Pool of Radiance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Persze, azóta leállíthatták...
Innen szedtem le a Commandos 2 első 2 CD-jét is...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
kapcsolathívás hiba
please!
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
Pár napja raktam föl, de kérdem én ha már van 1.1-es install patch, akkor miért kell a C-n is annyi hely, amennyit a telepítés megkíván?
Kicsit szomorú, hogy kb. 5-6 óra játék után már a mentett állásokban matattam és nem a játékban kalandoztam. Egy kis HP és tulajdonság tuning után sem lett élvezetesebb a földalatti bolyongás. 😞
Egy pozitívuma a dolognak, hogy újraírható CD-re másoltam! 😊)
\" örökké nem eshet.... \"

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Dikk(ma) !
Képzeld , nem volt fent 15 percnél tovább a supergamez ftp-jén B&W music addon .Ha tudsz esetleg egy helyet , akkor felrakhatnád majd nekem .
ONtopic
"A BC a jobbik csapat jutalma."
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Go for The Darkest Day! (unofficial BG2 add-in modification)
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Go go PoR2! 😄
Ha valakinek nagyon "behalnanak" a kariai a KH altal emlitett Wand of Resurrectrion-t a elso labiban abban a szobaban talaljatok meg a polcon ahol a magus NPC (Jarial) van, hacsak nem randomba tesz be targyakat.
A tolvaj meg jó pár rejtett ajtót megtalál !!
az 3al ezelőtti kérdés tárgytalan..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
vagy szintlépéskor egyből dualoztad? v
felork barbar
felork harcos/pap
felork pap
felork tolvaj
Csapatba bevettem a jatek elejen talalhato sorcerert meg egy elf cleric leanyzot😊
tulkeppen az van hogy az elso 4 kari megy elore es hentel... az elfecskem csata utan gyogyit a varazslonal meg nyomogatom a spacet...
Ami nem tetszik az a tomenytelen varazstargy... +3-4 es targyakra mar csak legyint az ember...
Jah: a legjobb fegyverek azok amik duplazzak, triplazzak, sokszorozzak a sebzest, igyekezzetek ilyet hasznalni,meg ha kisebb a plussza i mint a tobbinek😊Mondjuk nekem a felorkok talalati aranyaval nincs gond, (23 a panak az ereje....)

A varazslom ahogy meglepte a 3. szintet egybol lohetett 2 MM-et(meg ujra sem kell menubol kivalasztani csak loni 😊)
szóval ha jól értem addig aludjak míg vissza nem tér a szerencsétlen?
pl a kezdés után közvetlenül leverték egy csapással a clerikem és a tolvajom is, de csak a tlvaj kelt fel de csak a második alvásra😊
hehe, lehet el kell töltenem egy hónapot is akr mire felkel a papom?😊
mókás
ezt a barbár az egyes szinten kapja meg, a paladin csak a nyolcadikon...mást még nem tudok
lehet hogy itt is működik valahogy az, hogy magasabb szinten többet lehet támadni, meg kéne nézni a szabálykönyvben (mondjuk én azon eléggé leakadtam, hogy a ghoulok hármat támadnak körönként!)
fekvő kari
ahogy Wenik írta úgy van -1 - -10 HP-ig a karakter még csak annyira sebesült, hogy elveszti az eszméletét, ekkor folyamatosan vérzik, és úgy tudom talán körönként (ami ugye elvileg 6 mp) veszít egy további HP-t, a karakterek Heal skillje arra való, hogy ezt a vérzést megállítsa, tehát elvileg ezzel tudod stabilizálni az állapotát, hogy utána felkeljen rá kell nyomni egy gyógyítás varázst, vagy a fejire kell önteni egy gyógyító italt
ha ez alá lemegy (mármint -10 alá, folyamatos vérzéssel, vagy valaki letaglózza, l. kis történeteim a zombie lorddal 😊 ), akkor meghótt, lehet feltámasztani, ha van olyan spelled, vagy van olyan pálcád (én mán találtam egy W. of Resurrectriont valahol az első fu<;ng labirintusban)
érdekes módon a felvett hármas szintű sorcerer nálam nem dob kettő MM 😞
Ha a HP erteke -10-nel kisseb akkor mar hiaba alszol, ahogy eszrevettem. Magyaran akkor mar nem ajult a kari hanem meghalt.--> mondjuk merget nem vennek ra, de ez a tapasztalatom.
Valaki nem tudja a paladin es a barbar mikor tud 1 korben 2x tamadni ?
Mert a 3. szintu vari mar kettesevel lovi a MM-et de ok meg csak 1x tamadnak sajna .
Javaslat:
A harcosokkal küzdj!
A Pappal gyógyíts!
A varázslóva varázsolj!
Egy kis gyakorlás után már nem fog kinyírni egy szaros ork! 😄
Semmi extrát nem csináltam a Zombi Lordnál! Harcosok ütötték többiek lőtték! Ezek szerint szerintem csak szerencsém volt 😊
Karakterek:
Törpe Pap
Human Paladin
Elf Sorcerer
Halfling Thief
Viszont vissza kellett adnom a CD-ket a gazdájának, úgyhogy most várhatok 1 hetet, mire meglesz a saját példányom! 😞
egy elf sorcerer (azóta felvettem még a kőbe zárt sorcerert is)
egy humán pap
egy elf (hmm, vagy halfling?...nem 'asszem elf) tolvaj
most
fighter 2 szint 22 AC
pap 2 szint 20 AC
tolvaj 2/ranger 1 (a long bow miatt-hogy miért nem fighter csináltam, ne kérdezzétek, magam sem tudom 😊 )
sorcerer 2
másik sorcerer 3
eddig egyébként egy másik csapat volt még ellenfél, az is a zombie lord közelében volt, négy skeleton lord támad egyszerre, rájuk már hatott a TU, de ha nem szívta be mindegyik, azok is elkalapáltak, kész röhej, úgy emlékszem körönként kettőt tudnak támadni, a fighterem miért nem tud? és hogy van az, hogy az ellenfél rendszerint megdobja a támadódobást, az én karaktereim meg alig-alig
beteges
mondjuk nem lenne nehéz, ha meg tudnák sebezni a karaktereim, dehát hála a kocladobás elb@szásának, nem tudják...ő viszont mindig
Bár nem tartozik szorosan ide de mivel RPG-ről beszélünk: a Throne of Darkness megér egy installt??
Lol 😊 Én elsőre kinyírtam. Kissé mákos vagyok 😊
Szerintem marha jó játék, csak ne lenne annyi mágikus tárgy benne. Meg ne lenne 3th E., mert akkor még értenék is belőle valamit 😄
mi abban a poén, hogy ezekben a kib@szott nagy dungeonokban a hely egyik végén van egy kulcs, a másik végén meg egy hozzá illő láda
és eddig csak egy olyan kulcsot találtam, aminél egyértelmű utasítás volt, hogy milyen ajtóhoz passzol (pontosabban az ajtón volt, hogy ide Pale Blue key kell)
Letoltod a pacth-t es elinditod -arrol nyomod fel az installt.
Mas most az a baj, hogy nehez(zomi lord) vagy az hogy konnyu(plusszos targyak) 😊
Sajnalom, hogy neked sem tetszik KH 😞
(anno en a BG1 -ben eleg soxor visszatoltikeztem a lepcson allo fejvadasz miatt, de bizti en voltam a bena 😊 )
Persze nem uti meg a BG szinvonalat a game, de szerintem jatszhato.