Linkin Park

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam bukott az új album. Meghallgattam és nem sûrûn elégítette ki az igényeimet...Egyébként LP ügybe semmivel nem vagyok képbe, csak az albumokkal, és a számaikkal, de nekem a régebbiek jobban bejöttek!!! Az új albumot kénytelen voltam törölni. A What i've done tetszik, de nem az a szám amit nem tudok megunni 4 nap állandó hallgatás alatt.
kb. 10 éve nem létezik már az az együttes.

Grey Daze? Alig találtam róla vmit! Letölteni semmit nem tudok tõlük... egy két dalszöveget találtam... a Linkin Park fake = Grey Daze új album? Plz írj le mindent amit tudsz a fake albumról,nem csak én szeretném tudni! De ha adsz egy linket ahonnan többet megtudnék,hálás lennék...! Köszi
olvasd el ezt az interjút.

Qwerty4
az is lehet hogy a lemez hivatalos megjelenése elõtt fennt lesz, így volt a Within Temptation albummal is, már vagy 2 héttel a megjelenés elõtt le lehetett tölteni, vagy ha nem akkor majd megjelenés után pár nappal tuti<#vigyor5>és a kommentekbõl ki lehet következtetni majd hogy igazi-e

Qwerty4

bauer15
és mikor lesz fent kb az igazi
mikor tudom hogy ez az "eredeti"?

\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Qwerty4
pl. Grey Daze(Chaster LP elõtti bandája) és még mások is, azokat nem tudom

Qwerty4

Szasztok! Letöltöttem én is a Linkin Park Fake albumot! Nekem bejött,bár észrevehetõen nem Linkin Park! Nem tudjátok mi a Fake albumnak a valódi elõadója?
Aki tudja az írjon PLZ!
THX
LPTV07 ep. 5 link

LPKENJI
jaja annak van a legjobb klippje-->aztán meg az In the End-nek

Szerintem nagyon jó lett a What I've Done. Igaz h a régi Lp sokkal jobba tetszik, még a HT korában:) De most ujjitotak, ez is nagyon jóó. Bár sztem a legeslegjobb klippje a Papercut-nak van

Skor KTR

Qwerty4
na a What I've Done ezen a szvazáson megbukott, meg is érdemelte...a Sweet Sacrafice valóban jobb szám + a klipp is faszább<#vigyor5>
azért mégis az LP-re szavaztam, mert mint banda veri az Eva-t<#smile>

Qwerty4

LPKENJI
legalább van olyan is aki egyet ért velem

MTV Battle of The Videos
mindenki szavazzon az lp-re!!

sweech
a szám rohadtjó, de a klipp még most se tetszik, szvsz túl sablonos :c

igen nekem is, a klipp stílusa bejövõs. A zene stílus is nagyon teccik

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

LPKENJI
nem tom mi abajotok vele...
nekem tetszik-.-

nem tudom mit akarnak a popszcénával már így is hatalmas népszerûségnek örvendhetnek, melyet csak a lustaságuk csorbít, mivel ennyi évig nem hoztak ki új albumot így sokan elfelejtették õket.

Amúgy nem tudom ki ismeri a LP legelsõ próbálkozásait még a hybrid theory elõtti idõszakban??

Ott sem volt Mike, sem progresszív effektek mégis sokkal élvezhetõbben összerakott számokat írtak mint a legújabb.

Hát nem tom...., érdekes mód nekem ez az elsõ, olyan LP-s klipp és szám, ami lázban tartott (mármint mentem a téma után a neten, mint az állat: de miaz a Minutes to mindnight, de mi az a Doomsday Clock), már a Kyotói egyezményél tartok. :D

Én is letöltöttem emígy a Fake albumot és érdekes módon a sok Fake szám között, azért akadtak nagyon Linkin Parkossak (persze már eleve az énekhangról ordít, hogy nem Mike-ék csinálták, de emígy tetszettek)

Ami az LP-s folytatást illeti, talán szükséges volt kezdetnek egy nyálas szám, hogy pop szcéna is felkapja rá a fejét....???

tisztában vagyunk a dolgokkal amiket leírtál, ennek ellenére én továbbra is haragszom rájuk a stílusváltás miatt.
A régi linkin park-ban pont az tetszett hogy egyedi volt, nem pedig olyan mintha bekapcsolnám vmelyik rock-rádiót. Mindehhez hozzájárult Mike szövegelése, Hahn scratchelése nomeg a zsír effektek melyekbõl szinte alig maradt vmi.

A minutes to midnight jelentését én is értettem, viszont rettentõen gagyinak tartom mint albumtémát. Pláne ilyen lájtos-nyálas körítésben mint az elsõ szám volt..

Csalódás..

bauer15
és akkor ezen ki énekel?vagy mien zene ez akkor?

phalanx
bauer15
ezt most honnan lehet tudni hogy FAKE ami kint van?

phalanx
oké... <#buck>

Azért elég gagyi kirtikákkal jöttök Linkin ügyileg.... Egy dal és egy klipp alapján elítélni egy teljes albumot felelõtlenség.

Egyébként is szépen a szánkba rágták, hogy búcsúznak a rap-rock, nu-metal köntöstõl, úgyhogy elõfordulhat, hogy mostantól kezdve Mike rappelését max a Fort Minorban hallhatjátok.

Egyébként aki tudja, hogy valójában mit is takar a "Minutes To Midnight" cím, az kétszer is meggondolja, hogy miként fikázza õket.
A Midnight a világvége szinonímája. (keressetek rá valamelyik keresõben a Doomsday Clock kifejezésre, vagy magyarul a Végítélet Órájára és megértitek), amúgy meg nagyon aktuális a téma....

Annyit azért meg tessék Mr. Hahn javára írni, hogy elég bevállalós volt, hogy a World Trade Center összeomlását, Hitlert, Husseint és az emberiség többi gyarló tettét bele merte vágni a klippbe.
Anno a U2 klippjét betiltották egy rohadt utasszállító repülõ megjelenítése végett, az egyik klippjükben (pedig az még burkoltan sem célzott a WTC-re)

A What Ive Done klippjében szereplõ rózsa motívum lett a legjobb (és az akkor pont alatta futó szöveg)

Úgyhogy tessék elõbb jól utánnanézni, hogy mit miért is csinálnak a fiúk. (Amúgy meg az LP bezsebelt egy rakás díjat még nu-metálos korában, tehát szó sincs érvényesülni akarásról)

És még mielõtt valaki elkezdené az új stílusuk még véletlenül sem EMO!!!!!

phalanx
utánnanéztem tényleg fake-nak néz ki, én kérek elnézést

Qwerty4
<#nevetes2>a FAKE album
De sztem az eredeti se lesz nagy dobás.

Qwerty4

Chester1
Az album még nem jött ki...

phalanx
katasztrófa, ritka szar lett az új album, le is töröltem <#levele>

Kérdezd meg Dávidot (Kukac).

Nah, ezer év után végre látok, hallok valamit róluk... Hát nem lett egy nagy durranás, elég gyengére sikerült mind a klipp, mind a zene. Valami hú de nagyot akartak csinálni ezekkel a bevágott történelmi részekkel, de nem jött össze nekik. Egyetértek Zsíroskenyérrel, túl erõltetett... Remélem, hogy a többi számuk jobb lesz, de ezek után kevés reményt fûzök hozzá.

megnéztem a klippet.

elég erõltetett a sok bevágott világkép, valahogy olyan "divatos" lett az egész videó.

nekem nem tetszik, remélem az albumon lesznek komolyabb számok is mert még a végén a koncertra sem lesz kedvem elmenni

sweech
megnéztem a klippet, hát ez nagyon nem lett "linkin parkos". kíváncsi vagyok már az új albumra, mit hozhattak össze :|

sweech
---ll---

Qwerty4
Én kezdem megszeretni a számot, de nem lesz tuti favorit sohase, igazából minden szám veri a HT-ról is és a Meteora-ról is, a klipp se sikerült jól, szép tátogási hibák vannak az elején, meg tudtam én is hogy valamire emlékeztet a klipp, hát persze a Beautiful Day-re.<#vigyor5>Mellesleg végén a nananana-zás eléggé gyerekes dolog.<#szomoru1>
Én is sajnálom, hogy erre akar tovább haladni a banda, valószínû inkább a szakmai elismerésre vágynak, tudjátok ti is hogy a nu-metal bandákat nem igazán értékelték/ik.
A zene is sajnos koppintás, tisztán a Breaking Benjamin hangszerelésével egyezeik meg, sõt hangulatilag is egy síkon mozognak, én így érzem.
Annak ellenére hogy a szám jó, az nem tetszik a legjobban hogy már nincs is egyéniségük, itt inkább ez az én problémám.

Ja és azon ritka emberek egyike vagyok akinek a Meteora jobban tetszik, azt nem tudom miért kell fikázni.<#eljen>

Qwerty4

sweech
a meteorával mi a baj

lpmaskmancick
hát szerintem elég nyálas lett,a klip meg elég U2 koppintás,nem ezt vártam tõlük... :(,alulmúlja a meteorát is......szánalom

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

macleod2005
Nekem õszintén szólva tetszik, de azért remélem kicsit "erõsebb" lesz az egész album

what I've done videoklip, és CD minõségû mp3.

LPKENJI
nekem nagyon nem tetszik, nem elég hogy light-os de kifejezetten tucathangzása van. ha nem tudnám h LP akár rasmusra is tippelhetnék..

A linkin park-nak mindig is sikerült egyedi számoakt csináli a nu-metal mûfajon belül, de ez a szám nagyon el lett rontva. Remélem az album többi trackje jobb lesz, mert ezen nem látszik a több éves munka.

Chester1
Nekem bejön.Több kritikát olvastam,vannak akik a lightossága miatt "szidják" és vannak akik hiányolják Mikeot.Ebbe van némi igazság, viszont a Breaking the Habit-ben úgyszintén nem szerepel Mike és mégis jó.Személy szerint nem hiányolom a rap -rock stílust(Mike-nak nagyon jó hangja van amúgy is(pl live in texas - ph5ng me away, - reméljük többi szám valamelyikén ilyen módon hallhatjuk majd:P)feelinges szám, nem is olyan nagy baj h nem zúzós.Bejött az amit az LP mondott..Ez teljesen más lett... De pont ettõl jó...Kell az újítás.. 1 szám alapján azért ne ítéljük el az albumot. Jah és LP foreva..<#wink>

Qwerty4
What I've Done Full

Valahogy kiszivárgott már a teljes szám.
Nekem nem jön be, túl lágy meg monoton, hiányzik belõle Mike is meg Hahn is...

Qwerty4

Qwerty4
Hogy-hogy nem tudok regisztrálni a linkin.hu fórumára?
Állandó jelleggel ezt dobja ki a szabályok elfogadása után:http://www.linkin.hu/forum/index.php?act=Reg&coppa_user=0&termsread=1&coppa_pass=1
<#schmoll2>

Qwerty4

sweech
már rájöttem, belehallgattam 1-2 számba

lpmaskmancick
FAKE

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

izgi

sweech
hm

Directory: Linkin Park - Minutes To Midnight (2007)

Files:
01. Linkin Park - Stand!.mp3
02. Linkin Park - Bleed It Out.mp3
03. Linkin Park - Get Through.mp3
04. Linkin Park - What I've Done.mp3
05. Linkin Park - In This World.mp3
06. Linkin Park - The Little Things Give You Away.mp3
07. Linkin Park - Hold Nothing Back.mp3
08. Linkin Park - Over The Top.mp3
09. Linkin Park - Promisse.mp3
10. Linkin Park - Real Life.mp3
11. Linkin Park - Afraid This Time.mp3
12. Linkin Park - 2 Worlds.mp3
13. Linkin Park - Until The End.mp3
14. Linkin Park - Collapsing The Unit.mp3
15. Linkin Park - We Use The Pain.mp3
16. Linkin Park - One Perfect Something.mp3
17. Linkin Park - No Way (Bonus Track).mp3
18. Linkin Park - Feel (demo '01) (bonus track).mp3
19. Linkin Park - Screaming At Space (Bonus Track).mp3
20. Linkin Park - (Live Somer Sonic '06) (Bonus Track).mp3

11.What I've Done-ez a szám be illene a der attack albumba mert ott volt hasonló a banda! nekem tetcik <#nevetes1>