3009
Mit kene vennem?
-
#728 Valami hasonlót keresek, mint ez: A4Tech X-710 Gamer Mouse.
Csak ennek elvileg csúcsós a felülete, meg nem túl jó a fogása.
-
#727 Tud valaki ajánlani egy jó egeret olyan 5-6 ezer HUF -árban?
Valamelyi topikban láttam egy jót, de elfelejtettem a nevét. :( -
#726 De a legegyszerűbb ha ,megtanultok jobb kézzel gamelni és marad a G7:-P
Ekkora zöldséget ne mondj. Ha esetleg nem vagy balkezes, és rá akarsz jönni, mekkora marhaságot mondtál, akkor fogj egy balkezes MX610-et, és szokj át rá. Utána megtanulod, hogy nem is ez a "legegyszerűbb" megoldás...
Ha bal kezes valaki, és nem elég neki az MX610 Left-handed 800DPI-je, akkor vegyen Razer Diamondback v. Copperhead egeret, az bal kézzel is jól használható. -
#725 A memória arra való, hogyha pl az asztali gépeden beállítod az egered a neked megfelelő módon és elmented, utána, ha másik géphez viszed, akkor már nem kell külön beállítgatni semmit, mert az egér elmenti a beállításokat és a másik gépnél is ugyanazokkat a beállításokat használhatod, amiket korábban beállítottál. Nálam nagyon bevált a Copperhead, csak sajnos elsők között vettem meg, így voltak vele gondok, de a firmware frissítésekkel megszüntek a problémák. Ha most veszel Razer-t, sztem nem lesz gondod vele, bár nem tudom mik a tapasztalatok... Nekem bevált mind játék mind irodai alkalmazás szempontjából! -
Mipi #724 Helló én is 17 vagyok! És látom te is nagy LOGITECH rajongó vagy! Én a héten kaptam meg a G5 Lasert és dobtam egy hátast amit ez az egér tud. Előte 1 hétig néztem a teszteket fórumokat hogy milyen egeret vegyek de aztán a Logitech G5 meg a Microsoft Intellimouse melett maradtam de végül a G5-öt kaptam meg. Most a G5 meg a G7 nagyon jó egerek. Nekem a G5 -nél ezek a súlyok meg a teflon talp tetszik na meg a nagyon pontos lézer meg az egér kinézete! Ja meg 3 garancia. Mondták hogyha teljesen ki akarom használni a tudását megérdemelne az egér egy jó kis Steelpadot. És én a Steelpad 5L -t fogom venni ami most igaz drága de hát a minőséget meg kell fizetni. Mert a lézeresekhez a Steelpad 5L-t ajánlják. Nekem a G5 előtt volt egy Samsung Fekete Optikai egerem PS/2 es csatlakozós de sajnos a gép nem ismeri fel valamiért a PS/2-es csatlakozású egereket. Meg közbe használtam a HAMA vezetéknélküli billentyűzethez adott egeret. És így egy elég jó USB egeret akartam. Először GENIUS ergo 520-t néztem ki de engem arról lebeszéltek. Ha már egeret akarok akkor Logitech, Microsoft, vagy Razer legyen végül olvasgattam 1 hétig a teszteket vélményeket fórumokat így végül a Logitech G5 melett döntöttem amit a mai napig nem bántam meg.
Mindenkinek szívből ajánlom a LOGITECH G5 Lasert vagy ahogy Cib17 ajánla a teljesen ugyanolyan csak vezetéknélküli G7-et. -
Cib17 #723 Hoppá nem akartam kétszer:)
Ezer sorry:-P -
Cib17 #722 Sziasztok!!!
Én csak azért regeltem hogy megkönnyítsem a döntést azoknak akik egeret akarnak venni:-)
Mivel itt látom mindenki nagy gamer így, aki a Logitech MX 1000 ben gondolkodik felejtse el:-P Az volt a legelső lézeres egér jo is irodai használatra mert amint felemeled súlyos másodpercek mire regerenálodik ami alatt szétlönek:-PPPP :-))))
És hiába most hogy a Logitech MX Revulution a legfejlettebb egér az inkább irodai használatra készült biztos állat lehet:-P:-))
Amit tehát én ajánlok az a Logitech G5 vagy a G7 , hogy őszinte legyek nekem a vezeték nélküli technika jön be:-) és a G7 2.4 Ghz en megy szóval tökéletes:-)) És hiába a G5 nél a vezeték a G7 vezeték nélküli kapcsolata ugyan azt a teljesítményt tudja mindenben:-)
Nekem is a gép hátulján lévő USB be van bedugva és az egér és a vevő közt van maga a kép kábelek fa ugye az asztal miatt:-P meg miden és nem volt még problémám vele, sosem volt olyan hogy ne működne hogy egyáltalán elmászna a nyíl a nélkül hogy megmozdítottam volna az egeret! Sőt próbáltam a szobám másik sarkából is ami kb 5.5 méter de akkor már a monitoron nem láttam mit kell csinálni az olyan messze van és akkor is tökéletes volt:-) ÉS már fél éve meg van:-P Egérpadom sincs nem is volt mióta optikai egereim voltak és azoknál azért megszámlálhatatlanszor volt egyéb más probléma:-) Egy kicsit drága tudom de megéri rá áldozni. Az meg más kérdés hogy én fél éve nagy kerben annyiért vettem mint most a bolti ára :-PPPP
Nagyon jó fogásu tökéletes ergonomia szó szertin pihen rajta a keze az embernek:-)
A teflon talpainak hála akármilyen felületen tökéletesen csúszik nem tapad sehol és a tökéletes laser technologia is akármiylen felületen bizonyít én már használtam ( térdemen kézfejemen lufin mindenhol amit csak el lehet képzelni:-P
Szerintem ennél jobb játékra alkalmas egér nincs :-) aki mást mond az hazudik :-PP
Jah a bal kezesek szívtak de azoknak meg a Logitech MX 610 Left-Hand egeret ajánlom:-))
Nár az is inkább irodai használatra valo mint minden MX de azért szerintem jó lehet játékra is:-P De a legegyszerűbb ha ,megtanultok jobb kézzel gamelni és marad a G7:-P
Nem is szaporítom a szót ezt az egeret órákig lehetne dicsérni:-))
Jah és 3 év garancia van rá akit ez érdekel :-P
Jah és még valami nem tudom ti hogy vagytok vele de ilyen szupi egérhez szupi klaviatura is jár ezért vette meg én a Logitech G15 Keyboard ot tudtam hogy azt akarom de a képen hát formailag nem nyügözött le de mikor a kezembe vehettem akkor döbbentem rá mennyire megérte megvenni és a kék háttérvilágítás meg hát igazán feldobja:-PP:-) Jah és nem kell megillyedni az egér drágább volt kicsivel:-PP
-
Cib17 #721 Sziasztok!!!
Én csak azért regeltem hogy megkönnyítsem a döntést azoknak akik egeret akarnak venni:-)
Mivel itt látom mindenki nagy gamer így, aki a Logitech MX 1000 ben gondolkodik felejtse el:-P Az volt a legelső lézeres egér jo is irodai használatra mert amint felemeled súlyos másodpercek mire regerenálodik ami alatt szétlönek:-PPPP :-))))
És hiába most hogy a Logitech MX Revulution a legfejlettebb egér az inkább irodai használatra készült biztos állat lehet:-P:-))
Amit tehát én ajánlok az a Logitech G5 vagy a G7 , hogy őszinte legyek nekem a vezeték nélküli technika jön be:-) és a G7 2.4 Ghz en megy szóval tökéletes:-)) És hiába a G5 nél a vezeték a G7 vezeték nélküli kapcsolata ugyan azt a teljesítményt tudja mindenben:-)
Nekem is a gép hátulján lévő USB be van bedugva és az egér és a vevő közt van maga a kép kábelek fa ugye az asztal miatt:-P meg miden és nem volt még problémám vele, sosem volt olyan hogy ne működne hogy egyáltalán elmászna a nyíl a nélkül hogy megmozdítottam volna az egeret! Sőt próbáltam a szobám másik sarkából is ami kb 5.5 méter de akkor már a monitoron nem láttam mit kell csinálni az olyan messze van és akkor is tökéletes volt:-) ÉS már fél éve meg van:-P Egérpadom sincs nem is volt mióta optikai egereim voltak és azoknál azért megszámlálhatatlanszor volt egyéb más probléma:-) Egy kicsit drága tudom de megéri rá áldozni. Az meg más kérdés hogy én fél éve nagy kerben annyiért vettem mint most a bolti ára :-PPPP
Nagyon jó fogásu tökéletes ergonomia szó szertin pihen rajta a keze az embernek:-)
A teflon talpainak hála akármilyen felületen tökéletesen csúszik nem tapad sehol és a tökéletes laser technologia is akármiylen felületen bizonyít én már használtam ( térdemen kézfejemen lufin mindenhol amit csak el lehet képzelni:-P
Szerintem ennél jobb játékra alkalmas egér nincs :-) aki mást mond az hazudik :-PP
Jah a bal kezesek szívtak de azoknak meg a Logitech MX 610 Left-Hand egeret ajánlom:-))
Nár az is inkább irodai használatra valo mint minden MX de azért szerintem jó lehet játékra is:-P De a legegyszerűbb ha ,megtanultok jobb kézzel gamelni és marad a G7:-P
Nem is szaporítom a szót ezt az egeret órákig lehetne dicsérni:-))
Jah és 3 év garancia van rá akit ez érdekel :-P
Jah és még valami nem tudom ti hogy vagytok vele de ilyen szupi egérhez szupi klaviatura is jár ezért vette meg én a Logitech G15 Keyboard ot tudtam hogy azt akarom de a képen hát formailag nem nyügözött le de mikor a kezembe vehettem akkor döbbentem rá mennyire megérte megvenni és a kék háttérvilágítás meg hát igazán feldobja:-PP:-) Jah és nem kell megillyedni az egér drágább volt kicsivel:-PP
-
Mipi #720 Sziasztok m megkaptam a Logitech G5 Laser-t.
Ezt az egeret nagyon eltalálták. A lazer egyszer sem késik nem ugrik el a mutató. A 3 állítható felbontás nagyon jó benne. És a hozzá mellékelt súlyok a legjobbak hogy saját magam tudom beállítani hogy milyen nehéz legyen az egér. Az alján levő teflon csíkokkal nagyon szépen csúszik. És még jó megoldás az hogy az egér vezetékén erő szövet borítás van és így nem törik meg az egér vezetéke. Ha pedig teljesen ki akarjuk használni az egér tulajdonságait akkor érdemes hozzá beszerezni ez jó egérpadot pl: Steel Padot vagy ehez hasonlókat! Az egér nem csúszik a kezünkben mert nagyon jó érdes a fogása.
Ezt az egeret bátran ajánlom mindenkinek! 3 év garanciát adnak rá! Igaz az ára sok. De a csomagban benne van még egy telepítő cd. A súlytartó kis sárga tok. És egy G5 ös fémdoboz benne a súlyokkal! -
#719 Hellosztok!! Az lenne a kérdésem, hogy a Razer Copperhead egérben van 32KB memória!! És ezt mire lehet használni??
A választ előre is kössz!!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!
Üdv.: Baba -
p377y4 #718 MS1.1 4 ever :P :)
-
#717 Ahhoz az adott játéknak kell kezelnie a gombokat.
A setpointban állísd be azt, hogy az adott játékban az oldalsó gombokra beállítasz billentyűzetgombokat. Nálam pl. a PageUp és a PageDown van, továbbá a C és az M. Amivel én játszok, ott ez a megoldás tökéletesen működik. -
ryan014 #716 Nekem ugyan ez a bajom a G5 egeremmel csak nekem a görgő középső gombját nem érzékeli . nem tudja senki hogy mi lehet a baj??
-
The Fugitive #715 Igen felraktam! először MX320-nak ismerte fel, de frissítettem a szoftvert, és most már MX400ként kezeli. Kint a windowsban semmi gond vele, csak játékoknál nem lehet kiosztani a gombokat. csak azt nem értem, hogy miért :( -
#714 Felraktad a SetPoint 3.10 szoftvert hozzá? -
The Fugitive #713 Hali!
ma vettem egy Logitech Mx400as egeret, és egy hatalmas negatív meglepetés ért! az oldalán található billentyűket játokon belül nem tudtam kiosztani, de még a középső görgető gombot sem, azt is csak fel-, illetve lefelé mozgásnál érzékeli. van ennek valami külön beállítása, vagy ez ilyen? -
#712 Kössz a választ!! -
#711 A Diamondback "csak" 1600dpi-s (gyakorlatilag észrevehetettlen a különbség, hacsak nem vagyok hardkór-ultra-pró fps játékos, bár szerintem ők is csak odaképzelik azt a plusz 400dpi-t), meg nincs benne memória, és kicsit más a desingja. Szvsz átlagos ember számára teljesen mindegy, hogy DB vagy CH, amelyik szimpatikusabb. -
purk2 #710 nem tom nekem bejött de ne A4tech x 750f hanem A4tech x 750bf-et jobba fogása meg nem annyira izzasztó én 1honapig nézelödtem de ennyiért nem találtam jobbat
-
#709 Mi a véleményetek a Razer Diamondblack egérről?? Mennyivel rosszabb a Copperhead-nál??
A választ előre is kössz!!
#708 -Ló -
#707 Ló? az milyen? pixel.hu -
#706 Hello!! Nem tud Valaki egy olyan on-line számítástechnikai üzletet ahol van LóRazer Copperhead egér és házhoz is szálítják??
A választ előre is kössz!
Dévids #705 hello
az A4tech x 750f milyen választás játékra? -
#704 Nincs. Ahogy lent is írtam, csak az MX610-nek van egyenlőre kifejezetten bal kezes változata. Ha bal kézzel is használható, profi gamer egeret akarsz, akkor pénztárcától függően a Razer Krait/Diamondback/Copperhead amit tudok ajánlani.
Egyébként kiderült, mi volt az MX610-nél akadás oka: az USB-s adó-vevő a ház hátulján lévő USB-be lett berakva, és az egér és közte túl sok akadály volt, ami a kapcsolatot hátrányosan érintette. Átpakoltam a ház elején lévő USB kivezetésbe (alternatíva még az, hogy egy USB hosszabbítókábellel az egér közelébe helyezzük el), és így tökéletes, akadás már nincs. Kezdem egyre jobban megkedvelni. :) -
#703 Hellosztok!!! Az lenne a kérdésem, hogy a Logitech G7-nek vagy a G5-nek van-e bal kezes változata??
A válaszotokat előre is thx!!
#702 Pár perce rendeltem meg a Logitech® G5 Laser egeret, remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket... az InteliMouse 1.1 meg pihenőpályára kerül sok év szolgálat után:) -
#701 Logi G1
Microsoft 1.1
Steelpad Qck
-
Inquisitor #700 Ilyen árban nem kapsz márkás és jó felbontású egeret szerintem, lásd azt a kettőt amit lentebb írtam. Viszont van az A4Tech-nek a7 X7xx sorozata, abból a két legnagyobb tud 1600DPI-it is és talán kijön ennyiből. De én inkább egy lézereset választanék ... -
#699 Ezeket belinkelnéd nekem ??? -
#698 Neked sztem jó a Logitech G1 6900+áfa vagy Microsoft IntelliMouse Optical 1.1. Igen vannak olyan szerek amivel egy kicsit megtuningolhatod az egeret. Pad: Ajánlani tudom: Steelpad Qck 2500 ért, ez fibertech szövet, erről is van teszt a prohardveren. Vagy a speedpad 4000 ért, ez viszont műanyag, arra figyelni kell hogyha mondjuk teflon az egér csúszkája, akkor az műanyagon nagyon kopik, szöveten nagyon minimálisan. -
#697 ja + egy jo egérlap hozzzááááá :D -
#696 Én kb 5000 forintot költenék jo egére fps játék es rpg játékokra használnám
FPS: America's Army , COD2,COD, Cunter Strike, CS CZ , stb.
RPG : Kal-online
Valmit ajálnátok ja és ne tapadjon a egérpadhoz ha lehet :D
Igaz hogy van olyan hogy egér sikosito amitöl jobban csuszik az egér??? -
#695 Razer Diamondbackot tudom csak ajánlani, olvasgass róla néhány tesztet a pro harveren. pixelbe 10.900 Ft + áfa és játékra tökéletes de sztem ezt te is észreveszed hogyha olvasgacc egy kicsit. Nekem is ilyen van és teljesen meg vagyok vele elégedve. Strapabíró is mert már nem is tom hányszor csapkodtam mindennek. Csak jót tok mondani róla. -
Inquisitor #694 Szerintem Microsoft Laser Mouse 6000 (OEM) USB+PS2 - 7.500K körül (1600DPI!)
Vagy Logitech MX400 Laser -
Dévids #693 Szeretnék 10 ezer forint értékben egeret vásárolni.És azt szeretném kérni bennetektől hogy írjátok le hogy ennyi pénzért milyet érdemes venni.Játékra használnám.
Kösz -
Inquisitor #692 Jó hír vagy 5-6 éve nem láttam balkezes egeret, régen MS és Logitech is gyártotta őket, aztán sokáig semmi ...
Ha lenne MX400 Laser-ből balkezes, akkor az megfelelne annak amit írtál az olcsóbb egérről kevesebb gombbal, de sajnos nincs balkezes ... még. -
#691 Ma karácsonyi vásárlás céljából járva-kelve a Media Marktban felfigyeltem a polcon egy Logitech MX610 Left-handed egérre. Évek óta problémázok amiatt, mert a legtöbb egér ergonomikus - a jobb kezesek számára. Én viszont bal kezes vagyok. Megvettem és gyorsan kipróbálva kissé vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban, igaz főleg amiatt, mert eddig egy Razer Diamondblack-et nyüstöltem:
+ Eszméletlen kényelmes. Aki jobb kezes, az már hozzászokott az ergonimukus egerekhez, de a balkezesek eddig csak szívtak emiatt. Nagyon jól kézre esik minden, és kényelmes használni.
+ Jól kezelhető, érzékeny.
? Alapértelmezésben felcseréli a jobb és bal egérgombokat. Ergonomia terén érthető, hiszen a mutatóújj kezelje a fő, a hosszú újj a másodlagos gombot. Viszont a hosszú évek alatt már annyira hozzászoktam, hogy a bal gomb az bal gomb, hogy nagyon szokatlan. A Diaomdblack esetén is volt ilyen opció, de rövid próbálgatás után inkább visszatértem a jobb kezes beállításhoz. De mostmár akkor is átszokok. :)
? A szoftvere alapvetően jó és sok beállítási lehetőséget nyújt. De sajnos nem lehet szabadon bármilyen gombot beállítani a plusz gombokra, csak a felkínált lehetőségekből lehet választani.
? Windows alatt semmi probléma vele, de játékban néha megakad 1-1 pillanatra. Nem tudom, hogy a driverrel van a gond, vagy valami más okozza, de elég szokatlan.
- Sajnos az e-mail és chat gombok, valamint a hangerő és mute gombok inkább csak zavaróak. Az első próbánál játék közben rövid úton először lenémítottam mindent, majd megnyitottam a Mozilla e-mail kliensét. Következő lépés az volt, hogy kikapcsoltam ezeket a gombokat.
- Mivel a Diamondbackhez hozzászoktam már, a vezeték nélküli egér nehéznek és kissé órmotlannak hat utána. Szokni kell még valószinüleg.
A 14e Ft-s ára reális, bár szerintem jobb üzletpolitikailag, ha nem csak ilyen csúcskategóriás változata lenne, hanem egy egyszerűbb, e-mail, chatgomb és hasonló cicomák nélkül, wireless helyett vezetékes kiszerelésben, és 5-6e Ft-ért.
Ettől függetlenül aki balkezes, és egérvásárláson töri a fejét, továbbá megengedheti magának, az mindenképpen tegyen egy próbát. -
balee0 #690 Nekem egy egyszerű Samsung optikai egér. -
virs lee #689 Vagy MX Revolution.