985
  • LPKENJI
    de jóó neked...
    arra én is szívesen elmentem voln és még nem is lett volna messze...
  • ZsirosKenyer
    2007. nyár, novarock, austria
  • LPKENJI
    de jó neked...
    melyiken voltál?
  • ZsirosKenyer
    én igen
  • Lpneo
    nem
  • Kokesz02
    Ti voltatok már koncerten?
  • thoomas
    nagyon leállt a topic...:( én vállalom h csinálok vmi jó kis bannert...hátha lesz vmi eredménye:)meg hirdetem majd a forumot;) csak mondjátok h kinek küldjem majd el!!!
  • lpmaskmancick
    hát igen chez ugrott egy nagyot azt eltörtea csuklóját :\
  • N3v3rland
    Respect
  • scorpeeon
    Én néztem a dalszöveget, de sztem nem sok köze van a polgárháborúhoz. Inkább valami szerelmi bánatról szólhat.
  • thoomas
    amugy aki jobban bele lát az angol dalszöveg tartalmába...az látja h van köze a (polgár)háborúhoz... sztem jó a klipp;)
  • ZsirosKenyer
    az új albumról ez az első klip ami tetszik. Ez sem teljesen egyedi, de egyedibb mint az eddigiek..
  • LPKENJI
    nekem tetszik haha:D
  • scorpeeon
    A WID qrvajó volt ehhez képest. Kicsit túl világmegváltós lett, de az még egészen jó lett.
  • lpmaskmancick
    egyre szarabb klipeket csinál az lp.....már a wid kibaszta nálam a bisztosítékot.....hát ez totál szánalom
  • sweech
    pop számnak jó, mint linkin park kurvaszar
  • karajjj
    szerintem a klip eleje kicseszett jó, az nagyon el van találva, de ahogy kimegy az utcára... az nem bejövős...
  • Chester1
    Megnéztem a klippet.... mitmongyak ilyet már anno láttunk.. Bizony a From The Inside klippje full ugyanez a téma.. mellesleg szövegéhez meg hangulatához marhára nemillik a polgárháború.. + többi tag fel sem tűnik.. hát nemtudom milesz így belőlük.. még a WID klipp megfogott. volt benne vmi.. még hátha NMS v Given up ból lesz vmi..
  • Qwerty4
    komolyan rossz nézni mi lett az LP-ből, szar klipek, nyáladzás, unalmas album, OMG
  • Qwerty4
    ba**meg, rettenetes az a klip és szám
  • scorpeeon
    Megnéztem, nemtom mit mondjak. A Shadow of the Day nem éppen a kedvenc számom az albumról. Nincs rossz dallama, de köze nincs a rockhoz, és nincs benne semmi kitörés. Mondhatnám, hogy a Linkin elkezdett sz@r klipeket csinálni, de nem leszek ilyen gonosz. Ugyanaz a témája, mint a From The Inside-nak, maguakt ismétlik, nem nagy durranás az egész. Legalább Magyarországon játszódna. (bár lehet, hogy ott játszódik :)) Ráadásul a szám végéből 1 perc lemaradt.
  • thoomas
    Az új klipp ugyanolyan érdekes lett mint a Bleed it out...:D a színvilága érzésem szerint ugyanaz. Megkell szokni....:D
  • LPKENJI
    végre egy értelmes mann
  • thoomas
    uhh srácok...ugylátom kezd kihalni egy linkin-es generáció:D:D Én még mindig LP-t hallgatok.Kb éjjel nappal. most a koncert felvételekre kattantam rá nagyon:)
  • Qwerty4
    Mér' pont bootlegeket hallgacc? :D
  • lpmaskmancick
    én ezé nézek/hallgatok bootlegeket :D
  • sweech
    új album úgy szar ahogy van :| régiek tetszenek, de nem hallgatom őket már
  • karajjj
    én szeretem mindegyik számukat... szerintem az új album is egész jóra sikeredett, elsőre nem igazán csíptem, de sokadik hallgatás után megkedveltem
  • Qwerty4
    Én már az összes albumot kezdem kihagyni, az LP korszaknak vége, már se a régit, se az újat nem csípem.
  • scorpeeon
    Nálam is kb, azt a számot meg sem hallgatom soha, mindig átugrom. Az In Between a 2. legrosszabb az albumon sztem, de még az is elviselhető ahhoz képest. Ezek helyett inkább a No Roads Left-et tekintem az album tagjának :)
  • Sabcsee
    Ja,az a szám nagyon homár:P
  • sweech
    a kukában
  • LPKENJI
    és hol marad a "Little things give you away" ?:P
  • Sabcsee
    Minden idők legjobb LP száma a Numb!Az új albumról pedig a Given up és a What I've done
  • LPKENJI
    sztem nem az... szerintem a Part of me...:D
  • thoomas
    köszi az infot!;) de ezzel sztem mindenki tisztában van. A lényeg h sztem nagyon nagy szám!!!
  • lpmaskmancick
    a she shines az nem Lp szám hanem grey daze,chez előző bandájából van
  • thoomas
    Under attack albumon van egy csomó ilyen szám. Sztem a She Shines a legjobb róla;)mindenkinek a figyelmébe ajánlom:)
  • sullivan04
    kössz kössz kössz, de amúgy télleg nagyon jó szám, mostanába kerestem néhány eldugott számot és van egy két király
  • lpmaskmancick
    ha meg a live evrziót keresed,akkor azt meg vmelyik fan oldalpn biztosan megtalálod,a 2001-es berlinit