985
-
#385 Én is hallgatgattam, annyira nem rossz azért szerintem de tény, hogy többre számítottam. Az első 4 szám egészen bejön, még a Leave Out All The Rest-et is beleértve, pedig ez már kicsit túl poppos :) A Shadow Of The Day sem rossz, csak nincs benne igazi refrén, igazi kitörés, ezért nem tetszett különösebben a My December sem. (és ezt hiányolom a legtöbb számból ezen az albumon). A What I've Done az bejön rendesen, ezt már régebben is mondtam, igazi LP számnak mondható. A Hands Held High jön be eddig talán a legkevésbé. Míg a legtöbb számban Mike egyáltalán nem rappel (asszem összesen 2 rapje van az egész albumon), addig ezt a számot végigrappeli szinte, ami kicsit sok, és a rap önmagában nekem nem jön be, kell mellé az ütős refrén stb. No More Sorrow - ez viszont egy egészen jól hangzó szám, a legjobbak között van, nagyon tetszik. Valentines Day - 3 percnél alig hosszabb a szám és ebből 2 perc 20 másodpercig My December beütés, és utána szólal meg először valami refrénszerűség, ami végülis nem rossz, csak egy kicsit kevés. In Beetween - nem rossz annyira csak My December beütésű ami nem jön be különösebben, mint már említettem. In Pieces - egészen jó szám, nagyon tetszik a dallama, kicsit lágy de 1-2 ilyen lágy szám el is fért volna az albumon csak túl sok van belőle, amire az utolsó szám is jó példa.
Igazából kifejezetten rossznak egyik számot sem mondanám, csak nem ilyennek ismertem meg a Linkin Park-ot, egy pár számot leszámítva egészen más, mint az eddigi stílus. A Meteora-ban is elfért egy viszonylag lágy szám (Breaking the Habit - nagyon jó dallama van) és egy egy amolyan nem is tudom milyen szám (Session), viszont a többiben mind ott volt az ütős refrén. A Hybrid Theory meg annyira jó volt, hogy még egy ökördökős szám is elfért mellette (Cure for the Itch) és ezzel együtt is talán a legjobb zenei album, amit valaha hallottam. Valaki meg írta, hogy a dalszöveg a lényeg a zene meg nem számít (vagy vmi hasonlót), ez azért eléggé nagy hülyeség. Én amikor a Hybrid Theory-t megismertem olyan 6-7 évvel ezelőtt, közel semmit nem értettem a számokból és mégis imádtam. CSAK és kizárólag a hangzása miatt. Ha vmi irdatlan nagy f@szságot énekeltek volna ugyanezzel a dallammal, akkor is ugyanúgy szerettem volna. Most már értem a dalszöveg nagy részét és ezekkel meg is vagyok elégedve, de mindig a zene, a hangzás az elsődleges, bárki mondhat bármit. A Papercut-ban pl olyan gyors rappek vannak hogy a mai napig alig értek belőle valamit, mégis az egyik kedvenc számom. Összefoglalva annyira nem rossz ez az M2M, de sokkal jobb is lehetett volna, és tudtak is volna jobbat mert van benne olyan szám, ami tényleg nagyon jó. Remélem olyan 2010-ben, ha majd kijön az ezutáni album, inkább a régi sítlushoz térnek vissza. -
Goth #384 Nekekm is kb. hasonló a véleményem, most hallgatom az albumot 3x, már jobban beveszi a gyomrom.
Amikor kijött a What I've Done, az már akkor nagyon tetszett, még msot is, emellett a No More Sorrow sikerül mégjól, és valamért nekem nagyon bejön az In Between, olyan nyugis, a shadow of the day is jó lenne, ha az lenne az albumon az egyetlen lassú szám :p
De így összevetve az egész album egy 3-as.
Még az utolsó 3 megemlített lírikus számmal is egyet értek... a mai napig imádom őket -
#383 Végighallgattam 2x is a M2M-t, az intro, a Wake az tényleg jó, mintha egy fasza album kezdődne.
A Given Up, Bleed It Out, No More Sorrow megtetszett teljesen.
A What I've Done szerintem az album legjobbja, igazi alternatív rock, ha az egész szám hasonló lett volna akkor még tetszett is volna az album.De sajnos nem a megígért alternatív lemezt kaptuk, abba bele tudtam volna törődni.
A többi szám egyszerűen szánalmas pop, élen a Valentine's Day-el.
A banda lelke elveszett, majdnem sehol sincs Hahn, meg a dob, rap.Ez így nem stimmel.
Amúgy én is szeretem a balladákat, de nem ezeket, hallgassátok csak meg a Rammstein Ohne dich-ét vagy a SOAD-tól a Soldier Side-ot, Lonely Day-t, s még sorolhatnám.Nem nyálasak és mégis líraiak, soha meg nem unhatóak és legfőképpen még rock kategóriába sorolhatóak. -
ZsirosKenyer #382 direkt -
Xtian #381 Te Miröl beszélsz? A véleményedre persze mindenki kiváncsi de ne oszd már itt az észt! Mi másért szeretné itt mindenki a LP-ot mint azért AMILYEN STÍLUSBAN ZENÉLNEK(TEK)?!
A dalszövegek pedig köszönő viszonyban sincsenek a meteorán hallható számokkal! -
#380 A Wake elején nektek is van recsegés? Illetve a Bleed it out eleje meg vége kicsit úgy tűnik mintha vmi koncertfelvétel lenne. Direkt vannak ezek így? -
#379 ez a valentine's day meg egy nyálas szar,az kéne még hogy a LP is tiszta emo legyen :S -
#378 elég nagy szánalom ez a M2M hogy mert ilyen szart kiadni az LP a kezéből,pár szám van rajta ami tetszik: given up,bleed it out,hands held high,no more sorrow -
Goth #377 Viszont az In Between az nagyon tetszik... nem egy ilyen kaliberű számra számítottam Mike-tól, de rohadtjó =) -
Goth #376 amúgy egyáltalán nincsen jobb szövege ezeknek a számoknak mint egy runawaynek vagy egy crawlingnak, szal még ezt sem hozhatjuk fel pozitívumnak :/ Rémegyszerű lassú popzene. 3 szám van az albumon, amit TALÁN még elő fogok venni. De egyáltalán nem csodálkoznék rajta, ha a danubiuson visszaköszönne a linkin park... -
Goth #375 ez jutott nekem is eszembe, ha szöveget tudnak írni de zenei kreativitásuk nincs, mért nem csapnak fel költőnek? :/ -
#374 jah bocs akkor mostantól a zene lehet akármilyen sz@r csak a szöveg "tartalmas" legyen, akkor minek hallgatok zenét? megyek inkább olvasni -
#373 Kicsit még bele-bele hallgatgattam, nem tűnik túl LP-snek... De még nem mondok rá semmit, majd holnap végighallgatom valószínűleg többször is, aztán mondok véleményt. -
#372 Mondtam én gyerekek hogy nem kell sokat várni arra az új albumra :) Szedem is gyorsan. -
Goth #371 Na, majd csak holnap írok véleményt... Félő, hogy túl negatív lennék. Ezt még meg kell emésztenem... -
KisKolok #370 mondom h EZ más kategória :D (persze itt is van 1-2-3 ilyen szám) -
ZsirosKenyer #369 lol én a Hybrid Theory-ra nyomtam az UT 1-et még anno -
KisKolok #368 Teljesen igazat adok az előttem szólónak:)
Jómagam lírikusabb alkat vagyok, az első albumról is a With You és a Pushing Me Away volt a két kedvenc számom, jóval a többi előtt.
Itt kapunk gyönyörű és megható számokat.. Tetszik nagyon:)
Igazából nem is tudom mit vártam, vagy egyáltalán vártam-e valamit az új albumtól. Elfogadom olyannak amilyen, és így nagyon jó! :)
Nyílván nem rakom be UT2k7 alá, teljesen más kategória. -
Apex7 #367 Csak annyit üzennék a kedves nagyérdeműnek, hogy akkor lehet szarni az alkotmányra, ha idáig a rap-rock ill. punkos beütések miatt szerette a Linkin Parkot.
Ha nem figyelitek a dalszöveget,akkor kár a fületekbe. Egyébként Mike itt végre megmutatja hogy van tehetsége az énekléshez.
Az hogy a Qwertyben Chester majdnem kiüvölti a torkát nem jelenti az hogy tud énekelni. A Minutes To MIdnight albumon az akosztikus számok (túlnyomó többségben) megmutatják az igazi zenei tehetséget.
Ha az üzöltözés tetszik, vagy nem tudunk agolul, akkor tessék csak nyugodtan mást hallgatni, van jópár errevaló együttes...
-
#366 most már értem miért a WID-t adták ki első kislemeznek, mert az a legjobb, a többi meg csak a koncert verzióban jobb(No More Sorrow vagy Given Up) -
#365 torrenten már fenn van a NEM fake album, igaz kicsit fura minőség, de szerintem jó számok:) -
#364 én csak fél évig vártam
látom te is megszabdultál az új LP logotól, én is a Yahoo Messengeren -
#363 omg de rossz, ezt vártam 4 évig :/ -
#362 hát én "megszereztem" de edig nem nagyon jön be lehet azért mert majdnem tö9bbet énrkrl a Mike mint Chester:S
-
Apex7 #361 Na még mielőtt a társaság kígyót békát mondana az együttesre megajándékozlak benneteket egy teljessen véletlen linkel.
Az album torrent kliensel tölthető le. PL. NűTorrent, Azureus
http://www.Demonoid.com -on rá lehet kerseni a trackerrre
Mivel ezeregy fake fog kijönni, ezért ide írom a tracker azonosító nevét is.
http://inferno.demonoid.com:3403/announce -valami ilyesmi
Kereső kifjezés ez: Linkin Park - Minutes To Midnight - 2007
Nálam már 80%-ig lejött, minden számba belehallgattam és 100%ig egyezik a linkin.hu-n belinkelt számokkal, tehát veddésvidd állapotba került az album hála a torrenteseknek.
Jó hallgatást hozzá!
A Mike fanatikusoknak ajánlom az "In Beetwen" c. számot, ugyanis ezt ő énekli, annnyival hogy nem rappel, hanem "énekel". -
#360 Szánalmas, gagyi az egész, ebből csak egy silány album lesz, ilyet nem lehet megszokni a QWERTY után, azt apám ahogy előadták s most jönnek ezzel a nyállal.
Még az Avril Lavigne rajongóknak is kevés lenne ez... -
ZsirosKenyer #359 a stílus így is átjön.
ettől függetlenül a sample-k alapján az album nem kifejezetten rossz, hisz pop-rock kategóriában nézve igenis jó számok ezek, csak tényleg semmi közük az LP-hez.
Ezt meg kellett volna hagyni a good charlotte-nak. -
#358 Ne csináljátok már... Nem lehet, hogy minden számból direkt a legszarabb félperceket tették ki hogy megtévesszenek? :) -
ZsirosKenyer #357 én végighallgattam, a sok nyálas puhapöcsű poppos hangzá után kicsordult a könnyem mikor meghallottam mike hangját. Ettől függetlenül ez már nem az a linkin park amit én régen szerettem, a koncertjükre még elmegyek, remélem inkább régi számokat nyomnak majd, de ennyi. Itt számomra meg is halt a banda
mellesleg még reménykedem a negatív fogadtatásban, hisz így talán a srácok is rájönnek h ez így nem mehet tovább és gyorsan összedobnak egy új albumot régi stílussal..na akkor fülig érne a szám ;) -
#356 én nem is hallgatom, jövő héten vagy azután elér ezen mérgelődni -
Goth #355 fú nehogy meghallgassátok :C 2 szám kivételével tiszta puhapöcs takonyzene az egész :/ -
#354 egy kicsivel több számba hallgathattunk bele azért , és így már eléggé körvonalazódott hogy milyen is lesz a lemez... -
#353 Én nem mondanék véleményt még az album egészéről, mivel összesen 1 számot hallottam belőle teljesen, egyből 1perces részletet, egyből meg 1perces koncertfelvételt. Lehet ez még nagyon is jó album, amiket eddig hallottam, egyik szám sem volt rossz. Bár a Hybrid Theory eléggé überelhetetlennek tűnik, majd meglátjuk. -
FLeK0 #352 linkin.hu-n van 30 sec minden számból -
#351 majd a stúdió változatból derül ki igazán, így nem éreztem régi lp-snek ezt a számot se -
Goth #350 én le se tom szedni, vmi pár kilobájtos fájlt tölt le :/ -
ZsirosKenyer #349 bleed it outról vélemény? szerintem régi lp-s hangulata van -
#348 nagyon erőltetettnek tűnik ez az egész stílusváltás...egyik szám se hozza a régi színvonalat, mindegyik hamar megunható
nekem a régi sötétebb hangulat meg az elektronikus effektek hiányoznak a legjobban, nameg Mike is egy kicsivel több szerepet kaphatott volna, de mondjuk ehhez a mostani stílushoz nem illik a rap -
ZsirosKenyer #347 vááóóó
na látjátok srácok! én pont ilyen LP számokra várok!!!
nagyon tetszik.. ha pechem van ez lesz az egyetlen jó szám az albumon. -
#346 wazz... azért jó lenne ha nem így kéne az egész albumot megismernem :)