1651
Szerintetek szenved a metál / rock zene itt Magyarországon ???
  • traXion
    Hogy jön ide a RAP?
  • traXion
    Hát, a koptatott farmereknek is széles skálája van. Pl, a nagyon koptatott az nagyon buzis.. :D
  • Gandibá
    Teljesen igazad van! Koptatott farmert azok hordanak általában akiknek nagyon is csak a ruha számít.
  • Yetike
    A link amit megjelenítettél elég jól szimbolizálja azt, hogy egyeseknek csak a ruha számít, az ember nem.

A Kispál inkább alteros, a másik kettő viszont metál és egyben a kedvenceim is :). Pl nem tudom hogy vagy vele és te milyen zenéket hallgatsz, de szerintem egy Kalapács Józsi vagy Paksi Endre szám sokkal többet ér mint az egész rap egyveleg egybevéve.

Nem értem amúgy, miért lennének igénytelenek... Ajánlok egykét régi Pokolgép számot meghallgatásra.

Az meg hogy aki feketében jár az megint csak lenézendő.. Na én pl immer abban járok, sőt még a gatyimat is betűröm a bakiba. Gyere köpj le, mert nagyon nem érdekel mások véleménye ezügyben.
  • Gandibá
    Attól nem lehetek jó ember mert feketébe öltözöm?
  • Gandibá
    Hát akkor magadra vess..
  • traXion
    Bizonyos szinten igen, az, hogy ki hogy öltözködik, meghatározza a személyiségét.
  • traXion
    Mert sok más tekintetben sem vagyok toleráns, azért.
  • Gandibá
    Én pl csak télen hordok feketét mint már említettem, nyáron ing meg rövidnagrád, és még nem is fekete.. de még ha abba is járnék, meghatározza hogy milyen érdemű ember vagyok?..
  • Gandibá
    Én elfogadom az embereket hogy ki hogy öltözködik, te miért nem tudod?
  • traXion
    Az, hogy állandóan (lehet hogy nem) feketében jár, az a fajta Headbanger cucc ami az olcsósága miatt hord mindenki, és ők mondják, hogy népzene, meg ilyesmi, amikor népruhákat hordanak, legalábbis népruhának számít a körükben.
  • traXion
    GAS
  • Gandibá
    Ezzel is csak magát égeti..
  • Gandibá
    Megkérdezném akkor hogy te milyen viseletbe jársz..
  • [HUN]PAStheLoD
    érvek ? indokok ?
  • traXion
    Aha
  • [HUN]PAStheLoD
    hát ezaz :DDD

mindenkinek joga van úgy öltözködni ahogy akar...
  • Gandibá
    Én feketében járok télen, és akkor mi van? Azért mert felveszek egy fekete farmert meg egy pulcsit, azért már igénytelen vagyok? ...
  • [HUN]PAStheLoD
    lóál tényleg ;]]

amugy nekem a azért fekete a logóm háttérje hogy maga a név fehér lehessen ;]
    szerintem egész jó lett :P

és én - mint már mondtam - nem hordok feketét (mondjuk vallási okokból :]]) és ugy öltözködök ahogy kényelmes meg nem fagy le benne a tököm
  • traXion
    Egyébként érdemes megfigyelni azoknak az embereknek az SG logoját, akik azért írnak ide, mert szeretik a műfajt. A legtöbb embernek a fekete szín is szerepel a logojukban. Na, most hallottam olyat, hogy ők aztán nem szeretik a feketét annyira... Pedig fekete, igénytelen ruhákban járnak... Na, csak ennyit akratam mondani. :P
  • [HUN]PAStheLoD
    Nalátod ;] ezeket én se hallgatom , aki szereti halgassa... :)

az Ossian-nak vannak jó számai de ma már nem annyira tetszik..
  • traXion
    Kispál, Pokolgép, Ossian stb.... Mind egy igénytelen darabja a magyar rock-nak és heavy metalnak, vagy punknak.
  • [HUN]PAStheLoD
    amugy tudom mit akarnak itt az önkéntesek !

ráhajtanak 1 K ra
  • [HUN]PAStheLoD
    mondj eggyüttest... melyiket tartod Te igénytelennek?
  • [HUN]PAStheLoD
    Hahah... ezen én jót röhögök legrosszabb esetben megeresztek egy b+ et az "ilyeneknek"....

Lévén joga van szabadon véleményt nyílvánítani esetleg akkor kéne visszafognia magát ha ez mást erősen sért (gyk metált leszólni ez metálos topicban... de ez már ideggyógyászati eset :DDD) amugy csinálják, engem nem zavar (csak néha) és csak magukról állítanak ki "bizonyítványt" ..

• traXion
    Nem mondtam, és a Sziget Fesztivál nyáron van megtartva, most Január van sac/kb fél év telt el. A Szigeten nagy csomó más mindent lehet csinálni, a Clawfinger meg rap-metal, és igényes! Számtalanszor elmondtam, hogy a legtöbb heavymetal - köztük a magyar is - igénytelen.
  • Gandibá
    Azt hiszem újjabb értelmes embert köszönthetünk köreinkben..
  • Calver
    [gyalázás]
    trax, takarodj innen a paraszt kurva anyádba a faszságaiddal
    ha ekkora igénytelen műfaj akkor rohadtul érdekelne miért mentél ki szigetre ennyi kibaszottul igénytelen ember közé? na meg az hogy miért mondtad magad pár 3 hónapja még ezek közé az igénytelen emberek közé tartozónak?
    idióta
    [gyalázás off]
  • Match
    Another Enemy bastard? :)
  • traXion
    Én is.
  • traXion
    Mért kapna? Ha igénytelen?
  • traXion
    Én is.
  • Match
    Lateralus: jah, azt hittem hogy valami ilyen "jau" zene...kispál vagy akármi...tehtá érted :)
    Észrevettétek hoyg a "metálos" topicokban mindig az öltözködés a fő téma?
  • hen-tes
    megvan vkinek a gunstól a my michelle klippje (melleslegről, sazl koncert)
    na abba 1:10secnél mit mond ákszel ???
  • Yetike
    Az apró megjegyzésektől tartóztassuk magunkat. Minden ember maga ítéli meg, mit tart gyerekesnek és mit nem.
  • Lateralus
    Csak annyit mondok, hogy pl. Destruction, Death...
  • artschi
    Jóreggelt!

Akkor némi koncertajánló:

a Negative Art Prod. bemutatja:

2004. március 3. szerda 19:00
    Budapest, E-Klub
    OPETH
    Watch My Dying

2004. március 12. péntek 18:00
    Budapest, Petőfi Csarnok
    SOULFLY
    + support

2004. április 3. szombat 19:00
    Budapest, Mega Pub
    PRO-PAIN
    Ektomorf • Dark Day Dungeon
    Monastery + Dark Clouds

2004. április 27. kedd 19:00
    Budapest, Mega Pub
    FINNTROLL
    Ensiferum • The Wake

2004. május 23.. vasárnap
    Pécs
    CHUMBAWAMBA
    + support

forrás: http://negativeart.hu
  • Yetike
    Nahát igen, ez sajnos benne van, de aki nem keménykedésből csinálja azt ez a legkevésbé sem érdekli :). Egy emberen lehet látni, hogy színészkedik e vagy magát adja.
  • hen-tes
    Bad_To_The_Bone
    ez egy nagy szám :PP
  • Match
    Már csak azért is mert mindenki keménykedésnek veszio, és úgy néznek rád hogy nézd már azt a hülyegyereket, jajdekemény :DDDD