3009
Mit kene vennem?
  • NEXUS6
    Van saját drivere, valszeg adtak is hozzá lemezen, abban tudod konfigurálni.
  • pisuka
    Srácok!
    Most vettem egy Gigabyte 6880 egeret és az lenne a kérdésem ,hogy tudom rajta programozni a két oldalsó gombot.Van valami szoftver vagy win-ben is lehet állitani?
  • NEXUS6
    Nekem a lézeres nagytesója van meg, de gondolom hasonló a program, amit adnak hozzá. Szabadon nem programozható, csak az előre beépített billentyű kombókat tudod beállítani.

Kis trükközéssel, ha a játék programban is állítgatsz azért használható.
    Én COD4-gyel használtam, végül is minden gombra azt tudtam rakni, amit akartam. De mondom, kicsit trükközni kellett.
  • peter9228
    1723-ra valaki?
  • manitounickfree
    sziasztok!
    van 1 Logitech MX Revolution egerem, /csak egér, többi cucc nincs meg/, kérdés, tudom e bluetooth-al csatlakoztatni pc-hez? a bluetooth 1 egyszerü adapter 2.0-ás 100m.
    válaszokat e. is köszi
  • peter9228
    És a GM-M6880? Biztos, hogy programozhatóak a gombok a GM-M6800-on?
  • Solten
    Teljesen mindegy, a DPI a lenyeg, ez "papiron" tudja az 1600-at, szoval a sebessegel nem lesz gond. Annyi a lezeres elonye: nem valogatos a tekintetben hogy milyen feluleten mozog.
  • peter9228
    Annyit azért nem szeretnék rá költeni. Viszont ha jól látom ez a GM-M6800 optikai. Miben jobb/rosszabb mint a lézeres?
  • Solten
    Nm. A GM-M6800-at kinalja "gaming" egerkent a ceg, ha ez szamit valamit... :)

• Inquisitor
    Ha picit hozzá teszel ... valaki a PH-n azt hiszem 7K-ért árult Habu egeret.

Ezek a GigaByte egerek mennyire jók?
  • peter9228
    Köszi. Esetleg meg tudnád mondani melyik a jobb?:)
  • Solten
    Vagy: link.
  • Solten
    Hi.: link.
  • peter9228
    Sziasztok! Szeretnék venni egy olyan játékos egeret, ami nem túl drága (3-4 ezer forint), csak tanácstalan vagyok. Ami fontos lenne az az, hogy az oldalán legyen pár programozható gomb és kényelmes legyen.
  • benőmenő
    Én egyszer vettem Trust-ot de abban egy hónap után behalt a lézer, de lehet csak én fogtam ki szart. Bár azóta ha lehet inkább kerülöm őket.
  • Borg
    Ha a trust bejött, akkor vedd azt. Ebben az árkategóriában mindegy mit veszel, egyik se lesz nagy szám.
  • berserk87
    Sziasztok! Szeretnék egeret venni játékokhoz. Tegnap bementem az egyik áruházba megismerkedni közelebbről pár egérrel. Nekem elsőre ránézésre és tapintásra a Trust márkájúak bejöttek. Az áruk is kedvező. Mennyire számít jónak ez a márka?

Amúgy 2000-6000 ft között költenék egérre. Lényeg hogy legyen kényelmes meg nézzen ki valahogy.
  • Borg
    Jó fajta, a feleségemnek ilyet vettem a laptophoz, ő szereti.
  • mukika36
    Sziasztok!

Szeretnék egy vezeték nélküli egeret. Max 4-5000 Ft-ért. Tudnátok ajánlani egyet? (amibe ceruzaelem aksit lehet tenni)

Nézegettem egyet: Logitech M215 Vélemény?

Köszi!
  • Metwork
    Mi a különbség a Logitech MX 518 Gaming-Grade és a Logitech MX 518 Optical Gaming Mouse között?
    Valamelyik különbözik a régi pár évvel ezelőtt MX518-tól?
  • soo277
    Szerintem Faxa
  • Met
    Hello!

Kellene egy egér, vezetékes, 4 gombos, kicsi, jó minőség, nem túl drága.
    Nem játékra kell.
  • msstz
    HunnernesKonge fölötted jól leírta, tehát a 800 a lassú.
  • HunnernesKonge
    Magasabb dpi precízebb letapogatást jelent, ugyanis a dpi jelentése dot per inch, azaz egy 400dpire állított egér 400 pixelt érzékel 1 inchen, egy 1600-ra állított egér pedig 1600pixelt.
    Így a mozgás értelemszerűen gyorsabb lesz, hisz ugyanannyi fizikai elmozdulás hatására (1 inch) több pixelt érzékel. Ezt lehet az egerekhez adott driverben szabályozni az érzékenység beállításával, illetve windowsban lejjebb venni a csúszkát. :)

Akit bővebben érdekel az egerek érzékenységének beállítása az csekkolja ezt az oldalt
  • tobias88
    Tehát amikor lassabban megy az egér, az az 1600dpi?
  • msstz
    elvileg pont fordítva: kisebb DPInél az egérmozgások pontosabban, precízebben kivitelezhetőek lesznek (mert lassabbak).

Az USB polling rate sem mindegy mekkora: minél több a Hz, annál többször jelent vissza az egér a rendszernek, azaz annál gyorsabban frissíti a kurzort.

(nekem 2300 DPIn van és 1000 Hzen.)
  • tobias88
    és ha nekem túl nagy az érzékenység már? ha leveszem windowsban nem lesz attól pontatlanabb? (mert alacsony dpinél feltolva a windowsban pontatlan lett)
  • msstz
    a magasabb dpi nagyobb érzékenységet jelent.
  • tobias88
    vettem egy Gigabyte GM-M6800at, és elvileg 800/1600 dpi-s, de nem tudom hogy mikor melyik és hogy nézzem meg, mert az egérhez szoftver nincs...

Van egy lassú és egy gyors fázis, ha benyomom a dpi gombot, de nem állítanám, hogy érzékenyebb lenne... Melyik lehet az 1600dpi?
  • Madmano
    Nah,megvan az MX 518-as rágcsáló.Már csak egy kérdés.A drivert,gondolom,jó felrakni hozzá.Ehhez kapcsolódóan:mit érdemes matatni benne?Én annyit állítottam,hogy a "Pointer Settings" fülön a "Pointer acceleration"-t none-ról low-ra tettem.Az egéren beállítható középső állásban kicsit lassúnak tűnt az egérmutató....
  • NEXUS6
    Én GM-M8000-rel nyomom már lassan egy éve. Tényleg nyűvöm rendesen, most már látszik a jobb bal oldali billnél a kikopás, elszíneződés, azonban még mindegyik felírat rajta van, a mikrokapcsolók állapota is mondhatni teljesen újszerű. Kicsit tuningoltam az érzékenységet a registy-ben is.

És tényleg kevésbé izzad az ember keze ezen a gumi felületen, a forró nyár után egyáltalán nem dzsuvás, pedig nem sokat tisztogattam.
    Szal én is elégedett vagyok a márkával.

OFF
    Mellesleg szemezek az új Gigabyte táblaPC/netbookkal is. Kb olyan árban vannak, mint a netbookok általában, de az átlagnál nagyobb felbontású kijelző, plusz elfordítható érintő képernyő.
    Szal jól nyomják mostanában.
  • Rotyoka
    Már ~1 hónapja megvan a Gigabyte GM-M6880 (rev 2) típusú egér, és mit ne mondjak... Eddig csúcsszuper. Volt előtte már sok egerem (DeathAdder, Krait, x7, 1.0, stb), de eddig árban, és kényelemben mindet leverte. Az egér 1600Dpi- vel rendelkezik és mindössze 3000Ft környékén mozog. Nálam eddigi pontozás:

Kényelem 10/10
    Tenyér izzadása 10/9 (10 = hogy nem izzad rajt a kezed, bár ez személyfüggő)
    Pontosság 10/10
    Driver kezelhetőség 10/7 (elég vicces driver van hozzá^^)
  • Madmano
    Makrók miatt megéri a G500?Úgy értem,mennyire hasznos dolog ez?Bocs a kérdésekért,de nem volt még ilyenhez szerencsém....
  • benőmenő
    szvsz ha van rá lehetőséged nézd meg melyik kényelmesebb, ha nem tudod és van pénzed rá akkor g500, mivel ugye papíron jobb, ha nem akarsz annyit rá szánni akkor értelemszerűen a másik.
    Én ezt szeretném végre megvenni:

• Madmano
    Segítsetek már nekem,legyetek szívesek!A Logitech-től vacillálok a G500-on vagy az elődjén,az előbb linkelt MX518-on.Nem tudom,melyik lenne a jobb.A G500-ban a makrók programozhatósága vonz főleg.Nem tudom.
  • Solten
    Hi.: link
  • biomage
    Hali

Ajánljatok vezetékes egeret, bár jöhet vezeték nélküli is.
    Van rá kb 10K és játékra kell.

Ja és lehet olcsó is csak legyen minimum 5 gombos az internet miatt.
  • Rag Oil
    lézereset és kézhez ileszkegyen semmi különös.
  • msstz
    akkor jó vétel
  • Borg
    11.5