985
  • thoomas
    hát a linkin-inside nem jön be...:( De a linkin.hu-n azt írják h a Bleed it out-nak lesz klipje:S Én személy a szerint a given up-nak jobban örültem volna
  • lpmaskmancick
    linkin-inside.com (má ha bejön az oldal)
  • thoomas
    naaa, srácok, beállt a topic????:O:(:(:):)
    nemtudjátok honnan lehet letölteni AM ROCK RINGES koncert felvételeket???:P engem spec a 2004-es...
    csak azt ne mondjátok h nincs sehol:)
  • kriszmu
    azért lehet h megpróbálnám....legalább elmondhatom h mindent megpróbáltam...elmondod azt í címet??
  • scorpeeon
    Mi is az az autogramm cím? Címről már hallottam meg autogrammról is de a 2ről együtt még nem :)
  • sweech
    ték :C
  • zola6681
    hmmm én is LP rajongó vagyok,de bocs ebben énsem tudok segíteni, nem azért mert nem tudom az autogramm címüket henam ezért mert hiába küldenéd el leveled a címre,nem küldik vissza.Speciel én többszöris próbálkoztam de hónapok óta semmi,se visszajelzés...semmi
  • kriszmu
    hello. bocsi nem idevág de remélem tudtok segíteni...nem tudjátok a LP autogramm címét v bármilyen más címüket ahova írni lehetne nekik? A tesómnak sznapja lesz és neki is a kedvence a LP ezért kéne minnél hamarabb segítség.előre is kösz.
  • lord nihilus
    fejből tuttam az összeset^^
  • bauer15
    ezt nem nagyon értem mit tud mindenki?
  • Desiderata #495
    lol, amúgy is leellenőriztem volna
  • FLeK0
    wikipedia
  • Desiderata #493
    esetleg adhatnátok tippet a kitöltéshez
  • Desiderata #492
    Nyerj Linkin Park CD-t!

Most megnyerheted a 3 db CD egyikét!!
    Nem kell mást tenned, mint helyesen kitölteni ezt a kvízt
    határidő: 2007.07.01. 23:59
  • sweech
    dehát azt mindenki tudja
  • bauer15
    a fülében lévő fültágító:)
  • Lpneo
    az mi?
  • lpmaskmancick
    az a kérdés hogy lesz-e egyáltalán ? :D
  • thoomas
    http://www.youtube.com/watch?v=8Z6UD_6yzVY&mode=related&search=
    Step step up Step step up...
    Srácok mikor lesz ilyen koncert MO-n????????:(:(:(:D::D:D:D
  • thoomas
    heloo!a No Roads Left-et rakja már fel vki vagy vmi címen dobjon már lécci ahonnan lelehet szedni:)
    köszi
  • bauer15
    nem ide tartozik de ki tudja megmondani mekkora Chester tágítója?
  • ZsirosKenyer
    koncerten isteni érzés volt hallani mike-ot újra rappelni!
  • Qwerty4
    Nekem mára már a nu-metal is haldokolni látszik, már az LP régi számait is ritkán hallgatom, az újat is pont annyira ritkán.
    A nu-metal nemzedék többi bandái is szépen buknak meg sorra nálam, sztem fél év múlva már nyoma se lesz ennek a stílusnak a zenei ízlésemben, utolsó megmentő lehet a Korn vagy az Adema új albuma. :(
  • mike0013
    nem is, a Given Up és a Bleed it out jók:)
  • sweech
    új album úgy szar ahogy van :/
  • thoomas
    A Reanimation album legjobbja: By_Mslf :P...legalábbis sztem!!!
    Az MTM albumon meg az In pieces is qrva jóó!!várom a véleményeket:P
  • scorpeeon
    nemtom mért wod-ot írtam, természetesen WID-re gondoltam :)
  • ZsirosKenyer
    VOLT-on énis mégegyszer megnézem a Korn-t, hátha azóta fejlődött vmit a Sziget kft. hangmérnök brigádja.

Ill nino is zsír volt, most asszem 22-én fellépnek BP-n a Kultiplexben, sajnos hétköznapra esik, és mivel soproni vagyok nekem messze van, főleg mert másnap meló szóval sajnálom nagyon, de majd legközelebb.
  • biziclop
    Őket akkor sajnos nem láttam,de hallottam,hogy szar volt a hangosítás.
    Idén lehet hogy elmegyek,Volt-on ott lesznek.
    Viszont az Ill Nino kib@szott nagy volt,kapásból megszerettem őket.
  • scorpeeon
    WOD - alternatív verzió
    WOD - magyar módra :)
  • ZsirosKenyer
    nekem tetszett nagyon a koncert. Örülök hogy 5 év után végre sikerült eljutnom az LP-re. A gitárt a legtöbb számnál szerintem jól lehetett érezni, főleg ha összehasonlítom a 2 évvel ezelőtti KORN koncerttel szigeten. Na ahhoz képest ez Texas volt.
  • biziclop
    Hali!
    Aki azért nem indult el a Nickelsdorf-i koncertre,mert nem volt jegye, az k.rvára sajnálhatja.
    Jegyüzértől vettünk 3naposat 60 ojróéert,ami ugye 10-el kevesebb,mint az egynapos.Sajnos rajtunk kívülálló okok miatt ma nem tudtunk maradni.
    A koncert hatalmas volt,igaz alig másfél órát játszottak,de az új album kb. felét elnyomták.A hangzás profi volt,de sajnos a gitár nem szólt olyan ütősen,mint elvárható lett volna.
    Viszont 2 dolog is furcsa volt számunkra:
    1. az Ill Nino-t beb.szták fél öt felé a kisszínpadra,pedig szerintünk megérdemeltek volna egy bővebb esti előadást.Akkorát zúztak ,mint az állat.
    2.szeretem a Pearl Jam-et,viszont a Linkin-en kb. 1.5* többen voltak,nem tudom miért ők lettek a főzenekar.
  • lpmaskmancick
    nem hogy inkább qwertyt játszanák,pedig tavaly még ígérték hogy játsszák majd ezen a koncikon is,vmelyik nyálas zsám helyére be tehették vna
  • scorpeeon
    Ez 2vel már is több, mint ami eddig volt :) (Leave out all the rest, TLTGYA)
  • scorpeeon
    Naa ejnye :)
  • biziclop
    Ja,azt olvastam én is.
    Mindenesetre hatalmas csalódás lesz,ha tényleg alig több mint 1 órát játszanak csak.
  • ZsirosKenyer
    csak okulásként írom hogy akinek nincs jegye el se induljon ugyanis elfogytak.. helyszínen sem lehet már venni.
  • darkphoenix
    ezeket biztos: given up, bleed it out, leave out all the rest, what i've done, no more sorrow, the little things give you away
  • biziclop
    Üdv!
    Help please!
    4 db jegy kellene a holnapi Novarockra,árban megegyezünk.
    Köszi
  • ZsirosKenyer
    remélem nem is fognak többet.