3009
Mit kene vennem?
  • geri777
    Razer Lachesis egeret vettem meg végül 15900 ft pontosan

én idáig megvagyok vele elégedve nekem főleg az tetszik benne hogy külön profilokhoz tudok rendelni dolgokat ez sztem tök jó

picit azért még szokatlan a fogása de jó meg azért a 4000dpi az picit sok de 3500 dpi n használom !
  • R1200Gs
    Szia!

Nemrég vettem egy Logitech G5-öt, először szokatlan volt, de meg vagyok vele elégedve.

Razert Copperhead-et akartam, de azt halottam róla, hogy sok hibája van, konkrétan nem tudom mi. Egy eladó mondta, hogy nagyon sok Razert hoztak vissza, nem tudom menyire lehet adni az ilyen véleményre, de így végülis G5-öt vettem, és nem bántam meg.

G5 teszt
    G5 teszt
    Árgép
  • geri777
    Szerintetek milyen egeret vegyek ? 15000 ft ért ??

Razer Lachesis

Razer DeathAdder

Razer Copperhead

vagy valakinek van más ötlete ??

a mostani egérpadom
    Razer eXactMat

válaszokat elöre is köszönöm !
  • KILLER2
    A súlyok szerintem akkor lehetnek hasznosak, ha annyira kocka vagy, hogy minden szarra figyelsz és akkor jöhet ez is. Én belepakoltam 4x4g-ot, így nekem pont kellemes a súlya, de igazából tökmindegy.
  • R1200Gs
    Jó ez csak ki kell tapasztalni. Ha nem emelem fel, akkor nincs vele gond. Egy Steelseries QcK-val használom, ami 320*270. Ezen van annyi hely, hogy nem kell emelgetni. Eddig úgy használtam az egeret, hogy a csuklóm az asztalon volt, és mindig emelgettem. De ennél ha az egész karomat mozgatom kihasználva a pad teljes felületét, nem kell felemelni.

A súlyokról mi a véleményed, van értelme? Kipróbáltam néhány beállítást, de végül kiszedtem.
  • KILLER2
    Én se tudom úgy felemelni a G9et, hogy ne mozduljon meg a mutató.
  • R1200Gs
    Sziasztok!

Vettem egy G5-öt, és az lenne a kérdésem, hogy az normális, hogy 5-6 mm magasságban még mozdul az egérmutató. Nem tudom úgy felemelni, hogy ne mozduljon el. Vagy ez csak megszokás kérdése? Vagy csak én vagyok az ügyetlen? Elégé bosszantó ez a dolog.
  • Morphin
    netezésen kívül,sosem használtam a két "billenő gombot"...nem praktikus sztem fps-eknél egyáltalán...meghát bőven elég a két oldalsó+görgő benyomása.meg maga a görgő fel-le.
  • KILLER2
    Mondjuk normális görgővel jöbb. Az előző egerem görgője már elég szar volt, így volt, hogy csak hozzáértem és az végigpörgette az egész arzenálomat. De így G9el kezdek én is rászokni. Viszont mivel főként crysisozok és ott ritkán váltok fegyvert, ezért az 1es és 2es gomb nekem gyorsabb, mint a görgő. De mindegy. Nekem amúgy crysisban az egyik oldalsó gomb a görgő nehezebb lenyomhatósága miatt a nanoruha menüje (szerintem még kényelmesebb és gyorsabb is, mint a görgőn), a másik meg a közelharc. Amúgy meg a másikra én is gránátot tennék, szóval a 2 oldalsó gomb az többnyire közelharc és gránát.
    Amúgy akinek itt G9e van vagy volt, az játékok közben használta bármire is a görgő jobbra ill. balra döntését?
  • reaper4
    nekem állandóan úgy megy. játékban fegyverváltás... szokni kell és használható.
  • R0zs0máK
    Amelyik jobban kézre áll, teljesen mind1 melyiket veszed...
  • R1200Gs
    Sziasztok!

Tanácsra lenne szükségem, milyen egeret vegyek? G5 v. Copperhead v. DeathAdder. Ezekről olvasgattam, szerintetek melyik volna az ideális? Játékra használnám.

A Razer Goliathus Speed, és a Goliathus Control között mi a különbség (árban 400 Ft)

Válaszotokat előre is köszönöm.
  • Morphin
    fegyverváltáshoz a legjobb a görgő sztem...két bal oldali gomb meg késelés+gránát.legalább énis igy használtam anno...görgetést meg vki rárakta cod4-ben az m60tűzgombjára...egyszer meggörgeti,aztán egy tár elmegy az m60bólérdekes lehet...
  • KILLER2
    Ja, hát játéknál ez a szabad mód használhatatlan, de én játékoknál amúgy se nagyon szoktam görgőt használni.
  • Morphin
    microgear a neve...én sajnos eladtam pénzszűke miatt, de nagyon szerettem a G9et...a microgear azért jó mert fokozat mentesen lehet görgetni, gyorsan és lassan is. olvasni,netezni nagyon jó. de játékoknál annyira nem. a középső gombot is meglehet szokni gyorsan.
  • KILLER2
    Hosszas gondolkodás után ma végre vettem egy Logitech G9et. Hát mit is mondjak, nagyon komoly a cucc. Élőben nem is olyan ronda (sőt, megkockáztatom, hogy még tetszik is) és kényelmes is. Az egyetlen problémám eddig az volt vele, amit már máshol is olvastam, hogy a görgőjét tényleg nehéz lenyomni, bár ennek eddig eddig csak a Crysisban láttam hátrányát, ott viszont eddigi feladatának elvégzésére ez taljesen alkalmatlanná tette. Viszont átállítottam az egyik oldalsó gombra ezt és így még kényelmesebb és gyorsabb az egész :)
    Szóval nagyon jó cucc. Ez a szabadon valamitcsináló görgő is fasza cucc. Ilyen kioldott módban egy erősebb rántásra lazán átvítt 130 oldalt.
  • Solten
    Miért? Én egy ~2k-s Samsung optikait használtam hosszú ideig és tökéletesen megfelelt minden célra.
  • skylerke
    üdv, nekem Razer Diamondbackem van, még a régi fajta, és hozzá egy Razer Exactmat. A pad eléggé kopik az anyagánál fogva, az egér kb 1éves, még egész jól bírja. Szerintetek érdemes lecserélnem valamelyiket? Gondolom egyértelmű, hogy játékra használnám:)
  • tmisi
    Nekem meg az 1500 Ft-os egér is megfelel. Márkát nem írok, mert Soltentől kapok egy Siskos facepalmot. xD

Mellé a 200Ft-os könyöktámaszos egérpad. :D

OFF
    Érdekes hogy oda voltam anno a fekete Genius billért, 2000Ft volt akkor na mondom az jó lehet. Hát nem lekopott az iránybillentyűkről és a WASD gombokról a felirat? Meg a bal kurzorgomb nem tökéletes (bár érintkezik, csak már mintha keményebb lenne, nem kattog mint a többi). A PIII-asom fehér névtelen (talán Kolink?) billje meg 7 éve állja a sarat. Hiába a sok gamelés az igényesebb cuccokat sem kíméli, ezért nem költök drágaságokra ilyen téren.

ON
  • Solten
    Fasza Lehet a "G"-s helyett inkább ilyenbe invesztálok a jövőben.
  • Pheel
    Beruháztam egy Logitech MX Revolution egérbe.
    Nem játszom FPSt, viszont szerkesztek képeket és dolgozom nagy dokumentumokkal. Egy Cordless Desktop MX egerét cseréltem le, amit több, mint öt évig használtam nagy elégedettséggel, de sajnos az idő vasfoga megtette nála a magáét. Elkopott, nem töltött rendesen, az állandó aksicserétől eltört a aksitartó fedele. A billentyűzet marad, annak semmi baja, csak kifényesedett.

Hogy milyen az egér? Szerintem tökéletes, bár az árát nem éri meg, mint ahogy egyik sem 3000 HUF felett. Azért nem bántam meg egyáltalán.
  • Myrddraal
    Sziasztok! Most van egy Razer Krait egerem, és gondolkodok egy Diamondback 3G-ben! Mekkora up lenne? Megéri váltani? Vagy esetleg más alternatívát tudtok ajánlani?
  • R0zs0máK
    tökmind1, nem lesz jobb egy egérpadtól :DDD Sima 100Ft-os textil egérpad is tökéletesen megfelel...
  • KILLER2
    Logitech G9 alá milyen egérpadot ajánlotok? Nem hátrány, ha nem túl drága.
  • R0zs0máK
    MX518, csakis...
  • mnorbert0308
    a képeket megköszönném :)

erre az e-mailre küldheted őket: [email protected]
  • mddevil
    Nem nekem x718 f-em van.ez 4000ft be került a 750est nem ismerem, de ha jól tom, csak annyi külömbség van ,h az lézeres. Az biztos, h eggyikkel sem jársz rosszul. A mintát nem tudom szerintem tuti nem matrica de télleg nem tom. A programjáva(asszem ugyanaz mint az enyém) az oldal gombokat lehet programozni, van vmi pontosság tesztelő is rajta, és egyéb, de ha érdekel csinálok képeket.
  • mnorbert0308
    ilyen x750 bf-ed van?

lenne 1-2 kérdésem.A kigyóbőr minta csak matrica vagy télleg belevan "marva".Mennyire izzad a tenyerd? Pontos-e? a programjával miket lehet állítani?

Válaszaidat előre is köszönöm!
  • mddevil
    Én az A4tech-et csak ajánlani tudom, nekem is ilyen van és nagyon jó és olcsó.
  • Morphin
    attól függ milyen játékra, én FPS-re nem használnék wireless-t.
  • Morphin
    szvsz inkább a Logitech...
  • mnorbert0308
    Hali!

E két egér közül szeretnék dönteni. A4Tech X-750BF vagy Logitech Mx-518.
  • mrzoltan
    Oszt. azt állítja ,hogy a vezeték néküli egér jó játékra.
    Sztetek?
  • HD JOHNNIE
    Nem hiszem, hogy lehet. Sztem jobban jársz egy jó egérpaddal :)
  • pacclacc
    Na a Lachesis mellé vettem 1 G9-et :) hát nekem sokkal jobban kézreáll, viszont az érdekelne talpakat hol lehet hozzá venni? Valaki tud valamit?
  • Morphin
    Eladó a G9em anyagi okok miatt...PH-n is fennt van. 3hónapos durván, hibátlan,iPonból vett,minden tartozéka, megvan... 10k HUF
  • Rage47
    "megfizethető."
  • shrike7973
    Logitech G7
  • sherlock1
    omg, egyszerűen nem találok olyan vezeték nélküli egeret ami jó játékra is és persze megfizethető...
  • Rage47
    Logitech Mediaplay egerem van, jó játékhoz, de sajna ilyet már nem gyártanak:/