3009
Mit kene vennem?
  • Master Rick
    Hi all! Szeretnék venni egy új egeret játékra oan 5-7k Ft környékén. Tudtok segíteni? Mit ajánlanátok?
  • Morphin
    na cod4-el tesztelve...pfff első benyomás: g*eci pontos.
    kényelmes (precizios markolattal nekem jobb) és hát nem mondom h elsősorban e miatt de első 3ba benne vagyok mindig cod4ben XD
    sztem megérte megvenni, doboz, design első osztályú, szava nem lehet az embörnek^^és h milyen jó 5let ez a microgear dolog azt lese lehet írni...
  • mrzoltan
    Jó kockulást....
  • Morphin
    hát kettő után mehetek értük csak (iPon) és mivel új házat is veszek ezért eltart egy darabig míg rendben lesz minden...kb 4re hazaérek,5re meg sztem kész leszek mindennel.este meg kockulok egyet :P
  • mrzoltan
    pffff,Lehet nem 100-as,de mind1.
    Várom,bár holnap csak 10 körül leszek vagy de. de majd benézek.
    Még gondolkozok rajta...

THX
  • Morphin
    hát ezeket az egereket nemis olyannak szánják aki Age of Empires-özik ^^
    holnap majd reflektálok h milyen(de nem egy embernek van ilyen és nem sokat láttam még aki el akarná adni,1 kivétel aki cserélné G5re XDDD )
  • mrzoltan
    Cod4,meg ilyenek utáni tp. várom mert az fav.
    Nemtom,G5 eléggé le van butítva és 4k a különbség...
    De azért 18k-t sajnálok egy egérért.
    Majd kiderül...
  • Morphin
    én most rendeltem meg^^ holnap megyek érte
    amugy elmentem ma a MediaMarkt-ba és megfogdostam párat...ez a Lachesis nagyon nem jön be(tényleg kicsit kígyósan néz ki) bár kényelmesnek kényelmes
    én mint aki mindigis kétkezes egeret használtam(hisz valljuk be átlagos felhasználonak nem kell profi jobbkezes gamer egér) most meglepődtem milyen kényelmesek ezek a "drágább" egerek. G9 kicsit furcsa volt nekem, vagyis meglepett,kisebb mint ahogy a képeken látszik és szebb is^^ sztem a szélesebb nagyobb markolat lesz rajta mert nagy tenyerem van, meg a nagyja sulyt is beledobálom majd mert szeretem a nehéz egereket.
    kíváncsi vagyok mit tud ez a sok dpi állítgatás, holnap tesztelem cod4,bf2 meg itt-ott
    jah és énis sokallom azt a 18k-t de pl mediában 29,9 () és nemsokkal lesz olcsobb ahogy az árgépen néztem a grafikonját
  • mrzoltan
    jó a logód...
    Amúgy én is szemeztem a G9-el de 18k-t sokallok érte,G5 14k körül van de lényegesen le van butítva 500mhz,2000dpi...stb.

Akinek van G9-e megéri?
  • passatgt
    A4Tech NB-99

Vélemény errről?

Vagy valami egyéb ötlet 4e alatti vezetékes vagy vezeték nélküli egérre?
  • CroftManor
    Jól néznek ki ezek az egerek, nekem is logitech van (EX110), csak egy a baj velük: hamar kell bennük elemet cserélni, legalábbis az egérben.
  • Morphin
    sztetek mennyi idő múlva megy le a G9 ára?? sokallom azt a 15+ezer ft-ot.ráadásul ahol 14-5körül van ott csak 1 év garit adnak rá. 18tol már 2 évet...ez miért van? a gyár nem vállal többet az 1 éven felül?? szal megveszem 1éves pcbolt garival akkor csak 1 év lesz?
  • Morphin
    lol nem az egeret nézi az ember^^ mennyiért adod el? és milyen idős? privibe jöhet ha gondolod (ár,képek ilyesmi) de ha nem elado az se gáz jobb az uj szerintem :D
  • vénfarok
    szerintem a kék és a piros lachesis jól néz ki
    amugy nagyon jó a g9, csak szerintem sz@rul néz ki
  • Morphin
    nekem ez a Lachesis nem tetszik...és azt írják ha a fogása sem kényelmes(vajon mennyibe kerül)
    amúgy valahol kilehet próbálni a Logitech dolgokat?? G5 meg G9 érdekelne :S
  • Morphin
    add el nekem a g9et jópízért...
    vélemény a g9ről?? én most nagyon azon vagyok h veszek egyet
  • vénfarok
    Szerintetek melyik egér jobb?
    G9 vagy Lachesis?
    most g9-em van, de azon gondolkodom, hogy veszek egy Lachesist
  • zolo
    Ez inkább szoftveres gubanc, egyik barátnál találkoztam ezzel a jelenséggel, de megoldást nem találtam rá:SS
  • grebber
    Van egy olyan gondom az egeremmel hogy lefelé görgetem és közben sokszor mégis felfelé ugrál az adott oldal amit nézek.
    Meghibásodhatott az érzékelője?
  • Lubi
    Köszi szépen.
    Lőni elvileg tudok csak az ujjam nem olyan mint egy gépezet sajnos mert akkor már a cod 2-ben jó pár embernek az én ujjamra fájna foga.:D
    Egyébként igazad van mert akárhogy állitottam saját kezemmel gyorsabban löttem.Azóta bele is törödtem hogy gyorsabb vagyok mint a gyors tüzelő.:D
    Köszönöm szépen még egyszer a segitségedet!!!!
  • shrike7973
    Működik :D
    Nekem is volt, eladtam, az a baj cod2 vel, hogy nem fogja fel olyan gyorsan, ezért pl m1 garanddal is 3 helyett csak 2 t lő és nagyon lassan.. Nem abban az ütemben veszi.. ez van.. megkell tanulni lőni..
  • Lubi
    Sziazstok!
    Vettem egy a4tech xl-750bf tipusu 3xfire gombos egeret és nem tudom hogy miként kell be állitani a játékban is tudjam használni a gyors tüzelést.Magában a windowsban müködik semmi baja.Csak a cod2 ben nem tudom hogy kell beállitani.Segitségeteket előre is köszönöm!!!
  • czky
    Én az MX518-asomat cseréltem le G5-re. Nagy különbség nincs, viszont kicsit se bántam meg. (Ha körülnézel PH-n a bazárosoknál, találsz G5-öt olcsóban.)
  • kicsicsuti
    szerintetek melyiket érdemes megvenni? a G5-öt(15000Ft) vagy az mx518-at(9000Ft) ? Ér az annyival többet?
  • davidka003
    Normális lézeres egeret nem lehet kapni 2k-ért.
    6-7k-ért van olyan ami jó is.
  • Hellion88
    Szerintem vágd hozzá a falhoz, és vegyél egy egyszerű lézeres egeret, kb 2000 Ft.
  • zolo
    Egy olcsó Genius Netscroll 120-am van, és a minap elkezdett "cincogni", a görgő nyöszörög egyfolytába. Ezzel lehet kezdeni valamit, vagy gariban cserélik, mert nagyon idegesítő, kb 4 hónapja van meg, Logi még 3 év után sem csinált ilyet :S
  • biomage
    már meg is szoktam a fogását és a gombok helyezkedését :) bár a legfelsö gomb ami a görgetö felett van "nem a minum gomb" azt neheten tudom nyomni
  • FlyHigh
    Kezd döglődni a razer deathadderem, gombok felpuhultak és kissebb úton is járnak mint újkorában. Szétszedtem, mikrokapcsolók érzékelői megsüllyedtek fél év agresszív játék után. Szerintem felesleges 10+ ezret egy egérért kiadni, én nem fogok többet. Az én játékstílusomat legjobban egy microsoft egér bírta 5e forintért(2év).
  • biomage
    már kiprobáltam a MMben, ahhot tényleg hülyék a vásárlok ha megveszik a 9000 FT egeret 14000FT xD
  • desigo
    nekem kicsit szokatlan,furcsa volt a fogása
    majd írd meg,hogy milyen...
  • biomage
    Na megvettem az egeret :) és csak 9000 FT volt
  • LoCk
    Szerintem szeretni fogod.
  • blaze
    Közben találtam egy hasonlót, másik boltban:
    http://gepbolt.hu/termekek/58736712/Razer_Diamondback_3G_Frost_Blue_optikai_eger_USB.html
    Ez még jobb, mert nem kell a szállításért fizetni csak a viszonteladóhoz kell bemenni, ráadásul a garanciát is ott érvényesíthetem.
  • blaze
    Köszi LoCK!
    Ezt néztem ki: RAZER DIAMONDBACK 3G EARTH GREEN
    innét: http://www.pcland.hu/aa90336.htm 10170 Ft.
    Megbízható a pcland, vagy tud valaki ajánlani egy másik boltot?
  • LoCk
    En Razert vennék. Van abból olcsóbb is, nem kell a legdrágábbat kispécizni.
    Én anno egy Razer Diamondback egerrel irtottam a népet, igen megyőzően.

Preciz, könnyü.
  • blaze
    Sziasztok!

Valaki tudna ajánlani nekem egy egeret?
    kb. 10ezret szánnék rá, főként netezésre kellene, sok gombbal, görgőkkel, kényelmi szolgáltatásokkal. Precízen és kényelmesen irányítható legyen és megfelelően kézre álljon minden.
    Legtöbbet netezek, de néha játszok is, ezért vacillálok, hogy gamer egeret vegyek vagy sem. Ez a logitech mx518 nagyon tetszik amúgy, csak az 5 gombot kevésnek találom, pláne úgy, hogy ebből 2 a vízszintes görgetést szolgálja, így marad 3, ami netezés szempontjából egy átlagos egér.
    Nagyon hasznosnak találnám, ha az egér kitűnően kezelné a vágólap funkcióit (másolás, beillesztés esetleg párhuzamos vágólap(ok) használata), ehhez viszont az is elég lenne, ha 2-3 programozható gomb lenne a mouse-on.
    Mennyivel lehet jobban játszani, pontosabban célozni (mondjuk CoD4-ben) egy ilyen mx518-al vagy ehhez hasonló kaliberű egérrel, mint egy "hagyományos"-nak mondható, 3-4ezer Ft-os kategóriába eső másikkal?
  • desigo
    tévedsz xD
  • zoolee
    Nekem is majdnem ilyen egerem van..-.-
    Szal nekem is jó egerem van, de ha lesz majd pénzem veszek egy MX rev et, mert ez kicsi az én batár kezemnek.:(
  • reaper4
    igen az lenne :)