1651
Szerintetek szenved a metál / rock zene itt Magyarországon ???
  • Gandibá
    Figyelj, nem minden rocker hosszú hajú és nem minden diszkós rövidhajú.. :)
  • Gandibá
    Lehet hogy őszinte vagy, de szánalmas is. Eleddig normálisan beszélgettünk az élet dolgairól, PONT arról hogy nem ítélünk el addig senkit amíg nincs rá ok, de te sajnos adtál rá okot.
  • Gandibá
    Teljesen igazad van! Osztálytársam haverjának mondod hogy rocker, és már azonnal fikázza őket, hogy nem fürdenek, bunkók, igénytelenek.. persze, azt aki beszél az naponta árul drogot (és ez biztos forrásból). Mondom, az dobja ránk az első követ, aki még sose csinált semmi rosszat, és különb nálünk!
  • Gandibá
    Nekem nincs bakamcsom, de farmerbe járok, szerintem nem kényelmetlen, és a fekete a legjobb szín :) De én elfogadok másokat is, akinek esetleg nem tetszik.. nekem is van egy pár haverom, aki rocker és bőgatyát hord, mert neki az tetszik. Ennyi.
  • Gandibá
    Szerintem meg ne is soroljuk LP-t és LB-t a metal kategbe :)
  • Mike at home
    te hany eves vagy?
  • hen-tes
    bammeg !
  • PResident Evil
    aha
  • hen-tes
    mibajod vele ??? he???
    kötexel ?
  • hen-tes
    hmmm. ezt is ide írtam ?
  • hen-tes
    ruháról itélni kibaszott nagy baromság !!
    én bevallom nagy rokker vagyok ! de attól mék nem járok bőr cuccba..
    szal ha engem ruháról itélnél meg akkor ien oldszos diszkósnak titulálnál.. :???
    de ha a fejemre nézel (hosszú haj) egyből járössz..! szal...
    ja! és a guns n' roses a király !
    ma volt egyéként rock buli, ott is tolták a gunsent!! :D
  • PResident Evil
    má megint gunzen
  • hen-tes
    sztem mek nem ! :)
  • hen-tes
    annyira jó rock buli volt ma gecc ! :D
    helyi kocsmában ..
    toltak mindent amit el tudsz képzelni
    de a legjobb volt a gunsen :DDdDD
  • O0D:
    a legtöbbről bebizonyosodik hogy egy műanyag divatmajom,

Én nem bánom ha úgy néznek rá a stílusom előitéletéből kifolyólag mint valami vademberre : ). A legjobb amikor mész bakiba meg fekete cuccokban, a sok diszkós meg mind megbámul : ).

Szerintem önmagaddal kerültél ellentétben.. csak gondolkozz el rajta. Pont az ilyen kis ***** k csinálnak divatot a topikban megnevezett zenéből! Te is csak a gyűlöletet bírod kelteni, mint a hozzád hasonló diszkósok!
  • PResident Evil
    ok csá
  • hornbali
    Na csá all, én lépek (közkívánatra)
  • PResident Evil
    akarom mondani példa !!!
  • hornbali
    THX
  • PResident Evil
    és pont a 'szenvedő metál/rock zene' topicba... itt leszel mint elrettentő téma...
  • hornbali
    Jó, értem én a gondotok, de hát most legalább kijött aminek ki kellett jönnie.
  • PResident Evil
    hát jó de akkoris a fejét nézed meg mondjuk egy csajnak :)
  • PResident Evil
    az oké hogy kimondod... de nem mindegy hogy hogyan...
  • Yetike
    Szabad általánosítani, de mindig észre kell venni a kivételeket. Ruháról ítélni nem szabad, de előítélni akaratlanul is kötelező :).
  • Yetike
    Véleményt lehet ám kultúráltan is mondani. A tied speciel paraszt volt.
  • PResident Evil
    szóval nem szabad általánosítani... és ruháról itélni... de reklámozni se hogy mit utálsz !!!
  • hornbali
    Én legalább kimondom azt amit más nem mer, lehet hogy más a szemedbe hazudja azt hogy bírja a műfajt, és a hátad mögött meg ugyan így vélekedik mint én.
  • Yetike
    Egészségedre. Amúgy sza.rd össze magad.

President: Nekem is van diszkós haverom, és igen, én is becsülöm őt. De mint mondtam már ez elenyésző százalék az egészhez képest, mindazonáltal persze mindenki más értékrenddel viszonyul ehhez a témához.
  • PResident Evil
    oké... de súgni is lehet...
  • csum666
    hornbali meghülyült....
  • csum666
    :)
  • hornbali
    Őszinte gyerek vagyok
  • PResident Evil
    mondjuk te emberileg semmi vagy...
  • PResident Evil
    szánalmas... legalább ne reklámoznád...
  • hornbali
    ÉN UTÁLOM A metál-T, A rock-OT ÉS AZ EHEZ HASONLÓ OCSMÁNY RECSEGÉSEKET!!!!!!
    MAGA A STÍLUS ÉS A KÖVETŐI IS SZAROK.
    VÉLEMÉNYEM:
    < rock-EREK

HOUSE, DANCE, TECHNO
  • PResident Evil
    a látszat néha csal...á

amugy van egy diszkós haverom, ittlakik nem messze, full hyper cucc, báffáló, és emberileg mégis sokra tartom...
  • Yetike
    Nem a ruha teszi az embert, de sokmindent elárul róla.

Az hogy a diszkósok igénytelen sza.rdaraboknak nézik a fekete ruhás hosszú hajú embereket, az legyen az ő bajuk, engem annyira különösebben nem izgat, sőt talán még néha szórakoztat is ha ezért megbámulnak. A diszkósok között természetesen van ember is, de ettől függetlenül nagyrészük ugyanazt az értékrendet képviseli amit én mélyen elitélek, bár ez egykét megvető pillantásban mutatkozik csak meg (általában egy embert addig nem utálok amíg okot nem ad rá). Azonban sajnos a legtöbbről bebizonyosodik hogy egy műanyag divatmajom, akinek a személyisége és a rajta lévő ruha értéke fordítottan arányos.
  • PResident Evil
    én meg a te válladat veregetem meg... igazad van... nema ruha teszi az embert... és általában kellemesen csalódnak...
  • Match
    Gandibá: teljes mértékben egyetértek veled...
    Egyébként az átlag "diszkósok" lenéznek mindent, és iszonyúan primitív módon viselkednek....pl azért mert hosszú hajam van, igénytelen fasz vagyok....érdekes...ha még hosszú zsíros ápolatlan hajam van akkor OK, de szerintem valamennyi igényességet mutat az áőolt haj....csak hát hoyg ezt valaki felfogja ahhoz kell egy minimális intelligencia.
    Pl azért mert hetente 1*-2* eljárok egy kocsmába, megiszok kb 2 sört, azért én rögtön alkoholista vagyok....bezzeg az aki füvezik hétvégente az nem drogos....
    Na nem írok erről többet mert szeirntem erről mindenkinek ugyanaz a véleménye.

Ruha: Nekem tetszik a fekete...ráadásul szerintem semmi más nem áll jól...tehát a ruhatáram szinte cask fekezte ruhákból áll.

A diszkósok között is rengeteg rendes van, nem ítélem el őket elsőre, és tudjátok miért? Mert én értelmesebb vagyok náluk! Nem arról állapítom meg hoyg milyen egy ember, hogy hogy néz ki, hoyg öltözik....
  • Yetike
    Ízlések és pofonok :). Szerintem a farmer kényelmes, csak nem 3 számmal kisebbet kell hordani.