985
-
#545 jaja jó nagyon..am van nála jobb is...:D -
#544 Mért keresi mindenki azt, annyira jó? -
#543 #529 -
sullivan04 #542 a the morning after-t honnan lehet leszedni?
lécci segítsetek :_( -
#541 sztem rock am ring 2007 lehetett -
karajjj #540 ezt nem tudom énse :S majd utánnanézek... mert nem mondták, hogy hol van, meg nen tudtam rájönni se, de új számokat játszottak szóval nem lehet valami régi -
#539 melyik koncert volt? -
karajjj #538 vasárnap vagy hétfőn éjszaka az mtv-n volt egy 1 órás LP koncert, nemtudja valaki, hogy honnan lehetne letölteni? -
#537 komoly -
#536 A saját összevágott What I've Done klipem.
Nézzétek meg! Vélemény? -
#535 lehetne, ha nem lenne már minden normálisabb számból klipp :) -
#534 nincs még,de borítóról má van tisztára ugyanolyan mint a blled it out-é -
#533 Abból lesz azt tudom, de még nincs ugye? Lehetne jobb számból, kétségtelenül. -
#532 Morning After egy Chester által írt szám,amit élőben az LP csak asszem 3-szor játszott,de amúgy egy felvétel létezik belőle,na meg a Bucket Of wennies verziókból,amik Chez szólóbandájából valók,vagyis összeállt m,ég tavaly meg azelőtt párszor a régi haverjaival.
Más: Shadow Of The Day klip,egy újabb egy nyálas számból.... -
#531 LPN-es nevemmel nem engedett be. Erre külön kell regelni. És ha jól látom, pénzbe kerül a regelés (20$) de cserébe kiküldenek cd-t, pólót, egyéb hasznos dolgokat. -
thoomas #530 köszi sweech!
amugy sikerült már vkinek regisztrálni az LPU honlapon??:S mert nekem mindig vmi hibát ír ki:S -
#529 tessék -
thoomas #528 keress rá google-n...ha eddig nem tudtad volna h van egy ilyen száma Chester-nek:) (ha jol tudom ez nem a banda zenéje...) -
#527 the morning after-> ez miez?
btw Bleed it out klipet tud vki HD minőségben? Csak tvrippeket látok. -
#526 nem linkin parkot :) -
thoomas #525 srácok nagyon leállt a topic:S:S:D:D
ki mit hallgat mostanában?? jah és vki dobhatna egy llinket ahonnan lelehet tölteni a the morning after-t!!:)
köszi -
#524 a viván adják már:D sztem tök jó lett -
#523 Jah láttam már ezt is (vagyis feltehetőleg ezt, csak nem a megaupload-ról szedtem- onnan most azt sem tudom, hogy kell), de is is csak egy gyenge tvrip minőség. HD-ben kell nekem emberek. 720p minimum :)
youtube -
thoomas #522 srácok vki dobjon már egy youtube-os bleed it out klip linket:) biztos én vagyok a béna de nem találom:D
thx -
#521 nézz szét linkin.hu-n ott van egy link amin fenn van -
#520 Ok, és ha minőségben akarom megnézni? :) -
#519 youtube :D -
#518 Hol lehet megnézni? -
#517 nem aug.3.-án hanem júli.31.-én volt,és tök faxa a klip(vagyis sokakl jobb mint a wid)a hangulata kicsit a fort minor - remember the name klipjére emlékeztet -
thoomas #516 na augusztus 3.-án Bleed It Out premier:P:P:P -
Dávid1991 #515 linkin park 4ever -
ZsirosKenyer #514 amúgy tényleg. Hang, kép, vágás szempontból mindenhogy. Profi anyag! -
#513 torrenten nézz szét -
#512 KROQ Weenie Roast 2007(Irvine, CA, Verizon Wireless Ampitheatre 2007.05.19.,Minutes To Midnight Promo Tour) -
#511 live in texas -.- -
thoomas #510 szavazzunk!!!:) szerintetek melyik a legjobb neten fent lévő LP koncert felvétel??
én sztem a 2004-es Rock Am Ring-es Step up-Nobody's listening- It's going down videjó!!!!!!!talán ez a legtutibb!!:P -
#509 "A Tegnapi napon a GoTV-ben megerősítették, hogy a Bleed It Out számból lesz a következő kisalbum, s ezért a következő videóklipp is a Bleed It Out-ból fog elkészülni, melyet ugyancsak Mr. Hahn fog rendezni. A hír először a VideoStatic oldalon lett kiírva, melyet tegnap erősítettek meg. Várjuk a további fejleményeket.
Ezen a linken láthatjátok a lehetséges borítót.
Továbbá a Transformers című filmben kétszer is hallhatjuk a WID-t.
Grey Daze remixeket letölthettek itt."
Vaban Bleed it out-ból lesz a köv. klip. -
#508 felléptek a live earth-on és lemaradtam róla:'( -
#507 Mintha pont arról lett volna szó vhol, hogy a Shadow of the Day-ből és Given Up-ból lersz először klip. -
Lpneo #506 A given upból biztos nem csinálnak klipet, mert úgyse lenne olyan jó mint maga a dal, a bleed it out meg úgyis olyan bulizós