Milyen egeret?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphin
Én kifejezetten szeretem a nehéz egereket, mint írtam is.Amúgy MM-ben van mindenféle, mielõtt megvettem a G9et én is ott fogdostam meg...(mondjuk késõbb el kellett adnom,de ez nem az egér hibája)
Ez olyan, hogy én pl a pingpong ütõk közül is csak a nehezebb fajtákkal tudok mit kezdeni.Lehet használni,és megszokni a könnyûeket is,de vhogy lehet én vagyok túl nagy darab^^ és emiatt jobban kézre esik a nehezebb.

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

dronkZero
Na ja, MM-re gondoltam, csak azt nem gondoltam, hogy gamer egerek lesznek ott kipakolva... Na mindegy, végülis egy próbát megér.

Na ja, de miért jó, hogy nehéz? 😊 Az csak lassít, nem? Fölösleges súlyt cipelni...
(Nem is ismerek olyan embert, aki kifejezetten a nehéz egeret szeretné, de leginkább magasról leszarják a témát az ismerõseim. Azért faggatlak most téged... 😛 )

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Morphin
media markt...máshol nem nagyon engedhetik meg a kiállítási darabokat^^ súlyozás meg azért van gondolom,mert én pl jobban szeretem a nehéz egereket,ez emberfüggõ.és így azis betudja magának állítani aki könnyebb vagy nehezebb egeret használna...

dronkZero
Tudtok mondani boltot Pesten, ahol meg tudok tapizni jó sokféle gamer egeret? MX510-esem kissé haldoklik szegény, cserére érett. Aztán tetszenek az ilyen Razer Deathadder, Habu, CopperHead, meg a Logitech új cuccait is megnézném. Csak ugye kb mindegyik ugyanazt tudja, képrõl nézve mindegyik fasza, de azt nem tudom meg, hogy melyik mennyire passzol a kezem méretéhez...

Ja, és ez az egér súlyozás nekem új. Mire jó ez?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Shiwo
én végül Roccat Kone-t vettem, de még azzal sem tok olyan aprólékos dolgokat végezni, mint a régi görgõssel (fõleg photoshopban), de azért kezdek hozzászokni, lényegesen pontossabb vagyok vele, mint egy héttel ezelött 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hello mindenkinek!
A minap vettem egy MS Sidewinder X5-öt, és hát.. nem tudok vele úgy produgálni mint a régi "mezei" egeremmel... remélem csak meg kell szoknom.
Ti mit gondoltok errõl az egérrõl?
rvn
Hello! 4-5 ezer körül szeretnék egeret venni. Játékra kellene meg ugy ált mindenre! Én a A4Tech X-710 et néztem ki magamnak sztetetek jó választás?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

macleod2005
mx518

Shiwo
Hali !

Szeretném ha ajánlanátok pár megbízható egeret.
Több gombosat, melynek gombjaihoz szabadon lehet különbözõ billentyûzetet (hotkey-t) társítani.
Lehet optikai, de nem tom annál mitõl függ, hogy mennyire lehet vele "egyenes" vonalat húzni photoshopban, ami noteszemhez van optikai, az átlós egyenest nem képes húzni normálisan, állandóan kitér picit valamely irányban, szinte lépcsõszerüen lehet húzni vele vonalat (míg a régi görgõsömmel szép egyenest bírok húzni)
vezetékes is lehet vagy vezeték nélküli (bár akkor jó lenne, ha lenne saját töltõje)
olyan 5-10k-ban gondolkodtam, de ha valami nagyon tutit tudtok ajánlani, megfontolom a drágábbat 😊 több ajánlatot is szívesen fogadok

Elõre is köszi !

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Davidus
parasztvakító™

V9ykn8_TZL0

Barny

Hi nekem ilyen van es nagyonjo😄
Genius Navigator 535

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

KILLER2
Ez egész jónak tûnik. Az a 6lövetû súlytartó odabasz 😊 Gondolom a görgõ mellett az a gomb a sebességváltó. Az lehetne talán kétirányú, bár nem hinném, hogy sok játékos használna 3, max 4 sebességnél többet, arra meg azért elég az egy gomb is. Ára meg nagyon baráti. Fasza lett ez a festés neki, nagyon mutatós, csak kérdés, hogy mennyire izzadós a felület.

Töltsük le az internetet!

Solten
Hunter of Deer
mar megtalaltam, a hatso teflon talpat kellett leszedni es az alatt volt a csavar. kitakaritottam es tettem bele en is egy kis papirt, ahogy elnezem most muxik rendesen 😄 remelem tovabbra is mukodni fog mert az eddig eltelt 4 ev alatt kifogastalanul mukodott, pedig azert kapta az ivet rendesen 😄

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

R0zs0máK
ha nincs csavar akkor pattintós...

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Hunter of Deer
ez oke csak szetszedni nem tudom xD

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

R0zs0máK
elkopott a mikrokapcsolót nyomó mûanyag öntvény. ugyanez volt nekem anno az MX500-al, kiékeltem kis papírdarabkával és tökéletes azóta is sztem 😄D

Hunter of Deer
valaki nem tudja hogy lehet szetszedni egy Razer Plasma egeret? 😄
mar 4 eve van meg es most a bal gombja kicsit szarakodik nem mindig reagal arra amikor nyomom, es szeretnem szetszedni hatha csak bepiszkolodott belul, viszont csavarokat nem latok rajta 😄

Solten
Az jo cucc, kb 2 evig hasznaltam egyet.

Saor Alba

R0zs0máK
A4Tech jó, amíg megy...én anno 3 év alatt 3-at fogyasztottam el a 4D+ egérbõl 😄D

KILLER2
Nekem az elõzõ egerem egy A4Tech NB-90 volt. Kb 1,5 évig ment, utána egyszer csak fogta magát és megállt. Addig viszont nagyon jó volt. Kényelmes, pontos és strapabíró. most egy haverom vett valamilyen lézeres a4tech egeret és õ is csupa pozitívat mondott eddig róla.

mrzoltan
ÉN ma rendeltem egy A4tech egeret kíváncsi vagyok mit bír,a mostaninál csak jobb lehet..
Solten
Logitech Value Optical:

Ma ruhaztam be egyre, 6.85 brit font. <#zavart1> A G9-ig megteszi, tok jo egerentyu... <#smile>

Saor Alba

HunnernesKonge
Jelentem a 2 hónapos razer salmosa még garanciális. Ha nincs rajta külsérelmi nyom vidd vissza hogy dicsak ez nem jó -e! <#vigyor3>
Szedd szét és megtudod. <#hehe>

Davidus
jelentem a 2 hónapos razel salmosa leesett az asztalról(kb 80 centi) és tönkre is ment.
elõkapartam a jó öreg mx518at ami kb már 30x esett le és még semmi baja😛

V9ykn8_TZL0

Én azt szeretném meg kérdezni, hogy egy sima, 2 billentyûs, lézeres, görgetõs egér mennyire bonyolult szerkezet? Mennyire lenne nehéz elindítani egy egérgyárat?
15 pénzért ha jól szétnézel találsz g9-et....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

R0zs0máK
MX518

sziasztok!

Közel 4év szolgálat után bekrepált a Logitech MX500as egerem.
Most szeretném lecserélni egy jobb, gyorsabb egérre, de nem brutális áron. Max 12000et adnék ki érte. Mit ajánlottok? FPS játékra kellene fõleg és fontos, hogy legalább 5gombos legyen.
Morphin
jogos sry...de azért érthetõ akkor h mire gondoltam<#zavart2>

HunnernesKonge
Aki nem ért hozzá az ne szóljon már bele...

dpi azaz, minél nagyobb a dpi az egéren annál pontosabban követi le az elmozdulást az egérpadon.

Az meg hogy k**va gyors lesz az egér... na bumm, windowsban, driverben,ingame egérérzékenységet lejjebb lehet venni oszt csókolom.
Morphin
jó és szép ez a kecinagy dpi. én mondjuk pont a kis dpi-t tudom elõnyösíteni...sniperelni kecijóóóó...a 3200dpi-t se használja ki egy "átlag gamer user" szal ennek az 5000-nek sincs sok értelme valszeg,csak parasztvakítás<#wow3>

norbi56
Most karira kaptam sima g9-et😛 Nemtom hogy vagytok vele de nekem 2400dpi-nél nagyobobn már nem engedelmeskedik😛

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

G9x:
Tracking
Resolution: 200 - 5000 dpi
Image processing: 9 megapixels/second
Max. acceleration: 30G
Max. speed: Up to 150 inches (3.81 m)/second*

G9
Tracking
Resolution: 200–3200 dpi (user-selectable)
Image processing: 6.4 megapixels/second
Maximum acceleration: 20 G
Maximum speed: 45–65 inches/second (depending on surface)

HD JOHNNIE
mi a különbség a sima G9 és a G9x között? merthogy külsõre semmi az tuti

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

KILLER2
Ja most látom, hogy ez nem G9, hanem G9x. Viszont mintha teljesen ugyanúgy nézne ki, max keskenyebb picit.

Morphin
mitõl újabb ez? sztem tök ugyanúgy néz ki, mint a sima G9...én imádtam a simát is.
(akárki akármit mond, a Logitech elég minõségi dolgokat csinál.nemhiába az elsõ egérnek nevezhetõ egereket is a Logi gyártotta)<-az egérrõl írtam vizsgaházit LOL<#idiota><#eplus2>

KILLER2
Élõben továbbra is szebb.

Solten
Új.. új...:

végre tetszik is.. 😊 Brutáljó. link

Saor Alba

geri777
Razer Lachesis egeret vettem meg végül 15900 ft pontosan

én idáig megvagyok vele elégedve nekem fõleg az tetszik benne hogy külön profilokhoz tudok rendelni dolgokat ez sztem tök jó

picit azért még szokatlan a fogása de jó meg azért a 4000dpi az picit sok de 3500 dpi n használom !

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Szia!

Nemrég vettem egy Logitech G5-öt, elõször szokatlan volt, de meg vagyok vele elégedve.

Razert Copperhead-et akartam, de azt halottam róla, hogy sok hibája van, konkrétan nem tudom mi. Egy eladó mondta, hogy nagyon sok Razert hoztak vissza, nem tudom menyire lehet adni az ilyen véleményre, de így végülis G5-öt vettem, és nem bántam meg.

G5 teszt
G5 teszt
Árgép

geri777
Szerintetek milyen egeret vegyek ? 15000 ft ért ??

Razer Lachesis

Razer DeathAdder

Razer Copperhead

vagy valakinek van más ötlete ??

a mostani egérpadom
Razer eXactMat

válaszokat elöre is köszönöm !

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

KILLER2
A súlyok szerintem akkor lehetnek hasznosak, ha annyira kocka vagy, hogy minden szarra figyelsz és akkor jöhet ez is. Én belepakoltam 4x4g-ot, így nekem pont kellemes a súlya, de igazából tökmindegy.

Jó ez csak ki kell tapasztalni. Ha nem emelem fel, akkor nincs vele gond. Egy Steelseries QcK-val használom, ami 320*270. Ezen van annyi hely, hogy nem kell emelgetni. Eddig úgy használtam az egeret, hogy a csuklóm az asztalon volt, és mindig emelgettem. De ennél ha az egész karomat mozgatom kihasználva a pad teljes felületét, nem kell felemelni.

A súlyokról mi a véleményed, van értelme? Kipróbáltam néhány beállítást, de végül kiszedtem.

KILLER2
Én se tudom úgy felemelni a G9et, hogy ne mozduljon meg a mutató.

Sziasztok!

Vettem egy G5-öt, és az lenne a kérdésem, hogy az normális, hogy 5-6 mm magasságban még mozdul az egérmutató. Nem tudom úgy felemelni, hogy ne mozduljon el. Vagy ez csak megszokás kérdése? Vagy csak én vagyok az ügyetlen? Elégé bosszantó ez a dolog.

Morphin
netezésen kívül,sosem használtam a két "billenõ gombot"...nem praktikus sztem fps-eknél egyáltalán...meghát bõven elég a két oldalsó+görgõ benyomása.meg maga a görgõ fel-le.

KILLER2
Mondjuk normális görgõvel jöbb. Az elõzõ egerem görgõje már elég szar volt, így volt, hogy csak hozzáértem és az végigpörgette az egész arzenálomat. De így G9el kezdek én is rászokni. Viszont mivel fõként crysisozok és ott ritkán váltok fegyvert, ezért az 1es és 2es gomb nekem gyorsabb, mint a görgõ. De mindegy. Nekem amúgy crysisban az egyik oldalsó gomb a görgõ nehezebb lenyomhatósága miatt a nanoruha menüje (szerintem még kényelmesebb és gyorsabb is, mint a görgõn), a másik meg a közelharc. Amúgy meg a másikra én is gránátot tennék, szóval a 2 oldalsó gomb az többnyire közelharc és gránát.
Amúgy akinek itt G9e van vagy volt, az játékok közben használta bármire is a görgõ jobbra ill. balra döntését?

reaper4
nekem állandóan úgy megy. játékban fegyverváltás... szokni kell és használható.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit