Milyen egeret?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R0zs0máK
Amelyik jobban kézre áll, teljesen mind1 melyiket veszed...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Sziasztok!

Tanácsra lenne szükségem, milyen egeret vegyek? G5 v. Copperhead v. DeathAdder. Ezekrõl olvasgattam, szerintetek melyik volna az ideális? Játékra használnám.

A Razer Goliathus Speed, és a Goliathus Control között mi a különbség (árban 400 Ft)

Válaszotokat elõre is köszönöm.

Morphin
fegyverváltáshoz a legjobb a görgõ sztem...két bal oldali gomb meg késelés+gránát.legalább énis igy használtam anno...görgetést meg vki rárakta cod4-ben az m60tûzgombjára...egyszer meggörgeti,aztán egy tár elmegy az m60ból<#idiota>érdekes lehet...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

KILLER2
Ja, hát játéknál ez a szabad mód használhatatlan, de én játékoknál amúgy se nagyon szoktam görgõt használni.

Töltsük le az internetet!

Morphin
microgear a neve...én sajnos eladtam pénzszûke miatt, de nagyon szerettem a G9et...a microgear azért jó mert fokozat mentesen lehet görgetni, gyorsan és lassan is. olvasni,netezni nagyon jó. de játékoknál annyira nem. a középsõ gombot is meglehet szokni gyorsan.

KILLER2
Hosszas gondolkodás után ma végre vettem egy Logitech G9et. Hát mit is mondjak, nagyon komoly a cucc. Élõben nem is olyan ronda (sõt, megkockáztatom, hogy még tetszik is) és kényelmes is. Az egyetlen problémám eddig az volt vele, amit már máshol is olvastam, hogy a görgõjét tényleg nehéz lenyomni, bár ennek eddig eddig csak a Crysisban láttam hátrányát, ott viszont eddigi feladatának elvégzésére ez taljesen alkalmatlanná tette. Viszont átállítottam az egyik oldalsó gombra ezt és így még kényelmesebb és gyorsabb az egész 😊
Szóval nagyon jó cucc. Ez a szabadon valamitcsináló görgõ is fasza cucc. Ilyen kioldott módban egy erõsebb rántásra lazán átvítt 130 oldalt.

Solten
<#zavart1> Miért? Én egy ~2k-s Samsung optikait használtam hosszú ideig és tökéletesen megfelelt minden célra.

Saor Alba

üdv, nekem Razer Diamondbackem van, még a régi fajta, és hozzá egy Razer Exactmat. A pad eléggé kopik az anyagánál fogva, az egér kb 1éves, még egész jól bírja. Szerintetek érdemes lecserélnem valamelyiket? Gondolom egyértelmû, hogy játékra használnám😊
Nekem meg az 1500 Ft-os egér is megfelel. Márkát nem írok, mert Soltentõl kapok egy Siskos facepalmot. xD

Mellé a 200Ft-os könyöktámaszos egérpad. 😄

OFF
Érdekes hogy oda voltam anno a fekete Genius billért, 2000Ft volt akkor na mondom az jó lehet. Hát nem lekopott az iránybillentyûkrõl és a WASD gombokról a felirat? Meg a bal kurzorgomb nem tökéletes (bár érintkezik, csak már mintha keményebb lenne, nem kattog mint a többi). A PIII-asom fehér névtelen (talán Kolink?) billje meg 7 éve állja a sarat. Hiába a sok gamelés az igényesebb cuccokat sem kíméli, ezért nem költök drágaságokra ilyen téren.

ON

Solten
Fasza <#eljen> Lehet a "G"-s helyett inkább ilyenbe invesztálok a jövõben.

Saor Alba

Pheel
Beruháztam egy Logitech MX Revolution egérbe.
Nem játszom FPSt, viszont szerkesztek képeket és dolgozom nagy dokumentumokkal. Egy Cordless Desktop MX egerét cseréltem le, amit több, mint öt évig használtam nagy elégedettséggel, de sajnos az idõ vasfoga megtette nála a magáét. Elkopott, nem töltött rendesen, az állandó aksicserétõl eltört a aksitartó fedele. A billentyûzet marad, annak semmi baja, csak kifényesedett.

Hogy milyen az egér? Szerintem tökéletes, bár az árát nem éri meg, mint ahogy egyik sem 3000 HUF felett. Azért nem bántam meg egyáltalán.
Myrddraal
Sziasztok! Most van egy Razer Krait egerem, és gondolkodok egy Diamondback 3G-ben! Mekkora up lenne? Megéri váltani? Vagy esetleg más alternatívát tudtok ajánlani?

R0zs0máK
tökmind1, nem lesz jobb egy egérpadtól 😄DD Sima 100Ft-os textil egérpad is tökéletesen megfelel...

KILLER2
Logitech G9 alá milyen egérpadot ajánlotok? Nem hátrány, ha nem túl drága.

R0zs0máK
MX518, csakis...

a képeket megköszönném 😊

erre az e-mailre küldheted õket: [email protected]
Nem nekem x718 f-em van.ez 4000ft be került a 750est nem ismerem, de ha jól tom, csak annyi külömbség van ,h az lézeres. Az biztos, h eggyikkel sem jársz rosszul. A mintát nem tudom szerintem tuti nem matrica de télleg nem tom. A programjáva(asszem ugyanaz mint az enyém) az oldal gombokat lehet programozni, van vmi pontosság tesztelõ is rajta, és egyéb, de ha érdekel csinálok képeket.
ilyen x750 bf-ed van?

lenne 1-2 kérdésem.A kigyóbõr minta csak matrica vagy télleg belevan "marva".Mennyire izzad a tenyerd? Pontos-e? a programjával miket lehet állítani?

Válaszaidat elõre is köszönöm!
Én az A4tech-et csak ajánlani tudom, nekem is ilyen van és nagyon jó és olcsó.
Morphin
attól függ milyen játékra, én FPS-re nem használnék wireless-t.

Morphin
szvsz inkább a Logitech...

Hali!

E két egér közül szeretnék dönteni. A4Tech X-750BF vagy Logitech Mx-518.
mrzoltan
Oszt. azt állítja ,hogy a vezeték néküli egér jó játékra.
Sztetek?
HD JOHNNIE
Nem hiszem, hogy lehet. Sztem jobban jársz egy jó egérpaddal 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Na a Lachesis mellé vettem 1 G9-et 😊 hát nekem sokkal jobban kézreáll, viszont az érdekelne talpakat hol lehet hozzá venni? Valaki tud valamit?

Morphin
Eladó a G9em anyagi okok miatt...PH-n is fennt van. 3hónapos durván, hibátlan,iPonból vett,minden tartozéka, megvan... 10k HUF

Rage47
"megfizethetõ."
Logitech G7

sherlock1
omg, egyszerûen nem találok olyan vezeték nélküli egeret ami jó játékra is és persze megfizethetõ...

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Rage47
Logitech Mediaplay egerem van, jó játékhoz, de sajna ilyet már nem gyártanak:/
sherlock1
Van olyan vezeték nélküli egér ami jó játékhoz is?

Morphin
nemfogtam még lachesis-t...nemis akarok,ezt megvettem tartson is ki jó sokáig. és nekem nemtom nem izzad a kezem a rücskös markolaton egyáltalán...eleinte furcsa h nem sima a felülete,de késõbb belátva sokkal jobb mert stabilagg,nem csuszkál rajta a kezed még vészhelyzetben sem^^ (COD4,TF2 stb...)

A jobb Razereken már specko boritás van ugyhogy ne csuszik de attol még izzad, és idegesítõ. A többi egérrõl nem tok nyilatkozni :S

Rage47
Jah izzad a kéz, nekem is izzadós kezem van, de nem mindegy hogy folyik rajta és csúszik a kezed, vagy valamilyen szinten tapad. Nem?😊
szerintem minden egéren izzad a kéz! nekem Razer Lachesis van és ezen már valamilyen specko borittás van.

#1318 G9ed van 😮 fogtál te már Lachesist? Én hozzá csuklotámaszt használok mert nem valami kényelmes anélkül. Az érdekelne a G9 milyen kényelmes? Igazábol csak azért vennék mert a kényelem sokat számit játék közben, és mivel nem vagyok egy nagy ember és a kezeim sem azok, talán jobban kézreállna.

R0zs0máK
Jeee ma vettem újra MX518-at....úúúúúgy hiányzott, imádom imádom 😊)))

Rage47
Hm, nézegettem az egereket, és a Razer dizájn jobban bejön, mint a Logitech. Kisebb a kezem, így a legtöbb Logitech elég nagynak tûnik, ellenben a Razerrel. Szóval lehet, hogy Razert választok. Olyat hallottam, hogy a Razereknél jobban izzad a kéz, folyik rajt, mivel nincs Logitech-féle gumi része. Ezzel kapcsolatban vkinek tapasztalata?
Morphin
szvsz=szerény véleményem szerint...
nem kiforratlan az a lézeres hidd el.

sherlock1
Szerintetek az Explorer Mouse megéri a árát? Játékra jó? http://www.microsoft.com/hun/hardware/prod.aspx?id=m34

Hát sokan azt állítják, hogy az optikai a jobb, mert a lézer még kiforratlan, ezért van az összes Razer egérben optikai! amúgy mit jelent az szvsz?
Morphin
mercsak...újabb technológia.biztosabb,pontosabb,csak akkor érzékel ha "talajon" van...nem úgy mint az optikai felemelve meg hasonló. sorolhatnám

Rage47:
nekem G9 van...kényelmes,megbízható, hibátlan...és szépen személyreszabható is(szövet kábeles,ami eléggé praktikus is). vegyél hozzá még egy jó padot és minden tuti 5-10évig <#eplus2>

Rage47
miért jobb a lézeres, mint az optikai?
Lézerest 😊 szvsz

Gondolkodom egy LOGITECH G9 vásárlásán is, mert ez a lachesis, gondom nincs velem mert jo csak kicsit nagy a kezemnek :S

Valakinek esetleg van G9??? Tapasztalatok???

Vagy esetleg más egér ami nagyon pro?

HD JOHNNIE
Vegyél egyet az a biztos 😊 És nem kopik azon se <#kacsint>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Rage47
Halli, valami olcsó és viszonylag normális/jó egér kellene nekem, játszok is, meg netezek, stb. Logitech LX3-ra gondoltam, vkinek volt tapasztalata vele?
Én mikor egeret vettem Razer Lachesis vettem hozzá egérpadot is! Sokan nem is tudják, hogy 1 jo egérpad mit is jelent😊

Javaslom minden Egér vásárolnak, ha vesznek egy egeret akkor adja meg a modját és vegyen hozzá egérpadot is! Anélkül szinte semmit nem ér.

Tudom nem mindenki modos én sem vagyok az de addig nem ba..tam el a pénzem mig össze nem gyült mind2õre!

Morphin
jó igen jogos, csak aki nem szarja a pénzt, az elvárja h egy ilyen értékû egérnek ne legyenek ilyen igényei.ez nem sportkocsi, az már milliós tétel...ha van 15millióm egy sportkocsira,valszeg eléggé leszarnám h 250 vagy 350 a benzin...nem ugyanaz a kettõ, azért lássuk be. ettõl függetlenül ha lesz feles 5ropim veszek neki egy padocskát...

HunnernesKonge
Pedig épphogy egy 18ks egérhez kellene venned egy normális minõségû padot, mivel megérdemli. ez olyan mintha vennél egy -kedvenc sportkocsid behelyettesítendõ- és tankolnád bele a tesco benzint
Morphin
megnéztem ipon-on...
egy 18k-s egérhez nemfogok még 5k-ért padot venni LOL miez??lehet tiéd is szarja a grafitot csak nem látszik a padon¢¢