3009
Mit kene vennem?
  • Klemice
    nagyon nem tudod magad hoba tenni egér kapcsán vegyél egy razer mambát, ha kell bekötöd vezetékesre ha nem adja a drótnélküli mód és kész ^^

mx rev-el meg lehet játszani, fps-ezni is, ámbár a headshot nem mindig jön össze
  • 5c0rp330n
    ha a tudatlansag fajna, most orditanal. az MX Revolution nem a G7 utodja, semmi koze nincs hozza, nem gamer eger, nem is egy kategoria. ahogy az MX1000 sem gamer eger. (eleg jo eger mind2 ettol fuggetlenul) persze lehet arra is hasznalni, ahogy barmilyen mas egeret is, de nem arra hivatott.
    persze, en nem tudom hogy mirol beszelek, ok is biztosan mind kamuznak: link
    a logitech tesco egerek pontosan azok, amikrol te beszelsz.
    bar bocsi, de ez a masodik topic ahol azt latom bebizonyosodni, hogy ahhoz kepest hogy mekkora pofad van es azt gondolod magadrol hogy te vagy az atyauristen es a szintiszta igazsag kinyilatkoztatasa, mennyire segg kozod nincs az egesz temahoz amirol beszelsz.
    te valahogy igy laod a vilagot az alapjan a bullshit alapjan amit itt lenyomsz: amit te hasznalsz, az a tokeletes, amilyen masnak van, az a szar. akkor is szar, ha eletedben nem lattad, nem probaltad, nem is hallottal rola, csak azert, mert neked masmilyen van, es ezen semmilyen teny, semmilyen esz erv nem tud valtoztatni.
    tovabbi sok szerencset ehhez a szeleslatokoru vilagszemlelethez, de rad en innentol kezdve egy szot sem fogok pazarolni.
  • Solten
    Az biztos hogy a komoly FPS gamerek nem vezeteknelkulivel bohockodnak... :) Pl G7 eseten csak el kell olvasni az fpslabs cikket, (kiprobalt jatekok: Team Fortress 2, Counter-Strike: Source, Counter-Strike 1.6, Quake 3 Arena
    ET: Quake Wars, Call of Duty 4, Unreal Tournament 3) 10-bol 2-es ertekelest kapott. Negativ kritikakent megemlitettek hogy tul nehez, az akku hamar kinyiffan, pontatlan.
  • vasziszdasz
    Neked még annyi fingod sincs. Az MX Revolution a G7 utóda is, ugyanolyan jó "gamerkedni".

az elem miatt nehez volt, a hatotav nevetsegesen kicsi, talan emiatt neha kihagyott neha, eldobta a kapcsolatot, hamar lemerult (par nap alatt)
    Nemtom te milyen egérről beszélsz, de hogy az nem Logitech, az is biztos. Ebből egyedül annyi igaz hogy pár nap alatt lemerül ha direkt nem töltöd soha. Meg gondolom hetekig át játszol alvás / kaja nélkül, és ez így hatalmas problémát okoz...

mx518, g5, g9, g9x, g500. ezek az igazi gamer egerek
    Ezek a Logitech Tesco egerek.
  • pxxl
    mx 1000 is gamer egér, vezeték nélküli, soha nem hagy ki, soha nem késik, legalább 1 hét míg lemerül (eröltetett menetben), és a mai napig tökéletesen működik nálam a megjelenése óta. igaz, hogy ez az egér, egyedülálló, szinte tökéletesre gyártották.
  • 5c0rp330n
    sok fingod van a dologhoz, jo kis pelda, mast peldat nem is tudnal talalni, mivel a g7 a logitech egyetlen vezeteknelkuli gamer egere, es evek ota nem frissitette, nem is adott ki mast, felhagyott veluk joideje, mig a vezetekes gamer egereik "viragoznak". egyszeruen nem mukodott a dolog: az elem miatt nehez volt, a hatotav nevetsegesen kicsi, talan emiatt neha kihagyott neha, eldobta a kapcsolatot, hamar lemerult (par nap alatt), stb.
    mx518, g5, g9, g9x, g500. ezek az igazi gamer egerek.
  • vasziszdasz
    Nem, a direkt játékhoz készült egerek (pl. Logitech G7) mind vezetéknélküliek. Csak a gagyi vezetékes.
  • duracellmumus
    tényleg jó az a mx518, legalábbis a talpai az biztos, azt használom G5-ön:)
  • reaper4
    alátámasztom. nagyon jó kis egér nagyon szerettem anno!
  • trident
    Az mx 518 szerintem a lenti kritériumok alapján tökéletes, azon felül a driverében úgy állítgatod a dpi-t, ahogy akarod (többet is, és egyedileg, tehát nem csak megszabott értékeket állíthatsz be).
  • berlinboy6329
    Asd 5700dpi....Low sensesként nem sokat érek vele,ugyhogy jó nekem az mx518..viszont olvastam vmit az egyik oldalon..Litium elem..elem?Hol?Minek?Mire?
  • 5c0rp330n
    vezetek nelkuli eger azoknak van kitalalva akiknek semmit nem szamit hogy konnyu legyen az eger vagy mondjuk kicsi reakcioideje legyen, ellenben unatkoznak es szabadidejukben elemeket akarnak cserelgetni, a 21. szazadban :)

egyebkent MX518 qrvara jo eger 7-8k-ert. (rev.2-t erdemes nezni, kicsit nagyobb dpi-je van, jobb fogasa es jobbak a teflon talpai)
    ennel kicsit feljebb 10-11k-ert razer da-t szoktak ajanlani. ami biztosan igazi feljebblepes ezekhez kepest, az a G9 es G500, 13-15k-s kategoriaban, elobbi 3600, utobbi 5700 dpi-vel, belso memoriaval, cserelheto sulyokkal :)
  • berlinboy6329
    Pfff a 2 g az nattyon drága..Viszont az MX518 az jóféle árban van (7-9K)..Kicsit utánanézek milyen.
  • Morphin
    tudtam,hogy belemész...én nem fogok. csak annyit hozzá teszek,hogy a direkt játékokhoz készült egerek (ergonómia,gombok etc.) mind vezetékesek. akkor gondolkozz £.

berlinboy...jobb ha használtan nézel egy Logitech-et.mint hogy vegyél vmi vackot (G5,G9. MX518...) vagy gyűjts egy vadi újra.
  • berlinboy6329
    Jóvammá,ne kezdétek a falmet..inkább mondjatok vmi jóféle egeret 8-10K-ig..márkát+tipust...Vezetékeset -.-
  • vasziszdasz
    Nem hiába, mert gagyihoz csak ez illik. A vezeték nélküli túl jó lenne a pórnépnek.
  • Morphin
    nem hiába csak "madzagos"-t gyárt.(ezen felül nekem sem tetszenek a Razer egerek) ízlések és pofonok. szerintem meg a vezeték nélküli szar.
  • vasziszdasz
    És a formája is a 13. századba való.
  • vasziszdasz
    Razer az fos, csak madzagost gyárt.
  • berlinboy6329
    Jóvan logitech,meg razer,meg microsoft..De melyket?Max 10K-ig.
  • vasziszdasz
    Ettől ránézésre nem is várnék többet. Minőségi cuccot kell venni, akkor nem lesz baj. Logitech, Microsoft.
  • berlinboy6329
    Jó,nem is vettem kaptam,csak gondoltam vmi oka csak van h sorra nyirja kis azokat a kis kattintó izéket...mit lehet venni ugy 5K-ig ami jófajta?(low senses vagyok)

5,max 7-8K-ig vmi értelmeset..Ha tudok esetleg +pénzt szerezni egy Razer Deathadderre gondoltam,hiába 1800dpis.lehet álligatni. 500on meg elég nekem.Ugyhogy ha tudok szerezni,akkor Razer,ha nem akkor mi?
  • Morphin
    jobb ha veszel egy normális egeret,mint itt szarakodsz ezzel a gagyi valamivel...Trust.ennyi.

nekem régen G9 volt (Logitech) el kellett adnom pénz szűke miatt,így most az van amit a géphez adtak. Vmi DeLuxe,már a felirat is lekopott róla,ezen kívül semmi baja sincs.noname,de már 3.évét tapossa.
    valaki tud ajánlani 5-10e körül egy kényelmes!! egeret?(mert ez nem annyira az) néha fps-ezek,szal lomha se legyen.
  • pxxl
    hát nem akarlak megsérteni meg ilyesmi, de egy trust-tól sokat ne várj :) az meg hogy gamer egér. pff ugyanmár. még irodába sem vennék trust-ot
  • berlinboy6329
    h all!

Nem tom volt-e már vkinek ilyen egere,nekem ilyen van és már 4-jére hal meg...:C

A bal egérgomb mindig megdöglik benne.Először olyan fél év után kezdett el szarakodni,h nyomásra nem csinált semmit.Hallom a klikkelést,de semmi.Én mindig gyengéden nyomom az egeret ugyhogy idegesit,ha erősen kell rányomni...De nem is ennyi a baj,h erősebben kell egy idő után nyomni,ha lnyomva tartom az egeret h kijelöljek emggondolja amgát az egér és elenged,hiába van lenyomva tartva,és kezdhetem előlről a kijelölést...Aztán egyre ritkábban reagált,akármilyen erősen nyomtam,és gyszercsak sehogy se reagált már..Paff emghalt a bal egérgomb...volt itthon egy gagyi egér,aminek baja volt,abból lett szedve a "kattintó" és átraktuk a bal egérgomb kattintója heléyre és ment minden rendesen..Aztán az is beszart ugyaigy,mint ami eredetileg benne volt kattingató..Aztán kicseréltük a jobb egérgombbal(a rossz egerével) a bal egérgombot,megint birta egy ideig,pár hónapig és az is beszart..Töb nem volt,ugyhogy a forrasztgatásal kelelt ügyeskedni,megint jó lett 3-4 hónapig..És most megints zaraxik..Nem tom mi bassza el a "kattinó" benne?A jobb egérgombnak soha nem volt baja,egszer sem kellett cserélni,mig a balgomb most szaraxik 4-jére. :(
  • trident
    Ez már sokkal jobb választásnak tűnik, kényelmesebb is, a néhány plusz gomb jól jön, ha játszol, akkor a 800/1600 dpi közti váltás is. Elég hosszú a kábel. Ráadásul fele annyiba is kerül, mint amit eredetileg kinéztél.

Érdemes volt körbe nézned, sok sikert.
  • pxxl
    mostméééééé kérdezel hülyeséget? jóhogy az usb a jobb
  • grimm13
    thx a választ mindenkinek azóta már találtam egy jobbat GIGABYTE GM-M6880 USB de a computermode tényleg piszkosul drága régen egy gépházat akartam rendelni tőlük de amikor megláttam egy másik boltba majdnem fele annyiért na mind1 amúgy véleményetek szerint az usb vagy a ps2 jobb ?
  • pxxl
    jó csak nehogy onnan rendeljen azért mondtam :D

mx1000 még mindig a nyerő nálam. megjelenés óta megvan és hibátlan :) igaz az már nem 5000 kategória
  • trident
    Isten ments, látod, hogy csak linkeltem, hogy körbenézzen, ezeregy opció van még a mantán kívül (ami tényleg nem tűnik jónak, ráadásul drága).

Szándékosan nem írtam konkrétan egy márkát, egy tipust, nem mindegy mennyiért, mire, milyen tulajdonságokat keres, etc.

A két mintavételezési technika: ha visszaolvasol, akkor azért ez megosztja az embereket.

Logitech: na igen, az kimaradt, ha mondani kéne, biz, mx518/g5-t mondanám. De ugye az nem az ~5 ezres kategóriában van.
    Az MX400 még igen, ha nem játékra, hanem általános felhasználásra.

De pótoljuk: egy rakat logitech rágcsáló a miheztartás végett.
  • pxxl
    nehogy computermode-tól rendelj. drágák nagyon :S
  • pxxl
    nem is kevés. sokkal pontosabb a lézeres, több felületen használhatod, ha pl nincs egérpadod, vagy mittomén. egyszóval jobb :)

ez az egér meg olyan középkat alsó sztem. ha nincs nagy elvárásod, akkor jó, ha sokat fps-ezel, vagy dolgozol vele, akkor inkább egy logitech.
  • trident
    Mindkét megoldás jó, ha játékhoz tervezed, akkor <5 ezret nem érdemes kiadni egy 800 dpi-s egérért.
    Inkább nézz körbe, több megoldást is találhatsz. Még le is
    maradt.

Szerintem a fenti linkeken találhatsz jobb megoldásokat is, még akár kedvezőbb áron is.:)

• grimm13
    Ja és még annyi hogy van valami különbség az optikai és a lézeres egér között ?
  • grimm13
    Hello mindenki mi a véleményetek erről az egérről : MANTA MM753 ?
  • duracellmumus
    Üdv!
    ha nagyon gyorsan mozgatod a padon az egeret akkor fel tud melegedni. és jobban tapad a padhoz:)
  • AranyKéz
    MX518 egy pár óra játék (StarCraft) után baromi kényelmetlenné válik. Csak nekem tűnik úgy hogy ilyenkor módosul a sebessége meg esetlegesen egy-két másik paramétere, vagy valóban ?
  • reaper4
    lehet, nagyon márkahű vagyok, de nálam csak logitech jöhet szóba, ha egér. kényelmes, masszív, pontos és hát jól is néz ki. egyedül a ráfestések kophatnak le hamar. volt 1 sima optikai logim, aztán mx518-as (nagyon szerettem) és most a g9. egyiket se azért cseréltem le, mert tönkrement, hanem kíváncsi voltam az újabbra, de egyiket se bántam meg.
  • Jana32
    Azt gondoltam, hogy minél drágább annál jobb, de én arra lennék kíváncsi, hogy ebben a 10ezres kategóriában jobb-e ehhez a ICON7-hez képest a Razer, vagy Logitech, azaz a bevett márkák. Mivel láttam 10k-ért logitech meg razer egereket is.
    Nem azt mondom, hogy fáj a csuklóm, csak rohadtmód nem kényelmes...
    Meg azért se lenne jó a sima asztallap, mert az szg.asztalom nem teljesen sima, hanem vágod kicsit ilyen göcsörtös ez a munkalap amiből van.. szóval sztem azon se lenne tökéletes az egér.
    És ezek a teljesen sík padok milyenek? sima tesco? vagy azé van komolyabb is? ha van és ilyen 10ezres vagy mittomén meg se mutasd mert még szívinfarktust kapok....:D:D
  • duracellmumus
    általában árával arányosan jobbak, persze csak ha nem aranyból van vagy nincs benne projektor:)

én egy logitech g5-öt használok lassan 5 éve. akciósan 13e-ért vettem müa. paddal amikor még 18-ért adták... nem mondom hogy neked is kényelmes lenne(teljesen máshogy kell kezelni mint a kis méretű infrás egereket, sokkal feljebb van az érzékelője...) de nekem bejött...

azóta nem gondolkodtam másik beszerzésén. ja lehet hozzá kapni pót-madzagot e-bay-on...:)

ha fáj a csuklód egér használat alatt/után akkor túl közel ülsz az asztalhoz vagy túl alacsonyan van a felülete/túl magasan ülsz...
    Elvileg úgy a jó ha kinyújtott kézzel kényelmes a kezelése...

jó pad laserhez: ha teljesen sík és matt a felülete...