3009
Mit kene vennem?
-
shrike7973 #1088 Hát én msn elmondtam amit lehet róla..:D [taps] -
#1087 Miért lenne az jó?
csak meríti fölöslegesen... -
csabika6630 #1086 Sziaszokt, van egy logitech vx revolution egerem, meg lehet-e valahogyan azt oldani hogy az elemtöltöttségjelző állandóan világítson? -
#1085 hát lehet logi G3 leszen belőle
vkinek vmi vélemény erröl a fantasztikus termékről? :) -
#1084 Hát nekem most ment tönkre a genius ego 525 ösöm, de szerintem alapból hibásam vettem már... más forumokon jókat irnak róla,de az a4 techröl is viszont talán az nem olyan kényelmes ezt olvastam róla. Szerintem menj be 1 üzletbe ahol meg tudod fogdosni öket. -
Solt #1083 A4Tech X7! Én nagyon megszerettem... -
#1082 hali!
tudtok mondani egy jó egeret 5-6k körül? persze játék lenne az elsődleges szempont és a kényelem. ne akarjon lerohadni a csuklóm egy óra aktiv lövészet után
amit kinéztem magamnak: Genius Ergo 525 2000dpi laser -
#1081 Szétnéztem itt a forumon,látom már sokan kérdezgettek ezzel az egérel kapcsolatban de én 1 konkrét választ szeretnék vmi hozzá értö embertöl:) -
#1080 Sziasztok! Segitségeteket szeretném kérni, mégpedig:
Elromlott a genius ergo 525 ösöm kb 8 honap után,de garancia nincs rá ahogy bedugom ps2 vagy usb portba a gép érzékeli az uj hardvert de az egér nem reagál mit lehetne vele tenni?
Ha nem jön össze a javitása,ugy nézz ki uj egeret fogok venni kinéztem magamnak a logitech mx 518 at megérie 12500 ft-ért? Játékra használnám az egeret (q3:D). És mi a külömbség az optikai és a lézeres egér között?:) Lécives ha tudjátok írjátok meg mit tegyek:> -
Solt #1079 Próbáltam a G9-et, brutálisan jó, de ennyit nem adok ki egy egérért! Marad az A4Tech X750, szerintem ár/érték arányban jó vétel... -
#1078 MX revolution ér annyit... -
#1077 Írta régebben, hogy: "játékra 6-8ezer környékén"
A G7 olyan 17 ezer Ft környékén van. Annyit meg nem ér egyik egér sem.
Ja meg fel sem merült benne, hogy vezetéknélkülit vegyen. -
virs lee #1076 Vegyél G7-et, az jó! -
#1075 Üdv
a G3-as és az MX518-as extra gombjai mennyire állíthatóak szabadon, csak bizonyos funkcíókat lehet rá beállítani vagy esetleg billentyűleütéseket ill. makrókat is lehet-e rá tenni, winampot ezérelni stb.. (+ha alapból nem tudja van-e driver-hack vagy ilyesmi hozzá)
-
#1074 Köszönöm a segítséget, ma elmentem, kipróbáltam egy párat, és egy mx518-ra esett a választásom. Egyszerűen ég-és föld a különbség a régi meg ez között :) -
#1073 játékra egyértelmü, h mx518, de a g3-at is ajánlani tudom, ezközül a kettö közül válassz, ha kicsit többet adnál érte akkor meg a g5-öt ajánlom
steelseries pad-ot tudom ajánlani azok nagyon jók -
#1072 Eléggé régóta gondolkodtam egy jobbfajta egér beszerzésén, de eddig valahogy sosem vitt rá a lélek nagyobb összeget kiadni érte, viszont most untam meg a 2-3 ezres egerek "időtállóságát, használhatóságát" !
Igazából játékra használnám legtöbbet, azon bellül is fps+rts.
Van is két jelöltem, ezekről szeretnék véleményt hozzáértő emberkéktől, leginkább tapasztalat alapján : első
második
És ha m ár ilyenre költök akkor gondolom valami egérpad féleség is dukálna melléjük... -
Solt #1071 Ok. köszi az infókat! -
Inquisitor #1070 Ez ugyan az mint a GLaser X80, csak nem 1600dpi, hanem 2500 a max. viszont 2x annyiba kerül ...
Nekem otthon egy "gagyi" Genius lézeres van (1600 dpi), de játékban is csak 800-on használom ... -
Solt #1069 PH-n olvastam, hogy még nem tökéletes a laser technika, ezért érdeklődöm, mert ebben a témában végképpen nem vagyok otthon! :)
Ilyet találtam még... -
Inquisitor #1068 Érdekes amit írsz, mert nálunk aki gamre veszi, az mind lézerest keres, meg szerinted az itt ajánlgatott méregdrága Logitech G széria és Razer egerek nem lézeresek??? :) -
Solt #1067 A lézer egerekről nem sok jót hallottam! :) Alacsony érzékenységen játszom, és néha nagyokat rántok! :)))) Szóval nem szeretném, ha behülyülne! :) Igen, én is a G5-el, vagy a Deathadder-el szemeztem, de 12-15ezer forint egy egérért... Szóval, ha nem nagyon szar az A4Tech, akkor inkább ilyen 6ezer környékén maradnék! :) -
Inquisitor #1066 Mázli esetén kapsz OEM Logitech G3-at ennyiért. Vagy egy OEM Microsoft Laser 6000-es rágcsálót ...
Mivel most nézem neked "sok" gombos kell, inkább a Glaser X80 vagy a MS Laser 6000.
Persze pénz nem számít alapon ajángatnám neked a G5-öt vagy MX revolutiont :D -
Inquisitor #1065 Elég régi, árában inkább már GLaser X60 vagy X80-as, ha minden áron A4Tech. :) -
Solt #1064 Erről mi a véleményetek? -
Solt #1063 Akkor úgy kérdezem, hogy mi az optimális megoldás játékra 6-8ezer környékén! :))
-
#1062 elöször is milyen árban kéne? :)
amugy meg logitech G5 -
shrike7973 #1061 Razer Lachesis (16k) -
Solt #1060 Sziasztok Urak! Milyen egeret ajánlanátok jó ár/érték arányban, főleg játékra használnám. A lényeg, hogy nagyon pontos legyen, és lehetőleg "sok" gombos... :) -
#1059 köszi :) -
shrike7973 #1058 Hihetetlen jó a logód:D -
#1057 Nem fikáztam sehol sem. És igazad van nem próbáltam, de volt már a kezemben egy Microfos Habu, ami ugye valami hasonló kategória akar lenni, mint a Logitech, de nem éreztem valami egetrengető ergonómiai különbséget. Najó kicsit jobban kitölti az ember tenyerét, meg valamivel pontosabb, de én amúgyis az átlagjúzerre értettem. -
shrike7973 #1056 Ő találta ma ki, még nem volt próbálva. -
#1055 ártani sztem nem árt, és ha haverod ki is probálta nem pedig a barátja barátjátol :D hallotta akkor megéri a probát :) -
shrike7973 #1054 Hi!
Épp szerettem volna venni hyperglide talpat a logi g3 amra. Ám haverom mondta hogy nem kell rá kib*%/ni 3k t hanem elég venni párszáz forintért szilikonsprét, és akkor avval tányérra funi, majd fülpiszkálóval rákenni az eredeti egértalpra, és akkor csuszni fog állatira... Ez így igaz? Ilyet szabad csinálni? Vélemény...? -
#1053 Check this out! :D LOL -
#1052 Nekem is évekig volt egy sima alap 1500 Forintos Microsoft egerem.
Tökékletesen megfelelt és nem értettem,hogy minek egy egérre 10-15 ezret kiadni.
Mikor tönkrement vettem egy Logitech MX Revot.
Ezek után bárhol megfogok egy egeret kb egy hulladék.
Nagyon drága volt de ha naponta sok órát fogod a kezedben legyen már minőségi cucc.
Persze nyilván aki nem próbálta vagy nem engedheti meg magának az fikázza... -
#1051 Ugyanmár, nemkell besz@rni! Nekem ez van egy éve otthon, és átlagos otthoni felhasználásra megfelel. Nem tudom mit vagytok úgy beindulva a 10-szer drágább optikai patkányokra. -
#1050 B*szott kényelmes, 1 óra múlva az ínhüvelygyulladás garantált... -
#1049 Milyen linkekről beszélsz?
Végül egy Genius Netscroll 120-at vettem, 1200 Ft, nagyon kényelmes, és nagyonjó vele játszani.Suhan az asztalon.