985
  • FLeK0
    bleed it out 1 perc
  • lpmaskmancick
    ez londoni rádiós rip-ben elég jó hangja van cheznek,az albumos wid-ban elég nyálas a hangja
  • Chester1
    Ajánlom figyelmetekbe a linkin.hu oldal rendszeres nézegetését! 2 WID élő felvétel került fel, második videó a német TV Total - ból.Teljesen élő semmi nem megy gépről.Érdemes megnézni
  • scorpeeon
    Nincs még kint, nyugi :)
  • Lamellus
    Valaki azt állította, hogy meghallgatta már az egész új albumot, nyugtassatok meg, hogy ez hülyeség, úgy tudom a netre se került ki, nem hogy a boltokba. :)
  • darkphoenix
    LPTV07 ep. 9 link
  • Apex7
    megtaláltam én is az LP.com-on a Given Up részletet.
    Nagyon kemény és ütős, szaggatják a fiúk a gitárokat rendesen.
    Van valami oldies hangulata, valóban van egy "undergroundos" és "garázszenekar" feeling, de pont ettől pikáns.

Már 3 számot halottunk az új albumról,mind merőben más lett, mint az eddigi LP, de egymástól is különböznek, ami pozitív, mert reményt ad a szigorúan lp-hanghatás rajongóknak, hogy hallanak még a papercut-hoz hasonló számot.
  • Qwerty4
    kösz

pont azt akartam kérdezni hogy hol találhatók ezek mp3-ban
  • Chester1
    3 Berlini élő felvétel akit érdekel:
    Given Up(live)
    No more Sorrow(live)
    What I've Done(live)
  • Chester1
    Youtube.com on megtalálhatóak a tegnapi Berlini koncertfelvételek, sajnos nem minden szám teljes hosszúságban, és egyik se jó minőségű
    és ott van a No More Sorrow...
  • Lpneo
    szerintem igen
  • scorpeeon
    Azt jól veszem észre, hogy a Given Up az első szám az LP-től, amiben káromkodás van? :)
  • Chester1
    Akinek kell(Mp3-ba) a Given Up nak az a részlete ami LinkinPark.com -on van az vegyen fel msn en átküldöm:

[email protected]
  • scorpeeon
    Hivatalosan nem is vártam csak a hír címéből azthittem h az ftp szerveren találtak vmi kis videót, amit még nem most terveztek kiadni :)
  • Qwerty4
    új videót ne is várjunk 2 hónapon belül...
  • scorpeeon
    Megnéztem, poén. Azthittem már h rendes videós klip lesz, de ez csak hang de így is jó :)
  • scorpeeon
    Ezt megnézem :)

btw jó h végre van banner :)
  • darkphoenix
    Hidden Given Up Clip on LP.com
  • FLeK0
    rádiókban játszották ahol LP tagok jelentkeztek be
  • Lpneo
    vajon ez honnan szivárgott ki?
  • Goth
    hát, 7 másodpercről még én sem merek negatívan nyilatkozni :p
  • sweech
    WID és Given Up tetszik, de ez a Bleed It Out wtf? D:
  • LPKENJI
    igazad van...
  • Goth
    nekem testzik a WID, de ez a given up... kár volt tovább hallanom, elszomorít. Csak annyit tudok rá mondani, hogy gagyi.
  • Qwerty4
    így van, az egyéniségüket eldobták, majd csak felébrednek ha bukás lesz az album (nem kizárt), akkor majd a 4. korong biztos jobban fog sikerülni

attól függetlenül hogy a WID és a Given Up jó ezek még mindig átlagos alternatív rock számok, s ez a probléma
  • ZsirosKenyer
    egyre inkább kezdek elkeseredni a számrészletek hallatán..

oké hogy váltottak stílust, de ezek a számok abszolút nem igényesek. Mintha vmi amatőr rockbanda adná elő őket. Ha rock akkor legyen igényes és egyedi mint pl. perfect circle, team sleep stb..

• FLeK0
    németeknél is, meg sokfelé európában
  • Qwerty4
    jav.:meg akarod venni
  • scorpeeon
    Május 11-én valaki biztos megveszi és valaki biztos feltölti torrentre ha addig nem :) Egyébként csak Hollandiában lehet már 11-én kapni, nemtom mért.
  • Qwerty4
    ja de ha torrentre később jut fel, vagy ha meg akarod akkor sem biztos hogy aznap kapsz a lemezboltban M2M-t
  • scorpeeon
    Ez viccnek is rossz volt :)
    Ha nem számítunk arra h előtte kiszivárog, május 11-én akkor is meglesz, ami 2 hétnél nem több.
  • Qwerty4
    nyugi, még csak max. 3-4 hét
  • scorpeeon
    Wazz 30 sec, 60 sec meg 7 sec...
    Nekem 43 perc és 17 másodperc kell mán! :)
  • darkphoenix
    Bleed It Out 7 sec. link
  • darkphoenix
    klikk
  • ZsirosKenyer
    linket plz

[lusta]
  • Xtian
    A Given Up-ból van már egy egyperces verzio is! Hát sztem nem tunyultak el a srácok! :)
  • ZsirosKenyer
    sajnos még ez sem a régi hangzás. Mindössze egy újabb tucathangzású szám csak ezúttal a zúzósabb fajtából. Hiányoznak a jellegzetes effektek, nameg a rap. Az interjú alapján az albumon egyetlen régi linkines szám lesz.
  • Apex7
    egy harminc másodperces részletből megint lefikázunk egy egész albumnyit...
    hmmm... ennyire elveszett volna a lelkesedés LP téren...
    A YouTube-on lévő 30mp-s részletből kb. annyi derül ki, mint a WID-ről,
    anno. Persze azért ennyiből már hallahtó, hogy a fiúk gondoltak a régi fanokra is és visszaköszön még a régi hangazás, ami eleve pozitívum.
    Tessék elolvasni a linkin.hu-n , az egész albumról egy általános jellemzés, hogy melyek a gyorsabb és a lassabb számok...
    Amire még nagyon kíváncsi leszek/vagyok, milyen lesz a klipp?
  • scorpeeon
    Woow, nem is gyenge :) Félig mintha SOAD/Offspring beütése lenne, de jó :)