985
-
#465 Még mindig csak azt a 4 számot szokták nyomni amúgy koncerten az új albumból? -
ZsirosKenyer #464 lehet venni de csak 3 napos bérletet, napijegyet nem. -
FLeK0 #463 21:40 - 22:55 Linkin Park -
cnoree #462 nem lehet a helyszínen venni ? pedig nekem ma azt mondta a srác a Hammer Zenebarlangban hogy biztos van a helyszínen is. És azt nem tudod hogy az LP mikor lesz(hánykor) -
ZsirosKenyer #461 a helyszínen nem, de -bréking nyúz- most kaptam a hírt hogy ausztriában egyes raiffeisen fiókokban még kapni, de pontosan hol azt nem tudom.
cnoree: a
novarock.at weboldalon keress vmi kontaktot aztán írjál a szervezőknek hátha tudnak pontosítani hogy merre kaphatsz még jegyet! -
cnoree #460 Nem tud vki eladó napijegyet lpre?????
A helyszínen nem lehet venni???? -
ZsirosKenyer #459 kicsit túlzok, de annak ellenére hogy imádom a fesztiválokat szívesebben alszom nyugodt helyen, mintsem a saját hányásomban fetrengve 200dB hangsugárzásban. Persze maga a sátrazás jó dolog, tó mellett, vagy nyugodtabb rendezvényeken. -
#458 öreeeeeeeeeeeeeeeeg????????????????????? -
#457 akkor mindegy:(
de azért köszi:) -
ZsirosKenyer #456 3 napra jobban megéri elmenni, akkor csak 28e körül van, de sajna úgy már nem éri meg nekem hogy minden nap vissza sopron aztán megint ki..sátrazni meg lusta vagyok..öreg vagyok én már hozzá ;) -
ZsirosKenyer #455 lehet hogy lenne még hely, de jegyed van-e? úgy tudom a napijegyek már elfogytak. -
#454 én is soproni vagyok...
de azért aza a 20000 az egy kicsit sokk -
#453 nem veszel fel:D?
én is soproni vagyok -
ZsirosKenyer #452 amúgy zsír party lesz..
egyetlen negatívum hogy 20e a beugró 1 napra :/ -
ZsirosKenyer #451 én megyek kocsival (Sopronban lakom úgyhogy közel van) -
FLeK0 #450 úgy láttam, hogy a prágai koncertre mennek csoportosan a magyarok -
blackgamer #449 hétvégén osztrákoknál koncert, megy valaki? -
#448 Hmmm... Akkor magamnak kell csinálnom egyet hozzá. :) -
FLeK0 #447 hát egy fekete LP logós könyv a borítója :) -
#446 Minutes To Midnight DVD-jükhöz nem tud valaki borítót? -
darkphoenix #445 a californiai sivatagban -
Lpneo #444 A WID klipjét hol forgatták? -
#443 "Úgy néz ki, hogy a Transformers című film soundtrackje lesz a What I've Done." -
#442 Észrevettétek, hogy az új Transformers trailer elején a zene a What I've Done-ból van? :) -
lord nihilus #441 :DDDDDDDD -
#440 halgasd meg,mondom hogy zsiur szám
én erősen kétlem hogy német szám lenne..,.ha meg azt azkkor nagyot scalodtam bennük 8kellmenemesen)
am bocs az iréás miatt kiscit bevagyoik baszva.d -
#439 Azt hittem, hogy csak fekazanét hallgatsz:) -
#438 Akkor én inkább meg sem hallgatom. :) Sztem is jó az új album, csak kicsit furcsa az LP-től. -
FLeK0 #437 ez nem LP szám, hanem vmi német együttesé -
#436 akinek kell katt ide -
#435 amugy én azt nem vágom hogy két what i've done címü számuk van O_O
ami az albumoin van,meg van egy másik....talán az is bónusztrekk mint a no roads left? és érdekes módon ez a másik what i've done jobb mint az albumon lévő leglábbis sztem -
#434 szvsz meg kurvajo lett az uj album,én eddig is szerettem az lp-t
de ez az uj sztájl is nagyon bejövös -
#433 Aligha hiszem, hogy ő tehetne erről az új stílusról, több helyen is olvastam, hogy a rajongók kérése volt, hogy változtassanak stílust. És azt is nehezen tudnám elképzelni, hogy az LP mind a 6 tagja ugyanolyan ütős számokkal teli albumot szeretett volna, mint eddig, és Rick rájuk erőltette ezt az új stílust és mellé még kényszeríti is őket, hogy jó pofát vágjanak hozzá. Nem valószínű. -
lord nihilus #432 Mike túl szókimondó és határozott, ahhoz h egyszerűen kívülről megváltoztassák őket, vagy azt amit akarnak. Mellesleg egy interjúban megmondták h több mint száz megírt dalból választottak csapaton belül az albumra kerülőket. Bár tényleg furcsa és szokatlan az új fajta stílusuk. -
#431 na azok amik még dícsérendők, a SOAD lemezek, és annyi -
#430 Igen, egy télapó kinézetű f*aszkalap...mostmár ezután a Metallica rajongók is aggódhatnak a Rick bácsi keze alatt álló új Metallica lemez miatt.
Hát amit elművelt az LP-vel az nem emberi, persze a Warner utasítására, mindkettő felelős ezért a pop lemezért, de az is biztos hogy nagyon korlátozva voltak a lemez készítésénél a bandatagok, akár lehetett a 2. producer Mike is.Én még mindig nem hiszem hogy ez az ő arcuk lenne.
Az előző lemezek viszont hitelesek az én szememben, a régi demok a bizonyítékok rá. -
#429 Rákerestem google-n és szinte az összes képen amit talál, télapós kinézete van :) Ez a Rick Rubin egyébként nagyon értheti a dolgát, az az összes System Of A Down albumot ő producálta :) -
Lpneo #428 Ez a Rick Rubin tiszta csöves feeling télapós kinézettel -
#427 Most hallottam, nem rossz szám. Van még esetleg vmi bónusz szám amiről nem tudok? :) -
#426 Nem ígértek dupla albumot, nem hiszem hogy ez megtörténne.