985
  • darkphoenix
    amen.
  • Dant0r
    Nekem van egy olyan érzésem h fél éven belül kapunk egy zúzós albumot is.
  • Qwerty4
    Hallottátok a No Roads Left-et?Na végre egy jobb szám tőlük.
    Ezt miért nem pakolták az albumra a szégyen Shadow Of The Day helyett mongyuk?Simán 3. legjobb lett volna szvsz.

Az In The End-el kapcsolatban: nekem se a kedvencem, nem tudom egyesek mit esznek annyira rajta, a Numb-ról nem is beszélve.De azért az egyik alap LP szám az ITE.
  • scorpeeon
    Akkor biztosan velem van a baj, hogy nem mondom egyértelműen a legjobb számnak amikor rengeteg teljesen más stílusú számuk van amik között szintén vannak nagyon jók és össze sem lehet hasonlítani velük... Egyébként én először a Crawling-ot hallottam az LP-től, és ez ösztönzött az egész album beszerzésére. De arra sem mondom hogy a legjobb, egyikre sem mondom.
  • MagyaR
    Én azért szerettem meg nagyon az in the endet, mert egy nagyon pro dragon ballos klippet csinált hozzá vmi fan, de télleg ilyen mestermunkát és így ismertem meg a linkint, és emiatt szeretem az 1ik legjobban azt a számot :). Vmi isteni az a klipp :D.
  • ZsirosKenyer
    ezt gondold át újra..
  • scorpeeon
    Az tény hogy nem rossz az In The End (ill. a legjobbak között van), de én nem mondanám egyértelműen kimagaslóan a legjobbnak, van nagyon sok jó számuk még (főleg a Hybrid-en, Meteora-n is akad, de még a Minutes To Midnight-on is :)
  • MagyaR
    Hi! Hát az új albumról csak annyit, hogy sok rajta a nyálas szám sajna, meg ami igazán zavar, h a Mike nem rappel vmi túl sokat :(. Ami számba rappel az nagyon zsír, pl. a bleed it outba.

Az első szám szntem tök prison breakes (a wake), és egyben az az 1ik legjobb szám szntem hehe, annak ellenére, h az csak egy bevezető. A given up az ami a legjobban tetszik és teljes szám.

A no more sorrowba vannak jó részek, és ahogy már mondtam a bleed it out se rossz. Annak inkább az első fele jó, amikor rappel a mike.

Hát a többi szám nekem sajnos cancel lesz. Max ha rossz kedvem lesz, vagy ha depis leszek elő veszem őket. Hands held highba még talán van 1-2 jó rész, meg abba végig mike gyerek rappel, de

2 szám ami igazán tetszik, 1 ami jó, és 1 ami nem rossz.

Hát ennyi lenne az albumkritikám :). hehe. In the endet úgyse fogja egyik számuk se verni SOHA (szntem).
  • scorpeeon
    Thx.
  • FLeK0
    http://www.youtube.com/linkinparktv
  • scorpeeon
    Valaki rájött amúgy hogy az új oldalon hol találni az LPTV-t a klipekkel, LPTV epizódokkal?
  • cnoree
    Heineken Jammin' Fesztivál

Velencében lesz. és nagyon jó lesz jön a pearl jam meg a the killers is.
  • Qwerty4
    A Xero-s demoktól a tavalyi Underground V6.0-ig minden tökéletes, jó még a WID kislemez se rossz a japán koncertfelvételekkel együtt, mind érdemes hallgatni.
    Én viszont Meteora fan vagyok, lehet mert azt hallgattam előbb és azon van a kedvenc LP számom a Frooooom The Inside.
  • scorpeeon
    A Reanimation-t én azért nem tekintem egy teljesen különálló albumnak, inkább egy HT Remix-nek. A HT viszont úgy ahogy van, tökéletes. :)
  • lpmaskmancick
    az lesz,reani meg a ht a legjobb albumaik,meg tán majd lehet xero-t hallagtok majd :D
  • thoomas
    hol lesz az a Heineken party??:P
    amugy nekem kezd tetszeni az album:) a felét ugy kell hallgatni mint vmi más együttes:) de attol függetlenül sztem jó lett az összes szám.Én elővettem a Reanimation albumot:P tegyétek ti is azt:P
  • cnoree
    Hi! Jön vki Heineken jammin' fesztiválra?
  • scorpeeon
    Én azért hallgatgatom még, az album egyik felét mint LP-t, a másik felét mint egy jó kis POP albumot :) Nem rossz pop számok vannak benne. Csakhát a Linkin Park-tól én nem popot várok.
  • ZsirosKenyer
    detto.

a borító sem tetszik, olyan semmilyen. Próbál eredeti lenni de mégis gagyi. jajj drága LP mi lett veletek..
  • Qwerty4
    a borító édes kevés, ha a tartalom nem jó

végső következtetés egy hét után az albumról:elsőre rettenetes volt, másodszorra megszerettem néhány számot, azokat meguntam pár nap alatt és közbe a régi számoktól is elment a kedvem, mára örülök ha újra van hangulatom a régi számokat hallgatni, jobb lesz ha ezt az albumot figyelembe se veszem...
  • lpmaskmancick
    szép a borítója,de a zene nem olyan jó,azért nem veszem meg :)
  • scorpeeon
    Ez után már UNNUKE-olták :) Amúgy csak azért rakták rá h nuke, mert a számok címe után van egy "-" jel, átnevezed és már nem nuke :)
  • FLeK0
    nem minden:)
    [NUKE] - Linkin_Park-Minutes_To_Midnight-(Retail)-2007-SMO - [BAD.TAGING_on.the.mp3s]

de a minősége jó, az számít.
  • scorpeeon
    Linkin_Park-Minutes_To_Midnight-(Retail)-2007-SMO

Ez kint van. Végre retail változat, a számok átmenetei, minden tökéletes benne.
  • FLeK0
    ha valaki látja holnap magyar boltban szóljon :)
  • Goth
    már alig várom
  • scorpeeon

• scorpeeon
    Ébresztő emberek! Már csak 6,709 minute van a midnájtig! :)
  • scorpeeon
    Given Up - 2:21-től 2:43-ig egy levegőből tolja Chester, kicsit durva :)
  • Code92
    hát a régiekhez képest télleg nem ütött nagyot de vannak rajta jó számok.
  • ZsirosKenyer
    na sikerült megunni az albumot.. 2 nap alatt, pedig kb 6x hallgattam csak meg nem többször. A régi LP számok számomra mai napig unhatatlanok, ilyen a jó zene.
    Ez az album egy szar.
  • Qwerty4
    Az igaz, nem is emo, hanem pop egyértelműen a számok nagy része.

Arról hogy Chester tud énekelni rég meggyőződtünk, nem kellett bizonyítania ilyen számokkal, Mike-ba se kételkedtem hogy tud.Szerintem ezt most új pozitívumként hiába említjük.

Én sem vártam tiszta Meteora-t vagy HT-t!Nem hiszem hogy a nu-metalon belül nem lehetett volna újból valami különlegeset, másat alkotni.

Vagy másfelé is el lehetett volna mozdulni, mondjuk industrial rock/metal, így megmaradt volna minden bandatagnak a feladata, még Joe-nak is.És virágzik ez a műfaj, lásd NIN.Mégis közelebb állott volna a régi albumaikhoz ez a stílus.Vagy hanem jó lett volna a full alternatív lemez is ahogy már mondtam.
  • Chester1
    egyetértek az előttem szólókkal részben:

1 amivel nemtudok egyetérteni h EMO hoz hasonlítjátok. Ennyire nemkéne lehordani őket. Ők tudnak vmi olyat amit más nemtud. Idősebbek nemgyőzöm hangsúlyozni, változtak, telt az idő, a zenéjük is ezzel változott.Letisztult.

Pár szám igen lightos, mondhatni pop-os. De mint ahoy korábbi hozzászóló említette attól h vki torkaszakadtából übült attól még nembiztos h tud énekelni. Hozzáfogunk szokni pár meghallgatás után

Egy új LP-t látunk ahogy megígérték.Nemkell ezen csodálkozni h nem HT, v Meteora hangzást kaptunk.

Az album legjobb számai egyértelműen a WID, No more Sorrow, Given up, in between

Visszatérve a Light számokra azért ha megfigyelitek, majdnem mindegyik kb felétől azért dallamosabbá élvezhetőbbé válik.

Nekem az a véleményem h aki Lp-t a zenéjéért szerette az mostis azért fogja.
  • scorpeeon
    Én azért nem hordtam le őket, csak annyit írtam hogy kicsit többre számítottam, de azt is írtam, hogy rossznak nem rossz, sőt, vannak kifejezetten jó számok benne. Sztem akár kiadhattak volna még1 régi stílusút is akár, a Meteora is jól sikerült, kicsit sem lett unalmas, senki nem mondta rá hogy ez a stílus már unalmas. De végülis érthető valamennyire a stílusváltás, és rossznak végülis nem rossz így sem, mégha így első pár hallgatás után jobban bejön a régi stílus.
  • Apex7
    Erről van szó... lehet mást is hallgatni.

Egyébként is ez az első album amit a banda végre az album címe köré épített.
    A dalok nagyon jól visszaadják a Végítéletre történő várakozást és a posztapokaliptikus állapotot. Talán pont azért található több ballada és líra is mint zúzós szám.

Ha meg úgyis több mint 100 számot írtak , akkor tuti hogy nem kell megest 4 évet várni az új albumra, mert van anyag amiből dolgozzonak.

Egy kicsit az az érzésem, hogy a Linkin Park igyekszik bekerülni ezekkel a lassú számokkal a zenetörténelembe, elvégre még egyetlen számukat sem dolgozta fel senki. (eleve nem a tábortűz mellé valók) és talán így meg lesz majd sok-sok duett, meg feldolgozás.

Nem kell őket bántani, beváltották az ígéretüket és valóban újraértelmeztek mindent, a szó legszorosabb értelmében.

Persze a régi rajongók sem maradnak alternatíva nélkül elvégre is van Fort Minorunk, meg Chester saját albumjának felvételei is a vége felé közelednek. Mindemellett ott vannak a régi számok..

A kedves M2M fikázók is egész nyugodtan visszanézhetik a saját hozzászólásaikat, hogy "kár a PVC-ért amiből a korong lesz" jelleggel, most meg már "hmmm... ez se rossz, meg az se rossz", lassan a teljes album hallgatható formába kerül.

Én is anno a Crawlingra kaptam fel a fejem még a HT-s időkben. Persze persze... hangzás meg a többi--- ez igaz is. Én speciel még a videoklippeket is idesorolnám: eddig még soha egy banda sem készített ennyire elvonatkoztatott klippeket, ami üdítő jelleggel hatott.

De mondjuk ha kijött volna megest egy HT vagy Meteora album, vajon tudtuk volna-e annyira élvezni mint régen elvégre is ugyanavval a hangzásvilággal már inkább unalamassak lettek volna, mint élvezhatőek..

Egyébként is mióta ŐK belekeztek a nu metal styleba, azóta csak úgy sorozatgyártásban gördülnek le a Numb és Crawling klónok a futószallagról...

Ha valakinek esetleg volt szerencséje a mindenfele terjesztett Fake M2M-hez, az hallhatta, hogy mindegyik szám más bandától van , de bezzeg ugyanazzal a stílussal...

Zeneileg bátorság kellett a fiúknak hogy ilyen albumot készítsenek, hogy ebbe a már majdnem emo stílusban éledjenk újra... és ezért minimum annyit megérdemelnek hogy főhajtással (még ha összeszorított fogakkal is, de végighalgassuk őket), ez az alázat és rajongás igazi mérvadója, nem pedig a kegyetlen kritika amivel itt páran vagdalkoznak 3 hallgatás után (ennyi idő alatt fel sem lehet fogni a dalszövegeket és a mondanivalójukat)
  • Goth
    kb. egy órája az In Betweent hallgatom :D
  • Kanál
    Hands Held High nagyon bejön fort minoros beütés ott van azért :) Bleed It Out is tetszik
  • Qwerty4
    Amúgy ne keseredjünk el, lesz az évben új Korn és Adema album is, hátha ők valami jót összehoznak.
  • Qwerty4
    a SOAD valóban jól csinálta a nu-metalból alternatív metalba való átalakulást, le a kalappal , kár hogy az LP-nek ez nem sikerült
  • scorpeeon
    A SOAD tényleg nagyon jó példa, hogy hogyan kell a stílusváltást csinálni. A Toxicity, amit 2001-ben adtak ki, mindennek odavert, szinte felülmúlhatatlan lett. A 2002-ben kiadott Steal This Album kicsit csalódás volt, ez főleg addigi félkész számok megcsinálása volt. Ezután tartottak 3 év szünetet és utána kidobták a Mezmerize/Hypnotize duplaalbumot, ami egy merőben más stílus volt mint az addigi számok, voltak lírai számok is az új albumban és voltak nagyon beteg számok is. De nem volt hiány sem ordításból sem semmiből :)