Milyen egeret?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zoli: Meghajlok elõtted és bazi szerencsés embernek mondhatod magad, 1000 bõl 1 vagy😊

Zolo: firmware az egér szoftvere. A gyártó nem véletlen de kiad néha 1-1 újítást, amit a saját honalpjáról tölthetsz le az ott leírt menettel. Zoli valszeg egy utolsó firmware-val vásárolt egeret kapott a boltban vagy vmi szent a csákó és neki még nem volt semmi baja.
Ha meg a gyártó nem ad ki frissítést, az azt jelenti hogy görgõs egeret vettél.

zolo15
hogyan kell firmware frissitést csinálni?
és mire jjó az?

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

GanXstaZoleeWrk
jok ezek bugok csak kár hogy en 1x se találkoztam ilyennel cirka 1-1,5 éve mióta megvan az mx1000 pedig még firmet se frissítettem.

GanXstaZolee#2709

Elárulom, hogy mx1000 és razer CH között annyi a különbség, hogy a razer legalább az úccsó firmware frissítésével teljesen bugmentessé tette egerét, mx1000 nem bugmentes ha jól tudom. Olvasgattam a prohardver fórumját.

desigo
Ha vettél akkor majd írd le,hogy milyen...
EmThor
<#worship> köszi! csömöri auchanban nem volt 😞 no majd körbenézek még! <#eljen>

GanXstaZoleeWrk
mx1000 szenvedjen elemmel a tököm. Ja es nekem is ez van és jo 😊

GanXstaZolee#2709

Én eleve elhanvasztanám azt az embert, aki kitalálta a vezeték nélküli beviteli eszközöket. Nonszensz: ...játékosok számára vezeték nélküli egér...😛f

A másik, nem fér bele a keretedbe 106 EUR.

De tényleg komolyan mondtam, PRÓBA, PRÓBA. E nélkül ne vegyél egeret.

zolo15
jobb kezes vok.a pénz max20rongy
de a G5nél nem jobb a G7?
de lehet majd mind a kettõt veszek.8nem vok miller)8csak beütött a szerencse)
azért thx

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

Természetesen azzal a kérdéssel kellene kezdenem, bal vagy jobb kezes vagy... Illetve talán ennél még inkább égetõbb az a kérdés mennyi pénzt szeretnél egy egérre kiadni.

A többi sallang: dpi, súly, mire használod lényegtelenné válnak a mai csúcs-szuper egerek mellett.

A logi és razer egerek a legjobbak amit most lehet vásárolni a boltokban. A logi G5 és Razer Copperhead a legjobbak ma még. Azért a design-t se feledjük. A két egér:

Háát nemtom, Razer?

Tehát térjünk vissza az elsõ kérdésünkre: bal vagy jobb? Ha bal, akkor mindenképp a CH, ha jobb akkor vagy-vagy.

Ár: a CH érkezéskor 18900 volt most 16-18. G5 most 15-18.

Tudás, teljesítmény: elárulom, nekem mindig is razerem volt, most CH, tehát a logi ról nemtok sokat, nem tetszik, ennyi. Kb egyformát nyújt mindkét cég, sõt talán teljesen.

Tehát, hogy is kell eldönteni melyiket???? PRÓBA. Nyomás a Mediamarkt vmelyik shopjába.

NeoMaN
LOÁL!!!
😛PP

EmThor
logitech mx610 - pc dome teszt vagy mx1000 - pc dome teszt? 13e VS. 15e? elem VS aksi?

szempontok alapján ezek maradtak: wireless, sokáig bírja (1hét nem rossz), játékra (!) és netezésre... súlyokat és fogást passzolom ?!, ezek aggasztanak kicsit... programozható gombok is jók, ja meg most srollball-os egerem van, szal örültem, hogy mind2-vel lehet oldalra görgetni! kábeleset (mx518) nem akarok, g5, g7 drága, lx7 meg nem jön be) ilyenem van most amúgy ->

jobbkezes vagyok szal nem gond, a balkezesség. akinek van tapasztalata írja le rövide lécci, addig megyek olvasgatok még fórumokat, köszi!

játékhoz használhatatlan, grafikusi és tervezõi munkához viszont nagyon jó, ha megtanulod használni...

http://gaborszantai.co.uk/

HD JOHNNIE
Razerbõl a Cooperheadet tudnám ajánlani

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

zolo
Fú, egyszer kellett quake 3-mal játszanom ilyen egérrel, hát egy életre elég volt.Nem értem mi jó az ilyen egérben??

http://flickr.com/photos/zolika90/

desigo
Milyen az a hanyategér?
attól függ mihez...

notebookhoz V400, V500...
CAD-hez, PS-hez, hanyategér...

játékhoz nem tudom...

Davidus
mx500 és utódai

V9ykn8_TZL0

ScOrpY
szvsz logitech: g5
razer: diamondback

Enny1

zolo15
melyik a legjobb a Logitechek közül?
és
melyik a legjobb a Razerek közül?

streetracer
Minek akarod te azt a csíkot cserélni? Leesett, elkopott, vagy mi?

duracellmumus
(G5 el kapcsolatban) valami ötlet a tefloncsíkok cseréjére. le tudom venni, valami szivacs van alatta. De mit rakjak helyette?????

Apunak mindig igaza van! Most is.

Én most vettem A4Tech x-750F típusú patkányt.
szerint nagyon fain kis cucc és az ári is jó.
dobjon ki a halál 15-20-30 ezreket logitechre meg razerre amikor jó ez.
amúgy az egér padhoz annyi a hozzá fûzni valóm hogy haverom fél éve vet vmi hiper szuper egér padot 20rongyba és ugyan úgy szétgyalázom cod-ban 😄
ilyen játékokhoz max tényleg az egér ami számíthat meg hogy az ember keze kényelmesen helyezkedjen el. nekem pl totál vízszint és sokkal jobban megy.máshogy nem is tok játszani.

Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s

HD JOHNNIE
jah...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

<#eljen>

Sztem aki játékra akar venni egeret az Razert vegyen , a legjobb!!! A logitech mx 518 nak az alján a teflonlapok elkopnak , a razernél nem , viszont a G5 rol nemtok semmit 😄 lehet az is jo , de az ára is az, szal razer és hozzá egy jo kis egérpad mondjuk az is razer 😄
HD JOHNNIE
errõõ beszéétem! <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

duracellmumus
Nekem "szürke" Speed-pad -om van, picit nagyobb mint egy A4 es lap az alján csúszásgátlós bütykök,nagyon kemény, only 3000 egyedül arra kell vigyázni hogy ne kajáld össze mert a felülete kicsit érdes és ha beleakad a morzsa utánna az egér is csabdába esik... én Logitech G5 el használom

Apunak mindig igaza van! Most is.

HD JOHNNIE
TESCO GAZDASÁGOS!!!<#vigyor><#vigyor><#idiota>

Ja hogy itt a 10ezer az olcsónak számít?
Akkor tud vki nagyon olcsó egeret mondani?😊
GanXstaZoleeWrk
icemat kõkemény szallithatod nem törik össze 😊

GanXstaZolee#2709

[Jakuza]
Ugyanakkora

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

kérdésem 2. felére lenne tanácsod?

GanXstaZoleeWrk
icemat-ben az is jo hogy 2mp megpucsolni mig egy fa asztalt.... valamint kosz sem tapad meg rajta annyira, sõt...

GanXstaZolee#2709

Zoleekám (te csíter😛), nekem az MX1000 tudod min vált be legjobban?
IKEA asztallapon😊

ha van egy jó asztallapod, amit rendszeresen tisztítasz, akkor nem kell egérpad, mert az csak korlátoz a mozgásban...

persze most nekem kellene valami hordozható kemény egérpad, amit combra fektetve tudok használni, ha nem asztalon dolgozom, és mindenképp olyan, amit lehet szállítani és merev...

van ilyen fém vagy mûanyag?

HD JOHNNIE
detto...<#miaz>

HD JOHNNIE
olvass vissza pls és megtalálod a kérdésedre a választ!<#whatever>

Ja meg egérpadot milyet? Arra azért nem szeretnék többezeret költeni😊
Hi!

Milyen egeret javasoltok? (elsõsorban, counter srike-hoz kéne, lényeg hogy pontos legyen)
Ha tundátok írni egy olcsóbb, meg egy drágább verziót, h melyikbõl milyet érdemes azt megköszönném.
Sziasztok, notebookhoz szeretném, a kissé megbízhatatlan MX1000-est váltanám (a 700-as klasszisokkal jobb volt...)

egyedül a méterétõl félek, mennyivel kisebb, ezáltal kényelmetlenebb, mint az asztali egerek?

htx

G.

GanXstaZoleeWrk
nekem icemat van es mx1000 utóbbi nemtudom mennyire pro egér de ez a párosítás 101%ig bevállt.

GanXstaZolee#2709

De mindenképp teszteld le elõtte. Volt már lejebb hozzászólás, hogy van egy pro egere meg egy pro (pont mintha az icemate marrott üvegû egérpadja) egérpada és bazhatta. Ugrált, nem volt pontos, nem úgy csúszott stb.
Ha már ennyi pénzed van mint amennyi nincs😄:
1. icemate (marrott üveg) 10-12 k
2. Steelpad S&S vagy 4D 9-10k
3. Razer egérpadok, állítólag kényelesek és olcsóbbak mint az elõzõ kettõ és mégis prok közé tartozik 8-10k
4. Bármilyen ezektõl a gyártóktól származó szövetes! 3-5k

GanXstaZoleeWrk
www.icemat.com

ha jót akarsz 😊 ja és kb egy életre szól igaz nem olcsó 10-12k.

GanXstaZolee#2709

Egyébként ezzel az egérpaddal csak óvatosa. A szövet tuti jó lesz, de ha tényleg akarsz egy pro egérpadot, azt csak akkor vedd meg, ha tutira biztosan kipróbáltad a boltban. Mivel lehetnek kompatibilitási problémák.

Nézz át az oprencerek fórumba a windows xp 64 témába. Ott van a banner alatt pár oldal belinkelve, keress ott, persze ha a gyártó saját oldalán nem találtál hozzá 64bites drivert!

ScOrpY
mx518 hoz tudom ajánlani a Steelpad qck bármelyikét, 3000 ft (szövet)
katt...

Enny1

És elöttem szólóról eszembe 😊 Vmi vmi jó egérpadot ha dudna ajánlani PLS. Képet vagy linket róla h mégis milyen mennyiért stb. Thx megint
Hello all...Bocsi h ezt most ide kell beírnom de aki tud PLS segítsen.Van nekem egy MX518as egerem...És most felraktam a 64bites XP-t...Szoval valaki tudna adni egy linket vagy valamit ahonnan szedhetek le programot hozzá?Mert ami a CD-jén van már nem jó.Thx