3009
Mit kene vennem?
-
Justil #1608 ok köszi! amúgy nem vagyok nagyon válogatós, szerintem ha kézreállt a diamondback akkor a deathadder is kézre fog állni. viszont egérpadnak kicsit sokallom a mantis speed árát :) -
#1607 jajj kimaradt az impozáns listából az MS intelli 4.0 de azt nem mondanám egérnek akkora -
#1606 A bolt kínálatából: Razer DeathAdder + Mantis Speed.
Deathadder formára kicsit MS Intelli 3.0-ás fogású nem kétkezes, ha mindenképp a plasma formavilágát keresed akkor Diamondback 3G (valalamint van itt még egy halál egyszerű de mégis nagyszerű egér a Steelseries Kinzu (10k alatt van ha akarod tud 3200DPI-t, egyetlen hibája hogy nincsenek rajta oldalt gombok)
Mivel látom vidéki vagy valószínűleg nincs lehetőséged bejönni Pestre a Pixel-be (ahol minden egyes egeret amit árulnak élesben ki lehet próbálni) azt javaslom nézz szét a legközelebbi MediaMarktban itt pesten nagy számban előfordulnak benn uj fejlesztésű Razer Logi és Microsoft egerek, hátha nálatok is akad 1-2. Viszont ha a közeljövőben van dolgod Budapesten mindenképp halaszd el a vásárlást addig és nézz be a pixelbe Razer egerekkel kapcsolatban bármilyen kérdésed van állok rendelkezésedre, elfogyaszottam 2 Deathaddert (és nem azért mert szar lett volna csak az első leesett és nem találtam jobbat a piacon ezért ujra azt vettem.) egy Copperheadet, próbáltam az uj Diamondbacket, a Kraitet (ami kvázi egy Diamondback és egy CH keresztezve oldalso gombok nélkül) ezek kivül volt szerencsém márkán kívül Mx518hoz, G5höz, MS optical basichez(ami az intelli 1.1A optikáját birtolja) 1.1Ahoz 3.0hoz és a kinzuhoz. Jelenleg egy Kinzut koptatok egy Steelseries Qck Heavy-n az aláírásomban leírtakkal ellentétben -
#1605 Nem rossz a specifikáció, nem lebeszélni akarlak róla, lehet érdemes olvasnod, kérdezősködnöd itt, hiszen vannak olyan szériák, amelyre fokozottan panaszkodnak.
Illetve esetleg less rá az Icon7 Z300-ra. Ez is szintén az 5000 ft.-os árkategóriát fedi le.
-
#1604 Az a helyzet, hogy testközelből, használat során nem ismerem a Razert, találgatni nem akarok, ha nincs extra, különleges kívánság, célspecifikus használat, akkor én a Salmosa, Kraittal szemeznék, a Diamondblack és Copper klasszikus, a Lacheis drágább, de ez az amit viszont nem csak szemezgetek, mert jónak, kényelmesnek tűnik, de profi tudással.
Ergo én nem tudnék dönteni, látnom, meg próbálnom kellene, sajnálom, hogy nem tudok világosan segíteni, a ph! topikok közt találsz razer-est, tudom, hogy rengetegen szeretik, olvass bele, az tapasztalat, amit most írtam csak fikció.:) -
Justil #1603 és esetleg ha maradnék a razernél, azok közül melyik a nyerő most? nem vagyok benne biztos, csak szeretnék többféle lehetőséget is számba venni :D -
kcsabesz #1602 Helo!
Nem szeretnék túl sokat költeni egérre, de egy ár/érték arányban megfelelő egeret szeretnék ami tartós és megbízható.
Tetszik az A4tech márka XL-750BF és XL-747H típusai, melyek árban és tudásban egész jónak tűnnek... Mi a véleményetek/tapasztalatotok a márkáról ill. a konkrét típusokról?
Választásom fő szempontjai a lézeres érzékelő legalább 1600 dpi-s de inmkább 2000 dpi feletti érzékenyzég, kényelmes fogás vagyis nem túl "magas"... inkább a laposabb egereket szeretem, mert nem teljes tenyérrel hanem csak a hüvelykújjammal és a gyűrűs és kisujjammal szeretem fogni az egeret... -
Justil #1601 Hmm köszi a tippeket!
Nekem amúgy az mx-revoval sem volt semmi bajom fogásra, csak böszme nehéz, azt sejtettem, hogy egy wireless egér nehezebb lesz mint 1 vezetékes, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz. Ezért nem jött be és ezért kell megválnom tőle. -
#1600 Szia,
Én saját tapasztalatok után egy egeret javasolnék és mások után egy másikat illetve két padot. Az első a Logitech G5. A második a Gigabyte új üdvöskéje, mégpedig nagyon jó áron.
Ugyanezen a linken találod meg az extra méretű és nagyon kényelmes, vastag, strapabírónak tűnő Gigabyte egérpadot. jelenleg ezt használom, nagyon tetszik, böszme nagy, az előzőn jobban siklott az egerem, lehet +100 dpi-t állítok a driverben, de ez nem negatívum részemről, mindenki a saját ízlésének megfelelően állítsa be.:)
A második egérpad javaslat a Sharkoon 1337, hasonlóan böszme nagy, vékonyabb, talán kicsit "műanyagosabb" a felszíne, két hangyafasznyival gyorsabb talán, de mint mondtam, ez csak saját vélemény, nem nagy differencia, ettől függetlenül szerettem, sokáig bírta, strapabíró.
Árakat nem írtam. Sharkoon 1337: 1850 forinttól, Gigabyte egérpad: 2147 ft. G5: 10.600 ft.-tól, Gigabyte GM-M8000 9713 ft.-tól.
Szóval egerestől, padostól belefér a keretbe.
Solten az előző körben dobta fel az Icon7-et. Nem túl ismert, de egyébként jó márka. Jó barátomat egy icon7 egérrel leptük meg, ő szereti, tetszik neki. A z500-ast csak láttam, tapogattam, tetszett, de konkrét tapasztalatom nincs róla. Mindenesetre 8700 ft.
De. Ha neked a razer tipus -mint márka és mint kialakítás- az etalon, akkor ne térj el tőle, mind a g5, mind az m8000 más kialakítású, formavilágú (bár szerintem az átszokás pár napot vesz igénybe, az hogy a kezed, csuklód, alkarod is megszokja az már több idő lehet) -
Justil #1599 na, miközben hirdetem az mx-revolutionömet, ideje beszerezni egy új, normális egeret. most 1 kis mini noti egérrel vagyok, végülis ahhoz képest, hogy csak átmenetileg van egész jó, csak a görgője szar, a mid klikk ugyanis elég gyakran duplára sikerül, ami netezés közben néha idegrohamokat tud előcsalni :)
szóval...előző egerem egy razer diamondback blue plasma volt, tökéletesen meg voltam vele elégedve, csak megadta magát. valami hasonlót szeretnék, de gondolom azóta is fejlődött valahova a világ, vannak már jobbak hasonló áron, mint amennyiért anno a diamondbacket vettem (12-14k). 15 alatt szeretném megúszni, ha lehet, gondolom ennyiért már profi vezetékes egerek vannak.
fps-t ritkán játszom, de amúgy szeretem ha pontos, és gyors az egér.
mit ajánlanátok? ja, és tom hogy van 1 külön topik rá, de ha már itt vagyunk, egy egérpadot is vennék hozzája, lehetőleg néhány ezer forintért max.
külön jó lenne, ha innen választhatnék, mert amúgy is rendelnem kell tőlük ezt-azt. egérpadokegérpadok ugyanitt
előre is köszi, és boldog karácsonyt! -
rumkola #1598 -
#1597 A gigabyte GM M8000 vagy Icon7-re adnék voksot.
Ha belefér még a keretbe, Sharkoon 1337 vagy a Gigabyte egérpadot ajánlanám, nem drágák, viszont nagyon jók.:) -
kutyafulu #1596 Sziasztok!
Kaptam egy technika vezeték nélküli egeret+billentyűzetet, és az egér csak 80 hz-es és képtelenség vele játszani, nincs hozzá vmi program, mint az optikaikhoz, hogy lehessen növelni a rate-t? -
#1595 Pár hete használok intenzíven egy GM-M8000-et.
Sajna nincs sok összehasonlítási alapom, maksz 1600 DPI-s ratyik, de azokhoz képest ég és föld.
Viszonylag nagy, de kézreálló, kényelmes hosszútávon is. Az ára egész jó, pláne, hogy technikai paraméterei ugyan azok, vagy jobbak, mint a kategóriában levő más egereké. Ami mondjuk ugye nem jelent semmit, mert pl. nekem is van több 1600 DPI-is egerem, ezek közül a Genius gagyi, amihez képest pont egy SpeedLink viszont érezhetően precizebb kevésbé lagos.
Általában elég jól teljesít az összehasonlító teszteken is. -
#1594 Hi. Csekkold ezt is: link ;) -
deatom #1593 Hi!
3 egeret néztem ki, segítséget szeretnék kérni, hogy melyiket válasszam:)
gigabyte gm-m8000
logi g9
razer_lachesis_banshee
előre is köszi a válaszokat:) -
Justil #1592 hát, vettem egy mx revolutiont, bár ne tettem volna. abszolute nem jött be. a görgője télleg állat, de kb ebben ki is merülnek a pozitivumok. most adhatom el... :) -
Justil #1591 üdv!
ma döglött be a 4 éves razer egerem, megsirattam mert jó kis masina volt. úgyhogy most új egér után kell néznem, de mostmár vezeték nélküliben akarok csak gondolkodni. úgysem nagyon játszom fpst, de ha igen akkor sem szempont igazából.
vmi minőségi rágcsáló kéne, úgyhogy a logitech cordless egereit nézegettem, 10 ezertől felfelé...de nem nagyon vágom melyik jó, úgyhogy ha van tippetek, előre is köszi! -
#1590 Háj gájz!
A minap szereztem be egy Gigabyte GM-M8000-et. Életem első gémer egere (vezetékes).
Viszonylag jó ár, 4000DPI max felbontás (állítható), lassan sztenderdnek minősülő 2 extra gomb a hüvelykujjnál, 4 irányú görgetés, teflon talpak.
Kis extra fícsör: kis súlyokkal beállítható tömeg.
Szerintem nagyon OK, minőség, ergonómia, precizitás jeles. 10 körül beszerezhető.
Én azért több gombot még el tudnék viselni. -
#1589 Tényleg, ^^ <- ezzel a smiley-val mennyivel jobban jött volna ki az egész. Rászokok erre. :) -
#1588 Én bocs, hogy rosszat feltételeztem, de ház ez mégis csak az sg ^^ -
#1587 Így már értelek. Nem tudtam, hogy te így értelmezted. Akkor így utólag bocsi. -
#1586 :P nem jófejsmiley, hanem beszólok mert megtehetem smiley legalábbis ahonnan én jövök ott azt jelenti :P
más:
Vettem egy kinzut a minap, iszonyatosan kényelmes szinte nem is érzed hogy a kezedben van. súlyra is pont jó, nem csúszkál sokat pont ott áll meg ahol akarom kb 10perc alatt megszoktam pedig egy jó 1,5éve nem volt más a kezem alatt csak DA. -
#1585 Nyugalom, csak a logo-d alapján írtam. Nem értem miért kell komolyan venni (még smiley-t is biggyesztettem a végére, ha nem tűnt volna fel) és egyből elkezdeni bunkóskodni. Magyarok... -.- -
#1584 igen nyilván mocskosul elfogult vagyok és begyepesett agyú, mint minden kis fanbboy....Hagyjuk már...Én azt használom, nekem az vált be, igenis is van olyan jó egér mint egy mx518 (nekem még jobb is) a kritériumoknak meg megfelel.
másrészt: nem is tudom miért érezted szükségét annak hogy bekommentelj :P -
#1583 Nem is tudom miért a Razer-t linkelted elsőnek. :P -
#1582 Razer Deathadder
Logitech mx518
Steelseries Kinzu
Attól függ mire akarod használni az meg hogy mi kényelmes tök szubjektív. van akinek kényelmes az Mx518 van akinek meg nem, mert kicsi a keze... -
#1581 logitech háza táján nézz körül. annál jobbakat nem találsz -
#1580 mx1000 :P -
amdopteron #1579 halli vennék egy egeret és max 11et áldoznék ráá vki tudna vmi jót mondani ami kényelmes meg a dpi is magas.... -
vasziszdasz #1578 G7 az jó, de akkor már inkább a Performance Mouse. -
#1577 Nálam a középső érték 800dpi alapból. De muszáj így játszanom, mert ha 2000dpi-n hagyom, akkor hiába veszem le játékokban teljesen az egér érzékenységet, számomra még így is érzékeny marad.
G7 laser témára: Mármint mihez képest "jobb xarabb"? Annyit tudok, hogy vezeték nélküliek között über egér. -
saiyanjin #1576 Madár vagy mert akkor játékban csak 1600dpi-n küldöd, a felső fokozaton tudja a 2000dpi-t, ésakkor nememlítem az ennél nagyobb dpi-s egerek is vannak.
Az egér Rulez, piaci megjelenése óta ezt használom, súlyok nélkül, 5L Steel paddal.
Gondolkodom egy vezetéknélküliben ami a G7 Laser asszem, az jobb xarabb??? tud vki vmit róla???? -
#1575 Sziasztok, a Gygabite m6880 egérről mi a véleményetek? Sok pénzem nincs a témára, és ez ennyiért elég jó választásnak tűnik. -
#1574 Sziasztok!
Lassan egy éve van már egy G5-ös Logitech-em, de még csak most szereztem be hozzá komolyabb egérpadot (Roccat Taito) osztálytársamnak köszönhetően, aki a napokban vett szintén egy G5-öt és sokat hallott mostanában erről a pad-ról, így rendeltünk egyet mindkettőnknek.
Előtte nem igazán érdekeltek a játékos egér beállítások, de most már egyre jobban érdekelne a téma.
Olyasmi érdekelne leginkább, mint pl a "Force Feedback-es kormányok" topikban van linkelve a banner alatt "Kormány kalauz" címszó alatt egy tartalmas leírás, ami alapján az ember simán eldöntheti, hogy milyen kormány kell neki és a beállításában is képben lehet.
Csak mert én úgy használom pl az egeremet, hogy a súlyokat úgy állítottam be (leginkább középre rakva őket), hogy lehetőleg megegyezzen az előző egeremmel (A4tech X7) a megszokás miatt :P.
A driver-ben sem állítottam semmit, mert nekem úgy ahogy van, megfelelő az egész, csak is az egeren lévő sebességet változtató gombokat szoktam használni, jellemzően Windowsban legfelső szinten, játék közben meg leginkább közepes szinten használom az egeret.
Nagyon örülnék, ha valaki ismerne valami leírást, mert szerintem több van ebben az egérben, csak nem használom ki. Magamtól meg nagyon nem szeretek kísérletezni, mert lehet, hogy valami nagyon előnytelen beállítást szokok meg, nem nagyon értek ehhez. :P -
#1573 nem 500 ftos teszkós infrás egér kell. -
#1572 azért nyertek vele CS vb-t :) MX1000+Icemat páros volt akkoriban az isten. én is sok at cs-ztem vele, és nem vettem észre, hogy késne. melóhelyen mx510-518-al toltuk a cs-t, és ugyanúgy jó volt mind3. -
#1571 Udv!
"a wireles cuccok csak parasztvakításnak jó játékra nem."
Koszonom, ez a lenyeg. -
#1570 a wireless cuccok legjobban multimédiás célokra használhatók, ha pl a tv-d a szoba másik felében van :) -
#1569 üdv!
tuti hogy a madzag nélküliség miatt van, mert a G5-tel(vezetékes kis tesó) nem volt vele semmi akadás vagy ilyesmi(persze nem szövet padon kell használni).
kb.: 4 éve használom elkövettem mát pár ezer headshot-ot. és a madzag nem volt semminek akadálya, a wireles cuccok csak parasztvakításnak jó játékra nem.