Szenvedõ metál/rock zene ?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschi
Mert más nem tudja megcsinálni a melót... meg nem szeretem, ha turkálnak a gépemben, ugye :D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Miért nem veszel ki szabit?:)

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

artschi
Na jah, ez a gáz... én meg melózok szerdánként csüt. hajnalig, azért maradok le a Queensryche-ról... :((

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
Hehe, ha a metalindexen jegyet rendelsz a Gathering koncertre, 1.500 Ft-ért megkapod a legutóbbi CD-jüket (Souvenirs) :)

Tavaly is úgy volt. Csütörtökön volt a Casketgarden/Bodom/Nightwish/Anthrax négyes, szétbuliztam magam, másnap meg suli. Ott punnyadtam a padban :D

artschi
Mért kell ezt a fesztivált szerda-csütörtökre tenni??????? :(((((

artschi
A Queensryche jobban bejönne, de az is szerdán lesz :(((((((((((

Az engem nem érdekel, ott a helyem!!!

artschi
Opeth szerdán lesz... kimarad :(((((((((((((

Akkor a Norther vagy a Kalmah a te zenekarod!:)

[HUN]PAStheLoD
nekem valami Bodom szerû kell ;]

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

hen-tes
HOLLYWOOD ROSE
hallotatok már róla ?
állítólag nagyon jók
gunsen számokat játszanak
nincs tõlük mp3 vagy videótok ??

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Itt meg Testamentre:)

Opeth-re kötelezõ menni!

[HUN]PAStheLoD
mármint azon a 2 együttesen kívül? :)

[HUN]PAStheLoD
kik lépnek fel ? :)

artschi
Summer Rocks 2004. Június 16-17.
Jún. 16.: QUEENSRYCHE
Jún. 17. (asszem): TESTAMENT

zakika
akkor gondolom a Rainbow is teccik
az utolso album qrva jo, en kicsit erzodik mar blackmore felesegenek a hatasa, de az ad neki lenduletet

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

artschi
Nah, ha topic ON, akkor kis koncertajánló:

2004. március 3. (szerda): OPETH (E-klubban)

2004. március 14. (vasárnap): THE GATHERING (Wigwamban)

2004. március 15. (hétfõ): MORBID ANGEL (E-klubban)

2004. április 22. (csütörtök): MAYHEM (E-klub)

2004. május 24. (hétfõ): U.D.O. (PeCsa)

PResident Evil
jösz holnap ? vagy ma :D

The Garrett
csöves bácsi volt legaranyosabb 1x... nemtom valamelyik este régen:
csak a szörnyes póló meg a gitározás meg a hajrázás aaaz kell nekik. beiszunk aztán bebõrözünk bazmeg? :D

ez csak így a ruházkodásról jutott eszembe. Abból a korszakomból :)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Match
Dio az egyik kedvenc énekesem.
Én koncertre hétköznapi cuccba megyek.....az más hogy az másnak lehet hogy nem hétköznapi de nekem az :)

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Voltan
Én már rég kinõttem ebbõl a koponyáspóló, bõrdzseki dologból. Gyakran már koncertekre is normál, hétköznapi cuccban járok.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zakika
emlexem idokre, amikor a fekete a depeche mode szi volt es arokkerek kopott kek farmerbe jartak... mindefele ravarrot szovegekkel pl. metallica, ac/dc, overkill, dio, iron maiden

kulonben most fedeztem fel diot, qrva jol nyomja csavo... ossze kellene megint jonneik blackmorral

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

PResident Evil
nekem is energiás kabát, adidas oldschool sapka, ezek mennek egymáshoz, fekete Levi's farmer, meg a feket bõr Coverse... és fullra passzolnak... csak a fejem nem kéne...

Match
rajtam néha szoktak lenni ilyen "megtévesztõ" cuccok....
Pl ilyen repperes felsõ (amit azok szoktak hordani) meg fila sapka (azt szeretem, megy a kopott bõrkabáthoz :)).
Egyszer megkérdezték miért hordok ilyeneket....mondom leplezem hogy rocker vagyok :) Erre kiröhögtek :) Azt mondták hogy egyáltalán nem látszok annak full feketében, bõrkabátban, hátközépig érõ hajjal :)

PResident Evil
:)))

amugy az nagy pöcs aki ruházatról itél meg vkit... nekem a ruházatom nem tükrözi a zenei izlésemet... megtehetném... fekete szerkóba nyomulni... csak ház tudja mindenki hogy a 'rocker' szenvedõ társadalom ma magyarországon...

Match
Jah, hogy agyilag milyen sötét vagy :)

mukika
Egyébként TOPIC UP!!!!!!

mukika
Szerintem az együtteses pulcsi "buta dolog". Én simán csak felvarrókat használok amiket rávarrok a táskámra. Szerintem a feketébe való öltözködés sokkal jobban tükrözi valódi énedet.

hen-tes
na én nem azé akarok gunsenes polot meg pulcsit mer jól néz ki ! hanem mer kedvenc zeném ! :)
TOPIC UP!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

The Garrett
Amugy szerintemis csak fiatalon hordja õket az ember, hogy megmutassa, hu milyen fasza csávó, hogy ismeri ezt és ezt az együttest stb... Sz.tem aki ad magára valamit, az 17-18 évesen kinövi ezt.

MOndjuk öltözködésrõl nemszeretnék vitázni, egyrészt mer van ilyen topik, másrészt nekem a ruháim nem tükrözik milyen zenét hallgatok hova tartozok stb, hanem csak NEKEM jó és kész :)

The Garrett
CSak a pia meg a szörnyes pulcsi csak az kell nekik! :D

Ezt 1 csöves mondta hazafele koncertrõl :D

[HUN]PAStheLoD
engem ennyire nem zavart kivéve 1x!
jöttem haza suliból és épp manson-t hallgattam mikor ucca túloldalán egy ovis kiscsávó mansonos pulcsiba meg akkora fubu bõgatyeszba feszített hogy el nem tudtam képzelni hogy nem esik le róla.. namármost engem leginkább az zavart hogy ha marilyn mansonos pulcsija van akkor legalább ismerje amit egy ovodástól kötve hiszek hogy hallotta már fõleg hogy szereti... és sajnos sok ilyen van akik tényleg csak azért vesznek fel ilyen ruhákat mert "huu király tankcsapda " és hasonló mentalitás..

[HUN]PAStheLoD
én érdekes módon itthon sose hallgatok mostanság SoaD-ot de ha kirándulás van akkor needles-t egész nap :)

The Garrett
Nekem nagyon bejön a System... asszem az egyetlen olyan "új"
együttes akinek egyed a hangzûsvilága, és nem is akármilyen.

zakika
slipknotot en sem halgatok, tehat nem tudom megmondani a velemenyemet

szerintem nincs igazi zene, mindenkinek az amit szeret es kepes erte aldozni, hogy megveszi az albumokat, meg ha a dupljaba kerulnek is mint amit atlagba elkernek egy CDert. persze ilyen kiadasok ritkak, popzeneben meg ritkabbak

DracoleWayda
az igazi dobosuk, akinek dobszerkója van, az nem rosz... akik meg ugrálnak csak a dobon, azok meg ún "háttértáncosok" :))) amúgy szerintem õk kurvára élvezik, és ez a lényeg!!!

DracoleWayda
ezért nem szívesen megyek ilyen helyre, ahol az van kiírva, hogy "rock klub" :)))

hi
szerintem mo-on inkább divat lett a rock. nem olvastam vissza, lehet, h már volt téma, sry! akármerre járok, mindenfele csak gagyi divatrockereket látok....
szégyen....

football without ultras is nothing

Match
Én a slipknotot nem halgattam anynira hoyg nagyon véleményt tudjak mondani, de szerintem nevetségesek....2 dobos, de annyit se tudnak mint máshol 1. Ezzel a szememben már le is járatták magukat.

[HUN]PAStheLoD
errõl van szó! :))

meg egy kérdés!

Slipknot - Only one címû szám nekem nagyon teccik :) namármost szerintem ehhez passzol az énekes.. meg Wait & Bleedhez is... szal nem tom nektek/neked mi a kifogásod de szivesen meghallgatnám az érveid

Astaroth
Én a System of a down szerettem nagyon úgy 2 hétig.Most már csak egy számuk tetszik...

zakika
en se nagyon, de ahogy pasthelod monta, meg kell halgatni mindent, hogy tudjad a kulombseget

habar egypar elvetemult nu-metal zenekarnak is akad egypar elvezheto szama (ha kifelejtik a rappet)

DracoleWayda
szia

[HUN]PAStheLoD
nekem mindegy ha jó.. kiprószálom azaz mekhallgatok akármit.. trance drum and bass rap metal rock nu-metal (stb...)

DracoleWayda
jah hát, mostanában elég felkapott kommersz zenék lettek. Children of Bodom teljesítményével teljesen meg voltam elégedve a koncerten, nagyon jót zúztak. Tarja hangja szép, de fõleg azért, mert jó drága effekteket használ :) perzse tehetséges, de nem különleges a hangja, viszont az egyedi, hogy heavy-power metalba operaének... csak már annyira rongyosra hallgattam régebben, h már unom egy kicsit... :)
Most éppen Arcanát hallgatok amúgy... (metálhoz nem sok köze van)

[HUN]PAStheLoD
én most nightwisheket hallgatok meg children of bodomot :)) szal én lennék a tuti vásárlóerõ ha mennék boltba :)))

DracoleWayda
én sem szeretem, nem is hallgatom

zakika
nem szeretem ha belerappelnek a gitarba

errol ismerem meg a nu metalt