Milyen egeret?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
én nem KW-zok max TEÁzok 😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Solten
20ért már kávét is fõzzön nekem a qrvaééletbe... <#vigyor>

Saor Alba

FlyHigh
Jó márka ez! Fülesem pl kitünõen szól(Steelseries Siberia). Egérpadom is nagyon jó. Gondolom az egerek is faják.

Thrash \'Till Death

Solten

Valami qrvajó márka lehet 13 és 20 rongy... -> <#hehe>

Saor Alba

WazheadBoci
hmm kéne ér év megszokni 😄😄

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

FlyHigh
Szerintem kitûnõ egér, friss fw-el nem szarakodik. Ami a legszebb az egészben, nem kopik! Elég nagy egér amúgy, de mégis könnyû és tuti a kezedben marad izzasztó helyzetben is! Sokak szerint a legjobb egere a Razernek, esr tesztben is igen jól végzett a lemezjátszón.😄😄

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Frissítsd az FW-t, aztán jó lesz.

Thrash \'Till Death

Nálam G3 az isten, de logitech logitech😄

Logitech G5 POWA !!!!!<#hawaii><#idiota>
sokoo
Szar a FW, de nagyon. Ugrik, kihagy, beáll -> kihúz + visszadug = egy ideig megint megy.. WAR közben nem kicsit gáz. Az egér emellett bazinagy, és az új dizájn miatt a gombok kemények. Kb ennyi.

This is the beginning of the end.

WazheadBoci
a Diamond backemmel semmi gondom nincs frissítés term kell neki aztán megy [: Death adderrel nem volt még dolgom [:

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

HD JOHNNIE
Nekem Copperhead-em van, kb ugyanez volt vele mikor megvettem, h firmwire-t kellett frissítgetni rajta, mire hajlandó volt együttmûködni 😊 Akkor vettem amikor kijött, kb 2 éve (?), azóta jól mûxik, habár mostanság csinál furcsa dolgokat, pl egy klikket kettõnek vesz néha...
Ez a Deathadder nem tûnik rossznak... Tudnál még írni egyébb tapasztalatot ezzel a rágcsálóval kapcsolatban?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

WazheadBoci
a "Madzagos fos" sokkal megbízhatóbb meg praktikusabb de hát kinek mi...

Zomil
ugyvan te csak töltsed félnaponta -.-

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

WazheadBoci
Mind 1 melyiket attól függ melyik esik jobban illetve mennyid van rá [:

-.-'

G7 vagy MX revolúció ~~

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Madzagos fos.

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

FlyHigh
Ha esetleg ezt választod, vegyél hozzá hyperglide-ot. Szövetpad nem, de a mûanyag, üveg padok szétkarcolják az alját. Kicsit vékonyra sikeredett a gyári talpa. Firmware-t sem árt frissíteni rajta, kb így ennyi.

Thrash \'Till Death

FlyHigh

Thrash \'Till Death

és neked most milyen egered van??? vmi infót róla pls
FlyHigh
Most nekem Deathadderem van, mondjam azt?😄 Szerintem mindegy melyiket veszi, döntse el mennyit szán rá, melyik áll jobban kézre neki.

Thrash \'Till Death

Zomil
egyiks ismerösö inkább visszatért a g5-re nem igazán kiforrott még a drivere 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

G9-el van vkinek tapasztalata????
Zomil
g5 😊

Hello! Milyen egeret vegyek???? G5 új vagy Diamonbacg 3G vagy Deathadder3G???pls help!!!Vkinek tapasztalata???
FlyHigh
DPI 800 felett mind1, hertzes dolog meg alapbol.

Thrash \'Till Death

Diamondback 3G hány hz es? Ugye deathaddder az ikertesója, az 1000 hz es mindenhol ki is írják hogy 1000 hz ultrapolling, d ea diamondback 3g nél nem emlitenek semmi... akkor most az hány hz es?

Hy!
Diamondbackel volt egy két összetüzésem, de itt ez az uj diao 3G,azmár igen csak tetszetõs, és ingyen le tudnám cserélni rá... sztetek megérné lecserélni?
Szal:
Logitech G3 laser 2000 dpi --> diamondback 3g 1800 dpi 3g infrared...

FlyHigh
Mi a baj vele?

Thrash \'Till Death

sokoo
Nemrég vettem egy Razer Lachesis-t. Mindenkit óva intek tõle, egy rakás szar. Copper FTW.

This is the beginning of the end.

WazheadBoci
nem hát ha nem "változik a táj" akkor nincs mit küldeni [:

amikor Mouse Rate Checker-rel mérem, és gyorsan mozgatom az egeret, úgy eléri a 125 Hz-et. De ha lassan mozgatom, vagy kisebb kihagyásokkal, közben megállítom, akkor nagyon visszaesik, 70 Hz-ig is, vagy még lejjebb. Ez normális ilyenkor? vagy állandóan tartania kéne a fix 125 Hz-et?

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

FlyHigh
Nem annyira, ha belegondolsz 1sec->1000ms. A 125hz, 8ms-nak felel meg.

Thrash \'Till Death

Pontosan..
500 hz mg 2ms..stb..
Azért a4technél számits minõségbeli problémákra, igazán jó egerek logi/razer..

tesóm vett új egeret, az említett 710F-et. én egyelõre csak tervezem az új egér vételét, ezért gyûjtök elõbb infokat 😊
egyébként az 1 millisec-es válaszidõ hány Hz-et jelent? 1000-et?

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Gondolom ha nem lenne akkor nem törödnének vele a játékos egeret gyártó cégek nem? Gondolom ezért most ugyse fogsz ujat venni szal szard le.

ja, bocs, 710F-et akartam írni 😄
és játékban van érezhetõ különbség magasabb frissítésen?

Azigen... 😄
Dobozára az van írva hogy 1ms XD...
Hát a4tech olcsó, 125 hz sem rossz, diamondback nek is olyasmije van.. Hogy alacsony e...? Ez szubjektiv ha neked jó akkor jó XD. Nekem be lehet állitnai 125 tõl 1000 ig 6 lépésben és annyi a különbség hogy simábban megy az egérkurzor, de az egér nem gyorsabb.

ok, thx.
és a 125 Hz az alacsonynak számít, mert ugy nézem, hogy az A4Tech X-750F 125 Hz-et tud.

Igen eléggé logikus nem? AMugymeg minél nagyobb a rate, annál jobban terheli is a gépet. 500 feltt mr mind1 hol van.

a Report rate pontosan mit takar az egereknél?
minél nagyobb Hz-es az egér, annál gyakrabban küldi a jelet a portnak, tehát annál kisebb lesz a lag?

ffxi
THX!!!

Fákjúal!

FlyHigh
Várjál, én is nekiállok örülni!😄😄

Thrash \'Till Death

A4tech x750f 6000 körül van, bestbuy...

ffxi
boomslang 2100-re mi a véleményetek?

Fákjúal!

ffxi
olyan 6ezerre gondoltam.

Fákjúal!

WazheadBoci
Akkor én örülük [:

Jav: x750f (estleg bf)...
(2 extra gomb van akármire lehet programozni+ extra 3x fire gomb de utána tudsz nézni...www.a4tech.com...)...
Namármost ha ugydöntesz Razert veszel akkor számits arra hogy nem fogja sokáig birni, cserélgetni kell.. anno nekem 1 hét alatt 3x kellett cserélni min rossz volt vmiben nem ugyanabban de mindnek volt vmi hibája...haveromnak is fél év alatt 3ik kopperhea, és 4 edik barracuda...ezért a logitechet ajánlom, igen "csak" 165 cm es rántásokat bír,de minõségi, idõtálló, és bõvengamer, az extra gombok azonnal reagálnak (x750nél nem...), pi beállitás ultrafasza...setpoint szoftverrel nézz utána.. g sorozat legkisebb tagja G3, kétkezes kialakitás, jobbkezeseknek inkább G5, de G3 sztem jobbkézben is hihetetlenül kényelmes (mivel balban az XD...). Aki meg azt mondja hogy a razer igy jó nek iugy jó akkor örüljön neki, jót kapott, de nem ez az általános eset...ahogy utánaérdeklõdtem...