3009
Mit kene vennem?
  • Morphin
    Én kifejezetten szeretem a nehéz egereket, mint írtam is.Amúgy MM-ben van mindenféle, mielőtt megvettem a G9et én is ott fogdostam meg...(mondjuk később el kellett adnom,de ez nem az egér hibája)
    Ez olyan, hogy én pl a pingpong ütők közül is csak a nehezebb fajtákkal tudok mit kezdeni.Lehet használni,és megszokni a könnyűeket is,de vhogy lehet én vagyok túl nagy darab^^ és emiatt jobban kézre esik a nehezebb.
  • dronkZero
    Na ja, MM-re gondoltam, csak azt nem gondoltam, hogy gamer egerek lesznek ott kipakolva... Na mindegy, végülis egy próbát megér.

Na ja, de miért jó, hogy nehéz? :) Az csak lassít, nem? Fölösleges súlyt cipelni...
    (Nem is ismerek olyan embert, aki kifejezetten a nehéz egeret szeretné, de leginkább magasról leszarják a témát az ismerőseim. Azért faggatlak most téged... :P )
  • Morphin
    media markt...máshol nem nagyon engedhetik meg a kiállítási darabokat^^ súlyozás meg azért van gondolom,mert én pl jobban szeretem a nehéz egereket,ez emberfüggő.és így azis betudja magának állítani aki könnyebb vagy nehezebb egeret használna...
  • dronkZero
    Tudtok mondani boltot Pesten, ahol meg tudok tapizni jó sokféle gamer egeret? MX510-esem kissé haldoklik szegény, cserére érett. Aztán tetszenek az ilyen Razer Deathadder, Habu, CopperHead, meg a Logitech új cuccait is megnézném. Csak ugye kb mindegyik ugyanazt tudja, képről nézve mindegyik fasza, de azt nem tudom meg, hogy melyik mennyire passzol a kezem méretéhez...

Ja, és ez az egér súlyozás nekem új. Mire jó ez?
  • Shiwo
    én végül Roccat Kone-t vettem, de még azzal sem tok olyan aprólékos dolgokat végezni, mint a régi görgőssel (főleg photoshopban), de azért kezdek hozzászokni, lényegesen pontossabb vagyok vele, mint egy héttel ezelött :)
  • Richardix
    Hello mindenkinek!
    A minap vettem egy MS Sidewinder X5-öt, és hát.. nem tudok vele úgy produgálni mint a régi "mezei" egeremmel... remélem csak meg kell szoknom.
    Ti mit gondoltok erről az egérről?
  • rvn
    Hello! 4-5 ezer körül szeretnék egeret venni. Játékra kellene meg ugy ált mindenre! Én a A4Tech X-710 et néztem ki magamnak sztetetek jó választás?
  • macleod2005
    mx518
  • Shiwo
    Hali !

Szeretném ha ajánlanátok pár megbízható egeret.
    Több gombosat, melynek gombjaihoz szabadon lehet különböző billentyűzetet (hotkey-t) társítani.
    Lehet optikai, de nem tom annál mitől függ, hogy mennyire lehet vele "egyenes" vonalat húzni photoshopban, ami noteszemhez van optikai, az átlós egyenest nem képes húzni normálisan, állandóan kitér picit valamely irányban, szinte lépcsőszerüen lehet húzni vele vonalat (míg a régi görgősömmel szép egyenest bírok húzni)
    vezetékes is lehet vagy vezeték nélküli (bár akkor jó lenne, ha lenne saját töltője)
    olyan 5-10k-ban gondolkodtam, de ha valami nagyon tutit tudtok ajánlani, megfontolom a drágábbat :) több ajánlatot is szívesen fogadok

Előre is köszi !
  • Davidus
    parasztvakító™
  • Barny

Hi nekem ilyen van es nagyonjo:D
    Genius Navigator 535
  • KILLER2
    Ez egész jónak tűnik. Az a 6lövetű súlytartó odabasz :) Gondolom a görgő mellett az a gomb a sebességváltó. Az lehetne talán kétirányú, bár nem hinném, hogy sok játékos használna 3, max 4 sebességnél többet, arra meg azért elég az egy gomb is. Ára meg nagyon baráti. Fasza lett ez a festés neki, nagyon mutatós, csak kérdés, hogy mennyire izzadós a felület.
  • Solten
    Sharkoon gamer majsz

• Hunter of Deer
    mar megtalaltam, a hatso teflon talpat kellett leszedni es az alatt volt a csavar. kitakaritottam es tettem bele en is egy kis papirt, ahogy elnezem most muxik rendesen :D remelem tovabbra is mukodni fog mert az eddig eltelt 4 ev alatt kifogastalanul mukodott, pedig azert kapta az ivet rendesen :D
  • R0zs0máK
    ha nincs csavar akkor pattintós...
  • Hunter of Deer
    ez oke csak szetszedni nem tudom xD
  • R0zs0máK
    elkopott a mikrokapcsolót nyomó műanyag öntvény. ugyanez volt nekem anno az MX500-al, kiékeltem kis papírdarabkával és tökéletes azóta is sztem :DD
  • Hunter of Deer
    valaki nem tudja hogy lehet szetszedni egy Razer Plasma egeret? :D
    mar 4 eve van meg es most a bal gombja kicsit szarakodik nem mindig reagal arra amikor nyomom, es szeretnem szetszedni hatha csak bepiszkolodott belul, viszont csavarokat nem latok rajta :D
  • Solten
    Az jo cucc, kb 2 evig hasznaltam egyet.
  • R0zs0máK
    A4Tech jó, amíg megy...én anno 3 év alatt 3-at fogyasztottam el a 4D+ egérből :DD
  • KILLER2
    Nekem az előző egerem egy A4Tech NB-90 volt. Kb 1,5 évig ment, utána egyszer csak fogta magát és megállt. Addig viszont nagyon jó volt. Kényelmes, pontos és strapabíró. most egy haverom vett valamilyen lézeres a4tech egeret és ő is csupa pozitívat mondott eddig róla.
  • mrzoltan
    ÉN ma rendeltem egy A4tech egeret kíváncsi vagyok mit bír,a mostaninál csak jobb lehet..
  • Solten
    Logitech Value Optical:

Ma ruhaztam be egyre, 6.85 brit font. A G9-ig megteszi, tok jo egerentyu...
  • HunnernesKonge
    Jelentem a 2 hónapos razer salmosa még garanciális. Ha nincs rajta külsérelmi nyom vidd vissza hogy dicsak ez nem jó -e!
  • tmisi
    Szedd szét és megtudod.
  • Davidus
    jelentem a 2 hónapos razel salmosa leesett az asztalról(kb 80 centi) és tönkre is ment.
    előkapartam a jó öreg mx518at ami kb már 30x esett le és még semmi baja:P
  • Vardar
    Én azt szeretném meg kérdezni, hogy egy sima, 2 billentyűs, lézeres, görgetős egér mennyire bonyolult szerkezet? Mennyire lenne nehéz elindítani egy egérgyárat?
  • Skyline
    15 pénzért ha jól szétnézel találsz g9-et....
  • R0zs0máK
    MX518
  • Qlapapa
    sziasztok!

Közel 4év szolgálat után bekrepált a Logitech MX500as egerem.
    Most szeretném lecserélni egy jobb, gyorsabb egérre, de nem brutális áron. Max 12000et adnék ki érte. Mit ajánlottok? FPS játékra kellene főleg és fontos, hogy legalább 5gombos legyen.
  • Morphin
    jogos sry...de azért érthető akkor h mire gondoltam
  • HunnernesKonge
    Aki nem ért hozzá az ne szóljon már bele...

dpi azaz, minél nagyobb a dpi az egéren annál pontosabban követi le az elmozdulást az egérpadon.

Az meg hogy k**va gyors lesz az egér... na bumm, windowsban, driverben,ingame egérérzékenységet lejjebb lehet venni oszt csókolom.
  • Morphin
    jó és szép ez a kecinagy dpi. én mondjuk pont a kis dpi-t tudom előnyösíteni...sniperelni kecijóóóó...a 3200dpi-t se használja ki egy "átlag gamer user" szal ennek az 5000-nek sincs sok értelme valszeg,csak parasztvakítás
  • norbi56
    Most karira kaptam sima g9-et:P Nemtom hogy vagytok vele de nekem 2400dpi-nél nagyobobn már nem engedelmeskedik:P
  • R1200Gs
    G9x:
    Tracking
    Resolution: 200 - 5000 dpi
    Image processing: 9 megapixels/second
    Max. acceleration: 30G
    Max. speed: Up to 150 inches (3.81 m)/second*

G9
    Tracking
    Resolution: 200–3200 dpi (user-selectable)
    Image processing: 6.4 megapixels/second
    Maximum acceleration: 20 G
    Maximum speed: 45–65 inches/second (depending on surface)
  • HD JOHNNIE
    mi a különbség a sima G9 és a G9x között? merthogy külsőre semmi az tuti
  • KILLER2
    Ja most látom, hogy ez nem G9, hanem G9x. Viszont mintha teljesen ugyanúgy nézne ki, max keskenyebb picit.
  • Morphin
    mitől újabb ez? sztem tök ugyanúgy néz ki, mint a sima G9...én imádtam a simát is.
    (akárki akármit mond, a Logitech elég minőségi dolgokat csinál.nemhiába az első egérnek nevezhető egereket is a Logi gyártotta)<-az egérről írtam vizsgaházit LOL
  • KILLER2
    Élőben továbbra is szebb.
  • Solten
    Új.. új...:

végre tetszik is.. :) Brutáljó. link