3009
Mit kene vennem?
-
Dizson #1648
Sziasztok! Elromlott a Razer DeathAdder-em, és szeretnék venni egy új gamer egeret. Néztem párat:
- Logitech G500
- Logitech G9
- SteelSeries Xai
Szerintetek?
-
tibi206 #1647 hello az lenne a kérdésem hogy fps játékokhoz mien egeret ajánlotok 5-10e ft között . Előre is kösz a segítséget -
#1646 Lábegér...
link -
#1645 #1642, #1643
mediaba meg az vásárol aki hülye... -
greendoki #1644 hali
én olyan 5eFt ért szeretnék vmi normális gaming laser egeret.
mit ajánlotok?
néztem egyet a media marktban 8000ért egy ilyet: red_bull
nagyon jo a fogása és a görgőlye is tetszik.
de neten megtaláltam 4000ftért:D
szerintetek mit lenne a jo? -
#1643 Hi. Egyetertve pixxellel, Z300 vagy ~8 ropiert a nagyobb testvere, Z500 (komolyabb cucc), vagy: link. -
#1642 hi!
ilyen árban talán az Icon7 Z300, Genius Ergo 555 ami még talán jóféle.
de én a helyedben inkább gyúrnék egy kicsit még rá. logitech mx518, G5... -
bekecs #1641 sziasztok
5-6ezer ft- köről milyen egeret ajánlatok ami játékra (COD 2,4) jól használható? tudom az igazi gamer egerek 10000-nél kezdődnek de nincs annyi lóvém. Most csak egy egyszerű három gombos van, de jó lenne egy 5,6,7 gombos egér csak nem tudom milyen. Szerintetek? -
#1640 MEA CULPA!
1 oldalon nem működik. Azt meg leszarom. Talán majd újabb FF-ban az is okés lesz.
(mondjuk a régivel nem volt ilyen problem)
Sorry! -
#1639 Van némi problémám az egeremmel: MS Wireless Mouse 5000
Windows Update-el frissítettem a driver-t, ill. felraktam a legújabb MS IntelliMouse (és IntelliKeyboard) progikat is. Firefox alatt ha Flash van az oldalon, a Flash tartalom fölött nem működik a görgetés. :O
Ilyennel még nem találkoztam. MSIE alatt okés. Egyértelmű, hogy FF hiba (vagyis FF és egér driver együtt gondolom). Vki találkozott már ilyennel?! 5let, tipp, bármi?!
Lehetőségek:
1.) Vissza a régi egér;
2.) Használom a MSIE-t (ezt már a leírás előtt el is vetettem)
3.) Próbálom megszokni, hogy arrébb húzom az egeret a Flash-ről és akkor más okés a gögetés aztán várom hátha újabb FF-ben másképp lesz. (pöttyet bosszantó...)
Ekkora fasz hülye a hibát. FÁKKK! :( -
#1638 arról a cyber izéről vonjunk le egy 3-4000 ft-ot, mert ugye 'speckó' S.W.A.T. egér, és mindjárt a reális áránál vagyunk :D -
#1637 1600 DPI felbontás elég kevésnek tűnik!
Ennyi pénzért már kapsz iylet is. -
#1636 ja, es hogy mi a velemenyetek a mouse-rol? -
#1635 sziasztok! kineztem magamnak egy ilyen egeret cyber snipa programozhato olyan szinten hogy az egernek van 32 kbit memoriaja -
Dizson #1634 Hali! Mit ajánlotok Logitech G500 vagy G9(x)? -
msstz #1633 basszus, ez eddigi legjobb kép róla. ejnye :D -
#1632 pedig olyan volt. mondom, keress ra, akarmilyen elo fotot talalsz rola, ott lesznek rajta a foltok. peldaul -
msstz #1631 de mikor kivettem, nem emlékeztem rá, hogy ilyen lett volna. de lehet hülye vagyok. -
#1630 milyen valtozas? pont ezt magyarazom hogy nincs valtozas, mert igy van direkt megtervezve az eger, hogy ugy nezzen ki mintha radioaktiv hulladekba martogattak volna kicsit a tetejet felul, oldal, meg lent :) -
AranyKéz #1629 Razer DeathAdder > Logitech MX518
Mindkettő volt, MX518 jó hamar szétment a kezem alatt, a gumi (?) talpjai fokozatosan lekoptak összekenve az asztalt, az érzékenysége lecsökkent, finom mozdulatokra alig reagál.
Razer DeathAdder bírja rendesen a nyüstölést, nagyon kényelmes használni és megvan az az előnye hogy nem kell az egész USB rendszer polling rátáját átállítani, elég csak az egérét 1000Hzre.
1600 dpi-n használom, sensitivity a 3as és 4es szám között van, win pointer speed is 3 és 4 között. (Acceleration 0, X axis 10, Y axis 10)
Jó vele Starcraftozni.
-
msstz #1628 de ha permanens a változás, akkor nekem nem jó a humorom :) -
#1627 nem, DIREKT ilyen. a dizajn resze. -
msstz #1626 szóval tipushiba? :( sajnálom, pedig egyébként tényleg remek cucc -
#1625 ha megnezel par kepet rola a neten, rajossz, hogy az osszes ilyen, es a tied is ilyen volt mar amikor kivetted a dobozabol csak nem vetted eszre. -
msstz #1624 Sziasztok!
Ma vettem egy Logitech G500-ast, nagyon meg vagyok vele elégedve, minden szép és jó, kivéve egy dolgot. Az egér felső része elkezdett elszíneződni (a hőtől?) ott, ahol az ujjaim és a tenyerem vannak. Ez általános vagy csak az enyém szar? -
#1623 nem nagyon szoktak fps-re vezeték nélkülit használni. egy hajszállal késik a vezetékessel szemben. bár én nem vettem észre az mx1000-el h késne. de a vérprofik ezt állítják. -
#1622 hehe, nekem is G5-öm van, régóta
Mostanában viszont elkezdett rakoncátlankodni az egérmutató. Ha finom mozgást csinálok, hajlamos össze-vissza ugrálni. Ez időnként elég gáz tud lenni. Ha nagyon elfajul, lehet, beújítok egy G500-at. Olcsóbb, mint a G9x, 10 gombos, és az alakja majdnem azonos a G5-ével ^^ -
#1621 Sziasztok!
Milyen vezeték nélküli egeret tudnátok ajánlani játékra(fps)?
Eddig az egyetlen amiről több helyen is olvastam, hogy valóban használható,és nem tapasztalható lag, jelvesztés, az a MICROSOFT SideWinder X8.
Ez viszont elég ronda, és nem is a legkényelmesebb, szóval ha lenne másik alternatíva is, akkor lehet megfontolnám.
http://www.microsoft.com/hardware/gaming/ProductDetails.aspx?pid=103
http://prohardver.hu/hir/a_microsoft_bemutatta_a_sidewinder_x8_jelzesu_jatekegeret.html -
#1620 most én is G9x-re hajtok :) mint már említettem is. szval akkor jó választás lesz. nehezen válok meg az MX1000-től :( megjelenése óta megvan a drágaszág :) -
#1619 Nekem volt egy G9em...imádtam,minőség! Persze meg kell fizetni, ez van. El kellett adnom akkor anyagi okok miatt...most egy G5öm van,ebben sem csalódtam...használtan vettem 6k-ért..ennyit a hülyének is megér.Kicsit megpucoltam és kész,tökéletes egér... -
#1618 nem csk a márkanevet kell megfizetni :) -
mazoli78 #1617 Ezt vki esetleg ismeri??
Kubos -
mazoli78 #1616 Nem szeretnék +ezreseket kidobni pusztán a Márkanév miatt, meg amúgy sem tetszenek a logitech egerei!
(kivéve persze a 30000-es kategóriát)
Azért köszönöm a véleményed! -
mazoli78 #1615 Köszönöm. Én is a gigabyte felé hajlok !
-
#1614 Sajnos igazi összehasonlítási alap nélkül, csak leírnám a Gigabyte-os tapasztalataimat, mert sajna másikat nem ismerek ebben a kategóriában.
Így ránézésre nagyon hasonló a kialakítása a Z500-hoz, azonban a G8000-be tudsz súlyokat is rakni, ami azért számíthat.
Én is csak újjal fogom, a csuklóm az asztalon és csak pár centire mozgatom azt egeret, ráadásul elég kis kezem van. Ezért kicsit nagynak tűnt kibontva a csomagot, de érdekes módon nem az, és tök kényelmes is. Gombok kis trükközéssel programozhatók mert csak fix bill kombinációk állíthatók be alapból. Sajna.
Általában COD4-gyel nyomulok, én sem vagyok egy HC mester, de nem panaszkodhatom, kis odafigyeléssel simán sikerül felkerülni a lista első 1/3-ába. Most már tényleg nem kell koncentrálni az egér mozgatásra sem, tényleg oda tudok lőni is általában 1 mozdulattal, akit meglátok, néha szinte csalásnak érzem a többiekkel szemben:D
Még a vezérlőpulton sőt a registry-ben is maxra állítottam az egér érzékenységét, mert egyszerűen kívántam;)
Az egér mozgása, azonban továbbra is nagyon pontos maradt.
Sokáig gondolkodtam a hozzá gyártott egérpad beszerzésén is, de egy dzsuvás sima kékszínű alátéten is tökéletesen működik.
2,5 hónap intenzív használat után a festett felíratok még mindig a helyükön vannak, a mikrokapcsolók sem kezdtek ellágyulni, bekoszosodni, mondhatni az egér újszerű állapotban van. -
#1613 én személy szerint ezt venném: Logitech MX 518, de inkább egy Logitech G5, ha 10.000 a korlát :) -
mazoli78 #1612 Szevasztok !
Tanácsra lenne szükségem!
Egeret szertnék vásárolni, elsősorban játékokhoz (FPS). Nem vagyok "Hardcore Gamer", de a mostani egerem elég pontatlan
Samsung Pleomax SCM-4600, 800 Dpi).
Nem szoktam teli tenyérrel fogni a rágcsálót, csak csuklóból használom,
ezért is néztem ezt a kettőt (~10 ezer körül):
Z500
Gigabyte M8000
Nagyon megköszönnék pár véleményt, vagy más rágcsálók ajánlását -
#1611 Üdv! EGy gyors segítség kéne nekem ! Szeretnék venni egy jobb egérpadot ki is néztem magamnak egy razert de két fajta van belőle egy RAZER Goliathus Speed ,RAZER Goliathus Control.speed-nek gondolom finomabb a szövet és a controlnak pedig "dúrvább".A valóságban hogyan van ez ? speeddel akkor nem tudok olyan ponotosan célozni viszont gyorsabb illetve a controllal pedig jobban célzok de lassabb ? legcsóbb padhoz képest a control is "gyorsabb" ? Melyiket érdemes megvenni ? Előre is nagyon köszönöm a választ. -
#1610 én most egy Logitech G9x-re gyúrok. kezd megzakkanni az MX1000 :S sokszor duplán kattint :/ de lehet szétkapom egy pucolásra. talán helyreáll a drágaszág :) -
kcsabesz #1609 No...
Megvettem az A4tech XL-750BH-t...
Az első tapasztalatok (CS-S-ben főleg):
- nagyon pontos (3600dpi igazából mindenre elég),
- nem "mászkál" a kurzor (nem úgy mint a M$ Basic Optical Mouse-omban),
- a hüvelykújjnál redőzött gumiborítás van ami nagyon kényelmessé és stabil fogásúvá teszi (kevésbé érzékeny így az izzadós izgulós kézre), a túloldalt meg "érdes" felületű műanyag, ezért a fogása szuper (féltem, hogy az egér túl magas lesz... ugyanis nem szeretem ill. nem kényelmes a "golyó" fogású egér)
- a gombjai (a mikrokapcsolók) lehetnének halkabbak de ez már tényleg csak kötözködés (igazából nem zavar, csak az előző egerem a Trust 6200-as halkabb volt... ennyi),
- a súlya is pont jó.
Még valami, ez a jószág ún. Anti-Virbate technológiával van "szerelve", ami többek között azt is jelenti, hogy az egér (ill. a kurzor) nem mozdul ha felemeled a padról (vagy csak nagyon kicsit)... ez a jelenség még a régi "golyós korszakból" köszön vissza amikor is elfogyott az egér alól a pad és azt így fel kellett emelni és visszatenni a pad közepére... , ami golyósnál OK, mert nem volt ami mozgassa a golyót, de lézereseknél gyakori "hiba" (a technológiából fakadó), hogy ha megemeled a jószágot az még mindíg mozog... no ez nem ... és ez jó.
A csomagban van CD, és ami fura, hogy konkrét driver nincs hozzá (a honlap szerint is "No Driver Required for this Product", de van neki 64k memóriája amibe makrókat lehet beállítani (ennek majd még utána nézek), van még póttappancs (5 garnitúra) is ami jól jön majd, ha elkopott a rajta lévő...
Jelenleg egy régebbi szövet-padon (olcsó típus semmi márka, még az is lehet, hogy tecso-s) használom... rendesen csuszkál rajta, no problem (apró érdekesség, hogy néha használok egy darab laminált padlót is egérpadnak, persze nem a lakkozott oldalával hanem a fonák oldalán... nem is olyan rossz, mint elsőre gondolnád).
A nagyon drága főleg Logitech/Razer/M$ csúcsegerekhez képest jó választás az A4tech. Lehet, hogy van 1-2 elrontott (rosszul tervezett) sorozata, de ez a játékosokban szánt X7 sorozat pedig szerintem kifejezetten jól sikerült...
A márkát legtöbben a csúcstermék alapján ítélik meg.. ami jó, mert gondolj csak bele a Logitechnek is vannak gyérebb minőségű (de nyílván szerényebb árcédulával) bíró modelljei, amik szintén más célközönséget szólítanak meg, nem feltétlenül csak a Logitech a "zsír" főleg ha kevesebb pénzt szánsz rá...
hajrá A4tech, jó úton haladsz...