3009
Mit kene vennem?
  • sherlock1
    Van olyan vezeték nélküli egér ami jó játékhoz is?
  • Morphin
    nemfogtam még lachesis-t...nemis akarok,ezt megvettem tartson is ki jó sokáig. és nekem nemtom nem izzad a kezem a rücskös markolaton egyáltalán...eleinte furcsa h nem sima a felülete,de később belátva sokkal jobb mert stabilagg,nem csuszkál rajta a kezed még vészhelyzetben sem^^ (COD4,TF2 stb...)
  • pacclacc
    A jobb Razereken már specko boritás van ugyhogy ne csuszik de attol még izzad, és idegesítő. A többi egérről nem tok nyilatkozni :S
  • Rage47
    Jah izzad a kéz, nekem is izzadós kezem van, de nem mindegy hogy folyik rajta és csúszik a kezed, vagy valamilyen szinten tapad. Nem?:)
  • pacclacc
    szerintem minden egéren izzad a kéz! nekem Razer Lachesis van és ezen már valamilyen specko borittás van.

#1318 G9ed van :O fogtál te már Lachesist? Én hozzá csuklotámaszt használok mert nem valami kényelmes anélkül. Az érdekelne a G9 milyen kényelmes? Igazábol csak azért vennék mert a kényelem sokat számit játék közben, és mivel nem vagyok egy nagy ember és a kezeim sem azok, talán jobban kézreállna.
  • R0zs0máK
    Jeee ma vettem újra MX518-at....úúúúúgy hiányzott, imádom imádom :))))
  • Rage47
    Hm, nézegettem az egereket, és a Razer dizájn jobban bejön, mint a Logitech. Kisebb a kezem, így a legtöbb Logitech elég nagynak tűnik, ellenben a Razerrel. Szóval lehet, hogy Razert választok. Olyat hallottam, hogy a Razereknél jobban izzad a kéz, folyik rajt, mivel nincs Logitech-féle gumi része. Ezzel kapcsolatban vkinek tapasztalata?
  • Morphin
    szvsz=szerény véleményem szerint...
    nem kiforratlan az a lézeres hidd el.
  • sherlock1
    Szerintetek az Explorer Mouse megéri a árát? Játékra jó? http://www.microsoft.com/hun/hardware/prod.aspx?id=m34
  • nagylaci23
    Hát sokan azt állítják, hogy az optikai a jobb, mert a lézer még kiforratlan, ezért van az összes Razer egérben optikai! amúgy mit jelent az szvsz?
  • Morphin
    mercsak...újabb technológia.biztosabb,pontosabb,csak akkor érzékel ha "talajon" van...nem úgy mint az optikai felemelve meg hasonló. sorolhatnám

Rage47:
    nekem G9 van...kényelmes,megbízható, hibátlan...és szépen személyreszabható is(szövet kábeles,ami eléggé praktikus is). vegyél hozzá még egy jó padot és minden tuti 5-10évig
  • Rage47
    miért jobb a lézeres, mint az optikai?
  • pacclacc
    Lézerest :) szvsz
  • pacclacc
    Gondolkodom egy LOGITECH G9 vásárlásán is, mert ez a lachesis, gondom nincs velem mert jo csak kicsit nagy a kezemnek :S

Valakinek esetleg van G9??? Tapasztalatok???

Vagy esetleg más egér ami nagyon pro?
  • HD JOHNNIE
    Vegyél egyet az a biztos :) És nem kopik azon se
  • Rage47
    Halli, valami olcsó és viszonylag normális/jó egér kellene nekem, játszok is, meg netezek, stb. Logitech LX3-ra gondoltam, vkinek volt tapasztalata vele?
  • pacclacc
    Én mikor egeret vettem Razer Lachesis vettem hozzá egérpadot is! Sokan nem is tudják, hogy 1 jo egérpad mit is jelent:)

Javaslom minden Egér vásárolnak, ha vesznek egy egeret akkor adja meg a modját és vegyen hozzá egérpadot is! Anélkül szinte semmit nem ér.

Tudom nem mindenki modos én sem vagyok az de addig nem ba..tam el a pénzem mig össze nem gyült mind2őre!
  • Morphin
    jó igen jogos, csak aki nem szarja a pénzt, az elvárja h egy ilyen értékű egérnek ne legyenek ilyen igényei.ez nem sportkocsi, az már milliós tétel...ha van 15millióm egy sportkocsira,valszeg eléggé leszarnám h 250 vagy 350 a benzin...nem ugyanaz a kettő, azért lássuk be. ettől függetlenül ha lesz feles 5ropim veszek neki egy padocskát...
  • HunnernesKonge
    Pedig épphogy egy 18ks egérhez kellene venned egy normális minőségű padot, mivel megérdemli. ez olyan mintha vennél egy -kedvenc sportkocsid behelyettesítendő- és tankolnád bele a tesco benzint
  • Morphin
    megnéztem ipon-on...
    egy 18k-s egérhez nemfogok még 5k-ért padot venni LOL miez??lehet tiéd is szarja a grafitot csak nem látszik a padon¢¢
  • HD JOHNNIE
    azon háát :) Úgy megy mint állat :) Razer mantis ez amúgy.
  • Morphin
    sáskán? XD
    milyen márka ez? nem ismerem így...
  • HD JOHNNIE
    Nálam nem kopik semmi a G9-ről. Mondjuk mantis-on tolom.
  • Morphin
    erről a grafit kopásról mit tudtok?? már kérdeztem egyszer...G9-em alatt fekete szarok lesznek az asztalon...gondolom a grafit kopik,még ha minimálisan is...ennek ilyennek kell lennie v nemjó az egérpadom,avagy a sima asztal sem jó neki??
  • HunnernesKonge
    Ha azt nézzük hogy elsőre eztmondtam akkor igen, ha azt hogy jól átgondoltad és körülnéztél a témában, akkor is
  • Dizson
    Ha 1 évet kibír akkor már jó.
  • FlyHigh
    Én a másodiknál elfogyasztása után inkább logit vettem próbából, amúgy jó kis fürge, könnyű. Nálam a gombjai a tartós kemény bánásmódtól megsüllyedtek (nem ütöttem-vertem).
  • Dizson
    Na előrendeltem a DeathAddert + Steelpad QcK-et. (ugye örülsz HunnernesKonge )
  • Morphin
    a tripla postért meg mindenkinek sorry, fps-ekben tehát cod4-5 stb. ne az oldal scrollokat használd hanem a két baloldali gombot...azokat meg a #1298 leírtam
  • Morphin
    uhh basszus most olvasom h nemis arra válaszoltam...lehet nem te de vki kérdezte az oldalsó gombokat is SORRY
    ami neked kell az nem ez. megint mondom nekem most nincs fent a setpoint csak emlékezetből írom. tehát ha a jobb/bal scrollozást szeretnéd ahhoz nem generic-re kell rakni, hanem vagy LEFT-RIGHT, vagy L-R SCROLLING-ra nemtudom pontosan mi az opció!! és még game módra sem kell állítani,gondolom netezésre akarod használni
  • Morphin
    Hmm igen generic button vagy ilyesminek kell lennie beállítva. Most nem tudom megnézni mert nemrég raktam fel a vistát és lusta voltam megkeresni a logitech cd-t.Tök8 melyik módban vagy, de ha az van beállítva az adott módra h az a két gomb generic, akkor a cod4-nek pl, felkell ismernie mint mosue button mittomén 4-5...tehát alap esetben a zöld a game.Arra álltsd be h mind2 bal oldali gomb legyen generic. Elinditod a cod4et, controlsban szépen megkeresed mondjuk a gránátdobást v késelést(nekem ezek vannak beállítva) és megnyomod a gombokat amikor,amelyiket kell.ÍGY FELKELL ISMERNIE!! Ha nem akkor reinstall a setpoint sztem. Nekem egy időben megbolondult a setpoint,minden egyes inditásnál párosítani kellett az egeret.Rakj fel egy újat ha van, nemárt ha a friss van fennt!!Jah és az egér firmware-ét is frissítsd mielőtt állítasz vmit.(ha még nem tetted volna meg...) sok sikert!!
  • kiki030
    Sziasztok! Morphin, elöször is leirom h QVA jó a G9 mer QVA jó jáccani vele, de az igazság (ami a legrosszabb)h QVÁRA nem tudom beállitani a left/right scrollt.
    1, SetPoint meg minden driver fent van, 2 Ha a Mouse setting et elinditom akkor a "General" profilban megy az egér és hiába állitom át "Gaming" modba mer az egér mindig a Generál profilba marad! Egyszerüen nem tudom átállitani h Gaming modban maradjon! Pedig a profile managerbe is probáltam, de nem akarja az igazságot. Amugy ha átrakom Gaming modba akkor left és right scroll helyett azt irja h Generic button! Mondjuk ezt a funkciot General modba is be lehet állitani de semmi!
    Komolyan azt érzem h kifogott rajtam az egér, mások szerint (szinte mindenki azt irja h kényelmetlen az a funkcio mert ugysem fogom használni) Ja az lehet, de azért kiprobálnám!
    Akkor nekifutok még1szer ha meg nem müködik akkor nem foglalkozok a dologgal! Jo lett vna kiprobállni, de az a lényeg h az egér kiváloan müködik és ez a legfontosabb! Azért köszönöm Neked h probáltál segiteni! Rendes volt Tőled! Bye!
  • TGArtist
    Helló mindenkinek! Én nem nagyon értek az egerekhez, de elérkezettnek látom az időt egy normális, játékra is alkalmas egér beszerzéséhez. Laikusként utánaolvastam, és legjobb választásnak a Razer Deathadder tűnik, de kijött ez az új gyönyörűség, a Roccat Kone, így dilemmába estem. Az érdekelne, hogy valaki próbálta-e már a Roccat-et, mivel nagyon új még, és semmi tesztet nem lehet róla olvasni. Tulajdonságai alapján jónak tűnik, csak nem szeretnék a buta-szőke-bombázó-behúzott-a-csőbe effektusba esni, ha esetleg megvenném. Milyen pro-kontra érvek szólnak a két egér mellett. Köszi!
  • Morphin
    elvileg ha fennt van a setpoint akkor müxenie kéne, sima egér gombként ismeri fel a cod...alaphelyzetben ha nincs fennt akkor meg előre-hátra parancsot teljesít(általánosan) válts game-módra és ott csak mouse button legyen mind2 gombra állitva, tehát windowsban ne legyen funkciójuk...amikor játszol átváltasz és ennyi, már fel is ismeri
  • kiki030
    Hali! Én 1 hónapja nyuzom a G9em! Nagyon nagyon jó egér! Iszonyuan kézre áll, kényelmes! Elöször kicsit féltem, sokan leszolták: csunya, h menyire rossz...!! Nem bántam meg, volt A4tech x750F em, elötte G5 öm volt, de ezt sokkal kényelmesebb fogni! 4 - 5 órákat szoktam jáccani és azzért nem mindegy h mit és hogyan fogod, és amugy nagyon nagyon pontos mer ez az egér nem téved: A G5 többet hibázott! 1etlenegy dolog nem müködik amiben szeretném a segitségetet kérni! Van az egéren left és right scroll funkcio ami nem müködik sajna! SetPointot meg a hozzá tartozó drivert is frissitettem, de sajna nem mükszik! Amugy a Call of Duty 4 és 5 probáltam! vagy ezekkel a játékokkal nem mükszik?? Aki tud az segitsen nekem ebben! Elöre is megköszönném!! Bye!
  • Dizson
    Józan paraszt ésszel csak arra tudok következtetni hogy ha kettő van, akkor tovább bírja.
  • kryst
    A másik, a töltöttségjelző is ugyan úgy jelzi, hogy "Good". Pedig csak 1db van benne.
  • kryst
    Hello! Nekem egy Logitech MX610 van. Nem igazán értem, de valaki segítsen megérteni, hogy ebbe a típusba alapból 2db ceruzaelem kell. Most, ha én 1db elemet teszek bele, akkor is ugyan úgy működik mint, ha 2db lenne benne. Egyszerűen nem veszek észre semmi különbséget.
  • Dizson
    Rendben. Köszönöm a segítségeidet!
  • HunnernesKonge
    Mindenképp szövetpadot.
    Steelpad Qck, Razer Mantis, Razer Goliathus. Mindegyik más miatt jó, a legtöbbet letesztelték prohardveren pötyögd be ott a keresőbe és olvasgass.