Linkin Park
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
A nu-metal nemzedék többi bandái is szépen buknak meg sorra nálam, sztem fél év múlva már nyoma se lesz ennek a stílusnak a zenei ízlésemben, utolsó megmentõ lehet a Korn vagy az Adema új albuma. :(
Qwerty4
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Az MTM albumon meg az In pieces is qrva jóó!!várom a véleményeket:P
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ill nino is zsír volt, most asszem 22-én fellépnek BP-n a Kultiplexben, sajnos hétköznapra esik, és mivel soproni vagyok nekem messze van, fõleg mert másnap meló szóval sajnálom nagyon, de majd legközelebb.
Idén lehet hogy elmegyek,Volt-on ott lesznek.
Viszont az Ill Nino kib@szott nagy volt,kapásból megszerettem õket.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Aki azért nem indult el a Nickelsdorf-i koncertre,mert nem volt jegye, az k.rvára sajnálhatja.
Jegyüzértõl vettünk 3naposat 60 ojróéert,ami ugye 10-el kevesebb,mint az egynapos.Sajnos rajtunk kívülálló okok miatt ma nem tudtunk maradni.
A koncert hatalmas volt,igaz alig másfél órát játszottak,de az új album kb. felét elnyomták.A hangzás profi volt,de sajnos a gitár nem szólt olyan ütõsen,mint elvárható lett volna.
Viszont 2 dolog is furcsa volt számunkra:
1. az Ill Nino-t beb.szták fél öt felé a kisszínpadra,pedig szerintünk megérdemeltek volna egy bõvebb esti elõadást.Akkorát zúztak ,mint az állat.
2.szeretem a Pearl Jam-et,viszont a Linkin-en kb. 1.5* többen voltak,nem tudom miért õk lettek a fõzenekar.
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Mindenesetre hatalmas csalódás lesz,ha tényleg alig több mint 1 órát játszanak csak.
cnoree: a
novarock.at weboldalon keress vmi kontaktot aztán írjál a szervezõknek hátha tudnak pontosítani hogy merre kaphatsz még jegyet!
A helyszínen nem lehet venni????
de azért köszi:)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
én is soproni vagyok
egyetlen negatívum hogy 20e a beugró 1 napra :/
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
én erõsen kétlem hogy német szám lenne..,.ha meg azt azkkor nagyot scalodtam bennük 8kellmenemesen)
am bocs az iréás miatt kiscit bevagyoik baszva.d
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -