
  • scorpeeon
    Senki nem jár erre?
  • scorpeeon
    Megnéztem az új klipet. Hát, nem váltja meg a világot, de nem is rossz ez annyira. Az biztos viszont h jobban tetszik mint anno tetszett a Somewhere I Belong és ettől a számtól függetlenül a Meteora egy nagyon jó kis album lett sztem (mégha nem is olyan jó, mint a Hybrid Theory), szóval még bármi lehet.
  • scorpeeon
    Basszus, csak most látom h kint van egy új szám, klippel az új albumból ami mindjárt megjelenik :) Azt hittem h nagyobb hangja lesz...
  • Qwerty4
    Lil Mama rajongótábora(van neki???) tisztességes volt
  • FLeK0
    aha
    végül melyik tábor csalt többet? :)
  • Lpneo
    Mi ez a kamu hogy Hollandiában már május 11-én megjelenik?
    És Magyarországgal mi van? Pedig ha tudnák hogy a magyar rajongóknak köszönhetik a battleofvideos győzelmet...
  • Qwerty4
    Tessék!Jó zenélést!
  • lpmaskmancick
    te se bírod hogy felfogni hogy még NEM JELENT MEG????hát akko töltsd le a fake-t azt hokizzá rá.....
  • darkphoenix
    az otos lotto nyeroszamait nemkered?
  • headmaster
    Aki tud nekem adni vmi linket Minutes to Midnight-ho azt megköszönném. De a rendeshez amiben 12 track van ne a másikhoz amiben vagy 20. Kösz
  • Lpneo
    Valaki oszlopos linkin.hu tag jelezzen már be oda hogy nem működik a fórumregisztráció.
    Kösz
  • Goth
    mert jók, htx
  • sweech
    megnyerték a szavazást ^^
  • darkphoenix
    LPTV07 Ep. 7 link
  • Chester1
    Aki nem tudja lejátszani annak ajánlom ezt a linket:
    Free FLV player
  • darkphoenix
    hasznalj mplayer-t link
  • lpmaskmancick
    az aol sessionösnél a weblejátszó azt írja hogy this video is currently unavailbe in your aera.a flv file-t a media palyer classic csak hangot ad :(
  • Chester1
    Felkerült 2 élő WID videó www.linkin.hu - ra. Érdemes megnézni
  • Qwerty4
    Lil Mama 0%
  • Lpneo
    Magasan vezet LP
  • Chester1
    Megint szavazás http://www.mtvbattleofthevideos.com/ - on jelenleg LP vezet evansence ellen 50% - 49% hajrá LP!
  • Qwerty4
    legalább fél éve undorom van tőlük, 2 percnél tovább nem bírom nézni/hallgatni ami ott megy
  • Goth
    te se nézel ilyen fos csatornákat? -.-
  • Qwerty4
    én még csak a PC-men láttam
  • Chester1
    MCM-en is adják:D
  • sweech
    már viván is láttam
  • thoomas
    Yep:P
    addják az MTV-n Fresh-ben!!!:P:P
  • Qwerty4
    Csak jelzem, hogy a WID a Billboard Hot Modern Rock listáján egy nekifutással az első helyen végzett:link.

Ja és maximálisan egyet értek Cheste1-el, fejezzük be a kommentálást addig amíg meg nem hallgassuk az M2M-t legalább 2x.