Milyen egeret?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A választ elõre is kössz!
Üdv.: Baba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
az A4tech x 750f milyen választás játékra?
Egyébként kiderült, mi volt az MX610-nél akadás oka: az USB-s adó-vevõ a ház hátulján lévõ USB-be lett berakva, és az egér és közte túl sok akadály volt, ami a kapcsolatot hátrányosan érintette. Átpakoltam a ház elején lévõ USB kivezetésbe (alternatíva még az, hogy egy USB hosszabbítókábellel az egér közelébe helyezzük el), és így tökéletes, akadás már nincs. Kezdem egyre jobban megkedvelni. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A válaszotokat elõre is thx!!
Üdv.: Baba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Enny1
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Enny1
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
FPS: America's Army , COD2,COD, Cunter Strike, CS CZ , stb.
RPG : Kal-online
Valmit ajálnátok ja és ne tapadjon a egérpadhoz ha lehet 😄
Igaz hogy van olyan hogy egér sikosito amitöl jobban csuszik az egér???
Enny1
Vagy Logitech MX400 Laser
Kösz
Ha lenne MX400 Laser-bõl balkezes, akkor az megfelelne annak amit írtál az olcsóbb egérrõl kevesebb gombbal, de sajnos nincs balkezes ... még.
+ Eszméletlen kényelmes. Aki jobb kezes, az már hozzászokott az ergonimukus egerekhez, de a balkezesek eddig csak szívtak emiatt. Nagyon jól kézre esik minden, és kényelmes használni.
+ Jól kezelhetõ, érzékeny.
? Alapértelmezésben felcseréli a jobb és bal egérgombokat. Ergonomia terén érthetõ, hiszen a mutatóújj kezelje a fõ, a hosszú újj a másodlagos gombot. Viszont a hosszú évek alatt már annyira hozzászoktam, hogy a bal gomb az bal gomb, hogy nagyon szokatlan. A Diaomdblack esetén is volt ilyen opció, de rövid próbálgatás után inkább visszatértem a jobb kezes beállításhoz. De mostmár akkor is átszokok. 😊
? A szoftvere alapvetõen jó és sok beállítási lehetõséget nyújt. De sajnos nem lehet szabadon bármilyen gombot beállítani a plusz gombokra, csak a felkínált lehetõségekbõl lehet választani.
? Windows alatt semmi probléma vele, de játékban néha megakad 1-1 pillanatra. Nem tudom, hogy a driverrel van a gond, vagy valami más okozza, de elég szokatlan.
- Sajnos az e-mail és chat gombok, valamint a hangerõ és mute gombok inkább csak zavaróak. Az elsõ próbánál játék közben rövid úton elõször lenémítottam mindent, majd megnyitottam a Mozilla e-mail kliensét. Következõ lépés az volt, hogy kikapcsoltam ezeket a gombokat.
- Mivel a Diamondbackhez hozzászoktam már, a vezeték nélküli egér nehéznek és kissé órmotlannak hat utána. Szokni kell még valószinüleg.
A 14e Ft-s ára reális, bár szerintem jobb üzletpolitikailag, ha nem csak ilyen csúcskategóriás változata lenne, hanem egy egyszerûbb, e-mail, chatgomb és hasonló cicomák nélkül, wireless helyett vezetékes kiszerelésben, és 5-6e Ft-ért.
Ettõl függetlenül aki balkezes, és egérvásárláson töri a fejét, továbbá megengedheti magának, az mindenképpen tegyen egy próbát.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
G5-ös tulajoktól kérdezném, hogy a logitech mi a francért nem ad ki egy rohadt drivert Vistára is???(vagy csak nekem nincs?)
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Valaki segítsen. Melyik egeret vegyem? Logitech MX 1000 vagy MX 700???Nem hiszem hogy vadiújat kéne vennem.
Nekem õszintén a 700 formája jobban tetszik, de az 1000-es meg lézeres ami elvileg jobb mint a sima optikai. Van valakinek ilyen egere a 2 közül? Leírná a friss véleményét? Hogy akksi hogy bírja, és a legfontosabb, hogy elrántásoknál nem marad-e ott a kurzor. Köszi szépen. Sziasztok
Nekem így van beállítva az 5 érték:
2000-ritkán használom
1700-automat fegyverekhez,darálni
1300-puska
700-finom mozgások
500-talán nem is használom
Persze minden játék ban be kell lõni az érzékenységet a menüben.
De egyébként biztos találkoztatok olyan játékkal példul konzol átiratoknál ahol nem megelelõ az egér sebessége.
Pl hiába rakod maxra a programban akkor is csak alíg mozog ,ilyen esetekben a 2000 dpi nagyon hasznos.
Az aksicsere 5 másodperc...és nincs olyan hogy nincs feltöltve a másik,mert simán feltölti míg a másik lemerül.
Na tényleg abbahagyom az áradozást.
Nem voltam õszinte,a szotvere néha szaraxik.
De minimális és 5 másodperc alatt megjavul,ez nálam csak a winfos indulásakor szokott lenni hogy lejjebveszi az érzékenységet.
De ez 2 kattintással kijavítható...
Nem értek eggyet veled.G7-esem van,kb 2 hónapja vettem,annyit mondanék róla hogy ez a világ legjobb egere....
Igen,méregdrága volt de megérte.Kis felsorolásba kezdenék,a pozitív tulajdonságait felsorolnám mert rossz az nincsneki...(csak az ára)<#vigyor3>#vigyor3>
2000 dpi-hihetetlenül prezíz,eszméletlen finom mozgások,lövések
Súlya nagyon eltalált-nehéz túlrántani
nem lustul el-10 óráig nem nyúlsz hozzá,akkor is egybõl mozdul
vezeték nélküli-hibátlan nagyfrekis kapcsolat+2 aksi
egyedileg állítható érzékenység-max 5 értékre
kijelzõ-háromszínû ledek,érzékenység,aksi fesz
a rántásra nagyon jól reagál-fps-ben verhetetlen
szerkesztésre is ideális-finom mozdulatok
teflon talp+lézer-nem igényel egérpadot,bármilyen felületen tökéletesen mûködik
ergonómikus-iszonyatosan kézre áll,nem izzad rá a kezed és nem fárad rajta,észre sem veszed hogy 8 órája azt fogod...
még lehetne fullozni egy életen keresztül,de én csak annyit mondok ha tönkre menne vagy ilyesmi,ennél alább nem adnám.
CoDuo-zom és annyit hozzá tennék hogy két hétig tartott mire megtanultam kihasználni a tulajdonságait de a fragjeim megduplázódtak,a heccsátokról nem is beszélve<#gun>#gun>
Tehát aki szán rá annyi pénzt az nem fogja megbánni
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Szeretnék venni egy új egeret.Én úgy gondoltam hogy egy Logitech MX610 lenne a megfelelõ.De azért elõbb megkérdezlek benneteket,hogy mi a véleményetek errõl az egérrõl?Érdemes ilyet venni egyáltalán?
GanXstaZolee#2709
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
"mx 518"
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
egyre egyre megy le az ára😊 nincs sok külömdség köztük de én nem akrok vezetékeset venni, mondjuk annyak ha 10x megcsomózod a zsinorját akkor is mûxik szal az se rossz
és ha már az egéppadoknál tartunk akkor szerintem haha csak ezt tudom mondani én COD2 õzök és LogitechTrackman wheel-t használok és nagyon jó csak a csipát kcist nehéz irányitani vele😊 ezért amikro csipázok akkor használom a Micrasoft egeremet ami kb 3000 FT volt és azzal is vam amikor gyalázok és van amikor engem gyalának attól függ hogy megy😄
de a lényeg nem is volt soha egérpadom csak a régi nem lézeres egereknél😄
és majd talán vezsek 1x IlyetOptikai egérhez, Kék
majd ha megvettem az uj gépet és majd ha minden megvan szal az lesz az uccsó😄
Apunak mindig igaza van! Most is.
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
nem tom vettem A4Tech X750 egeremet 6500ért meg 1000Ft-ért egy csukló támaszos egérpadot és lazán leverem továbbra is!
és õ kidotbott 30-at még én 10et.
a legtöbb játékban meg 800-1000Dpi feletti felbontáson nem lehet normálisan játszani. hacsak nem az a feladat hogy ki csinál rövidebb idõ alatt 360-as forgást...