985
-
#585 de jóó neked...
arra én is szívesen elmentem voln és még nem is lett volna messze... -
ZsirosKenyer #584 2007. nyár, novarock, austria -
#583 de jó neked...
melyiken voltál? -
ZsirosKenyer #582 én igen -
Lpneo #581 nem -
#580 Ti voltatok már koncerten? -
thoomas #579 nagyon leállt a topic...:( én vállalom h csinálok vmi jó kis bannert...hátha lesz vmi eredménye:)meg hirdetem majd a forumot;) csak mondjátok h kinek küldjem majd el!!! -
#578 hát igen chez ugrott egy nagyot azt eltörtea csuklóját :\ -
#577 Respect -
#576 Én néztem a dalszöveget, de sztem nem sok köze van a polgárháborúhoz. Inkább valami szerelmi bánatról szólhat. -
thoomas #575 amugy aki jobban bele lát az angol dalszöveg tartalmába...az látja h van köze a (polgár)háborúhoz... sztem jó a klipp;) -
ZsirosKenyer #574 az új albumról ez az első klip ami tetszik. Ez sem teljesen egyedi, de egyedibb mint az eddigiek.. -
#573 nekem tetszik haha:D -
#572 A WID qrvajó volt ehhez képest. Kicsit túl világmegváltós lett, de az még egészen jó lett. -
#571 egyre szarabb klipeket csinál az lp.....már a wid kibaszta nálam a bisztosítékot.....hát ez totál szánalom -
#570 pop számnak jó, mint linkin park kurvaszar -
karajjj #569 szerintem a klip eleje kicseszett jó, az nagyon el van találva, de ahogy kimegy az utcára... az nem bejövős... -
#568 Megnéztem a klippet.... mitmongyak ilyet már anno láttunk.. Bizony a From The Inside klippje full ugyanez a téma.. mellesleg szövegéhez meg hangulatához marhára nemillik a polgárháború.. + többi tag fel sem tűnik.. hát nemtudom milesz így belőlük.. még a WID klipp megfogott. volt benne vmi.. még hátha NMS v Given up ból lesz vmi.. -
#567 komolyan rossz nézni mi lett az LP-ből, szar klipek, nyáladzás, unalmas album, OMG -
#566 ba**meg, rettenetes az a klip és szám -
#565 Megnéztem, nemtom mit mondjak. A Shadow of the Day nem éppen a kedvenc számom az albumról. Nincs rossz dallama, de köze nincs a rockhoz, és nincs benne semmi kitörés. Mondhatnám, hogy a Linkin elkezdett sz@r klipeket csinálni, de nem leszek ilyen gonosz. Ugyanaz a témája, mint a From The Inside-nak, maguakt ismétlik, nem nagy durranás az egész. Legalább Magyarországon játszódna. (bár lehet, hogy ott játszódik :)) Ráadásul a szám végéből 1 perc lemaradt. -
thoomas #564 Az új klipp ugyanolyan érdekes lett mint a Bleed it out...:D a színvilága érzésem szerint ugyanaz. Megkell szokni....:D -
#563 végre egy értelmes mann -
thoomas #562 uhh srácok...ugylátom kezd kihalni egy linkin-es generáció:D:D Én még mindig LP-t hallgatok.Kb éjjel nappal. most a koncert felvételekre kattantam rá nagyon:) -
#561 Mér' pont bootlegeket hallgacc? :D -
#560 én ezé nézek/hallgatok bootlegeket :D -
#559 új album úgy szar ahogy van :| régiek tetszenek, de nem hallgatom őket már -
karajjj #558 én szeretem mindegyik számukat... szerintem az új album is egész jóra sikeredett, elsőre nem igazán csíptem, de sokadik hallgatás után megkedveltem -
#557 Én már az összes albumot kezdem kihagyni, az LP korszaknak vége, már se a régit, se az újat nem csípem. -
#556 Nálam is kb, azt a számot meg sem hallgatom soha, mindig átugrom. Az In Between a 2. legrosszabb az albumon sztem, de még az is elviselhető ahhoz képest. Ezek helyett inkább a No Roads Left-et tekintem az album tagjának :) -
#555 Ja,az a szám nagyon homár:P -
#554 a kukában -
#553 és hol marad a "Little things give you away" ?:P -
#552 Minden idők legjobb LP száma a Numb!Az új albumról pedig a Given up és a What I've done -
#551 sztem nem az... szerintem a Part of me...:D -
thoomas #550 köszi az infot!;) de ezzel sztem mindenki tisztában van. A lényeg h sztem nagyon nagy szám!!! -
#549 a she shines az nem Lp szám hanem grey daze,chez előző bandájából van -
thoomas #548 Under attack albumon van egy csomó ilyen szám. Sztem a She Shines a legjobb róla;)mindenkinek a figyelmébe ajánlom:) -
sullivan04 #547 kössz kössz kössz, de amúgy télleg nagyon jó szám, mostanába kerestem néhány eldugott számot és van egy két király -
#546 ha meg a live evrziót keresed,akkor azt meg vmelyik fan oldalpn biztosan megtalálod,a 2001-es berlinit