Milyen egeret?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na én most vettem egy ilyet és mondhatom hogy ennyi pénzért jobbat nem igen találni! Játékosok körében bárki tudja használni! A markolata matt igy nem izzad annyira mint a sima x-750f-en, de lényegében ugyan az. Szóval bátran ajánlom mindekinek!!<#nyes>
szerintem is!
<#eljen>x-750f<#eljen>

Master te hülye vagy(már bocs), de ha meg nézed a két egér profilját már látható is hogy a x-750f sokkal jobb ráadásul sok helyen olcsóbb is!
Nem tudom kibeszélt rá a Genius-ra, de nagy hülye volt!Az a4tech inkább közelebb van a logitech-hez mint a Genius! <#confused>Szerintem, hangsúlyozom szerintem! <#wink>
mrzoltan
Jóvan,na.
CSak kicsit furcsa...
az firmware akart lenni. 😄

R0zs0máK
Nem, direkt kibaszok mindenkivel és csak kitalálok problémákat hogy ne unatkozzatok XDDD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

helló!
van 1 a4tech x750f egerem!
5 hónapig tökéletesen mûködött de ma ahogy bekapcsolta öcsém a gépet nem mozgott de jobb és bal kattra reagált az egér!
más helyre dugtam mert usb-s hátha véletlen elszállt vagy valami de akkor abszolut nem csinlt semmit de a görgõ világít és mutatja hogy épp mennyi dpi-n üzemel.
most 2 egér van bedugva és megint csak a jobb és bal kattra reagál de nem mozog!
mi lehet a gond?
beszart az egér?
ennyit segítsetek csak légyszi
csá

mrzoltan
A G15 nem csak kábeles?
usb-t bluetooth-n keresztül nehézkes lenne megoldani...
R0zs0máK
Ez egy ilyen csomagban volt, asszem G15 bluetooth-os billentyû és MX1000 bluetooth-os egér...a billentyût nem használom, mert ormótlan és elemrõl megy...

Lehet én vagyok sügér, de az MX1000 sose volt Bluetoothos, az az MX900 volt anno ...

R0zs0máK
Már lekapcsoltam, én is erre gondoltam elsõ kanyarban...de nem...

Morphin
telefon, hasonlo rádiós cumok nem zavarják véletlenül??? (ha hülye tipp akk sry)

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

R0zs0máK
Bluetooth-os, nem firewire
nem folyamatosan csinálja, csak idõnkét, szóval nem hiszem hogy elem
biosnak sok köze nincs ehhez, elõzõ egeremmel nem csinálta (MX518)
Nincs egy kábel sem az egérhez

Jah megszokhattuk Barny kicsit elfogultabb user a saját cuccaira nézve...

Firewire
Op rendszer reinstall /elõtte driver reinstall/
Attólmég hogy full elemcsere.
Bios beállitások
Kábelek megigazítása.
Ezeken alapból átfutnék bármilyen kérdés elõtt..

R0zs0máK
Full-t jelez

mrzoltan
elem?
R0zs0máK
Heló!

Az normális, hogy egy BT-s mx1000 "belassul"? Húzom és egy csomót késik a kurzor...mitõl lehet?

Morphin
G9em van, semmi baj az USB-vel...1000mhz a frissítés. mondjuk nem olcsó kis patkány ez

Hi mindenkinek.

Van egy Logitech BT58 (aka Premium Optical Wheel Mouse) egerem ami kezdi kilehelni a lelkét, és kellene helyette egy új.

Olyan kéne ami megy PS/2 portról (az USB nem kicsit bugos WinXP alatt), jó pontos legyen, 100..200Hz-es frissítést bírjon, mégha wireless, akkor is (Esetleg van olyan wireless amit mégis lehet csatlakoztatni ha nem felel meg hogy állandóan töltögetni kell, és az átvitel miatt vacak a frissítése?)

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Trackball? 😄

Kollégám MS/Razer Habura esküszik, én sose adnék ennyit egérre 😊

Morphin
neked kell eldönteni...én megvettem a G9et és igy utolag nem bánom. ebben a kategoriában már azért menj el media markt-ba vagy vhova ahol ki lehet próbálni és ott gyõzõdj meg te magad h kell-e az neked.

CroftManor
Én most a Logitech MX revolutiont néztem ki. Csak kérdéses, h megéri-e 13-18 K egy ilyen egéré.

Nothing is True, Everything is Permitted

desigo
ennyi xDDDDD

attól még lehet jó egér de nem kéne fikázni a többit...
Jójó.. nyugtassad magad ezzel mert csak erre volt pénzed.. na mind1...

desigo
persze
egy próbát megér
mindenképp reklamálj!
Morphin
nemtom, nekem G9 van... logitech nem csak jó, de még szép is! igen a G9 is gyönyörû ha itt van melletted, képrõl csalóka.nem mondom h az a genius ami lent van a képen az xar lenne, de egy biztos, csúnya!ráadásul kétkezes...a jobbkezesek ezerszer kényelmesebbek szvsz és logitech G széria köztudottan jó...

Milyen logikat?
G3/5/7 nél tuti nem jobb.. 9 rõl ne is beszéljünk..

Barny
volt alaklmam tesztelni logiszart//hat nagy szar ehez kepest!!!
prohardveren is megmondtak!

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Msot akkor milegyen? :S
Segítség topicba seithenn mást írt :S
Na mind1 holnap megpróbálom bevinni az egeret a boltba hátha mondanak vmi okosat...

Faszt jobb.. ne ámítsd magad..

desigo
szerintem ha megvan a számlád akkor ne szedd szét
amíg mûködik addig ugysem fogják javítani,cserélni

Logitech egerekre gyári 3 év a gari...
dobozára is rá van írva magyarul (legalább is az enyémre)
Hali!
Van egy fél éves logitech egerem..
G3 as típusrül van szó, annyi van hogy a jobbklikk bár funkcionál, de nem kattog rendesen, hanem így puhán benyomódik... szal nem nagyon érzem mikor nyomom éppen le.. de a nyomásokat beveszi rendesen...
Ez garis problem, vagy lehet vmit kezdeni vele?

Barny

Ezt vettem..Genius Navigator 535

Nagyon megvagyok vele elegedve...jobb mint egy 2x annyiba kerulo Logitech...a laser hibatlan akarcsak a tobbi cucc rajta<#eljen><#integet2>

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

desigo
mennyi pénzt szánsz rá?

Logitech VX revolution

ez 11k
Sziasztok!
Egy laptophoz szeretnék USB-s egeret venni. Nem Crysis kezeléshez, hanem rendes munkához. Egérpad nagy valószínûséggel nem lesz így jó lenne ha minden felületen mûködne a kicsike. Ha kitartana több mint 2 évig akkor annak tudnék örülni.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Melyik éri meg jobban? Genius Navigator 535 Laser vagy A4TECH X-750F?

CroftManor
Nem tud vkiebbõl az egérbõl vezetékest?

Nothing is True, Everything is Permitted

HD JOHNNIE
Szerintem megéri az árát, nagyon jó egér. Razer Cooperheadrõl, miután az 2 év alatt elszállt, váltottam Logira. Nem is hiszem, h váltani fogok márkát a jövõben.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Hi all! Szeretnék venni egy új egeret játékra oan 5-7k Ft környékén. Tudtok segíteni? Mit ajánlanátok?

Morphin
na cod4-el tesztelve...pfff elsõ benyomás: g*eci pontos.
kényelmes (precizios markolattal nekem jobb) és hát nem mondom h elsõsorban e miatt de elsõ 3ba benne vagyok mindig cod4ben XD<#violent><#lama><#idiota>
sztem megérte megvenni, doboz, design elsõ osztályú, szava nem lehet az embörnek^^és h milyen jó 5let ez a microgear dolog azt lese lehet írni...

mrzoltan
Jó kockulást....
Morphin
hát kettõ után mehetek értük csak (iPon) és mivel új házat is veszek ezért eltart egy darabig míg rendben lesz minden...kb 4re hazaérek,5re meg sztem kész leszek mindennel.este meg kockulok egyet 😛

mrzoltan
pffff,Lehet nem 100-as,de mind1.
Várom,bár holnap csak 10 körül leszek vagy de. de majd benézek.
Még gondolkozok rajta...

THX
Morphin
hát ezeket az egereket nemis olyannak szánják aki Age of Empires-özik ^^
holnap majd reflektálok h milyen(de nem egy embernek van ilyen és nem sokat láttam még aki el akarná adni,1 kivétel aki cserélné G5re XDDD )

mrzoltan
Cod4,meg ilyenek utáni tp. várom mert az fav.
Nemtom,G5 eléggé le van butítva és 4k a különbség...
De azért 18k-t sajnálok egy egérért.
Majd kiderül...
Morphin
én most rendeltem meg^^ holnap megyek érte
amugy elmentem ma a MediaMarkt-ba és megfogdostam párat...ez a Lachesis nagyon nem jön be(tényleg kicsit kígyósan néz ki) bár kényelmesnek kényelmes
én mint aki mindigis kétkezes egeret használtam(hisz valljuk be átlagos felhasználonak nem kell profi jobbkezes gamer egér) most meglepõdtem milyen kényelmesek ezek a "drágább" egerek. G9 kicsit furcsa volt nekem, vagyis meglepett,kisebb mint ahogy a képeken látszik és szebb is^^ sztem a szélesebb nagyobb markolat lesz rajta mert nagy tenyerem van, meg a nagyja sulyt is beledobálom majd mert szeretem a nehéz egereket.
kíváncsi vagyok mit tud ez a sok dpi állítgatás, holnap tesztelem cod4,bf2 meg itt-ott
jah és énis sokallom azt a 18k-t de pl mediában 29,9 (<#eplus2>) és nemsokkal lesz olcsobb ahogy az árgépen néztem a grafikonját

mrzoltan
jó a logód...
Amúgy én is szemeztem a G9-el de 18k-t sokallok érte,G5 14k körül van de lényegesen le van butítva 500mhz,2000dpi...stb.

Akinek van G9-e megéri?
passatgt
A4Tech NB-99

Vélemény errrõl?

Vagy valami egyéb ötlet 4e alatti vezetékes vagy vezeték nélküli egérre?