Pool of Radiance

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na de térjünk vissza a POOL-ra

Igen KeviN, de ha van hozzá NoCD crack akkor nem kell a binfile + az install! Az meg így is több. Pl: Undying-nél majd 700valamennyiMB a közben "bemountolva" 610MB. Ja és a full install meg 580MB. Na mindegy.

M.A.D. : Daemonnal mi ertelme van a full installnak ? en a daemonnal mindig minimumot valasztok, hisz igy is, ugy is winyorol tolti nem ? 😊 KeWiN

nekem valahogy az sem tetszett, ahogy az ellenfeleket tálalják

egy zombi lord leveri az egész csapatot? egy csapással megöli a fighteremet? míg az meg sem tudja sebezni? ugyan kérem (mindez az első dungeonba, ahol kettes szintű a party)

ez tiszta ökörség, mi ebben a játék?
ha talán nem baltázták volna el a kockadobásokat, szórakoztató lenne, de így? vagy töltögessem addig, míg a papom valami kivételes szerencsével nem tudja turn undead-elni? brávó!

azért a BG1-ben nem volt olyan ellenfél, aki sz@rrá veri az egész társaságot mindjárt a játék elején, valahogy odafigyeltek erre az apróságra

a tápos cuccok meg röhejesek, olvastam, hogy volt akinek olyan fighter lett a végére, hogy 34 ereje lett!

bocsesz, ennyit akkor talán a "szerepjátékról"
NWN

(hehe, egyébként én is nyomom, minden este cirka egy órát, kb. addig bírom, aztán kikapcsolom, vagy kidob a progiból, mert ez is rendszeresen előfordul! ha pl. a fent említett zombi lord elől inkább el akarok szaladni, a program azzal díjazza, hogy a windowsban találom magam)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Wenik
Na vegre meg valaki aki jatszik vele

Rincewind
Eddigiekkel ellentétben én eltérő véleményt fogok ide leírni a játélkról!
Nekem ugyanis tetszett! 😊 Szerintem nagyon jó, a körökre osztott harcrendszer! Az XP-t se találom kiábrándítóan kevésnek! Ezek így együtt nagyobb meggondoltságot (és talán érettséget) kívánnak meg a játékostól, hisz ez nem annyira pergő, mint a BG! Viszont szerintem ízig vérig Fantasy! Tehát nincsenek benne mondjuk olyan klónozótartályok, mint a BG2-ben, ami például elég illúzióromboló volt szerintem! 😞 Plusszos tárgy tényleg sok van! Ez baj 😞 Ez hiba! De mindent összevetve, nekem tetszett!
Ez van... 😄
Emberek.Van aki Daemonnal fullra instalállva nyomja vinyón?

Wenik
koszi

Wenik
Hali.

Bar itt mindenki fuj a gamera en azert tovabbra is jatszok vele.
De sajna sikerult belefutnom egy kis bug-ba. A mentett jatekallasaimat nem tolti be ill. kidob a fomenube toltes utan.
1.1 pach se segit ugyhogy kb fel napi jatek oda.
Masnak van ilyen tapasztalata ?

ne a fazonra mutass, hanem a sziklara, a labanal...ugy fog kiszabadulni 😊

skorpio7
Öcsipók !
A pontos cím .

ftp://ftp.supergamez.hu/.hdd2/upload/skorpio7/

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Öcsipók !
Segítsél már nekem legyél szíves !!!
Nézd már meg , hogy fel tudod-e rakni a Tipikus vagy Maximum installba a játékot , mert hiába lett lett lemásolva mégegyszer a játék , bizony megint az utolsó file-nál akad el az install .Amúgy tegnap sikeresen uninstalláltam a játékot ( már fáradt voltam 2*13 órás munka után , így sikerült elérnem ezt a műveletet 😊 ) .Szerencsére nem nyúlt semmilyen windows rendszerfile-hoz , pedig a következő rendszerindítástól a hírek miatt rettegtem . 😊))
Visszatérve a problémádra , megnéztem és pontosan annyi neke is a file 141.447 byte méretű ( 01.08.27 - 21:09 ) .Felrakom neked ide az sg-re a kért file-t az Upload/skorpio7 könyvtárba .
Utánna nézd már meg legyél szíves a fentebb említett problémámat .OK ?!
Előre is kössz !

hogy a fenébe kell Jarlaxet kiszabadítani?
tudom, hogy egy gyűűr kell hozzá, de speciális, vagy elég hozzá bármilyen? és akkor mi van?
tegnap ott brékeltettem a karaktereket a sziklája körül, de nem jutottam semmire...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

MuERTe
Talán mert nem próbálták ki előtte 😊 Arról nincs statisztika, hogy hányan kérték vissza az árát? 😄
skorpio7
Hát lehet , de mégis itt akad el az install-om . 😞

Amúgy egy érdekes kis eladási lista !
Vajon miért ?!?!

Thursday, October 11, 2001 - 8:04 am CT
Pool of Radiance Debuts at No. 1
Players snapped up copies of the Pool of Radiance sequel the moment it hit shelves, immediately propelling it to the top spot on NPD Intelect’s list of best-selling PC games for September 23-29. Set in the Forgotten Realms world of Dungeons & Dragons, Pool of Radiance features D&D's New 3rd Edition Rules plus 3D animated characters and monsters. In this role-playing adventure, players choose from a variety of character classes to build a party of heroes and defeat a mysterious evil emanating from the newly awakened Pool of Radiance. Players can also join other people online in a multiplayer format that offers additional content as well as random dungeons. The release was plagued with reports of installation problems and other bugs, but this did not dampen consumer enthusiasm. Here is the rest of the top ten:

Pool Of Radiance: Ruins Of Myth Drannor from Ubisoft
The Sims from Electronic Arts
Diablo 2 Expansion Set: Lord of Destruction from Vivendi Universal Publishing
Operation Flashpoint from Codemasters
Red Faction from THQ
Roller Coaster Tycoon from Infogrames Entertainment
The Sims: House Party Expansion Pack from Electronic Arts
NHL Hockey 2002 from Electronic Arts
Madden NFL 2002 from Electronic Arts
The Sims: Livin Large Expansion Pack from Electronic Arts

Hi All RPG fan! :-)
Eléggé kétes a véleményem a játékról, de sajna inkább negatív :-(
néha úgy érzem hogy nyeregben vagyok és magával ragad a játék, ám sajna ez sosem tart sokáig.
A lassú fejlődést úgy próbálták meg kompenzálni, hogy már az első labirintusban táp cuccokat találunk. De hisz a varázstárgyak épp így vesztik el "varázsukat". Emlékeztek még arra hogy a BG 1-ben pl. mennyire nagy érték volt már egy +2-es v. +1-es cucc?
Na itt bizony vagon-számra találjuk a törpe-kovács munkákat. Na de aki ismeri a világot, az tudhatja hogy ezek milyen ritka ereklyék.
Amúgy szerintem a D&D 3E-vel nincsen semmi gond , csak ajáték alkalmazza rosszul...

Sajna csalódás lett ez a game, de remélem hogy a közeljövő nagy RPG-i beváltják a hozzáfűzött reményeket.
Amúgy még sorolhattam volna a kifogásaimat a játékkal, de lusta vagyok

\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D

I.C.ram
hehe es en honnan a fenebol tudjam hogy az hol van 😊) de azert kosz a helpet bar nem bannam ha kituznel melle egy web cimet is 😊
Lacc
Az insane warezen fent van.
I.C.ram
honnan lehet leszedni az isot?
tudja valaki hogyan lehet azt bekapcsolni, hogy a kockadobásokat kiiírja?

Az Ultimat kihagytad. 😉
ezt érdemes elolvasni
http://www.3rdedition.org/reviews/viewer.asp?ID=35&pageid=1

az hogy örültem az Attack of Opportunity-nek csak a tudatlanságomnak volt köszönhető...bár akkor is tetszett 😊

az az érdekes, hogy nálam van még a forrás, és azon is 730 kb, viszont minden további nélkül felrakta róla, na ezt aztán végképp nem értem!

azért írtam, hogy ha elszáll, elszáll, mert nem érdekel annyira, ilyen PR mellett meg egy év múlva szerintem 3.000 Ft-ért dobják majd az emberek után, díszdobozban, sűrű bocsánatkérések mellett (jó, ez túlzás, de valami ilyet várok 😊 )

mad mind
Huh megnéztem és baromira feldühödtem ezen a játékon.
A harcrendszer jónak tünik, de a rohadtsok almenü teljesen elbassza. A papom nem bírta elvarázsolni a gyógyítását, mivel mire elõbányásztam (ekkorra már elõjött a lassulás bug) letelt a köröm. A scrollozás hiányát nem tudom megérteni, mivel ha véltlenül megátok egy ellenséges csapatot, nem tudom felmérni az erejüket, pláne, ha egymástól relative távol álnak. Nem értem a varázslót, több másik kaszttal együtt, miért kellett kihagyni.
A térkép szerintem teljességgel használhatatlan, a skillek meg hülyén vannak megoldva. A szintlépés is érdekes mivel olyan, mint egy ajándékcsomag. Nem tudod mit kapsz. Az elsõ szintlépés után, az az érdekes helyzet állt elõ, hogy a varázslóm több hp-val rendelkezett, mint a panõm és a tolvajom. Nagy az interaktivitás a tárgyakkal. Magyarázza el nekem a programozó bácsi, miért kell mindent szétverni, ha nem lehet kinyitni? A DM egy jó ötlet lene, ha leírná valahova amit mond, mivel könnyû elsiklani a szövegei felett. A grafika szép is lehetne, ha hagyna egy két dolgot változtatni. Nálam pl. konzekvensen az õsrégi voodoo 2-est használta, ami nem épp directx8 kompatibilis. Hiányoztak a jó kis párbeszédek is. Nekem nem elég az "Ask about" beszélgetés. Zavart még az is, hogy hülyének néznek. Bizonyos jeleken/helyeken automatikusan elmondja a kódszót, nehogy véletlenül én irjam be/jelöljem ki.
Nagyot csalódtam a játékban, én sokkal többet vártam.
Ellenben az uninstall tökéletesen mûködött.

Dark: figyelj tesó, távol álljon tõlem, hogy a lelkesedésed derékba törjem de sajna ha megszakadok sem tudok egyetlen egy pozitív érvet sem felsorakoztatni amellett, hogy érdemes legyen feliratnod. De ezt persze majd döntsd el te magad (csak aztán nem mond, hogy nem szóltam 😄 ).
A Dio2 után ez az a gém amiben baromira nagyot csalódtam! 😞 És már emiatt is félek, hogy a NWN-t erre a sorsra fog jutni. De Odin lássa lelkem remélem, hogy nem nekem lesz igazam.

Valahogy ez a 3rd kiadás nem igazán "fekszik" nekem. A 2nd után számomra ez egy kicsit, hogy is mondjam csak - visszaesés - az AD&D-t irintõen. Bár lehet, hogy csak a Pool mondatja velem mindez, de valahogy nem igazán szívesen láttam volna ezt a rendszert a BG sorozatban.
Nálam még most is a második kiadás az etalon, és valszeg még az is marad jó sokáig. Éppen emiatt is "félek", hogy az NWN is hasonló sorsra jut.

Miért van az, hogy az olyan régi rpg-k mint pl. az EOB sorozat mindannyiunk múltjából elõdereng? Mit tudhattak annó azok a (mai szemmel mérve igencsak "primitív") játékok?? Miért van az, hogy akár még ma 5-10 év elteltével is számításba jöhetnek az összehasonlítás végett???
Ezek a programok mára már a saját mûfajukban legendákká váltak. És ha jól megnézzük mára mi maradt eme legendák örökségébõl??

Egy biztos az SSI eme "gyöngyszemét" nem fenyegeti a - Hall of Fame - örökbecsü titulusa. Ez a csarnok mely olyan nagy neveknek adott ezidáig "otthont" mint pl. Dungeon Master, Black Crypt, Krynn trilógia, EOB sorozat, Fate Gates of Dawn, Ishar trilógia, az eredeti Pool sorozat, Bard's Tale sorozat, Dark Sun, Wizardry 6-7, Betrayal at Krondor, Torment, BG sorozat és az én nagy kedvencem az IWD sorozat! Mindez persze a teljesség igénye nélkül. Azért érdemes végigkövetni az rpg mint mûfaj alakulását PC-n a 90-as évektõl napjainkig. Ugye milyen nagy a "különbség"?

A Pool of Radiance mint olyan hamarosan a feledés homályába vész. Elmossa az idõ, mint a könnyeket az esõ.....

Jock & Dark: de azért cimbik ti csak nyugodtan próbáljátok ki. ;-)

\" örökké nem eshet.... \"

Ajanlom, hogy cdiras, vagy iratas elott teszeteld/tesztelje le a cd-t cdmage-el! Kiszur minden hibat az isoban, es ki is tudja javitani oket!

skorpio7
Felhívtam a forrásomat ezügyben !
Nos úgy néz ki , hogy el van kúrva a cd írása .De elég érdekes , hogy neked is ez .A DATA könyvtárban található Unit3301.mcz file mérete nekem 730 kb , holott ennek 744 kb-nak kellene lennie .Szóval végül is megvan a hiba oka .Csütörtökre meglesz a jó cd is , addig meg a minimum is jó .
Én azért nem szeretem , ha valami "elszáll" , főleg ha fizetek is érte egy összeget .Eddig is korrekt-nek ismertem a haversrácot , így gond nélkül kicseréli nekem .

szórul szóra ugyanez volt!
elkértem a forrást installra, és a saját másoltról próbálkoztam a játékkal (ment)
asszem amíg érdekel menni fog, ha meg elszáll...hát, akkor elszállt 😊 (hogy finom legyek)

MuERTe
Így látalanban is valószínűsíthető, hogy hibás a 2. cd. Installáld minimum módban, akkor valószinüleg fölmegy, de akkor meg játék közben fog sikitozni 😊
skorpio7
Egy kérdésem lenne mindenkihez , akinek megvan a játék .
A játékot megpróbáltam felinstalálni "Tipycal" és "Maximum" módban is , de elakadt az install-om .
Tipycal - esetben 100%-nál kéri újra a 2-es cd-t , noha az van bent a cd meghajtóban , Maximum - esetén pedig 81%-nál kéri be a újra a 2-es cd-t .Mindkét esetben a DATA/Unit3301.mcz fájlnál áll le az install program .A kérdésem az lenne , hogy nektek is ez történt-e , ha ezeket a felinstallálási módokat választottátok , illetve , hogy a DATA könyvtárban található-e még nektek több fájl az Unit3301.mcz file után , mivel nekem nincsen és gondolom ezt hiányolhatja még .
A 2-es cd pontos mérete nekem 640.080.085 byte .Nektek is ennyi ?
Nézzétek meg már legyetek szívesek , mert akkor lépek ez ügyben mielőbb .

Affrancba, akkor veszek inkabb egy mikroszoftot...
Rincewind
De egy 600-as mercit nem kapsz meg 2500 forintos havidíjért!
Vegulis a 600-as mercit is nagy erdeklodes kiseri... 😉 De anak az arat se a mi penztarcankhoz szabtak, igy kb ugyanannyit adnak itt el belole mint Everquestbol.
ez azért teccik:

S oftware
S old
I ncomplete

U nlimited
B ugs
I n
S oftware
O verrated and
F aulty
T hrow it back

Rincewind
Upsz!
Menjünk át az NWN topicra!
Rincewind
Na most olvastam el az E3 NWN leírást!

Ott nincs szó arról, hogy ne lennének gyári szerverek! Ott az van, hogy lesz egy szerverpark, amit a BioWare üzemeltet (ala Battle.net). Ezen tárolja majd a karaktereket (kiküszöbölendő a csalókat) és ezel lehet majd indítani a házikészítésű modulokat!
Az NWN MMO RPG pedig egy roppant érdekes, de kis valószínűséggel kecsegtatő amatőr vállalkozás... 😞
Rincewind
Huhh, azt hiszem kicsit elkanyarodtál a témától!
Az NWN-nek semmi köze az MMO rpg-khez!!! Ez sima egy multis játék, ahol modulokat lehet összedobni és lejátszani más játjékosokkal! És még régebben a kiadó bejelentette, hogy saját szerverparkot fog a játékhoz csinálni, olyasmit, mint a Battle.net! Ingyenes lesz, csak az alapjátékot kell megvenni hozzá! De ez nem online világ lenne, csak mindenki normális sebességgel tudna szervert indítani, hogy lejátszhassa az házilag készített kalandját!

Az MMO-ról meg annyit, hogy bár vannak Amatőr elgondolások egy ilyen project-ről, de ennek kiviteléze enyhén szólva is kétséges! Egyrészt, mert az NWN-t nem erre tervezték! Kicsit érdekes lenne egy online világ, mikor az NWN maximális player száma 64, tehát csak körülményesen lehetne megoldani a sok játékost! Másrészt, meg ki fizetne egy amatőr csdapatnak, aki akátmikor megléphet a pénzeddel! És a gyártó tökéletesen tisztában van a fent leírtakkal, ezért nem is tervez online világot!

Az Everquestről meg ugye annyit, hogy pl. én játszottam vele anno,mikor még új volt! És mostanság már egyre többen engedhetik meg maguknak! Meglepődnél, ha tudnád, hogy mekkora érdeklődés kíséri például az SWg-t! És nem csak külföldön, hanem itt Magyarországon is! Persze az is igaz, hogy ezek drágák és nem sokan engedhetik meg maguknak 😞
Mondjuk ha megis kamu lenne a hir, es megcsinalnak az online NWN vilagot, az tuti penzes lenne, amit meg nem a mi penztarcankhoz szabnanak. Ki perkalna havi 10 rugot erte? Szal ha lenne is, ugyanugy nem jatszanank vele mint az Everquesttel, hiaba is jo 5let.
Ha van eleg onkentes gepfelajanlo (nyilvan nem mindenki engedheti meg maganak hogy online szervert nyomhasson ejjel-nappal), akkor lehetne allando szervereket csinalni, lattam magyar fan oldal mar van, ott meg ki kene irni 'palyazatot' palyaszerkesztesre, aztan a legjobbakat feltenni a magyar NWN persistent word szerverekre. Mas megoldas nagyon nincs. Ehhez meg leginkabb csak a lenyeg hianyzik: ki fog majd szervert uzemeltetni?
Rincewind
Vagyis akkor, csak házi szerverek lesznek! Meg mondjuk Gamespy és társai! Vagy a Counter Strike-hoz hasonlóan, egyetemi szerverekről nyomjuk majd? Nem értem! Régen még úgy volt, hogy lesz saját szerverparkja az NWN-nek... 😞(
😊
Hat abban nem vagyok biztos hogy lesz NWN persistent word, volt valahol valami cikk errol (ez most eleg 'pontos' fogalmazas, de mar csak ennyire emlexem 😉, ott magyaraztak valamit hogy elvesztik a D&D jogokat X ev / honap / masodperc / akarmi mulva, es nem valoszinu hogy belevagnak egy ilyen 2seges kimenetelu munkaba.
Rincewind
Lol egyszerre 😄
Rincewind
Tudom én is erre értettem! Én így nyírtam ki a sárkány t a 2 végén. 😄DDD
Az EOB2-ben is ugyanez a strafeles ment a sarkany ellen. 😉
Rincewind
Én is ebben reménykedem! Meg abban, hogy jók lesznek a gyári szerverek, mert, ha azt produkálják amit a dio2 a kezdetekkor vagy most a Black Moon Cronickles, akkor nagyon mérges leszek.
kijött az 1.1 patch!
This Installer Patch fixes a problem with not being able to install Pool of Radiance onto drives other than the C Drive. It also provides a new uninstall program.

na, szóljon, aki kipróbálta az uninstall részt, és működött neki 😊

A Westwoodnak is volt vmi koze hozza. Lehet hogy csak a kiado volt? Franc tudja. A quakes stilust arra ertettem, hogy a beholder elott volt egy 2*2 kockas terem, es ott korbe lehetett starfelni a tagot, es idonkent beleloni. 😊)
A NWN-t en nem feltem, azert a Black Isle-nal tudjak hogy kell RPG-t csinalni. 😊
Rincewind
Westwood??? Úgy tudom, hogy az SSI csinálta... Na mind1!
Quakes stílusú? Ja. lol 😄