985
  • LPKENJI
    jaja jó nagyon..am van nála jobb is...:D
  • scorpeeon
    Mért keresi mindenki azt, annyira jó?
  • sweech
  • sullivan04
    a the morning after-t honnan lehet leszedni?
    lécci segítsetek :_(
  • lpmaskmancick
    sztem rock am ring 2007 lehetett
  • karajjj
    ezt nem tudom énse :S majd utánnanézek... mert nem mondták, hogy hol van, meg nen tudtam rájönni se, de új számokat játszottak szóval nem lehet valami régi
  • lpmaskmancick
    melyik koncert volt?
  • karajjj
    vasárnap vagy hétfőn éjszaka az mtv-n volt egy 1 órás LP koncert, nemtudja valaki, hogy honnan lehetne letölteni?
  • báttyó02
    komoly
  • Sati84
    A saját összevágott What I've Done klipem.

Nézzétek meg! Vélemény?
  • sweech
    lehetne, ha nem lenne már minden normálisabb számból klipp :)
  • lpmaskmancick
    nincs még,de borítóról má van tisztára ugyanolyan mint a blled it out-é
  • scorpeeon
    Abból lesz azt tudom, de még nincs ugye? Lehetne jobb számból, kétségtelenül.
  • lpmaskmancick
    Morning After egy Chester által írt szám,amit élőben az LP csak asszem 3-szor játszott,de amúgy egy felvétel létezik belőle,na meg a Bucket Of wennies verziókból,amik Chez szólóbandájából valók,vagyis összeállt m,ég tavaly meg azelőtt párszor a régi haverjaival.
    Más: Shadow Of The Day klip,egy újabb egy nyálas számból....
  • scorpeeon
    LPN-es nevemmel nem engedett be. Erre külön kell regelni. És ha jól látom, pénzbe kerül a regelés (20$) de cserébe kiküldenek cd-t, pólót, egyéb hasznos dolgokat.
  • thoomas
    köszi sweech!
    amugy sikerült már vkinek regisztrálni az LPU honlapon??:S mert nekem mindig vmi hibát ír ki:S
  • sweech
    tessék
  • thoomas
    keress rá google-n...ha eddig nem tudtad volna h van egy ilyen száma Chester-nek:) (ha jol tudom ez nem a banda zenéje...)
  • scorpeeon
    the morning after-> ez miez?
    btw Bleed it out klipet tud vki HD minőségben? Csak tvrippeket látok.
  • Qwerty4
    nem linkin parkot :)
  • thoomas
    srácok nagyon leállt a topic:S:S:D:D
    ki mit hallgat mostanában?? jah és vki dobhatna egy llinket ahonnan lelehet tölteni a the morning after-t!!:)
    köszi
  • LPKENJI
    a viván adják már:D sztem tök jó lett
  • scorpeeon
    Jah láttam már ezt is (vagyis feltehetőleg ezt, csak nem a megaupload-ról szedtem- onnan most azt sem tudom, hogy kell), de is is csak egy gyenge tvrip minőség. HD-ben kell nekem emberek. 720p minimum :)
    youtube
  • thoomas
    srácok vki dobjon már egy youtube-os bleed it out klip linket:) biztos én vagyok a béna de nem találom:D
    thx
  • lpmaskmancick
    nézz szét linkin.hu-n ott van egy link amin fenn van
  • scorpeeon
    Ok, és ha minőségben akarom megnézni? :)
  • lpmaskmancick
    youtube :D
  • scorpeeon
    Hol lehet megnézni?
  • lpmaskmancick
    nem aug.3.-án hanem júli.31.-én volt,és tök faxa a klip(vagyis sokakl jobb mint a wid)a hangulata kicsit a fort minor - remember the name klipjére emlékeztet
  • thoomas
    na augusztus 3.-án Bleed It Out premier:P:P:P
  • Dávid1991
    linkin park 4ever
  • ZsirosKenyer
    amúgy tényleg. Hang, kép, vágás szempontból mindenhogy. Profi anyag!
  • báttyó02
    torrenten nézz szét
  • lpmaskmancick
    KROQ Weenie Roast 2007(Irvine, CA, Verizon Wireless Ampitheatre 2007.05.19.,Minutes To Midnight Promo Tour)
  • sweech
    live in texas -.-
  • thoomas
    szavazzunk!!!:) szerintetek melyik a legjobb neten fent lévő LP koncert felvétel??
    én sztem a 2004-es Rock Am Ring-es Step up-Nobody's listening- It's going down videjó!!!!!!!talán ez a legtutibb!!:P
  • scorpeeon
    "A Tegnapi napon a GoTV-ben megerősítették, hogy a Bleed It Out számból lesz a következő kisalbum, s ezért a következő videóklipp is a Bleed It Out-ból fog elkészülni, melyet ugyancsak Mr. Hahn fog rendezni. A hír először a VideoStatic oldalon lett kiírva, melyet tegnap erősítettek meg. Várjuk a további fejleményeket.

Ezen a linken láthatjátok a lehetséges borítót.

Továbbá a Transformers című filmben kétszer is hallhatjuk a WID-t.
    Grey Daze remixeket letölthettek itt."

Vaban Bleed it out-ból lesz a köv. klip.
  • LPKENJI
    felléptek a live earth-on és lemaradtam róla:'(
  • scorpeeon
    Mintha pont arról lett volna szó vhol, hogy a Shadow of the Day-ből és Given Up-ból lersz először klip.
  • Lpneo
    A given upból biztos nem csinálnak klipet, mert úgyse lenne olyan jó mint maga a dal, a bleed it out meg úgyis olyan bulizós