1651
Szerintetek szenved a metál / rock zene itt Magyarországon ???
-
#1010 -
#1009 De van, például, sokan kezdik kis betűvel a mondataikat, aztán egy írásjel után nagy betű, érted... Ha elkezdenek mondani valamit, akkor nagy betűvel kezdjék, alapvetű müveltség kérdése is. -
Gandibá #1008 :-)) -
Gandibá #1007 Lenézlek, mert te is lenézel, nem gondolod hogy ez így igazságos?:P -
#1006 szerintem akasszuk fel... -
#1005 TraXion .. a neten nincs jelentősége szvsz :] -
Gandibá #1004 F@szom :D -
#1003 -
#1002 1 K ; -
Gandibá #1001 1000 -
#1000 1000! -
#999 van az is .. de nem annyira jó :]
se nem elég dallamos se nem elég hard :P -
Gandibá #998 Nem :P -
#998 A neveket nagy betűvel írjuk, legalább nagy T-t írnál, vagy X-et, de nem... Most ki nézi le a többi embert hmm? -
#997 vagy pl Staind-t? -
#996 ja és a sánta keksz (limp bizkit)
meg külön téma.. mert ők legalább valami egyedit csináltak mindig is .. csak az uccsó már annyira egyedi lett hogy eltűnt belőle (kiv 1 szám) a "kemény " zene -
Gandibá #995 Na aprítsuk az 1000-t :) -
#994 Deftones-t rajtam meg prezi komán kívül senki? -
#993 szokok linkin parkot is hallgatni (néha. . game-k közbe)
de nemtom pl. a Busted-et melyik F.Sz sorolja egyáltalán nu metálba mert az valami pop fos.. -
#992 hohoho már csak 10 :PP -
Gandibá #991 Én metalon belül mindenre vevő vagyok, kivéve a nu-ra, bár az nem is metál, nem is érdemes róla beszélni :P -
#990 nemám :PP -
#989 meg persze hallgatok emellet minden mást is (Cradle of Filth, CoB, néha egy kis DragonForce..) -
#988 Rhapsody (minta winamp skinem ;]])
Heavenly -
Gandibá #987 Dream Theater, Symphony X, Pain of Salvation 4Ever! -
Gandibá #986 Nem állunk le :DD -
#985 nna !
most már ne álljatok le ! -
Gandibá #984 Nálam a prog. metal -
#983 az !! :D -
#982 november rain ? :)) -
Gandibá #981 :-)) -
#980 de előbb itt még kell az 1 K ;] -
#979 na ugye :]]
amugy Szimfoniku-Power-Metal a nyerő nálam ;]] -
Gandibá #978 Csináljunk külön topicot olyan névvel :D -
#977 áz -
#976 amugyis nemtom mért nem lehet átírni a topicot .. Virágzik a Metál/Rock zene (meg a Nyú metál is :P) -
Gandibá #975 Nem rád mondtam, hanem neked, hogy még egy értelmes emberrel bővült a körünk, vagy traxal. -
#974 csak példa...
ugyanis a hozzászóló szerint egy ossian szám sokkal több zenei.. irodalmi .. érzelmi értéket hordoz mint a teljes Rapper "zene" + kultúra
:]] -
#973 annyira nem is szenved..
tegnap oan fassza buli volt
és csak metál/rock ! :D -
#972 pardon, Trax komával ilyen témákban ált. kb ilyen barátságosan szoktunk beszélgetni
és Trax: ha arra képtelen vagy hogy eltürd más hogy öltözködik... akkor menj a halál faszára!