Linkin Park

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem igen

scorpeeon
Azt jól veszem észre, hogy a Given Up az elsõ szám az LP-tõl, amiben káromkodás van? :)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Chester1
Akinek kell(Mp3-ba) a Given Up nak az a részlete ami LinkinPark.com -on van az vegyen fel msn en átküldöm:

[email protected]

scorpeeon
Hivatalosan nem is vártam csak a hír címébõl azthittem h az ftp szerveren találtak vmi kis videót, amit még nem most terveztek kiadni :)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Qwerty4
új videót ne is várjunk 2 hónapon belül...

Qwerty4

scorpeeon
Megnéztem, poén. Azthittem már h rendes videós klip lesz, de ez csak hang de így is jó :)

scorpeeon
Ezt megnézem :)

btw jó h végre van banner :)

rádiókban játszották ahol LP tagok jelentkeztek be

vajon ez honnan szivárgott ki?

hát, 7 másodpercrõl még én sem merek negatívan nyilatkozni :p

sweech
WID és Given Up tetszik, de ez a Bleed It Out wtf? D:

LPKENJI
igazad van...

nekem testzik a WID, de ez a given up... kár volt tovább hallanom, elszomorít. Csak annyit tudok rá mondani, hogy gagyi.

Qwerty4
így van, az egyéniségüket eldobták, majd csak felébrednek ha bukás lesz az album (nem kizárt), akkor majd a 4. korong biztos jobban fog sikerülni

attól függetlenül hogy a WID és a Given Up jó ezek még mindig átlagos alternatív rock számok, s ez a probléma

Qwerty4

egyre inkább kezdek elkeseredni a számrészletek hallatán..

oké hogy váltottak stílust, de ezek a számok abszolút nem igényesek. Mintha vmi amatõr rockbanda adná elõ õket. Ha rock akkor legyen igényes és egyedi mint pl. perfect circle, team sleep stb..

németeknél is, meg sokfelé európában

Qwerty4
jav.:meg akarod venni

Qwerty4

scorpeeon
Május 11-én valaki biztos megveszi és valaki biztos feltölti torrentre ha addig nem :) Egyébként csak Hollandiában lehet már 11-én kapni, nemtom mért.

Qwerty4
ja de ha torrentre késõbb jut fel, vagy ha meg akarod akkor sem biztos hogy aznap kapsz a lemezboltban M2M-t

Qwerty4

scorpeeon
Ez viccnek is rossz volt :)
Ha nem számítunk arra h elõtte kiszivárog, május 11-én akkor is meglesz, ami 2 hétnél nem több.

Qwerty4
nyugi, még csak max. 3-4 hét<#smile>

Qwerty4

scorpeeon
Wazz 30 sec, 60 sec meg 7 sec...
Nekem 43 perc és 17 másodperc kell mán! :)

Bleed It Out 7 sec. link

linket plz

A Given Up-ból van már egy egyperces verzio is! Hát sztem nem tunyultak el a srácok! :)
sajnos még ez sem a régi hangzás. Mindössze egy újabb tucathangzású szám csak ezúttal a zúzósabb fajtából. Hiányoznak a jellegzetes effektek, nameg a rap. Az interjú alapján az albumon egyetlen régi linkines szám lesz.

egy harminc másodperces részletbõl megint lefikázunk egy egész albumnyit...
hmmm... ennyire elveszett volna a lelkesedés LP téren...
A YouTube-on lévõ 30mp-s részletbõl kb. annyi derül ki, mint a WID-rõl,
anno. Persze azért ennyibõl már hallahtó, hogy a fiúk gondoltak a régi fanokra is és visszaköszön még a régi hangazás, ami eleve pozitívum.
Tessék elolvasni a linkin.hu-n , az egész albumról egy általános jellemzés, hogy melyek a gyorsabb és a lassabb számok...
Amire még nagyon kíváncsi leszek/vagyok, milyen lesz a klipp?

scorpeeon
Woow, nem is gyenge :) Félig mintha SOAD/Offspring beütése lenne, de jó :)

hááát nekem ez nem jön be annyira :/ az eleje elég gagyi, mint valami amatõr banda, akárcsak az utolsó 10 mp -.- Bár lehet, hogy jobb minõségben ennek ellenére élvezhetõ lesz :p

Qwerty4
Hát ez nagyon jó!!!!<#vigyor2>
Kár hogy nem ezt választották elsõ singlenek az albumról, vagy 100x jobb a WID-nál mégha csak 30 mp.-et is hallottam belõle.

Qwerty4

ha ez real, akkor kezdek reménykedni a full albumban.

bár ennek ellenére még mindig hiányzik az eredeti linkin park hangzás :(((

sweech
wow ez kurvajó <#wow2>

Qwerty4
Én tudtam sorrendet állítani, kb. így vannak a kedvenceim.<#bee1>
A Nobody's Listening nem nagy szám, a koncert változatát azt viszont bírom.<#vigyor>

Qwerty4

Qwerty4
Ahogy thoomas írta...az And One az Underground V1.0 -es albumon van, a QWERTY (Live) pedig az Underground V6.0 -on.
És sztem jók, lehet szerintünk nem érdemelte meg az "igazi" albumra kerülést...kár értük.:(A QWERTY valószínû nagyobbat tarolt volna rock/metal körökben mint a WID.

Qwerty4

scorpeeon
Hehe, most jövök csak rá h mi az a szám ami a fõoldalon a M2M felirat felett van és éppen 29760. Ez a hátralévõ percek száma május 15 0:00-ig :)

ezek a számok különbözõ koncert felvételek és underground albumokról vannak!!
Qwerty, a Nobody's listening hol van?????:D:D:D sztem az is nagyon ott van!!De sztem tök felesleges top 10-et csinálni:) én legalábbis nem tudnék sorrendet csinálni:D
scorpeeon
Ejj... Ezekbõl 2 nem ismerõs:
2.QWERTY (Live)
9.And One

Ezek milyen albumban vannak/vannak egyáltalán vmilyen albumban? :)
Mert hogy az eddigi "rendes" albumaikon nincs rajta egyik sem az biztos, ha meg ennyire jók, mért ninscenek rajta? :)
System Of A Down-nál volt olyan, hogy egy élõ koncertszám keringett a neten ami egészen jó volt, és egyik albumon sem volt megtalálható. A következõ albumba viszont beletették a rendes studióváltozatát.

Qwerty4
Gondoltam készítek egy Top 10 LP-t unalmamban:

1.From The Inside
2.QWERTY (Live)
3.A Place For My Head
4.Paper Cut
5.Wish (Live) - NIN Cover
6.Crawling
7.Lying From You
8.One Step Closer
9.And One
10.Figure.09

Jó lenne ha vmit változtatna ezen a M2M.

Qwerty4

én emlékszem amikor kb ugyanennyire(vagy még jobban) vártam a az új albumot, és kiadták a somewhere i belong-ot, na akkor marhára tetszett a klip, a szám meg minden. Aztán maga az album is ütött.

MOST viszont május 11-ig egyelõre csalódott vagyok, remélem meg fog változni

scorpeeon
Senki nem jár erre?

scorpeeon
Megnéztem az új klipet. Hát, nem váltja meg a világot, de nem is rossz ez annyira. Az biztos viszont h jobban tetszik mint anno tetszett a Somewhere I Belong és ettõl a számtól függetlenül a Meteora egy nagyon jó kis album lett sztem (mégha nem is olyan jó, mint a Hybrid Theory), szóval még bármi lehet.

scorpeeon
Basszus, csak most látom h kint van egy új szám, klippel az új albumból ami mindjárt megjelenik :) Azt hittem h nagyobb hangja lesz...

Qwerty4
Lil Mama rajongótábora(van neki???) tisztességes volt<#idiota>

Qwerty4

aha
végül melyik tábor csalt többet? :)

Mi ez a kamu hogy Hollandiában már május 11-én megjelenik?
És Magyarországgal mi van? Pedig ha tudnák hogy a magyar rajongóknak köszönhetik a battleofvideos gyõzelmet...

Qwerty4
lpmaskmancick
te se bírod hogy felfogni hogy még NEM JELENT MEG????hát akko töltsd le a fake-t azt hokizzá rá.....

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop