Milyen egeret?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen>x-750f<#eljen>#eljen>
Nem tudom kibeszélt rá a Genius-ra, de nagy hülye volt!Az a4tech inkább közelebb van a logitech-hez mint a Genius! <#confused>#confused>Szerintem, hangsúlyozom szerintem! <#wink>#wink>
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
van 1 a4tech x750f egerem!
5 hónapig tökéletesen mûködött de ma ahogy bekapcsolta öcsém a gépet nem mozgott de jobb és bal kattra reagált az egér!
más helyre dugtam mert usb-s hátha véletlen elszállt vagy valami de akkor abszolut nem csinlt semmit de a görgõ világít és mutatja hogy épp mennyi dpi-n üzemel.
most 2 egér van bedugva és megint csak a jobb és bal kattra reagál de nem mozog!
mi lehet a gond?
beszart az egér?
ennyit segítsetek csak légyszi
csá
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
nem folyamatosan csinálja, csak idõnkét, szóval nem hiszem hogy elem
biosnak sok köze nincs ehhez, elõzõ egeremmel nem csinálta (MX518)
Nincs egy kábel sem az egérhez
Op rendszer reinstall /elõtte driver reinstall/
Attólmég hogy full elemcsere.
Bios beállitások
Kábelek megigazítása.
Ezeken alapból átfutnék bármilyen kérdés elõtt..
Az normális, hogy egy BT-s mx1000 "belassul"? Húzom és egy csomót késik a kurzor...mitõl lehet?
Van egy Logitech BT58 (aka Premium Optical Wheel Mouse) egerem ami kezdi kilehelni a lelkét, és kellene helyette egy új.
Olyan kéne ami megy PS/2 portról (az USB nem kicsit bugos WinXP alatt), jó pontos legyen, 100..200Hz-es frissítést bírjon, mégha wireless, akkor is (Esetleg van olyan wireless amit mégis lehet csatlakoztatni ha nem felel meg hogy állandóan töltögetni kell, és az átvitel miatt vacak a frissítése?)
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Nothing is True, Everything is Permitted
G3/5/7 nél tuti nem jobb.. 9 rõl ne is beszéljünk..
prohardveren is megmondtak!
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Segítség topicba seithenn mást írt :S
Na mind1 holnap megpróbálom bevinni az egeret a boltba hátha mondanak vmi okosat...
amíg mûködik addig ugysem fogják javítani,cserélni
Logitech egerekre gyári 3 év a gari...
dobozára is rá van írva magyarul (legalább is az enyémre)
Van egy fél éves logitech egerem..
G3 as típusrül van szó, annyi van hogy a jobbklikk bár funkcionál, de nem kattog rendesen, hanem így puhán benyomódik... szal nem nagyon érzem mikor nyomom éppen le.. de a nyomásokat beveszi rendesen...
Ez garis problem, vagy lehet vmit kezdeni vele?
Ezt vettem..Genius Navigator 535
Nagyon megvagyok vele elegedve...jobb mint egy 2x annyiba kerulo Logitech...a laser hibatlan akarcsak a tobbi cucc rajta<#eljen>#eljen><#integet2>#integet2>
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Egy laptophoz szeretnék USB-s egeret venni. Nem Crysis kezeléshez, hanem rendes munkához. Egérpad nagy valószínûséggel nem lesz így jó lenne ha minden felületen mûködne a kicsike. Ha kitartana több mint 2 évig akkor annak tudnék örülni.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Nothing is True, Everything is Permitted
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
kényelmes (precizios markolattal nekem jobb) és hát nem mondom h elsõsorban e miatt de elsõ 3ba benne vagyok mindig cod4ben XD<#violent>#violent><#lama>#lama><#idiota>#idiota>
sztem megérte megvenni, doboz, design elsõ osztályú, szava nem lehet az embörnek^^és h milyen jó 5let ez a microgear dolog azt lese lehet írni...
Várom,bár holnap csak 10 körül leszek vagy de. de majd benézek.
Még gondolkozok rajta...
THX
holnap majd reflektálok h milyen(de nem egy embernek van ilyen és nem sokat láttam még aki el akarná adni,1 kivétel aki cserélné G5re XDDD )
Nemtom,G5 eléggé le van butítva és 4k a különbség...
De azért 18k-t sajnálok egy egérért.
Majd kiderül...
amugy elmentem ma a MediaMarkt-ba és megfogdostam párat...ez a Lachesis nagyon nem jön be(tényleg kicsit kígyósan néz ki) bár kényelmesnek kényelmes
én mint aki mindigis kétkezes egeret használtam(hisz valljuk be átlagos felhasználonak nem kell profi jobbkezes gamer egér) most meglepõdtem milyen kényelmesek ezek a "drágább" egerek. G9 kicsit furcsa volt nekem, vagyis meglepett,kisebb mint ahogy a képeken látszik és szebb is^^ sztem a szélesebb nagyobb markolat lesz rajta mert nagy tenyerem van, meg a nagyja sulyt is beledobálom majd mert szeretem a nehéz egereket.
kíváncsi vagyok mit tud ez a sok dpi állítgatás, holnap tesztelem cod4,bf2 meg itt-ott
jah és énis sokallom azt a 18k-t de pl mediában 29,9 (<#eplus2>#eplus2>) és nemsokkal lesz olcsobb ahogy az árgépen néztem a grafikonját
Amúgy én is szemeztem a G9-el de 18k-t sokallok érte,G5 14k körül van de lényegesen le van butítva 500mhz,2000dpi...stb.
Akinek van G9-e megéri?