985
-
thoomas #505 hát a linkin-inside nem jön be...:( De a linkin.hu-n azt írják h a Bleed it out-nak lesz klipje:S Én személy a szerint a given up-nak jobban örültem volna -
#504 linkin-inside.com (má ha bejön az oldal) -
thoomas #503 naaa, srácok, beállt a topic????:O:(:(:):)
nemtudjátok honnan lehet letölteni AM ROCK RINGES koncert felvételeket???:P engem spec a 2004-es...
csak azt ne mondjátok h nincs sehol:) -
kriszmu #502 azért lehet h megpróbálnám....legalább elmondhatom h mindent megpróbáltam...elmondod azt í címet?? -
#501 Mi is az az autogramm cím? Címről már hallottam meg autogrammról is de a 2ről együtt még nem :) -
#500 ték :C -
zola6681 #499 hmmm én is LP rajongó vagyok,de bocs ebben énsem tudok segíteni, nem azért mert nem tudom az autogramm címüket henam ezért mert hiába küldenéd el leveled a címre,nem küldik vissza.Speciel én többszöris próbálkoztam de hónapok óta semmi,se visszajelzés...semmi -
kriszmu #498 hello. bocsi nem idevág de remélem tudtok segíteni...nem tudjátok a LP autogramm címét v bármilyen más címüket ahova írni lehetne nekik? A tesómnak sznapja lesz és neki is a kedvence a LP ezért kéne minnél hamarabb segítség.előre is kösz. -
lord nihilus #497 fejből tuttam az összeset^^ -
#496 ezt nem nagyon értem mit tud mindenki? -
#495 lol, amúgy is leellenőriztem volna -
FLeK0 #494 wikipedia -
#493 esetleg adhatnátok tippet a kitöltéshez -
#492 Nyerj Linkin Park CD-t!
Most megnyerheted a 3 db CD egyikét!!
Nem kell mást tenned, mint helyesen kitölteni ezt a kvízt
határidő: 2007.07.01. 23:59 -
#491 dehát azt mindenki tudja -
#490 a fülében lévő fültágító:) -
Lpneo #489 az mi? -
#488 az a kérdés hogy lesz-e egyáltalán ? :D -
thoomas #487 http://www.youtube.com/watch?v=8Z6UD_6yzVY&mode=related&search=
Step step up Step step up...
Srácok mikor lesz ilyen koncert MO-n????????:(:(:(:D::D:D:D -
thoomas #486 heloo!a No Roads Left-et rakja már fel vki vagy vmi címen dobjon már lécci ahonnan lelehet szedni:)
köszi -
#485 nem ide tartozik de ki tudja megmondani mekkora Chester tágítója? -
ZsirosKenyer #484 koncerten isteni érzés volt hallani mike-ot újra rappelni! -
#483 Nekem mára már a nu-metal is haldokolni látszik, már az LP régi számait is ritkán hallgatom, az újat is pont annyira ritkán.
A nu-metal nemzedék többi bandái is szépen buknak meg sorra nálam, sztem fél év múlva már nyoma se lesz ennek a stílusnak a zenei ízlésemben, utolsó megmentő lehet a Korn vagy az Adema új albuma. :( -
#482 nem is, a Given Up és a Bleed it out jók:) -
#481 új album úgy szar ahogy van :/ -
thoomas #480 A Reanimation album legjobbja: By_Mslf :P...legalábbis sztem!!!
Az MTM albumon meg az In pieces is qrva jóó!!várom a véleményeket:P -
#479 nemtom mért wod-ot írtam, természetesen WID-re gondoltam :) -
ZsirosKenyer #478 VOLT-on énis mégegyszer megnézem a Korn-t, hátha azóta fejlődött vmit a Sziget kft. hangmérnök brigádja.
Ill nino is zsír volt, most asszem 22-én fellépnek BP-n a Kultiplexben, sajnos hétköznapra esik, és mivel soproni vagyok nekem messze van, főleg mert másnap meló szóval sajnálom nagyon, de majd legközelebb. -
#477 Őket akkor sajnos nem láttam,de hallottam,hogy szar volt a hangosítás.
Idén lehet hogy elmegyek,Volt-on ott lesznek.
Viszont az Ill Nino kib@szott nagy volt,kapásból megszerettem őket. -
#476 WOD - alternatív verzió
WOD - magyar módra :)
-
ZsirosKenyer #475 nekem tetszett nagyon a koncert. Örülök hogy 5 év után végre sikerült eljutnom az LP-re. A gitárt a legtöbb számnál szerintem jól lehetett érezni, főleg ha összehasonlítom a 2 évvel ezelőtti KORN koncerttel szigeten. Na ahhoz képest ez Texas volt. -
#474 Hali!
Aki azért nem indult el a Nickelsdorf-i koncertre,mert nem volt jegye, az k.rvára sajnálhatja.
Jegyüzértől vettünk 3naposat 60 ojróéert,ami ugye 10-el kevesebb,mint az egynapos.Sajnos rajtunk kívülálló okok miatt ma nem tudtunk maradni.
A koncert hatalmas volt,igaz alig másfél órát játszottak,de az új album kb. felét elnyomták.A hangzás profi volt,de sajnos a gitár nem szólt olyan ütősen,mint elvárható lett volna.
Viszont 2 dolog is furcsa volt számunkra:
1. az Ill Nino-t beb.szták fél öt felé a kisszínpadra,pedig szerintünk megérdemeltek volna egy bővebb esti előadást.Akkorát zúztak ,mint az állat.
2.szeretem a Pearl Jam-et,viszont a Linkin-en kb. 1.5* többen voltak,nem tudom miért ők lettek a főzenekar.
-
#473 nem hogy inkább qwertyt játszanák,pedig tavaly még ígérték hogy játsszák majd ezen a koncikon is,vmelyik nyálas zsám helyére be tehették vna -
#472 Ez 2vel már is több, mint ami eddig volt :) (Leave out all the rest, TLTGYA) -
#471 Naa ejnye :) -
#470 Ja,azt olvastam én is.
Mindenesetre hatalmas csalódás lesz,ha tényleg alig több mint 1 órát játszanak csak. -
ZsirosKenyer #469 csak okulásként írom hogy akinek nincs jegye el se induljon ugyanis elfogytak.. helyszínen sem lehet már venni. -
darkphoenix #468 ezeket biztos: given up, bleed it out, leave out all the rest, what i've done, no more sorrow, the little things give you away -
#467 Üdv!
Help please!
4 db jegy kellene a holnapi Novarockra,árban megegyezünk.
Köszi -
ZsirosKenyer #466 remélem nem is fognak többet.