3009
Mit kene vennem?
-
#1968 Általában olcsóbb a szállítás pl Kínából, mint itthon az ország egyik pontjáról a másikra. -
#1967 Igen? Én általában a szállítási költség miatt vetem el ezt a lehetőséget. -
#1966 Itthon nemtudom, hogy lehet-e még kapni őket újonnan. Én Ebayről szoktam beszerezni az egereket, mert egyrészt sokkal nagyobb a választék, valamint olcsóbban is lehet hozzájutni, mint idehaza. -
#1965 Inkább azt szívtam vissza, hogy visszaszívtam. Csak az egérgyorsítást nem tudotam kikapcsolni, de megoldottam, és CS-ztem vele pár órát. Kb. azon a szinten lehet vele célozni, mint az említett MS egerekkel, és nem akad meg nagy rántáskor. --> MESSIÁS
Am ha tényleg lehetne boltban kapni én beruháznék pár explorer 3.0-ba, mert nálam az az etalon.
Kérdés: Hol forgalmazzák Mo.-n? -
DIESEL DOG #1964 Hát nem tudom... nálam mindennaposan van használva, nyúzva, mégsem kopik, az anti-ghostinggal sincs semmi probléma, eddig meg se nyikkant, kifogástalan... az egerem is Razer, Deathadder v.2-es, és ugyanúgy pozitív élményem van vele kapcsolatban... de hát kinek a pap, kinek a paplan... :) -
#1963 Kopik, szar anti-ghosting.
De akár neten is nyugodtan rá lehet keresni mekkora ramaty.
Én biztos, hogy MS Sidewinder X4-et vagy X6-ot választanám, ha 10körül vennék bill-t.
Legközelebb ha veszek amúgy is mechanikust fogok választani, bár nem mostanában tervezem a váltást. -
DIESEL DOG #1962 Lycosa billentyűzetem van már durván 2 éve, nálam remekül működik, semmi baja sincs, szóval nem igazán értelek... személyes tapasztalatok alapján tudok róla nyilatkozni. -
#1961 Nagyon helyes, hogy visszaszívtad. Egyébként lehet még új MS 3.0-át venni, illetve nagyon olcsón hozzá lehet jutni még (~3.4k) MS WMO-hoz is. Természetesen az Intellimouse 1.1a is beszerezhető újonnan.
Ha teheted cseréld azt a 'gagyibájtot' :)
#1957 SzirmosSzisza
A Lycosa-t nagyon nem ajánlom. Ami esetleg szóba jöhet ennyiért az a Logitech-től valamelyik ami G szériás, vagy a Microsoft Sidewinder X4. Roccat-ot itt sem nagyon ajánlanám, akárcsak egér fronton. -
#1960 visszaszívtam.. a messiásra még várni kell :D, de azért noname olcsók közül az egyik legjobb. -
#1959 Oldschool fps játékosként...:
Nagyon fájó, hogy már nem lehet kapni (nehéz hozzájutni) a microsoft intellieye technológiára épülő egereket. Ezek voltak az első olyan egerek, ami nagy rántásoknál nem akadtak meg, ettől lettek 'gamer egerek'.
Én azóta azt vallom, hogy ezen, és az ergonomián kívül minden más csak csicsázás, de a gamer egér ettől gamer egér.
Azóta a nagy gyártóknak nincs ilyen alapmodelljük értelmes áron. Azt a minőséget már nem lehet fokozni, ezért csicsázni kell.
Mióta ez a tendencia, azóta várom, hogy noname gyártók elkezdjenek megfizethető áron akadásmentes egereket dobálni, de csak nem dobálják...
Az első ilyen, amivel találkoztam a Gigabyte gm-m6880, nálam ő most a Messiás, amit már évek óta vártam, elérte azt a szintet, amit az Explorer 3.0, ráadásul nevetségesen alacsony áron.
Ha tudnák, hogy mit gyártottak.... :D -
DIESEL DOG #1958 Nekem egy Lycosa van, semmi bajom nincs vele, én ajánlom, 15k körül kapsz Razer Arctosa-t ami igazából nem sokban különbözik a Lycosa-tól, gyakorlatilag annak a butított változata, formailag ugyanaz, csak nincsen kék háttér világítás, és az egész billentyűzet lakk fekete, és ugyanúgy van touchpad is...
Illetve nyugodtan nézegethetsz Roccat billentyűzeteket is, vagy Logitech-et is... :) -
#1957 Billentyűzet terén van értelme Razert venni ? Illetve, ha igen, 10-15k körül valami ajánlás ? -
Jim79 #1956 Sziasztok!
Lenne egy problémám.
Van nekem egy Steelseries Wow Gamin egerem, aminek a speckó gombjai nem akarnak működni játékon belül gép restart után. Ha újrarakom a drivert, akkor megy minden szépen, viszont egy esetleges kikapcs-bekapcs után megint semmi. Ez több játéknál is előfordul.
Próbáltam több verziót a driverből, de az sem segített.
Olyan, mintha valami beállítást csak ideiglenesen tárolna, majd gép kikapcsoláskor törli azt. Nem tudom...
Köszi a válaszokat előre is. -
#1955 Hasonló válaszra számítottam.Túl jól sikerült ez az egér,gyorsan le is álltak a gyártással.Sajna mostanában ha valami jó és ráadásul még olcsó is,akkor buknia kell.Na nem baj...Szerencsére a melóhelyen is ilyennel dolgozom,legfeljebb kiprivatizálom,ha az itthoni ellovagolna. -
#1954 Ha játékra kell, akkor felejtsd el azt a Ready Mouse-t.
Új WMO-t pedig itt tudsz beszerezni. Link -
#1953 Szevasztok!
Microsoft Ready Mouse vásárlását tervezem és érdekelne,hogy van e valakinek tapasztalata vele.Most egy wheel mouse 1.1a van,ami tuti jó, csak már 4 éves és nem könnyű hozzájutni. -
#1952 Nem kötözködésből írok ide, csupán a téves információkat igyekszem javítani.
Nem az a lényeg, hogy kikeresel iponról/árgépről 3 egeret, amit találsz 3ezer ft körül és belinkeled. Játékra ezek alkalmatlanok a maguk hulladék lézer szenzorával együtt.
Az általam ajánlott egerek mindegyike kiváló szenzorral bír, használtan ezerszer jobb vétel bármelyik mint egy 3ezer ft-os itthon kapható géniusz vagy hasonló semmitmondó márka rágcsálói.
De ha mindenképp ilyet szeretne venni, akkor legalább a lézertől tartsa magát távol.
"Szerinted a 15.000 - 20.000 Ft körüli egér a legjobb"
Egy szóval sem mondtam ilyet, az általam linkelt egerek mindegyike kb 10e ft alatt van, sőt 15e ft felett nincs is értelmes, játékra is alkalmas egér.
Könyörgöm a levegőbe ne beszélj már, és ha nincs se összehasonlítási alapod sem pedig tapasztalatod etéren, akkor ne lineklj random cuccokat iponról, mert szerintem keresni Ő is tudna, de Őt az érdekli, hogy melyiket éri meg megvenni.
Ha további hozzáfűznivalód van, szívesen meghallgatom privátban.
üdv. -
Puhos #1951 Teneked muszáj állandóan kötözködnöd? Kért valamit, te ajánlottál neki használt egereket, amik nagy részét 3.000 körül biztosan nem kapja meg. Én is ajánlottam neki három félét amiből válogathat. Szerinted a 15.000 - 20.000 Ft körüli egér a legjobb (csak azért mert neked egér fétised van) nem biztos, hogy más is így gondolkozik. Az mivel jobb, hogy használt egeret ajánlasz neki? Elárulom neked, semmivel se!!! Mert ezekre már használtan garancia nincs, vagy csak nagyon kivételes esetben. Ha az ebay-ről vásárol akkor ott sincs garancia, illetve nem éri meg visszaküldeni Hong-Kongba mert többe kerül a posta! Olvasni kéne a hozzászólást, majd értelmezni és utána válaszolni lehetőleg a feltett vagy felvetett kérdésre/kérésre! -
#1950 Könyörgöm ne akarj vele kitolni ilyen egérhulladékokkal.(ha vicc akart lenni, akkor HaHa :) ) -
Puhos #1949 Szia.
Használtan ne vegyél! Nem szabad.
1.
2.
3.
-
#1948 Ahogy nézem, azok közül amiket itthon lehet egyiket se merném megvenni.(ha játszani is kell) Ennyiért valóban az előbb említett MS WMO, vagy a felsoroltak közül egy használt darab a legjobb választás. -
#1947 Microsoft WheelMouse Optical 1.1
Microsoft Intellimouse 1.1a
Microsoft Intellimouse Explorer 3.0
Logitech MX 518
Logitech G400
Logitech G1
SteelSeries Kinzu
Razer Abyssus
Razer Salmosa
Razer Diamondback 3G
Razer Krait
Razer DeathAdder v1 @ Firmware 1.40
A4Tech X-710BF
Ezek közül bármelyik. (használtan)
Esetleg új Microsoft WheelMouse Optical 1.1 van ebay-en 3ezer körül itt, de ehhez alapből nem teflon talpak vanna, így azt is érdemes rá venni, ami plusz párszáz Ft szintén ebay-ről. -
soproni #1946 Létezik vmi egér 3.000 Ft körül kezdő játékosnak?
Nem kell gamer egér,csak vmi tűrhető.
Érdemes lenne vmi ilyesmire cserélni a "mezei" egeremet?
Nem vagyok HC gamer,nem kell vmi brutál darab. -
Kasadya #1945 nah 1 napra kihúztam megint újra raktam és most működik....eszem megáll,de lehet tényleg cserélni kell ,mert ha megint úgy lesz kedve és nem tudok váltani a profile-ok közt az nem okés....
a logitech küld újat ha rossz? 3 nap után is? hmm -
#1944 Írj a logitech-nek, hátha tudnak rá valamit, de ha nem, akkor küldenek egy újat. -
Kasadya #1943 srácok hogy a rékba tudom kipurgálni ,mert mindjárt füldhöz baszom:D a G500-asomból a progileokat? gondolt egyet és a BF3 hoz használt beállitásokat annyira a magáénak érzi ez a kurva egér,hogy mást nemtudok használni...hiába állitom be a SEtPoint-ban....már leszedtem a software-t kihúztam az egeret ujrainditottam mindent megtettem,de az az egyetlen profile van az egér memóriájában bármit teszek.....valakinek van ötlete mit tehetek még?? -
peter01 #1942 Tud valaki valami okosat mondani arra hogy miért lehet az hogy eddig 1 razer krait egerem volt de már több probléma is volt vele, megöregedett szegény már. Vettem egy Gigabyte GM-M6880 v2 egeret és furán viselkedik a Goliathus controll padon olyan mintha az egérpad durva felületet zavarná az érzékelőt és néha ugrik 1 nagyon kicsit a kurzor főleg ha lassan mozgatom. -
#1941 Razer Goliathus (én a Speed-et jobban szeretem, és minél nagyobb annál jobb)
Steelseries QCK Heavy vagy Mass (ezek vastagabbak mint a sima QCK-k és nem hullámosak, valamint kényelmesebbek) -
Tomy Lee #1940 Az optikai szenzor tényleg jól hangzik.
Egérpadot tudsz hozzá ajánlani g400-hoz?Ami esetleg nem hajlik és barátságos àron van -
#1939 azért a g400 133grammja se könnyű ám. -
#1938 mert a g500 szenzora nem a legjobb.. ha jót akarsz venni, akkor g400 (vagy MX518). Az, hogy valakinek rossz helyen van a gomb még nem jelenti azt, hogy neked is kényelmetlen lenne. Próbáld ki. Sokkal jobban járnál a g400-zal, mint a másik két fantasztikus lézeres gagyival. Komolyabb játékra alkalmatlanok. -
Tomy Lee #1937 Razer drága,g400 könnyű és oldalsó gombot ami előrébb van nehezen elérhető,most olvastam(ez idegesítő lenne).
Mégis marad a rat3 vagy a g500^^
Te miért írtad,hogy g500 helyett 400-ast vegyem?Ezt nem is kérdeztem -
Tomy Lee #1936 Oké kinézek egyet ezek közül.köszi -
#1935 g500 helyett inkább g400-at vegyél.
Nagyméretű játékos egerek(amik érnek is valamit...):
Microsoft Intellimouse Explorer 3.0
Logitech MX 518
Logitech G400
Razer DeathAdder v1 @ Firmware 1.40
SteelSeries Ikari Optical
Razer DeathAdder v2 (sima vagy black edition) -
Tomy Lee #1934 Van 10k pénzért ez a saitek cyborg rat3.Jó egér ez?Amit néztem még az a logitech g500 ês nem tudom melyiket vegyem.Tegyek még hozzà logitech-hez vagy jo a rat3 is játékokhoz?Kényelmes legyen,nincs kis kezem,ne legyen könnyű az egér.köszi -
#1933 az attól függ, hogyan fogod az egeret, és mekkora kezed van? -
#1932 DeathAdder ? -
#1931 Logitech G400 -
#1930 15 ezer körül milyen egeret ajánlotok? -
#1929 Azóta már állítgattam :)
Win alatt visszaraktam középre, a Xai-n meg levettem az érzékenységet 200/300-ra (2 érzékenységet lehet beállítani, amelyek között a görgő feletti kis gombbal lehet váltani).
Innen meg már játékon belül lövöm be az ideális érzékenységet. BF3-ban jól használható a két érzékenység közötti gyors váltás, hasznos :)
Nem is az egérrel van elsősorban bajom, hanem inkább a pad-el. Majd meglátjuk, még tesztelgetem :)