3009
Mit kene vennem?
-
#688 Hali!
G5-ös tulajoktól kérdezném, hogy a logitech mi a francért nem ad ki egy rohadt drivert Vistára is???(vagy csak nekem nincs?) -
hajnerl #687 Sziasztok!
Valaki segítsen. Melyik egeret vegyem? Logitech MX 1000 vagy MX 700???Nem hiszem hogy vadiújat kéne vennem.
Nekem őszintén a 700 formája jobban tetszik, de az 1000-es meg lézeres ami elvileg jobb mint a sima optikai. Van valakinek ilyen egere a 2 közül? Leírná a friss véleményét? Hogy akksi hogy bírja, és a legfontosabb, hogy elrántásoknál nem marad-e ott a kurzor. Köszi szépen. Sziasztok -
#686 temészetesen megvételre bontatlan dobozban... -
#685 sziasztok!
ha valakit érdekel a logitech g5 egér privátban érdeklődjön! -
Inquisitor #684 Ma valaki ilyet akart nálunk venni. Mondom neki van 518-as, de az nem volt neki jó. Tudtommal nem rosszabb, de ugyanannyiba kerül, ráadásul már azt SE gyártják, mert MX6xx és 3xx sorozat a menő, meg az új NX széria. Akkor most mi van? Az 510-es megfőzi a kávét és leviszi a kutyát sétálni, vagy mi? -
Cypress Hill #683 az MX verziókatnem nagyon ajánlóm játékra, ezért fejelszteték ki a G szériát, külön játékosoknak, ha midnenkép MX-et akarsz , akor már inkább MX 510-et! azt még ugy ahogy dicsérik! -
Dévids #682 A Logitech MX1000 milyen egér?Megéri megvenni játékra? -
KoPf04 #681 Igen,én sem használom 2000-en csak basholni,mert akkor kell rángatni.
Nekem így van beállítva az 5 érték:
2000-ritkán használom
1700-automat fegyverekhez,darálni
1300-puska
700-finom mozgások
500-talán nem is használom
Persze minden játék ban be kell lőni az érzékenységet a menüben.
De egyébként biztos találkoztatok olyan játékkal példul konzol átiratoknál ahol nem megelelő az egér sebessége.
Pl hiába rakod maxra a programban akkor is csak alíg mozog ,ilyen esetekben a 2000 dpi nagyon hasznos.
-
KoPf04 #680 Ja mégvalami,kicsit visszább olvastam.
Az aksicsere 5 másodperc...és nincs olyan hogy nincs feltöltve a másik,mert simán feltölti míg a másik lemerül.
Na tényleg abbahagyom az áradozást. -
Cypress Hill #679 Kopf04, de 2000 DPI sok, 1400 DPI-it érzékel az ember! -
KoPf04 #678 Bocs
Nem voltam őszinte,a szotvere néha szaraxik.
De minimális és 5 másodperc alatt megjavul,ez nálam csak a winfos indulásakor szokott lenni hogy lejjebveszi az érzékenységet.
De ez 2 kattintással kijavítható... -
KoPf04 #677 Hello
Nem értek eggyet veled.G7-esem van,kb 2 hónapja vettem,annyit mondanék róla hogy ez a világ legjobb egere....
Igen,méregdrága volt de megérte.Kis felsorolásba kezdenék,a pozitív tulajdonságait felsorolnám mert rossz az nincsneki...(csak az ára)
2000 dpi-hihetetlenül prezíz,eszméletlen finom mozgások,lövések
Súlya nagyon eltalált-nehéz túlrántani
nem lustul el-10 óráig nem nyúlsz hozzá,akkor is egyből mozdul
vezeték nélküli-hibátlan nagyfrekis kapcsolat+2 aksi
egyedileg állítható érzékenység-max 5 értékre
kijelző-háromszínű ledek,érzékenység,aksi fesz
a rántásra nagyon jól reagál-fps-ben verhetetlen
szerkesztésre is ideális-finom mozdulatok
teflon talp+lézer-nem igényel egérpadot,bármilyen felületen tökéletesen működik
ergonómikus-iszonyatosan kézre áll,nem izzad rá a kezed és nem fárad rajta,észre sem veszed hogy 8 órája azt fogod...
még lehetne fullozni egy életen keresztül,de én csak annyit mondok ha tönkre menne vagy ilyesmi,ennél alább nem adnám.
CoDuo-zom és annyit hozzá tennék hogy két hétig tartott mire megtanultam kihasználni a tulajdonságait de a fragjeim megduplázódtak,a heccsátokról nem is beszélve
Tehát aki szán rá annyi pénzt az nem fogja megbánni
-
Cypress Hill #676 Szerintem ha játékra akor Logitch G1-est ajánlom, nem a legújabb egér, de szerintem a legjobb, az új G5/7-es egerek nagybumszklik, a G1-es pont kézre áll! és pont elég DPI van benne! -
Dévids #675 Játékra
-
#674 Mire kell az egér? -
Dévids #673 Hello
Szeretnék venni egy új egeret.Én úgy gondoltam hogy egy Logitech MX610 lenne a megfelelő.De azért előbb megkérdezlek benneteket,hogy mi a véleményetek erről az egérről?Érdemes ilyet venni egyáltalán? -
#672 -
Tom911 #671 Következő nap visszavittem a cuccot és ott teljesen jól ment, ennek ellenére inkább kicseréltem egy Logitech G15 és Razer Copperhead párosra. Ez a páros egyenlőre tökéletesen megy. :) -
#670 vmi hardveres gondod lesz mert nallam ilyen hibak nincsennek. Lehet maga az egér hibás ki kell probalni egy masik géppel is. -
#669 Ez Pont így van vehet valaki egeret 60 ezerét de minek ha full láma én vezetéknélküli Logitechel CODOZOM de nincs semmi bajom,pedig aztmondták szar a rádiós egérel de hát.... Még is lehet csak az elején furcsa volt+persze be kelett állítani -
Che #668 sorry UT-t akartam írni :) -
Che #667 Elég régóta vagyok benne a netes játékokba és eddig minden gamer aztmondta hogy tyúkbeles(kábeles) egérrel lehet normálisan játszani, arról nem beszélve hogy tök8 milyen egered van, ha nem tudsz játszani akkor nem tudsz...majd 3 évig UTR-ztam és lssan ugyan annyi ideje Codozok de sose cserélgettem egeret....megtanultam mindíg az újjal játszani és amit tok azt azzal a géppel tudom amim van...és nem dobtam ki 30 ezret egérre,20-at billentyűre meg 10-et egérpadra...szal sztem ez az egész csak vetités, jó üzlet, sok hülye meg bekajálja...tehetség,normál vas kell ami biztosítja az állandó fps-t,és olyan fejes kell ami jó hangzást ad hogy ha balról,jobbról,előlről,hátúlrúl jönek azt halld.az egér max akkor kell ha az a cél hogy menny,nyomd a bal gombot és csak fordulj. -
Tom911 #666 Vettem egy egér + bill csomagot amiben az egér egy mx1000es, a problémám az lenne, hogy mindenhol azt olvasom az egérről, milyen pontos, milyen profi stb, de nálam valahogy nemigazán igazak ezek a dolgok. Az egyik leg idegesítőbb, hogy egyáltalán nem képes normálisan mozogni egy ideig, egyszerűen lassú, nem követi a mozgásomat, lemarad. Ha egy oldalon elhúzom valami fölött az egeret teljesen belassul és ez sajnos játék közben is előjön, de az a helyzet, hogy egy idő után teljesen megjavul és tényleg profi lessz. Szerintetek mi lehet a probléma amiért ezt csinálja, talán a bluetooth enyire nem lenne képes az adatok továbbítására? Mi lehet a gond? -
Rolesz #665 Csak nemGoogle?Lehetséges hogyHivatalos oldal?:D egyébként 1600dpi másrészről a hozáadott cdn talán rajta volt de nem tudom mert nem ilynem van. -
#664 milyen progival lehet megnézni hogy ténylegesen hány dpi-n megy az egér?
"mx 518" -
#663 ez a g7 pfúúú
van rajta alt+tab :)
-
#662 helo én nem tudom... hogy milyen hosszú csak azt tudom hogy én a bátyámmal megláttam a G7-et és azt mondtuk hu nekünk ilyen kell:D
egyre egyre megy le az ára:) nincs sok külömdség köztük de én nem akrok vezetékeset venni, mondjuk annyak ha 10x megcsomózod a zsinorját akkor is műxik szal az se rossz
és ha már az egéppadoknál tartunk akkor szerintem haha csak ezt tudom mondani én COD2 őzök és LogitechTrackman wheel-t használok és nagyon jó csak a csipát kcist nehéz irányitani vele:) ezért amikro csipázok akkor használom a Micrasoft egeremet ami kb 3000 FT volt és azzal is vam amikor gyalázok és van amikor engem gyalának attól függ hogy megy:D
de a lényeg nem is volt soha egérpadom csak a régi nem lézeres egereknél:D
és majd talán vezsek 1x IlyetOptikai egérhez, Kék
majd ha megvettem az uj gépet és majd ha minden megvan szal az lesz az uccsó:D -
#661 Logitech G5 nek a kábele 2M-es. ha megveszed vegyél hozzá normális egérpadot is, ne érdeset mert az szétbassza a tappancsait!!!!!! egyépként a G7 et is ki tudtam próbálni és szerintem k*va nehéz az akku-pack miatt,ja és ha mobilon hívnak néha megbolondul pedig elvileg 2,4Ghz-megy... -
#660 Persze azért nemcsak az egéren múlik vehet akárki akármilyen egeret ha egyszer béna -
Che #659 Nemazé de hülye haverom is vett 10 rongyért egérpadot meg 20ért egeret hogy mekora prau gamer lesz.
nem tom vettem A4Tech X750 egeremet 6500ért meg 1000Ft-ért egy csukló támaszos egérpadot és lazán leverem továbbra is!
és ő kidotbott 30-at még én 10et.
a legtöbb játékban meg 800-1000Dpi feletti felbontáson nem lehet normálisan játszani. hacsak nem az a feladat hogy ki csinál rövidebb idő alatt 360-as forgást... -
#658 Helló G5 tulajok!
Arra lennék kívácsi hogy a logitech g5-nek milyen hosszú vezetéke van?
Mert ha elér az asztal másik végébe akkor nem veszek g7-et több pénzé + kínlódással az aksikkal. -
#657 fuu nem tom:( -
#656 ennek a logitech uj egérnek semmi értelme csak fogyasztói társadalom!
most minek hasznlász olyat hogy mappa válto (na jó lehet irodában igen)
és azé 30k -
Inquisitor #655 A G3 egér kapható e itthon és van e annyival olcsóbb, hogy megérje a nagytesókhoz képest megvenni? -
Inquisitor #654 "Logitech Cordless Click! Plus Én ezt nézztem Így hirtelen
A Deppon 1 helyen 6000 ezerért szerintetek Jó rágcsáló ???"
Mihez képest? Amúgy kinézetre a BT58/BT69 (és társai) OEM egérre hajaz, ezek olyan 2000-3000-be kerülnek a szép szines doboz nélkül. -
virs lee #653 Ez attól is függ mennyit rángatod. Ha sokat pihenhet, akkor nyilván tovább bírja. Én aktív használat melletti időt mondtam. :) -
ingy3nfr3g #652 első 6 hónapban több mint 1.5 hetet birt napi 12 óra használattal.....
most (akkor vettem mikor kijött) pedig 2-3 nap hqa sokat használlom, kibirt egy 4 napos lant egyszer :P -
#651 G7 -
#650 én azért vennék G7 et mert az nekem jobban bejön
olcsób,amire nekem kell az van benne:)
nekem nem kell mappaváltó meg minden apja töke:D
csak aksi:D -
virs lee #649 Nem bírja 1 hétig, 2-3 nap átlagos használattal (nekem is volt), kb. ugyanannyi ideig mint a G7 a 2 aksijával. Kemény gaméval 1 nap után tölteni kell.