3009
Mit kene vennem?
-
Lacika 79 #2048 utána nézek, köszönöm! :) -
bigbigle #2047 Köszi. -
#2046 Info -
bigbigle #2045 Amúgy melyik a jobb, a lézeres vagy az optikai? (mi a lényegi kül.?) -
#2044 A "ret"-ek helyett inkább maradj a Logitechnél. Tapogass meg egy G400-at. Nagyobb, mint a G9 és a szenzora is jobb.
Esetleg SteelSeries Ikari Optical, ami most nagyon bagó árért van. (eddig több mint a duplájáért árulták, a fene tudja miért :D ) -
Lacika 79 #2043 Van bárkinek tapasztalata Cyborg R.A.T. egerekkel? Mindig minden cuccom Logitech volt (most is az), viszont az egerekkel valahogy problémáim vannak. Mármint méret ügyileg. A hatalmas lapát kezemben elvésznek az átlag egerek. Jelenleg egy G9-et nyúzok, szeretem, csak nekem pici. Ezért gondolkozok egy "patkány" megvételén, mintha nagyobb lenne, mint a hagyományos társai. Hogy mennyibe kerül, stb, az nem mérvadó. -
bigbigle #2042 Köszi a segítséget :) -
#2041 Szerintem a Black Edition csak fekete, meg talán a világítás más :D
Egérpadnak nekem Steelseries qck van. -
bigbigle #2040 Köszi a választ.
De mondjuk így ahogy nézem DeathAdder-ből is van sima v2 és van v2 Black edition is.
Szerinted mért lenne jobb akkor egy DA mint egy Abyssus? (Valamint az ilyen egerekhez milyen egérpad illik anyagilag?) -
#2039 Nekem Abyssus van. Így utólag lehet rá kellett volna szánnom azt a +4-5k-t és DeathAddert venni. (elsőre picit pici volt, de mostanra teljesen megszoktam) -
bigbigle #2038 Hali,
Segítséget szeretnék kérni hogy mégis milyen egeret vegyek.
Most egy Gigabyte vezeték nélküli szettem van de az egér elkopott és így nem jó játékra, és úgy amúgy sem kényelmes a használata, ezért inkább vennék egy újat (de ha veszek akkor valami jót ami strapabíró és nem kell 2-3 év múlva lecserélnem, bár ehhez kéne egy rendes padot is vegyek hogy ne kopjon el de gondolom egér függő is hogy milyen anyagú pad az ideális).
Akit eddig kérdeztem az a RAZER-t ajánlotta abból is ezeket:
RAZER Abyssus
RAZER Abyssus Mirror
RAZER DeathAdder v2 Black Edition
Ha tud valaki akár másmilyen márkából is de valami jót (persze normális árban tehát nem ilyen 20k felettit mert akkor vehetnék már MMO kiadást is) annak véleményét szívesen fogadom. -
#2037 Logitech G400. Tartós (az elődjéből kiindulva - MX518), rettentő pontos és a Logitech garanciapolitikája páratlan. -
#2036 Nézd, szigorúan saját véleményt tudok csak nyilvánítani, de ha a 7-8e Ft-s egér megy tönkre egy-két év után, akkor sem vagy előrébb. Sajnos itt is igaz, hogy ki lehet fogni jobb és rosszabb példányokat, én a lentieket sem első kézből származó tapasztalatból ajánlom, de az ilyen Sweex, A4Tech, stb. egerekben nem bízok. Mondom úgy, hogy láttam öt éves, működő, napi használatú A4Tech egeret. Csak jut rá 10 olyan, ami egy évet nem bírt. A Logi M500-nál is vannak negatív tapasztalatok, szóval azt is óvatosan merem javasolni, de tény, hogy általában a Logi egerek is jól bírják. Az M$ meg hiába utálatos egy cég, a hardver részlege zseniális dolgokat hoz ki, ezt nem lehet elvitatni tőlük... -
ATi0021 #2035 Nem várok csodát nem új életet akarok vele kezdeni, de azért 3-4 évet minimum elvárnék. Elhiszem, hogy a 20ezeres sokkal minőségibb, csak ha az megy tönkre akkor mi van? Lényegileg kidobtam egy csomópénz és megint vehetek másik, ezért írtam max 7-8-at. A javaslataid köszönöm, holnap megnézem őket. :) -
#2034 Szigorúan saját vélemény, de 7-8e Ft-ig bezárólag csodát nem szabad várni. A Microsoft és a Logitech egereivel általában nem nagyon lehet melléfogni tartósság terén, ők még ilyen árkategóriában is adnak egeret. Én mondjuk egy Microsoft Sidewinder X3-at próbálnék ki, vagy Logitech M500-at (bár utóbbira van pár panasz az Ipon reakcióknál).
Sok gyártó (Gigabyte, Sharkoon, Thermaltake, stb.) egyébként ebben az árkategóriába is már csak matricázik, vagyis egy beszállító egerét ellátja a saját matricáival, esetleg saját desinggal festeti, csinál egy saját logójú driver-kezelőfelületet hozzá, és kész. -
ATi0021 #2033 Helló! Eddig csak Genius egereim voltak, amik elég gyorsan tönkre is mennek, így elhatároztam végre veszek valami komolyabbat. Viszont nagyon fontos lenne a tartóssága és ha lehet a garancia ideje. Az hogy gamer vagy hogy legyen rajta 6 gomb nem érdekel. Kérdésem, melyik a ma legjobb aránylag még olcsó de jó egér? (max.7-8 ezer körül) -
Puhos #2032 Sziasztok!
Van egy A4Tech XL-747H típusú egerem. A gyártó oldalán lévő szoftverek közül nem tudom, hogy melyiket is töltsem le hozzá, ugyanis a két kép közül ami az érzékelőt mutatja egyikre sem hasonlít az enyém! Így nem tudom, hogy melyik a jó szoftver hozzá. Op. rendszerem Win7 HE 64bit.
driver
Köszönöm! -
pacclacc #2031 Régen játszottam pc-n! Akkor vettem magamnak egy G9 azt használom még most is! Igaz már nem játszok. Ezért nem is üzemeltem be a G600- at :) Pedig jól néz ki. Nincs szükség már rá! -
Susarc #2030 jóféle! én születésnapomra kaptam egy hete egy feketét! bestest! -
pacclacc #2029 Van egy G600 egerem! Kaptam barátomtól! De nem használom semmire egyszer kivettem a dobozából, (megnéztem) és vissza is raktam!
Akit érdekel írjon PM -et és beszélgetünk róla :)
Fehér színű.
Eladom ha valakit komolyan érdekel! -
Susarc #2028 elkelt:P -
Susarc #2027 Eladó egy Logitech g500-as Gamer egér az összes súlyával tip-top állapotban /2011 nov 23. vásárolt /7000 ft-ért!
2013 nov 23-ig garanciával! Számla+doboz minden megvan! -
MaximumTruth #2026 Mezeit. -
#2025 Gyorsabban. -
Borg18754 #2024 Hali!
egy láma kérdésem lenne...:D
az egeremen van dpi kapcsoló, mikor van nagyobb dpi-n? amikor ugyanakkora húzásra gyorsabban mozog, vagy ha lassabban? -
#2023 Nod ráugrik még a guruló krumplira is :D
Egyébként a windowsos egérgyorsítást lövi ki. A tartalom mindenféle káros cucctól mentes.
Lehet, hogy nem kell futtatnod, előfordulhat, hogy a driverben lévő "accel off" is elég. Le tudod ellenőrizni a pakkban lévő MouseMovementRecorder.exe -vel. Ha a DEVICE MOVEMENT és a CURSOR MOVEMENT megegyezik, akkor minden rendben és nincs gyorsítás. -
#2022 köszi..bár pontosan ez mit is csinálna? csak mert a nod32 "ráugrott" -
#2021 Sry, rossz cucc volt a vágólapon :D
Itt a jó link.
Egyébként annyit tudok segíteni még, hogy adok egy listás azokról a jobbféle, pontos egerekről, amikben ez az angle snapping nincs benne.
- Microsoft WheelMouse Optical (400dpi)
- Microsoft Intellimouse 1.1a (400dpi)
- Microsoft Intellimouse Explorer 3.0 (400dpi)
- Logitech G400 (ezutáni sorozatszámmal rendelkező példányok: PID LZ13333)
- Razer Abyssus
- Razer DeathAdder (3.5G) -
#2020 köszönöm szépen a választ, bár a link nem működik... esetleg tudnál egy másik linket adni? (vagy mire keressek rá gugliba?) -
#2019 Hi!
Először is el kell intézni pár dolgot a windowsban.
- egérbeállításoknál a "Rámutatás pontosságának javítása"-t ki kell kapcsolni
- A win ponter sensit középre (6/11)
- letöltöd, majd kicsomagolod. A Mouse accel\MarkC w7 mousefix\Windows7_MouseFix_TextSize(DPI)=100%.reg -et futtatod, amennyiben alap dpi-n használod a windows-t. (ha nem tudod, hogy mi az, vagy hol kell állítani, akkor alapon van) :)
- Egér driverben nem tudom pontosan miket lehet állítani, az biztos, hogy 400-600 dpi-vel már elég pontos műveleteket lehet végrehajtani, de ez egyénfüggő
- driverben is kikapcsolhatod az accel-t
- polling rate-et felesleges 500Hz-nél feljebb vinni
- az "elugrálás", amiről írtál egy feature, nevezetesen angle snapping, ami lehetővé teszi, hogy szabad kézzel teljesen egyenes vonalat tudj rajzolni, de egyúttal lehetetlenné teszi azt a kis íves rajzolást, ami neked kell. Szóval ha ezt nem lehet kikapcsolni a driverben, akkor másik egér után kell nézned, ha ez zavar. (engem eléggé szokott) -
#2018 Hali,
lenne egy nagyon kérdésem..
milyen egérbeállításokat tudnátok ajánlani photoshoppoláshoz... tehát nem kell, hogy gyors legyen az egér, viszont pontos, az apró mozgást is lekövesse, és szép ívet tudjak vele húzni az egér lassú mozgatásával is...
amiken tudok variálni az egeremen:
dpi, sensitivity, acceleration, windows pointer speed, polling rate
(roccat kone-om van, és tudom, felmerül sokakban a kérdés, hogy mi a ráknak, ha nem használom ki a benne rejlő potenciált, hisz nem tudom, hogy milyen beállításokat érdemes használni...mondjuk a sok személyre szabható gombját használom, csak ezekkel a finomhangolással nem szoktam szüttyögni, fps-ezni meg úgy sem szoktam, hogy belemerüljek a témába...)
leginkább az a bajom, hogy ha lassan húzom az egeret ívben, akkor előszeretettel "elugrál" függőleges vagy vízszintes irányban...
külön-külön próbáltam variálni az értékekkel, de sehogy nem volt az igazi, reméltem itt akad olyan egér-guru, aki tud tippet adni
-
#2017 na meg is van a cucc, elég jóféle!:) -
#2016 Koszonom!:)
Akkor nekem is jo lesz talan, szinten cseszett nagy kezem van:D
Most logitech g300 van de ma veszek deathaddert -
DIESEL DOG #2015 Saját tapasztalat alapján mivel én is olyat használok már cirka ~2 éve... elégedett vagyok, ergonómiáját tekintve kellemes, gyakorlatilag pont illeszkedik a péklapát tenyerembe. :D
A konfigurátorával remekül testreszabható kis rágcsáló, sok dolgot mi magunk állíthatunk be, e-mellet nagy pontosságú is, jól kezelhető. -
#2014 Razer deathadderv2 rol mik a velemenyek? -
#2013 A használt nem azt jelenti, hogy hamarabb tönkremegy. Csupán annyit, hogy jobb minőséget tudsz megvenni olcsóbban. A 2-4ezer ft-os kategória (újonnan) amúgy is bóvli. Legalábbis amiket idehaza lehet kapni boltból.
Használtan nagyon jókat lehet már kapni ~4ezer ft-ból
-Razer Krait ~4k használtan
-MS WMO -t már 3ezer körül lehet venni újonnan ebay-ről, vagy itthon ~2.5k használtan.
-SS kinzu bulk van ~5k környékén újonnan ebay-ről (ebay-es árak postával együtt vannak természetesen)
Ha érdekel valamelyik írj és küldök priviben linkeket.
Újat idehaza maximum X7 a4tech-et, szigorúan optikait. Tartósságban talán nem az igazi, de olcsó... A fentiek mindegyike jobb, mint az x7 egyébként. -
#2012 Multi fps (BF3). Használt felejtős, nem szeretnék az elkövetkezendő 2 évben erre költeni. A 2000 forintos Canyon egér is tette a dolgát ennyi ideig, kétszer ennyi pénzért elvárom legalább ugyanezt. Eddig az A4Tech-től néztem a X710-est, de sokan panaszkodtak, hogy hamar tönkremegy a görgője. Nem várok csodát, csak legyen kényelmes és megbízható. A nagy tepsi egerek felejtősek, jobban szeretem a kisujjam hegyét az egér oldalán tartani. -
#2011 Milyen játékra kell főként? Használt játszik? -
#2010 Sziasztok! Milyen egeret ajánlotok 3-4000ft körül? Többet nem szánok rá, főleg játékra kéne. -
#2009 Igen, énis L2-ztem régen, sajnos elég szar a shortcut rendszere. Régen még a gombokat sem lehetett állítani, de azt hiszem az újban azért azokat már át lehet bindelni.
Egyébként bármelyik egeret lehet makrózni, van valami progi ami minden egérhez jó. Elsőre ezt találtam. Ki kell próbálni, de olyan nincs hogy egy gombot ne lehessen makrózni.