Milyen egeret?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra lennék kívácsi hogy a logitech g5-nek milyen hosszú vezetéke van?
Mert ha elér az asztal másik végébe akkor nem veszek g7-et több pénzé + kínlódással az aksikkal.
http://www.panoramio.com/user/518310
most minek hasznlász olyat hogy mappa válto (na jó lehet irodában igen)
és azé 30k<#mf1>#mf1>
A Deppon 1 helyen 6000 ezerért szerintetek Jó rágcsáló ???"
Mihez képest? Amúgy kinézetre a BT58/BT69 (és társai) OEM egérre hajaz, ezek olyan 2000-3000-be kerülnek a szép szines doboz nélkül.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
most (akkor vettem mikor kijött) pedig 2-3 nap hqa sokat használlom, kibirt egy 4 napos lant egyszer 😛
olcsób,amire nekem kell az van benne😊
nekem nem kell mappaváltó meg minden apja töke😄
csak aksi😄
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Logitech Cordless Click! Plus Én ezt nézztem Így hirtelen
A Deppon 1 helyen 6000 ezerért szerintetek Jó rágcsáló ???
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
de sinperezni nem lehet vele
én Lagitech Mx 1000 st ajánlok vagy G5 öt az is logitech
én G7 et fogook venni😊 de ez nem ide tartozik
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
GanXstaZolee#2709
avagy
Genius RF Wireless SmartScroll (a 3 közül azért ajánlom ezt mert ez a legjobb)
de minek neked 3 nál több gomb??😊
Genius!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
szerintetek milyen egeret vegyek 5500FT-ig ami optikai, vezeték nélküli és lehetõleg 3-nál több gomb van rajta.a márka mind1
nem birod mozgatni az egeret tul nehéz?
vagy ujragyúsz?
de most ezen tényleg ne vitatkozzunk mind a kettõ kurva jó! az a lényeg
az MX 1000 es is nagyon jó kényelmes
lényeg hogy Logitech<#wink>#wink>
én europa 4. voltam fps-ben (bf42) és én szerintem inkább nelogjon a madzag, sebességben meg nin sok különbség.
Visszatérve az egerekre Logitech Mx800-som volt ami ugye vezeték nélküli és azzal is teljesen jól elboldogultam, most meg vezetékes az egerem ,ami persze szokatlan volt és idõnként most is be tud zavarni, de már hozzászoktam😊
a g5: kisúlyozható
tehát mindenképp annak kella gamernek lenni mert ugye egy excelhez ez nem fontos feature 😛
zpc
monjuk tök mindegy mertha megnézed ugyanazt tudja mind a 2....
mellesleg:
szokásos magyar weblap minõség 😛LOGITECH US
amugy a logitechnek mindig a vezetékes egerét szokták gémer egérnek hívni a rák tudja miért
de semmi lényegi különbség tudásban nincsen köztük
Aksis kb 2 napig birja de gyorsan cserélhetõ!
G5 öt azért nem vennék mert az Vezetékes azt soha se csíptem!
gubanc gubanc ezért van most is lézeres!
a G7 2000 dpi felbontású lézeregység ugy mint a G5
a G7 vezeték nélküli (ez legyen a legkevesebb) a G5 nem
a G7-nek Telefon talpa van ugy mint a G5-nek
a G7 játékra lett kifejlesztve a G5 nem😊
a G7 105.99 Euro a G5 84.99 Euro
de azt be kell vallani saját kategóriájukba mind a ketten a legjobbak<#wink>#wink>
és azt mondták hogy az nagyon beválik!
utána néztem a neten elég jóra értékelték
tehát megvettem és nem bántam meg (ez én vagyok)
de én már próbáltam is elõtte
és akinek nem tetszik a fogása avagy balkezes az sohase fog tudni rajta bármit is megcsinálni<#smile>#smile>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
(amikor meg megláttam a kis g5ös fémdobozt majdnem dobtam egy hátast)ráadásul 12ropiért hozzájutottam akciósan miközben a depon 16000Ft...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
ezeret ha Csipazni akarsz ki kell nyujtanod a huvelyk ujjad es ugy kell nagyon lassan forgatni az egerben a golyot
ami megjegyzem borzaszto kenyelmetnelen
en CODozok
Logitech® Cordless TrackMan® Wheel
ey van nekem es nagyyon JO
hogy milyen bealitas CS hez
PFFF
nem tom
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
akko én se tudtam vele játszani kb 2 hónapig gyakoroltam😊
de CODba nagyon jó lettem csak a sniperezés nem megy azzel az egérrel!
Viszont el nem tudom képzelni, hogy egy Logitech® Cordless TrackMan® Wheel-el hogy lehet játszani??? <#wilting>#wilting>
szóvel nem hiszem hogy ez túl rosznak bizonyulna😊
nekem mindenben beválik logitechbe😊
Mikrofont és fülhalgatót kivéve mert az Philips
Ilyen
tudom ajálnai nagyon jó!