Milyen egeret?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dizson
Sziasztok! Gamer egeret szeretnék venni és 10k ból tudok gazdálkodni. Leginkább FPS-el játszom.

KILLER2
Aha. Akkor macerás, az meg nem jó. Köszi. Akkor maradok a Logitechnél. Már csak el kell döntenem, hogy G5 vagy G9.

Töltsük le az internetet!

HD JOHNNIE
Firmware-ket kellett leszedegetni hozzá, állítgatni egyfeszt. Nem mindig jegyezte meg a beállításokat meg ilyenek. A g9-nél nincs ilyen gond.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

KILLER2
A sok szarakodás mit takar?

HD JOHNNIE
Nekem G9-em van. Elõször persze furcsa volt mint minden egér elsõre, de nagyon kényelmes, legalábbis nekem. Nagyon megérte megvenni! A következõ egerem is G9 lesz 😊 Hacsaknem jön vmi más. Razerrõl: cooperheadem volt elõtte. Sok szarakodás volt vele, h õszinte legyek. Aztán kb 2 év alatt kimúlta magát.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

KILLER2
Aha. Hát nem tudom. Ehhez ki kéne próbálnom, hogy dönteni tudjak, mert igazából most G5 mellett vagyok és nem tudom, hogy az vagy a G9 lenne nekem a kényelmesebb. De van, aki Razer Copperhead-et ajánl inkább a G5 helyett.

Morphin
haverom hülyének nézett amikor megvettem 18k-ért...én igazából pont azt a "markolatot" szeretem amelyik szögletes, és a képeken is az van. haver szerint a másik jobb,a sima. mind2 jó csak a sima inkább cod-ozásnál meg amikor tényleg igénybe veszem. netezni meg ilyesmi akkor az érdeset szoktam, de van amikor nemis cserélem. ez érdes, nem izzad rajta a kezem.kényelmes. ...szal haver átjött, far cry 2zött vele 1-2órát és kellemsen csalódott h mennyivel jobb egy ergonómikus egér mint egy 1-2-3ezer forintos sima kétkezes<#szomoru1>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Solten

Saor Alba

KILLER2
Mennyire kényelmes az a G9? Én most végül a G5 mellett döntöttem, formailag az jobban bejön. Nekem a G9 ránézésre túl szögletesnek tûnt vagy nem is tudom. Szóval úgy ránézésre nem annyira tenyérbemászó, mint pl a G5.

Morphin
igényeid és pénztárcádat felmérve válaszd ki mit szeretnél...

Sharks
G9 az tényleg nagyon jó, legalább is az olvasottak alapján, sajnos még élõben nem láttam, de mx518-at már 7-8 rongyért is lehet kapni... ki mennyit szán rá, meg mire használja ugye...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Morphin
ez teljesen jó egér...
bár rádobsz még 4k-t és lehet olyanod mint nekem ^^ Logitech G9, de G5 is van 10-15k között

Sharks
Ez szerintem egy ...jó egér és ahhoz képest nem is drága, én is tervezem, h veszek majd egy ilyet, remélem nem fogy el addig, mire odajutok. 😄

http://shop.pcdome.hu/termek/2001/logitech_mx518_optical_gaming_mouse_-_the_dark_knight_limited_edition

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

KILLER2
Sziasztok! Sajnos a mostani egerem fogta magát és tönkrement (A4Tech NB-90), így most egy régi egeret használok. Egy ideje már úgyis akarok új egeret venni, most úgy látszik itt az ideje, csak nem tudom, hogy milyet. Sokat nézegettem már a Logitech MX Revolution-t, de sajnos egyre több negatívumot olvastam róla, hogy szaggat és játékra alkalmatlan.
Ti mit mondtok, milyen egeret vegyek? Nem vagyok pro játékos, de azért sokat játszok, fõleg FPSeket. Szerintetek miylen egérrel járok a legjobban?

Sziasztok! Szerintetek a logitech Mx 620 jó egér? Nem írják, de nem tudjátok véletlenül, hogy hány Dpi-s?
Kösz. ÖÖ csak egy elméleti kérdés. Ez a forma jót tesz a kéznek? Vagy miért így néz ki?
sb1
Talán ezjó választás lehet...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Szisztok!
5 max 6000ért szeretnék az ipon-ban egeret venni. Nem fogom ki használni a vezetéknélküliséget és PS/2-es csatlakozóval szeretném. Melyik a legjobb ilyen kritériumoknak megfelelõen?
USB-s egert vegyél 😊

Szia! A revoltecbõl a lightmouse 2 wireless tetszik! Fõleg hogy van töltõje! Ez megbízható egér?
Zsolt1964
Razer,Revoltec

SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit

mrzoltan
A genius elég rossz minõségû.
Sziasztok!
Végre döntésre jutottam!
Rájöttem, hogy egy egérre nem akarok még 8ezret sem szánni, és a vezeték nélküliségét sem használnám ki!
Úgy döntöttem hogy a Genius Ergo 525-öt veszem meg ami lézeres, 1600 DPI-s, vezetékes, vannak rajta extra gombok, és 5000 Ft ból megvan!
Ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség az 525 U+P, és az 525V U+P között? Azt tudom hogy az 525 U+P nek 2000 Dpi a felbontása, de nekem az 525V U+P jobban tetszik! Mit jelez a U+P nem tudjátok véletlenül?
Milyen minõség a Genius? igaz a billentyûm is az, és az egerem is már kb5 éve!
reaper4
én is így használom. gép elõtt g9, ágyból ex110. 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

HD JOHNNIE
Az aksit a vezetéknélküliekre értendõ... Nemvótelégakávé...😊

HD JOHNNIE
Én a vezetékes egeret ajánlom csakis, melyeknek az akisija megvétel után jól mûködik de mi lesz 2-3 éves használat után? Mondjuk rajtad áll hogyan használod, ha mindig az asztalon lesz a patkány akkor csakis vezetékest, ha már beviszed az ágyba, h onnan kezeld a bsplayert, akkor már vezeték nélkülit. Mindegy melyik mellett döntesz: Logitech !

sb1
Az igazán profi játékosok a mai napig vezetékes egeret használnak,mx518 is jó még mindig, a g9-es pedig szuper!

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

R0zs0máK
Nekem bluetooth-os Logitech MX1000 van és néha be-belassul, fõleg amikor egyszerre több BT eszköz (mobil, fejhallgató, egyebek) van csatlakoztatva a géphez...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Morphin
google baszod, nincs mindenkinek ezer féle egere...

Köszi szépen a választ, de légyszíves írd le miért ezt ajánlod!
R0zs0máK
Lézeres, vezeték nélküli sima (észrevételem szerint a bluetooth-os meg tud zavarodni alkalmasint)

Légyszíves ezekre válaszoljatok elõször, és akkor el tudnám dönteni, hogy milyet is akarok valjában:
-vezetékes/vezeték nélküli(gyorsaság,átlag használat mellett meddig bírja, káros hatása van-e a szarvezetre a rádiósugár amin keresztül küldi a jeleket a vezeték nálküli)
- vezeték nélküli: optikai/lézer(milyen felületen mennyire jó)
Bluetooth/ vagy "sima"?
Milyen márkájúak közül érdemes választani(minõség) Logitech-re gondoltam, de pl van icon7 is ami sokat tud és jóval olcsóbb!
Morphin
kocka nem vagyok...még ^^
de minek töltögessem? kár vitatkozni ezen szvsz, van akit zavar a kábel van akit nem. régen amikor még gyerekcipõben jártak a wireless egerek akkor volt nekemis, de mindig rosszkor merült le stb...
peace!

R0zs0máK
Mert? Ha felállsz a géptõl úgyis bedugod tölteni...vagy te 4 napig ülsz a gép elõtt? Szarni hugyozni se jársz el?

Morphin
3napig?? az lofax sztem...
és simán jó a vezetékes. Logitech G9 btw. én útálom a wirelesst (lehet emiatt sincs olyanom)

21. században damilost? Ugyanmár... Csakis madzagmentest. MX revolúció pl. tökéletes. Kb 3 napig bírja aktív 0-24h használat mellett.

q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek

Hello! Egeret szeretnék venni, és ebben a ti segítségeteket szeretném kérni! Elõször is légyszíves írjátok le hogy vezetékes vagy vezeték nélküli?(vez.nélküli meddig bírja egy akksival?, mennyire káros az a sugárzás amit a vez nélküli ad?, mennyivel lassabb a vez,nélküli, mint a vez.-es?) Ha a vezeték nélkül a jobb akkor abból a bluetooth-os vagy a "sima"! És LÉZER vagy OPTIKAI(melyik mennyivel/mivel jobb?) Mire jó az, hogy valamelyik vezeték nélküli egérnél van olyan valami amit ugyan úgy be kell dugni a gépbe, és fel kell vezetni az egér közelébe, és azon vannak ledek amik villognak? vagy ez csak vezeték nélküli bill+egér párosnál van? Légyszíves mindegyiknek az elõnyét és hátrányát soroljátok fel! A válaszokat elõre is köszönöm!
R0zs0máK
Nekem 2 év után romlott el, szokásos típushiba, USB érzéketlenség...

Davidus
az enyém valamiért nem akar

V9ykn8_TZL0

R0zs0máK
Ja, csak MX518 hajlamos tönkremenni 😄

Viktorr
Na vissza is vittem a boltba,mert én a görgõs egerekhez vagyok szokva,én egyszerûen lézeres/optikás egérrel nem tudok játszani😊 😞

Viktorr
Vettem egy Razor Diamonds 3G lézeres egeret.Azzal lehet valamit kezdeni,hogy még rá sem teszem az egereta padra,de már úgy is mûködik.Ez FPS játékoknál elég zavaró.

Davidus
MX518 8 ropi. annál jobb nem kell

V9ykn8_TZL0

Morphin
attól függ mennyit szánsz rá...használtat meg ne vegyél szerintem, ki tudja hányszor verték már asztalhoz. jó játékos egeret 10-15körül kapsz.alatta meg úgy vegyesen.

nekem laseres van,nem optikai...(logitech g9) ez nem ugrál ha emelgetem<#vigyor3>

Viktorr
Még a kérdésem annyi lenne,hogy régebben az optikai egérnél,igaz gagyi egérnél,de játéknél,állandóan ugrált a kurzor,gondolom azért,mert kicsit megemeltem az egeret,ez nagyon zavaró volt!A mostani egereknél elõfordul ez a hiba?

Viktorr
Sziasztok!
Játékhoz melyik egeret érdemes venni?
A DPI szám mit jelent egereknél?

Morphin
akkor már inkább G5...

HD JOHNNIE
Alakra hasonlít a logi G9-re

Solten
Érdekesnevû gameregér

Hm, nem csúnya 😊

Saor Alba

FlyHigh
Tegnap kihozták nekem a Logi G5-öt, Razer után egy kicsit fúrcsa. Kényelmes, iszonyat fasza a felülete, oldalsó gombok csak úgy bepattannak, de a kábel túl merev és ennél jobb görgõje van egy 4e forintos Microsoft egérnek. Úgy gondolom, hogy ezt a 11e forintot már megéri.

Thrash \'Till Death