3009
Mit kene vennem?
  • msstz
    és mennyi volt?

(én most épp billentyűzetet keresek amúgy)
  • Borg
    Hát még sötétben, ahogy kéken világít a hátán ghost felirat :) Neten csupa szar kép van róla, élőben sokkal jobb.
    Be tudja mérni maga alatt a felületet, így bármin megy. Savmaratott üveg egérpadomon probléma nélkül, még az izzadság foltok sem hozzák zavarba... egyelőre nagyon bejön.
    A 6000DPI persze parasztvakítás, kurvagyors úgy már a kurzor :) Viszont egy előnye van: Pl játékban gyorsan lehet váltani a követési sebességek között, így snipereléshez alacsony dpi, tankba meg a lassú lövegtoronyt kompenzálni lehet egyből egy magas beállítással :)
  • msstz
    jól néz ki :)
  • Borg
    Én egy ilyet vettem most:

6 év után váltotta az MS Comfort 3000-t :)
  • petisubaru
    Szerintettek érdemes venni A4 Tech XL-747H típusú egeret, vagy Gigabyte M6880 a kettő közül melyik jobb szerintettek? Segítséget előre is köszönöm.
  • Pio
    Üdv!

Elkezdtem nézelődni bluetooth egerek után és elnézve a teszteket, felhasználói tapasztalatokat a logitech egerek tűnnek megfelelőnek.

2 eszközük is kapható jelenleg erre a célra, a V470 és az M555b. Az utóbbi az újabb modell, ergonomikusabbnak mondják, funkcionalitásban a két eszköz nagyjából ugyan az.

Azt szeretném kérdezni, hogy van-e tapasztalata valakinek ezekkel vagy esetleg bármilyen más bluetooth egérrel kapcsolatosan.

Mennyit bírnak az ilyen cuccok egy elemmel? Azt olvastam, hogy hónapokat, ez igaz lehet?

Előre is köszönet!
  • msstz
    nekem g500-am van, de csak rpg-zek, azt is ritkán. egyébként nagyon szeretem, és nem vennék másikat.
  • Madmano
    A Logitech MX518 és a G500 között vacillálok.Találtam ezt.Nem tudom,mi legyen.Az 518 olcsóbb jóval a G500-nál.Viszont majdnem olyan jó.Fps játékra kéne a rágcsáló.Segítsetek már,légyszí.Nem igaz,hogy nincs olyan itt,akinek egyik vagy másik van.Vagy volt és tud véleményt mondani.
  • elitehun
    Hello!
    Mi a véleményetek a Razer DeathAdder v2-es egérről??
  • Madmano
    Múltkor érdeklődtem a játékra való rágcsálókról.Közben beszéltem egy ismerőssel,akinek volt egy G500-asa.Azt mondja,tök fölösleges ilyen egeret venni.Nincs annyi különbség egy G500 és egy hagyományos egér között.Akkor most mi van?
  • gabofej
    Hello
    Laptophoz kéne usb-s egér néha játszanék is vele ~5e lenne rá a keret. Nem vagyok jártas az egereknél.
    Visszaolvasgatva ezt a -ast néztem, de más is jöheticon7-Z300
  • Solten
    Nm. Uhum.
  • StevenStamkos
    Kösz. Mindegy milyen csak USB-s legyen?
  • Solten
    Hi. USB-seket: link1, link2.
  • StevenStamkos
    Sziasztok! Van egy komoly problémám. Néhány hete vettem a gépembe alaplapot és processzort. A gépet játékra használnám.
    Az alaplapom:
    http://ipon.hu/webshop/product/asus_m4a785g_htpc_rc/127976
    A processzorom:
    http://ipon.hu/webshop/product/amd_athlon_ii_x2_255_3.10ghz_am3_box/138541
    Hazahoztam a gépem erre látom ,hogy se az egeret, se a billentyűzetet nem tudom csatlakoztatni a gépre ,mert sehova nem illik bele hátul. A billentyűzet csat. lila színű míg az egéré zöld színű. Most meg nem illenek bele sehova. Szóval azt szeretném kérdezni ,hogy milyen billentyűzetet és egeret kéne vennem ahoz ,hogy tudjam csatlakoztathatni a géphez. Többféle csatlakozújú bill. ill. egér van?
  • HunnernesKonge
    Én meg lézereset.
    .
    .
    .
    Egál
  • msstz
    optikait én mondjuk nem vennék.
  • Solten
    Ok. Nagyon dicserik, relative jo aron is van: link. Ott van az emlitett G500 valamint: link.
  • Madmano
    Valami ilyesmire gondoltam.Solten:árban is.
  • Solten
    Ar ismerete nelkul nehez mondani barmit is...
  • msstz
    logitech g500 pl.
  • Madmano
    Egy sima Logitech egerem van most.Gondolkodok,hogy kéne helyette egy igazi játékos rágcsáló.Melyik lenne jó szerintetek?
  • Grimo
    Hello!

Lenne egy olyan kérdésem hogy van e valakinek az icon7 z500as egérel valamien tapasztaleta? jó és rossz, szeretnék venni 1egeret és ezt néztem ki de nemtudom hogy jó döntés e...? Esetleg ha valaki hasonló árkategóriában tud jobbat ami megbízhatóbb az kérem írja le:)
  • NEXUS6
    Őöööö, jól értelmezem, hogy úgy tesztelték a jószágokat, hogy 90 fokos elforduláshoz 30 cm-es egérmozgatás kellett???
    Ehhez minek a több ezer dpi!!!!????

Mondjuk én úgy játszom, hogy jobbra balra ha talán 10 cm-et mozgatom az egeret, anélkül, hogy valaha is felemelném és akkor már 180 fokot fordultam. (GM-8000-nél én mondjuk nem tapasztaltam semmilyen lassulást, megállást! De tudom én vagyok a béna:)))
    És hát végül is mindenki úgy játszik, ahogy neki tetszik:D
  • Solten
    Játékos egerek megatesztje – első rész
  • Rotyoka
    Üdv!

Gigabyte GA-M6880 egérről mi a véleményetek? A4Tech-Xl750Bf-et akarom erre lecserélni mert kezd meghalni, de még van 1 hónap gari és ha nem hallok rosszakat a Gigabyte egérről kicseréltetem arra
  • msstz
    ellenben az egyik oldalsó gomb, a "back" szerintem túl hátul van (a középső kicsi helyén kéne lennie). az előbb említett x7-esen sokkal jobb ez a megoldás.
  • msstz
    g500-am van, nekem baromira bejött (ritkán játszom mondjuk), miután megszoktam a furcsa, megfeketedett hőpapír designt. jó megfogni, stabil. az oldalsó sötét anyag meg tök jó anyag (műanyag, felteszem). matt, és nem zsírosodik úgy, mint más anyagok.
    a többihez nem volt szerencsém - én amazonos kritikákat olvastam, és mikor mindegyikben csak pozitívat írtak vissza, akkor nem sokat gondolkodtam.
  • msstz
    x7ből is van többféle. ha a képen látható van neked, akkor lehet kell alá. az enyém szemben xNoodlex eszmefuttatásával lézeregér, és nem kell alá semmi. nagyon fasza amúgy középszinten, egyedüli hibája a 3x-os gomb (az enyémen az fekete), amit nem tudsz átprogramozni. szopóág sajnos.
  • WorldTorrent
    Nah az volt hogy irtam a logitechnek hogy az M205-om mar 2x elromlott es mas tipusu egeret szeretnek, valaszoltak hogy mondjam meg meiket akarom helyette :D es kuldtek is, UPS-el szallitsak de 22.05.2010 ota nem valtozott az eger helye, szombat-vasarnap nem dolgoznak az UPS-nel ?
  • xNoodlex
    Szia!

Ha jól tudom, a képen látható rágcsáló optikai, szóval nem árt mellé valami egyszínű egérpadot használni, hogy elkerüld a kurzor ugrálását.

Mivel ez egy játékos egér, nem árt mellé megfelelő csúszású padot beszerezni. Én a Steelpad Qck mini-t tudom ajánlani,(én is ilyet használok egy hasonló x7-es egérhez)mert ez még viszonylag elfogadható árban van az egérhez képest. Ha inkább karból játszol, akkor válaszd inkább a sima Qck-t vagy a Qck+ -ot. Ha nem játszol, akkor bármilyen 200 Forintos szövet egéralátét megteszi.
  • xNoodlex
    Szia!

Ha jól tudom, a képen látható rágcsáló optikai, szóval nem árt mellé valami egyszínű egérpadot használni, hogy elkerüld a kurzor ugrálását.

Mivel ez egy játékos egér, nem árt mellé megfelelő csúszású padot beszerezni. Én a Steelpad Qck mini-t ajánlom (én is ezt használom egy hasonló X7-es egérrel), mert ez még viszonylag elfogadható árú. Ha inkább karból rángatod az egeret, akkor veheted a sima Qck-t vagy a Qck+ -ot (ugyanolyan szövetből vannak, csak nagyobbak). Ha nem akarsz játszani akkor bármilyen 200 forintos alátét megteszi.
  • berczely
    Csákó!

Van egy A4Tech X7-es egerem.

Az lenne a kérdésem hogy ehhez érdemes venni egérpadot?Asztalt (új) nem fogja szétkoptatni?Egérpad az visszafog valamit a sebességből?Régi egérhez nem használtam, de az csak ilyen gagyesz volt...
  • 5c0rp330n
    sztem G9 vagy G500 attol fuggoen, hogy melyik formaja tetszik jobban.
  • Solten
    Hello.: link1, link2 (megkesve bar, de torve nem... )
  • Solten
    Hi.: link
  • WorldTorrent
    bakker, a logitech egerem mar masodjara halt meg :\\ garanciaval nem lehet mas modellre kicserelni? mert ezt hiaba cserelem ki ugyanugy par honap mulva meghal... meg azt se bannam ha olcsobb egeret adnanak erte
  • ivitzp
    Sziasztok, laptopomhoz vezeték nélküli egeret szeretnék venni (mini vevőegységeset) olyan 4-5E ft között. Eddig kinéztem kettőt:
    Nortek Activo NANO WL és a A4Tech G7-630 szerintetek melyik a jobb? vagy esetleg tudtok mást is ajánlani?
  • Dizson
    Főként RTS-el szoktam játszani.
  • Dizson
    Esetleg még Razer Copperhead