Milyen egeret?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
milyen márka ez? nem ismerem így...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Thrash \'Till Death
ami neked kell az nem ez. megint mondom nekem most nincs fent a setpoint csak emlékezetbõl írom. tehát ha a jobb/bal scrollozást szeretnéd ahhoz nem generic-re kell rakni, hanem vagy LEFT-RIGHT, vagy L-R SCROLLING-ra nemtudom pontosan mi az opció!! és még game módra sem kell állítani,gondolom netezésre akarod használni <#vigyor2>#vigyor2>
1, SetPoint meg minden driver fent van, 2 Ha a Mouse setting et elinditom akkor a "General" profilban megy az egér és hiába állitom át "Gaming" modba mer az egér mindig a Generál profilba marad! Egyszerüen nem tudom átállitani h Gaming modban maradjon! Pedig a profile managerbe is probáltam, de nem akarja az igazságot. Amugy ha átrakom Gaming modba akkor left és right scroll helyett azt irja h Generic button! Mondjuk ezt a funkciot General modba is be lehet állitani de semmi!
Komolyan azt érzem h kifogott rajtam az egér, mások szerint (szinte mindenki azt irja h kényelmetlen az a funkcio mert ugysem fogom használni) Ja az lehet, de azért kiprobálnám!
Akkor nekifutok még1szer ha meg nem müködik akkor nem foglalkozok a dologgal! Jo lett vna kiprobállni, de az a lényeg h az egér kiváloan müködik és ez a legfontosabb! Azért köszönöm Neked h probáltál segiteni! Rendes volt Tõled! Bye!
Steelpad Qck, Razer Mantis, Razer Goliathus. Mindegyik más miatt jó, a legtöbbet letesztelték prohardveren pötyögd be ott a keresõbe és olvasgass.
Ha valakinek van, vagy ismeri a Logitech mx 620 at az kérem írja le a tapasztalatait! vagy ha tudtok hasonló tudású egeret ajánlani azt ís írjátok le légyszíves!
mrzoltan: G5 refresh a kék mintás igen. Én nem tudok róla hogy belül változtattak volna rajta, csak kapott +1 gombot oldalra ahogy én emlékszem. De ha rosszul tudom valaki nyugodtan javítson ki
Lehet azthinni a Razerrõl hogy a design-ra gyúr/gyúrt és ha ez régen így is volt mára biztosan megváltozott. Nézz meg egy Deathaddert vagy egy Lachesis-t mind szép ergonómikus és szolid egér, rég eltûntek a világító oldalsávok, egyedül a pulzáló logó maradt meg,(amit egyébként driverben ki is kapcsolhatsz) de ez már szinte a védjegyük.
Optikai vs Lézer témáról azt kell elmondani hogy alapjában véve mikor kitalálták a lézeres szenzorokra való váltást akkor hirdették hogy mennyivel precízebb irányitást tesz lehetõvé, aztán kiderült hogy ha nem nagy egérérzékenységgel játszol akkor könnyen elõfordulhat hogy ugyanúgy az eget fogod nézni velük mint egy-egy low budget optikával szerelt egérrel, mert egyszerûen nem képes lekövetni a mozgást.
Ezért mikor kijöttek az elsõ szériás lézeres egerek mindenki belenyúlt a tutiba rájött hogy mit is vett valójában és azóta kialakult ez a kép a játékosok közt, hogy a lézer megbíhatatlan és lehet hogy a legfontosabb pillanatban hagy cserben.
Persze azóta sok-sok idõ eltelt és gondolom nem ültek a gyártók a babérjaikon valószínûleg a lézeres technológia már sokkal jobb mint a Microsoft Laser Mouse 6000 vagy a Copperhead és G5 idején volt, azóta itt a friss Lachesis a Roccat Kone és a G9 és a Steelseries Ikari Laser is.
Ezek mind-mind új egerek amikbe a lehetõ legjobb szenzorok vannak belepakolva, de a 2évvel ezelõtti lézeres lebõgés a legtöbb játékost kapásból arra készteti hogy még csak rá se nézzen ezekre az egerekre.
Én használtam már Razer Copperheadet,Logitech Mx518-at, MS Intellimouse 1.1A-t, 3.0-t, 4.0-t,Logitech G5-t és végül de nem utolsósorban Razer Deathaddert, meg persze pár trustot geniust és egyéb low budget egeret.
Ezek közül minden kétséget kizáróan a DA volt a legjobb, legalábbis számomra.
A Modderezést meg felejtsd már el könyörgöm megmondta hogy játékra kell neki. Az meg hogy egy egér milyen szépen világít meg villog rohadtul nem számit olyan szempontból hogy mi van a belsejében. A Roccat Kone is lézerrel szerelt egér ami kb semmire nem jó. Nem véletlen hogy a legtöbb profi játékos még mindig Intellimouse 1.1A-val vagy 3.0-val mx518-al vagy DA-val. Nah mi a közös bennük? Igen mindegyik Optikai szenzoros,nem lézeres trágya.
Copperheaddel és G5-el is néztem már az eget CS-ben egy 65-70 fokos rántás után, pedig közepes érzékenységgel játszom... Dizson neked meg ajánlom a lentebb linkelt teszteket olvasgatásra, plusz hogy kerüld a lézeres egereket.
Féreértés ne essék nem kapok jutalékot ha DA-t veszel, felõlem vehetsz Logitech-et is, de NE lézerest.
Aki napi több órát játszik/készül egy versenyre(azaz kocka, lcd esetén tégalatest) az vegyen 10-20ezerért egeret! Aki csak arra használja, hgy néha játszik csak vele komolyabban az vegyen középszintû játék egeret(G5, vagy egyéb ilyesmi árkategóriájú)! AZT MEG NE HIGGYÉTEK EL SENKINEK, HOGY A VEZEZÉKNÉLKÜLI SOKKAL LASSABB MINT A VEZETÉKES! A barátomnak van egy ednet(nem drága, nem nagy név, nem is ajánlom😄, de mégis mûködik)billenytyû+egér párosa és kipróbáltam, alig észrevehetõen lassabb, pl. átlagos játszásra tökéletes a késés szempontjából! Na erre nem mondom, hogy aki versenyre megy az ilyet vegyen, de akkor még ami nem ednet az talán gyorsabb is, szal én ha veszek egeret akkor az mx 620 lesz!
Szerintem a Razer modderek-nek való!
Igen valószínûleg ezért a Razer volt anno az egyetlen cég aki a játékosok igényeit figyelembe véve tervezte az egereit a játékosokkal szoros együttmûködésben.
Na de hogy ne csak egy razer fanboinak tûnjek, amit már ugyis bebuktam a logom miatt itt egy átfogó teszt egerekrõl:
A teszt sok-sok oldallal egerekre külön kitérõ információkkal, különbözõ diagrammokkal stbstb.
Itt pedig ugyanazon diagrammok a DA-val kiegészítve. (DA késõbb jelent meg mint a teszt készült ezért nem volt benne az elsõ körben)
Meg lehet csodálni hogy a G5 milyen jól szerepel <#nezze>#nezze>
A G9 lehet hogy jó ugyanugy nem tudok róla semmit mint a Lachesisrõl, de ezen a G5ös irományon kiakadtam
fightmouse Haverom ezt használja errõl vélemények?
Kb ugyanazt tudják, a fogását kéne letesztelned valahol melyik illik inkább a kezedbe.
Copperheadem volt/van jó az az egér kb 1 hét alatt megszokod a fogását, de a lézer szenzor miatt lehetnek gondjaid. (bizonyos nagysebességû rántásokat esetleg nem követ le,ilyenek..)
Lachesis szintén lézeres, bár újabb verzió, errõl nincs tapasztalatom, mert ehelyett inkább egy 2. DA-t vettem <#hehe>#hehe>
Nekem speciel nincs jó tapasztalatom a Cooperheaddel, de ha már ragaszkodsz a razerhez akkor a deathadder és a lachesis közül vmelyik inkább.
Razer Deathadder
Razer Copperhead
Razer lachesis
Melyiket ajánljátok? Vagy tudtok jobbat 10-15k körül?
Töltsük le az internetet!
amúgy kipróbálni nem lehet, csak jól összefogdosni<#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2><#wow3>#wow3>
ne csak azt nézd milyen a sima markolata a G9nek, hiszen kettõ jár hozzá!!
Szóval ha egyszer ki tudok próbálni egy G9et és kényelmes lesz, akkor valószínûleg a görgõ miatt inkább azt veszem, még ha nem is tetszik annyira.