985
-
FLeK0 #345 bleed it out 1 perc -
#344 ez londoni rádiós rip-ben elég jó hangja van cheznek,az albumos wid-ban elég nyálas a hangja -
#343 Ajánlom figyelmetekbe a linkin.hu oldal rendszeres nézegetését! 2 WID élő felvétel került fel, második videó a német TV Total - ból.Teljesen élő semmi nem megy gépről.Érdemes megnézni -
#342 Nincs még kint, nyugi :) -
#341 Valaki azt állította, hogy meghallgatta már az egész új albumot, nyugtassatok meg, hogy ez hülyeség, úgy tudom a netre se került ki, nem hogy a boltokba. :) -
darkphoenix #340 LPTV07 ep. 9 link -
Apex7 #339 megtaláltam én is az LP.com-on a Given Up részletet.
Nagyon kemény és ütős, szaggatják a fiúk a gitárokat rendesen.
Van valami oldies hangulata, valóban van egy "undergroundos" és "garázszenekar" feeling, de pont ettől pikáns.
Már 3 számot halottunk az új albumról,mind merőben más lett, mint az eddigi LP, de egymástól is különböznek, ami pozitív, mert reményt ad a szigorúan lp-hanghatás rajongóknak, hogy hallanak még a papercut-hoz hasonló számot.
-
#338 kösz
pont azt akartam kérdezni hogy hol találhatók ezek mp3-ban -
#337 3 Berlini élő felvétel akit érdekel:
Given Up(live)
No more Sorrow(live)
What I've Done(live) -
#336 Youtube.com on megtalálhatóak a tegnapi Berlini koncertfelvételek, sajnos nem minden szám teljes hosszúságban, és egyik se jó minőségű
és ott van a No More Sorrow... -
Lpneo #335 szerintem igen -
#334 Azt jól veszem észre, hogy a Given Up az első szám az LP-től, amiben káromkodás van? :) -
#333 Akinek kell(Mp3-ba) a Given Up nak az a részlete ami LinkinPark.com -on van az vegyen fel msn en átküldöm:
[email protected] -
#332 Hivatalosan nem is vártam csak a hír címéből azthittem h az ftp szerveren találtak vmi kis videót, amit még nem most terveztek kiadni :) -
#331 új videót ne is várjunk 2 hónapon belül... -
#330 Megnéztem, poén. Azthittem már h rendes videós klip lesz, de ez csak hang de így is jó :) -
#329 Ezt megnézem :)
btw jó h végre van banner :) -
darkphoenix #328 Hidden Given Up Clip on LP.com -
FLeK0 #327 rádiókban játszották ahol LP tagok jelentkeztek be -
Lpneo #326 vajon ez honnan szivárgott ki? -
Goth #325 hát, 7 másodpercről még én sem merek negatívan nyilatkozni :p -
#324 WID és Given Up tetszik, de ez a Bleed It Out wtf? D: -
#323 igazad van... -
Goth #322 nekem testzik a WID, de ez a given up... kár volt tovább hallanom, elszomorít. Csak annyit tudok rá mondani, hogy gagyi. -
#321 így van, az egyéniségüket eldobták, majd csak felébrednek ha bukás lesz az album (nem kizárt), akkor majd a 4. korong biztos jobban fog sikerülni
attól függetlenül hogy a WID és a Given Up jó ezek még mindig átlagos alternatív rock számok, s ez a probléma -
ZsirosKenyer #320 egyre inkább kezdek elkeseredni a számrészletek hallatán..
oké hogy váltottak stílust, de ezek a számok abszolút nem igényesek. Mintha vmi amatőr rockbanda adná elő őket. Ha rock akkor legyen igényes és egyedi mint pl. perfect circle, team sleep stb..
-
FLeK0 #319 németeknél is, meg sokfelé európában -
#318 jav.:meg akarod venni -
#317 Május 11-én valaki biztos megveszi és valaki biztos feltölti torrentre ha addig nem :) Egyébként csak Hollandiában lehet már 11-én kapni, nemtom mért. -
#316 ja de ha torrentre később jut fel, vagy ha meg akarod akkor sem biztos hogy aznap kapsz a lemezboltban M2M-t -
#315 Ez viccnek is rossz volt :)
Ha nem számítunk arra h előtte kiszivárog, május 11-én akkor is meglesz, ami 2 hétnél nem több. -
#314 nyugi, még csak max. 3-4 hét -
#313 Wazz 30 sec, 60 sec meg 7 sec...
Nekem 43 perc és 17 másodperc kell mán! :) -
darkphoenix #312 Bleed It Out 7 sec. link -
darkphoenix #311 klikk -
ZsirosKenyer #310 linket plz
[lusta] -
Xtian #309 A Given Up-ból van már egy egyperces verzio is! Hát sztem nem tunyultak el a srácok! :) -
ZsirosKenyer #308 sajnos még ez sem a régi hangzás. Mindössze egy újabb tucathangzású szám csak ezúttal a zúzósabb fajtából. Hiányoznak a jellegzetes effektek, nameg a rap. Az interjú alapján az albumon egyetlen régi linkines szám lesz. -
Apex7 #307 egy harminc másodperces részletből megint lefikázunk egy egész albumnyit...
hmmm... ennyire elveszett volna a lelkesedés LP téren...
A YouTube-on lévő 30mp-s részletből kb. annyi derül ki, mint a WID-ről,
anno. Persze azért ennyiből már hallahtó, hogy a fiúk gondoltak a régi fanokra is és visszaköszön még a régi hangazás, ami eleve pozitívum.
Tessék elolvasni a linkin.hu-n , az egész albumról egy általános jellemzés, hogy melyek a gyorsabb és a lassabb számok...
Amire még nagyon kíváncsi leszek/vagyok, milyen lesz a klipp? -
#306 Woow, nem is gyenge :) Félig mintha SOAD/Offspring beütése lenne, de jó :)