1651
Szerintetek szenved a metál / rock zene itt Magyarországon ???
-
Gandibá #847 Az első felével egyetértek. Ami meg a Korn-t illeti, nekem tetszik a zenéjük, persze Follow the Leader lemez kivétel. Pedig aki ismer engem az mindenki tudja hogy a nu metalt ott kerülöm ahol tudom, de Korn-nak van hangulata. -
Gandibá #846 Így van! Teljesen egyetértek.. -
Yetike #845 A régebbi számokat is hallgatom, de a legtökéletesebbnek talán az Untouchablest éreztem (a depis számok mindig szépek :). Inkább az új albumban érzek egy kis "erőltetettséget".
Manson igen, mostanra már tényleg elpoposodot sajnos... Az antikriszt, a mechanical meg még a holy wood is ki.baszott jó volt, de ez az új album már inkább numetal, és tényleg csak a látványra meg a lemezeladásra megy ki :(. -
#843 Szabolcs: nem akarok semmit megvitatni, csak közöltem hoyg ez a véleményem.
Yetike: azért megy a menedzsment náluk is eléggé.... ott vannak mint manson....
Én nyíltan állok amúgy a műfajokhoz....
Pl a POD-nak van valami új száma, az rendesen halgatható (persze azért nem kell túlzásba vinni).
SŐT! A limp bizkitnek is van egy lassú száma amiről nem hittem el hoyglimp bizkit (bár lehet hoyg linkin park volt...nemtom). -
Yetike #842 A koRn az végsősoron nu metal, ebben igazad van, azonban én véletlenül sem sorolnám az ilyen agyonmenedzselt játékbabákhoz (ala lp lb busted). Van bennük valami eredeti, érzik a zenéjükből a valódiság... Persze ízlések és pofonok, nem tetszhet mindenkinek minden :).
Amúgy a szerintem legjobb albumuk az Untouchables. -
#841 És akkor végülis mi a gondod? mit szeretnél megvitatni? -
#840 Figy! AZ átlag popszemlének ennyi a rock....pár halálratorzított gitár, értelmetlen sablonszerű zúgással, éktelen üvöltözés olyanokról, hogy minket mindenki utál, de minket nem érdekel mert lázadunk és mi vagyunk a jobbak....Az már más hogy mi a valóság de ezt gondolják.
A korn meg a világ legviccesebb zenekara....az énekes olyan mint egy idegbeteg hörcsög, buzi alaphangal, de mivel idegbeteg, üvöltözik sokat.
A basszeros hűdekemény gyerek...percenként fogja az 1 hangot...de azt leglább vállból...
A két gitáros....háháháh, a legnagyobb poén:) 2 barbibaba :) Kezükbebasszák az egyengitárt, AMI 7 HÚROS, MERT kemények vagyunk, aztán játszunk meg zúzzunk.....MERT KEMÉNYEK VAGYUNK!
Ismerőseim mondják hogy milyen jól eljátszották a One-t a rock am ring be (aszem). Hát én azt hittem viccelnek....no szólók, az említett röhelyes emberek.
Ezt nem vitatémának szántam, csak hogy ha már kizárjuk a numetálból a kornt, akkor én belevinném. -
Yetike #839 Ezek a numetalos fas.zságok (a KoRn kivételével) ennyiből állnak :
- Néhány kékszemű pamutfiúcska
- Kb 1 gitár valami nagyon kemény torzítóval és 1-2 akkordos gitártémákkal
- Egy emberke akinek nagyon megy az üvöltés
- Szkreccs, szintetizátor, elektronikus cuccok stb
- Valami ocska szöveg, a lényeg az hogy vagy a lázadásról, vagy a különcködésről szóljon (a legjobb ha mindkettőről együtt :).
Ez kb olyan mintha a sz.arra masnit kötünk, a sok hülye meg megveszi. -
#838 figy, annyi köze van hozzá hogy nem tuctuc megy végig, hanem belecsempéásztek 1-2 gitárt, ami az idiótáknak egyből megahiperbrutálmetál.
Ennek továbbfejlesztett változata a saint anger....nemhiszem hogy ennél tovább jutnak a média nagymesterei. -
#837 ja sok köze van a limp bizkitnek meg a linkin parknak a rockhoz :D -
#836 Továbbá, nem tudom itt volt e róla szó, de tényleg igaz hogy a rock zenével kapcsolatban ki volt éheztetve a nép, és azért lehet most eladni a linkin park meg a limp bizkit féle szarságokat, és hoyg továbbmenjek, ezért favorizálja annyira a viva is a metallica st anger-jét.
-
#835 Paksit én is utálom :) Minden tekintetben (értve a szövegeire is :))
Hornbali: Ennyire unatkozol? Ha én most azt mondom hoyg TEKNÓ FOREVÖR akkor már jócsávó vagyok?
Rám első ránézésre akárki megmonja hoyg mit halgatok :) De engem kurvára nem érdekel :)
Yetikével ellentétben én azt is leszarom hogy ki halgatja azokat amit én, meg ki nem....
Én akkor is 1000W-al fogom szólaltatni a Black Label-t ha a viván is az megy éjjel nappal...Bánom is én ha minden diszkós üvölti hoyg ROOOOTS?
Engem nem a divat vezérel, hanem az amit szeretek.
Jut eszembe....Ha van valakinek tudomása itt miskolc közelében egy szólós hiányban szenvedő (vagy ha kell egy jobb :D) zeneakrról, akkor van itt egy eladó "KICK ASS" szólós...cask aztán nincs puhánykodás :) -
#834 Nem tudom mások hogy vannak vele, de számomra az a zene, ami számomra jelent valamit - érzéseket emlékeket. Ehhez viszont hangszer kell, amit nem helyettesíthet egy keverőpult, ezzel lehet kifejezni mindezt. Namost tisztázzuk:- A rocker szerintem egy életlfelfogás; van aki csak szereti a rock zenét, ránézésre rólam sem mondanád meg hogy a rockot szeretem. Miért kéne engem elítélni, ha én ezt szeretem? Nem egyértelmü, hogy 2 egyforma ember nincs és hogy mindenki szerethet amit akar? -
Gandibá #833 Nem, de ez hosszú historia, szerintem ne menjünk bele. -
Yetike #832 Nem nem, az a blek metál
"részegen emelik a vasat azt közbe szól a blek metál"
:) -
#831 Ha már ennyire marasztaltok, még maradok egy picit. -
Gandibá #830 Ideje.. -
#829 Közkívánatra lépek. -
#828 Ez az, amikor "rázzák a hosszú hajukat, és hörögve feredőznek a linóleumon"? (idézet Rocker Zsótti nagymamájától) -
Gandibá #827 True heavyből csak keveset szeretek.. :) -
Yetike #826 Hát ez a hidrogénes haj nekem se tetszik de a zenéje attól még jó -
Gandibá #825 Endre Endre, nem csípem azt az embert :) -
#824 A szöveged első felével egyet értek, a másikkal pedig nagyon nem. -
Gandibá #823 Csak nem mindegy hogy milyen stílusban, és nagy különbség még az is, hogy én csak téged fikázlak, nem pedig az egész közösséget. -
#822 deh-ő kulturáltam elmonnya mekkora faszgeci vagy. :D -
Yetike #821 Én úgy gondolom, hogy Rock zenével az ember csak a koncerteken, esetleg kocsmákban és otthon a lemezjátszóján találkozzon. Semmi szükség rá, hogy a médiából is ez jöjjön, mert annak úgyis csak az lesz a vége hogy divattá válik, az pedig mindennél rosszabb.
Paksi Endre :
"A sors könyvébe csak pár szó, ennyi
Így van jól, így kellett lenni
Rocker vagyok, vállalom
Jót és rosszat elbirom
A lármát a fényt
A zajt és a bajt, azt ami űz és fogva tart"
Azokkal pedig ne foglalkozzatok, akiknek a fórumozás alaptalan fikázásból áll. Egyszerűen nem kell őket embernek nézni és kész. -
#820 Te most ugyan azt csin mint én, fikázol.
-
Gandibá #819 Magadnak köszönheted. Én szem szeretem a teknot, mégse megyek be egy tekno topicba, és fikázom szarrá, azzal csak ugyan olyan idióta lennék mint te.. -
#818 THX az elismerést. -
#817 lassan mondom hogy megércsed
meeeeenjééééé eeeeel ! -
Gandibá #816 Én se becsüllek többre ne aggódj.. -
Gandibá #815 Meg hát ilyen gyökereknek hiába magyaráz az ember.. maradj csak a teknónál már a háusznál az kész. Meg az is mutatja az alacsony intelligencia szintet, hogy bejösz és anyázol. Mindezt normálisan is lehetett volna közölni, de hát hiába. Ismét csak a hozzászólásom első mondatához jukadtunk ki.. -
#814 Ez neked zene, ezt inkább a VICCEK témába kellett volna írnod
Egyébként ha érdekel a véleményem, akkor a cipőm talpán megtalálod -
Gandibá #813 Nem hanyatlik, közel se. Csak nem kap a médiában helyet, és ez nem is baj, mert a magadfajta paraszt legalább nem hall ZENÉT, maradj csak a neked valónál. Ehe.. -
#812 HEHE, szívjál le -
#811 kabbe bránert -
#810 Én örülök hogy hanyatlik ez a szar műfaj -
#809 Hozzászólva a témához: Keményen szenved... -
Yetike #808 Te inkább maradj az mp3as topic berkein belül, a fantasztikusan értelmes hozzászólásaidra itt senki sem kiváncsi. -
Gandibá #807 Jah és még valami, az ilyen hornbali féle emberek határozzák meg hogy mi a divat.. és ezek néznek le minket, hogy mekkora igénytelen szarok vagyunk. Hát szerintem ez a nagy szar! Hülye agymosott népség! Nem állítom hogy okos vagy, mert közel sem (ahoz még nagyon sokat kéne tanulni), de azért a legtöbb ember nem veszi észre hogy mennyi szart adnak a tv-be? Pontosan az ilyen fostos viva+ok miatt stb..