Linkin Park
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából kifejezetten rossznak egyik számot sem mondanám, csak nem ilyennek ismertem meg a Linkin Park-ot, egy pár számot leszámítva egészen más, mint az eddigi stílus. A Meteora-ban is elfért egy viszonylag lágy szám (Breaking the Habit - nagyon jó dallama van) és egy egy amolyan nem is tudom milyen szám (Session), viszont a többiben mind ott volt az ütõs refrén. A Hybrid Theory meg annyira jó volt, hogy még egy ökördökõs szám is elfért mellette (Cure for the Itch) és ezzel együtt is talán a legjobb zenei album, amit valaha hallottam. Valaki meg írta, hogy a dalszöveg a lényeg a zene meg nem számít (vagy vmi hasonlót), ez azért eléggé nagy hülyeség. Én amikor a Hybrid Theory-t megismertem olyan 6-7 évvel ezelõtt, közel semmit nem értettem a számokból és mégis imádtam. CSAK és kizárólag a hangzása miatt. Ha vmi irdatlan nagy f@szságot énekeltek volna ugyanezzel a dallammal, akkor is ugyanúgy szerettem volna. Most már értem a dalszöveg nagy részét és ezekkel meg is vagyok elégedve, de mindig a zene, a hangzás az elsõdleges, bárki mondhat bármit. A Papercut-ban pl olyan gyors rappek vannak hogy a mai napig alig értek belõle valamit, mégis az egyik kedvenc számom. Összefoglalva annyira nem rossz ez az M2M, de sokkal jobb is lehetett volna, és tudtak is volna jobbat mert van benne olyan szám, ami tényleg nagyon jó. Remélem olyan 2010-ben, ha majd kijön az ezutáni album, inkább a régi sítlushoz térnek vissza.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Amikor kijött a What I've Done, az már akkor nagyon tetszett, még msot is, emellett a No More Sorrow sikerül mégjól, és valamért nekem nagyon bejön az In Between, olyan nyugis, a shadow of the day is jó lenne, ha az lenne az albumon az egyetlen lassú szám :p
De így összevetve az egész album egy 3-as.
Még az utolsó 3 megemlített lírikus számmal is egyet értek... a mai napig imádom õket
A Given Up, Bleed It Out, No More Sorrow megtetszett teljesen.
A What I've Done szerintem az album legjobbja, igazi alternatív rock, ha az egész szám hasonló lett volna akkor még tetszett is volna az album.De sajnos nem a megígért alternatív lemezt kaptuk, abba bele tudtam volna törõdni.
A többi szám egyszerûen szánalmas pop, élen a Valentine's Day-el.<#pardon1>#pardon1>
A banda lelke elveszett, majdnem sehol sincs Hahn, meg a dob, rap.Ez így nem stimmel.<#ejnye1>#ejnye1>
Amúgy én is szeretem a balladákat, de nem ezeket, hallgassátok csak meg a Rammstein Ohne dich-ét vagy a SOAD-tól a Soldier Side-ot, Lonely Day-t, s még sorolhatnám.Nem nyálasak és mégis líraiak, soha meg nem unhatóak és legfõképpen még rock kategóriába sorolhatóak.
Qwerty4
A dalszövegek pedig köszönõ viszonyban sincsenek a meteorán hallható számokkal!
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Jómagam lírikusabb alkat vagyok, az elsõ albumról is a With You és a Pushing Me Away volt a két kedvenc számom, jóval a többi elõtt.
Itt kapunk gyönyörû és megható számokat.. Tetszik nagyon:)
Igazából nem is tudom mit vártam, vagy egyáltalán vártam-e valamit az új albumtól. Elfogadom olyannak amilyen, és így nagyon jó! :)
Nyílván nem rakom be UT2k7 alá, teljesen más kategória.
Ha nem figyelitek a dalszöveget,akkor kár a fületekbe. Egyébként Mike itt végre megmutatja hogy van tehetsége az énekléshez.
Az hogy a Qwertyben Chester majdnem kiüvölti a torkát nem jelenti az hogy tud énekelni. A Minutes To MIdnight albumon az akosztikus számok (túlnyomó többségben) megmutatják az igazi zenei tehetséget.
Ha az üzöltözés tetszik, vagy nem tudunk agolul, akkor tessék csak nyugodtan mást hallgatni, van jópár errevaló együttes...
Qwerty4
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
látom te is megszabdultál az új LP logotól, én is a Yahoo Messengeren
Qwerty4
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Az album torrent kliensel tölthetõ le. PL. NûTorrent, Azureus
http://www.Demonoid.com -on rá lehet kerseni a trackerrre
Mivel ezeregy fake fog kijönni, ezért ide írom a tracker azonosító nevét is.
http://inferno.demonoid.com:3403/announce -valami ilyesmi
Keresõ kifjezés ez: Linkin Park - Minutes To Midnight - 2007
Nálam már 80%-ig lejött, minden számba belehallgattam és 100%ig egyezik a linkin.hu-n belinkelt számokkal, tehát veddésvidd állapotba került az album hála a torrenteseknek.
Jó hallgatást hozzá!
A Mike fanatikusoknak ajánlom az "In Beetwen" c. számot, ugyanis ezt õ énekli, annnyival hogy nem rappel, hanem "énekel".
Még az Avril Lavigne rajongóknak is kevés lenne ez...<#szomoru1>#szomoru1>
Qwerty4
ettõl függetlenül a sample-k alapján az album nem kifejezetten rossz, hisz pop-rock kategóriában nézve igenis jó számok ezek, csak tényleg semmi közük az LP-hez.
Ezt meg kellett volna hagyni a good charlotte-nak.
mellesleg még reménykedem a negatív fogadtatásban, hisz így talán a srácok is rájönnek h ez így nem mehet tovább és gyorsan összedobnak egy új albumot régi stílussal..na akkor fülig érne a szám ;)
Qwerty4
Qwerty4
nekem a régi sötétebb hangulat meg az elektronikus effektek hiányoznak a legjobban, nameg Mike is egy kicsivel több szerepet kaphatott volna, de mondjuk ehhez a mostani stílushoz nem illik a rap
Qwerty4
na látjátok srácok! én pont ilyen LP számokra várok!!!
nagyon tetszik.. ha pechem van ez lesz az egyetlen jó szám az albumon.
-tRs-Raymond
Nagyon kemény és ütõs, szaggatják a fiúk a gitárokat rendesen.
Van valami oldies hangulata, valóban van egy "undergroundos" és "garázszenekar" feeling, de pont ettõl pikáns.
Már 3 számot halottunk az új albumról,mind merõben más lett, mint az eddigi LP, de egymástól is különböznek, ami pozitív, mert reményt ad a szigorúan lp-hanghatás rajongóknak, hogy hallanak még a papercut-hoz hasonló számot.
és ott van a No More Sorrow...