Linkin Park
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ami az albumoin van,meg van egy másik....talán az is bónusztrekk mint a no roads left? és érdekes módon ez a másik what i've done jobb mint az albumon lévõ leglábbis sztem
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
de ez az uj sztájl is nagyon bejövös
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Hát amit elmûvelt az LP-vel az nem emberi, persze a Warner utasítására, mindkettõ felelõs ezért a pop lemezért, de az is biztos hogy nagyon korlátozva voltak a lemez készítésénél a bandatagok, akár lehetett a 2. producer Mike is.Én még mindig nem hiszem hogy ez az õ arcuk lenne.
Az elõzõ lemezek viszont hitelesek az én szememben, a régi demok a bizonyítékok rá.
Qwerty4
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ezt miért nem pakolták az albumra a szégyen Shadow Of The Day helyett mongyuk?Simán 3. legjobb lett volna szvsz.
Az In The End-el kapcsolatban: nekem se a kedvencem, nem tudom egyesek mit esznek annyira rajta, a Numb-ról nem is beszélve.De azért az egyik alap LP szám az ITE.
Qwerty4
Az elsõ szám szntem tök prison breakes (a wake), és egyben az az 1ik legjobb szám szntem hehe, annak ellenére, h az csak egy bevezetõ. A given up az ami a legjobban tetszik és teljes szám.
A no more sorrowba vannak jó részek, és ahogy már mondtam a bleed it out se rossz. Annak inkább az elsõ fele jó, amikor rappel a mike.
Hát a többi szám nekem sajnos cancel lesz. Max ha rossz kedvem lesz, vagy ha depis leszek elõ veszem õket. Hands held highba még talán van 1-2 jó rész, meg abba végig mike gyerek rappel, de
2 szám ami igazán tetszik, 1 ami jó, és 1 ami nem rossz.
Hát ennyi lenne az albumkritikám :). hehe. In the endet úgyse fogja egyik számuk se verni SOHA (szntem).
Velencében lesz.<#taps>#taps> és nagyon jó lesz jön a pearl jam meg a the killers is.
Én viszont Meteora fan vagyok, lehet mert azt hallgattam elõbb és azon van a kedvenc LP számom a Frooooom The Inside.<#worship>#worship>
Qwerty4
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
amugy nekem kezd tetszeni az album:) a felét ugy kell hallgatni mint vmi más együttes:) de attol függetlenül sztem jó lett az összes szám.Én elõvettem a Reanimation albumot:P tegyétek ti is azt:P
a borító sem tetszik, olyan semmilyen. Próbál eredeti lenni de mégis gagyi. jajj drága LP mi lett veletek..
végsõ következtetés egy hét után az albumról:elsõre rettenetes volt, másodszorra megszerettem néhány számot, azokat meguntam pár nap alatt és közbe a régi számoktól is elment a kedvem, mára örülök ha újra van hangulatom a régi számokat hallgatni, jobb lesz ha ezt az albumot figyelembe se veszem...
Qwerty4
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
de a minõsége jó, az számít.
Ez kint van. Végre retail változat, a számok átmenetei, minden tökéletes benne.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Ez az album egy szar.
Arról hogy Chester tud énekelni rég meggyõzõdtünk, nem kellett bizonyítania ilyen számokkal, Mike-ba se kételkedtem hogy tud.Szerintem ezt most új pozitívumként hiába említjük.
Én sem vártam tiszta Meteora-t vagy HT-t!Nem hiszem hogy a nu-metalon belül nem lehetett volna újból valami különlegeset, másat alkotni.
Vagy másfelé is el lehetett volna mozdulni, mondjuk industrial rock/metal, így megmaradt volna minden bandatagnak a feladata, még Joe-nak is.És virágzik ez a mûfaj, lásd NIN.Mégis közelebb állott volna a régi albumaikhoz ez a stílus.Vagy hanem jó lett volna a full alternatív lemez is ahogy már mondtam.
Qwerty4
1 amivel nemtudok egyetérteni h EMO hoz hasonlítjátok. Ennyire nemkéne lehordani õket. Õk tudnak vmi olyat amit más nemtud. Idõsebbek nemgyõzöm hangsúlyozni, változtak, telt az idõ, a zenéjük is ezzel változott.Letisztult.
Pár szám igen lightos, mondhatni pop-os. De mint ahoy korábbi hozzászóló említette attól h vki torkaszakadtából übült attól még nembiztos h tud énekelni. Hozzáfogunk szokni pár meghallgatás után
Egy új LP-t látunk ahogy megígérték.Nemkell ezen csodálkozni h nem HT, v Meteora hangzást kaptunk.
Az album legjobb számai egyértelmûen a WID, No more Sorrow, Given up, in between
Visszatérve a Light számokra azért ha megfigyelitek, majdnem mindegyik kb felétõl azért dallamosabbá élvezhetõbbé válik.
Nekem az a véleményem h aki Lp-t a zenéjéért szerette az mostis azért fogja.
Egyébként is ez az elsõ album amit a banda végre az album címe köré épített.
A dalok nagyon jól visszaadják a Végítéletre történõ várakozást és a posztapokaliptikus állapotot. Talán pont azért található több ballada és líra is mint zúzós szám.
Ha meg úgyis több mint 100 számot írtak , akkor tuti hogy nem kell megest 4 évet várni az új albumra, mert van anyag amibõl dolgozzonak.
Egy kicsit az az érzésem, hogy a Linkin Park igyekszik bekerülni ezekkel a lassú számokkal a zenetörténelembe, elvégre még egyetlen számukat sem dolgozta fel senki. (eleve nem a tábortûz mellé valók) és talán így meg lesz majd sok-sok duett, meg feldolgozás.
Nem kell õket bántani, beváltották az ígéretüket és valóban újraértelmeztek mindent, a szó legszorosabb értelmében.
Persze a régi rajongók sem maradnak alternatíva nélkül elvégre is van Fort Minorunk, meg Chester saját albumjának felvételei is a vége felé közelednek. Mindemellett ott vannak a régi számok..
A kedves M2M fikázók is egész nyugodtan visszanézhetik a saját hozzászólásaikat, hogy "kár a PVC-ért amibõl a korong lesz" jelleggel, most meg már "hmmm... ez se rossz, meg az se rossz", lassan a teljes album hallgatható formába kerül.
Én is anno a Crawlingra kaptam fel a fejem még a HT-s idõkben. Persze persze... hangzás meg a többi--- ez igaz is. Én speciel még a videoklippeket is idesorolnám: eddig még soha egy banda sem készített ennyire elvonatkoztatott klippeket, ami üdítõ jelleggel hatott.
De mondjuk ha kijött volna megest egy HT vagy Meteora album, vajon tudtuk volna-e annyira élvezni mint régen elvégre is ugyanavval a hangzásvilággal már inkább unalamassak lettek volna, mint élvezhatõek..
Egyébként is mióta ÕK belekeztek a nu metal styleba, azóta csak úgy sorozatgyártásban gördülnek le a Numb és Crawling klónok a futószallagról...
Ha valakinek esetleg volt szerencséje a mindenfele terjesztett Fake M2M-hez, az hallhatta, hogy mindegyik szám más bandától van , de bezzeg ugyanazzal a stílussal...
Zeneileg bátorság kellett a fiúknak hogy ilyen albumot készítsenek, hogy ebbe a már majdnem emo stílusban éledjenk újra... és ezért minimum annyit megérdemelnek hogy fõhajtással (még ha összeszorított fogakkal is, de végighalgassuk õket), ez az alázat és rajongás igazi mérvadója, nem pedig a kegyetlen kritika amivel itt páran vagdalkoznak 3 hallgatás után (ennyi idõ alatt fel sem lehet fogni a dalszövegeket és a mondanivalójukat)
BUDA > miskolc.
Qwerty4
Qwerty4