3009
Mit kene vennem?
  • ENVE
    Megnyugodtam! :D
  • ENVE
    És ha már így bele lendültünk, akkor mesélek neked vmit... Mikor újra kezdtem a csézést, és nem volt egérpadom, szét vágtam egy szövet szatyrot, az asztalhoz ragasztottam, és tudod mit? Azon is tökéletes volt a tracking, és még jobban is csúszott, mint a qck. Még meséltem is a haveroknak, hogy a 200forintos szatyor jobb, mint egy qck. Túlzás nélkül mondom ezt. Persze vegyétek csak nyugodtan, 70%-a az árnak úgy is a név. Sokatoknak úgy is csak az számít.
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.04.09. 19:55:58
  • Jim Morrison
    már jaffa kijavított. kana v2 :)
  • ENVE
    kinzu v2 őt vettél? GG, az 1 kaki. Szerintem jaffával már elégszer elmondtuk, hogy az 1 hulladék...
  • ENVE
    Az általad leszólt tesoro kevesebbért nagyobb, és jobban is csúszik. Mondjuk ennyit nem ártana. :) Akármelyik random gamer noname pad van olyan, mint a QCK. Akkor mond meg nekem miért is éri meg? 1 okot mondj rá. Jahogy nem hibázik rajta az egér?! Hát beis baszna
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.04.09. 19:47:03
  • Dobronski
    Ezért nem vettem még egérpadot, mert annyira szubjektív mint a kurvaélet. 10 évig MX1000-el az asztalon nyomtam, de átbasztam magamat rendesen, volt szerencsém egy A4tech egérrel játszani (nem nagy dolog, de legalább nem rádiós ), egy számomra jó egérpaddal kombinálva, mondanom sem kell 3x annyi frag-em lett. Pedig nem voltam az egérhez szokva.

UI.: Megkérdeztem Qck mini volt.
  • Jim Morrison
    direkt ide is beírtam, egyfajta megerősítésnek... de gyenge voltam :(
  • Jaffa 2843
    Nem bírtad sokáig. :D
  • Jim Morrison
    megrendeltem 14 ért...erről ennyit :D
  • Jim Morrison
    na, mára ígérték, de kiderült, hogy még két hét...(click shop)
    Csak tudnám miért fehér van mindenhol, ahol meg van fekete ott miért drágább 4k val a fehérnél... :( 12k ért nem adok érte többet az fix... iponon 20 napja 12k volt, most meg megint 15k... remek :(
  • bbdc77
    Jellegtelen, nem éri meg a "plusszt"(sic!)? Mégis mit kéne tudnia egy 3-5k-s szövet padnak? Antigravitációs anyagból kellet volna szőni, vagy világítania RGB ledekkel? Ne röhögtess már.
    Egy homogén egyszínű (ellenpélda pl. a Zowie SR padok, ahol középre bebasztak egy fehér logót, ROFL), tartós (persze a vastagok), jó felületű, tökéletes trackingel rendelkező pad. Ennél mi több kéne egy kezdőnek?
    Utoljára szerkesztette: bbdc77, 2015.04.08. 15:19:59
  • ENVE
    Bármikor hamarabb venném meg újra azt a szar tesorot, mint a qck-t. Volt dolgom mind2-vel, és rohadtul nem éri meg a plusszt a qck, az 1 szar, már no offense. A legjellegtelenebb, szar egérpad, mit valaha gyártottak.
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.04.08. 14:30:21
  • bbdc77
    Revoltec és Tesoro pad? Haha. Meg amúgyis, ha speckó igényei nincsenek az embernek, minek ajánlotok műanyag padot? A legtöbb ember marad a szövet padnál, kisebbségben vannak azok, akiknek bejön a műanyag/fém/üveg alátét.

Steelseries QcK (Mass vagy Heavy, ezek vastagabbak, így kényelmesebbek, nem kopnak annyira)
    Corepad C1 (a méret a te döntésed, de ez szerencsére alapból elég vastag)

Ezek évekig kiszolgálnak, ha vigyázol rájuk. Továbbá mindkettőn tökéletes a tracking. minden hiedelemmel ellentétben. Az asztalt meg felejtsd el.
    Utoljára szerkesztette: bbdc77, 2015.04.08. 00:29:39
  • sz4bolcs
    Olyan occsóér egérpad: revoltec fightmat advanced műanyag egérpad.
  • Dobronski
    Igazából még nem volt egérpadom, mindig asztalon játszottam, csak közben asztalt váltottam, ezen pedig már nem jó. Olyan 10 körül gondoltam egérrel, g100s mellé 2-3 ezres fér a keretbe. Nyílván kicsit több viszont jobb nem gond. Többet nem akarok szánni rá, így is sokba van ez a hobbi...
  • ENVE
    Ergó túl nagy egérpadra sincs szükséged, így vehetsz a jobb felületűekből is. Mi lenne az az ár, amit az egérpadra szánnál?
  • Dobronski
    Most is elég nagy érzékenységgel játszok, azzal nem lesz gond. Lehet beruházok rá, ha nem tetszik leboltolom faternak.
  • ENVE
    Hát úgy kérlek szépen, hogy egy fps-ben pl. kicsi az egér érzékenységed, így pl. ha hátra kell nézned, gyorsan, akkor nagyott kell ugye rántani. Namost, a g100s-nek vannak problémái a nagy rántásoknál :D Sok egérhez képest jobb egyébként, de azért elmarad a legjobbaktól ilyen téren.

Egérpadot, olcsón? Hát pl. a Tesoro Aegis elég olcsó, de hamar veszít a csúszásából. De, ha te beéred a kis mérettel, akkor sok mindenből kaphatsz már olcsón is.
  • Dobronski
    Ezt a sensit nem értem, érzékenységre gondolsz? Ha igen, ezt hogy érted.

Más: egérpadot legolcsóbban hogy lehet megúszni?
  • ENVE
    Nekem az van. Ha nem túl kicsi a sensid akkor jó választás lehet, ha normális áron megtudod szerezni, viszont ha kurva kis sensid van, akkor idegesítő lesz.
  • Dobronski
    Értem. G100s?
  • ENVE
    Én azt nem venném meg.
  • Dobronski
    10e plafonnal van értelmes gémer egér a piacon? cs:go, mobák, rts. Roccat Lua-t néztem ki a hülyeazénemvagyokban.
  • Nephin
    Ööö... nekem nem kicsi, a skatez nem tudom, mi, ha a kis izék a szélén, akkor az eredetiek vannak rajta, nem hangos (sem Razerrel, sem Logitech G600-zal nem az), hidegnek hideg egy ideig, de nyáron pont jó, mert nem izzadom tele. :) Nem adnám semmiért. Drága... 8k volt 9 éve, ha ez sok, ám legyen. :)
  • ENVE
    Szinte minden gamer egérpad csúszásgátlós. Én meg olyat nem láttam, amin ne lett volna megoldás erre.

Igen, csak a méret változik. A taito az mind ugyan olyan. A közepes méretü is "nagynak" számít, de nekem pl. jól jön az a plussz 50mm. :)
    BTW pcx-ben olcsóbb.
  • wollnerd #2544
    Aha... Az Aqua webáruházában is találtam egy Tailo-t. Tetszetősnek látszik valóban, a tulajdonsága alapján is.. :)
    A gumírozott talprésze is van hogy ne csússzon ki az egérpad az asztalon.
    A King Edition-nak csak a méretben van különbsége, ugye? Az a felületterület már túl nagy lehet sztem, számomra.
    A közepest venném meg max.
  • ENVE
    Annak is megvannak a maga bajai... Kicsi, mint 1 zsebkendő, gondolom 2 hetente új skatez, hangos, hideg, nyáron tele izzadod, soroljam? Drága.

Wollnerd, amivel tutira van több éves tapasztalatom, és ma is árulják, az a Steel QCK meg a Roccat Taito. Az első casual játékra alkalmas, de szerintem rohadtul nem éri meg az árát. Taito King Size 3mm, 5-6 ezerért kapható, és körözi a qck-t. Én asszem ezt veszem most.
  • wollnerd #2542
    Akkor most milyen egérpad ajánlotok a gamer egér, a razer Naga számára?? Ami a minél jobb pontosságra törekedne.
  • Nephin
    Razer eXactMat, 9 éves, mintha új lenne, pedig napi sok órát koptatom. :) Fém egérpad ftw :D
  • ENVE
    De próbáltál már valami komolyabb padot? Mert oké persze, a 200hufoshoz képest csúszik, de a többihez képest egyáltalán nem.
  • SzirmosSzisza
    Probléma nincs vele, valami régi Abyssus tökéletes csúszik rajta, csak randa ...
  • ENVE
    Ezért itélem el azt a szart. Csúszni nem csúszik, pontosnak nem pontos, drága, és mindegyik így néz ki ~fél év alatt. Szar. :D
  • Jaffa 2843
    Első szériás Naga gagyi szenzorral. Más külsővel ugyanez Naga Molten néven megtalálható.

Kétlem, hogy bárhol is lehetne kapni, max használtan.
    Utoljára szerkesztette: Jaffa 2843, 2015.04.02. 14:09:45
  • Zero001
    'Ey. Nem tudjátok véletlenül, lehet-e még valahol kapni a Razer Naga-nak konkrétan EZT a verzióját?

Az újabb, aktuális verziók nem tetszenek, pl a görgő mögött van két gomb, ami nagyon nem tetszik, vagy épp domborúak a gombok, nem ilyenek, és ez a kialakítás a DeathAdderemen nagyon bejött.
  • Jim Morrison
    omg. Az én egérpadom (Razer Mantis Control), kb 8 éves és kb hibátlan állapotban van, pedig... 1 két helyen a széle kicsit megbomlott, de még mindig semmi baja.
  • Jaffa 2843
    Ezért nem szabad vékony padot venni. Mass vagy Heavy sokkal jobb vétel. Viszont ezen az áron érdemes valami normális minőségű felületet beszerezni. QCK meg Goliathus a gamer minőség alja. A vicc az, hogy ezek is baromi drágák.
    Utoljára szerkesztette: Jaffa 2843, 2015.04.02. 12:37:13
  • SzirmosSzisza
    Érdekes, nekem Steelseries egérpadnak pont a széle kunkorodik :D
  • Jaffa 2843
    Pedig még azt se lehet mondani, hogy az izzadság vagy a zsír miatt lett ilyen, mert csuklóvédő van rajtam mindig...
    Ez a Razer már nem az, ami régen volt.
  • ENVE
    Jééééézus, oké, szerencse, hogy nem volt raktáron itt debrecenben, és a srácoknál még letudtam mondani a rendelést....
    Megelégszem a Taito Kingsize-al, arról legalább tudom, hogy bírja 1 darabig... 5ezerért jó lesz az. Fú bakker de pocsék úristen, 3év után, heti ~50órával nem tudtam kárt tenni a mantisban, HÁT MI VAN EZZEL????
  • Jaffa 2843
    A csúszásgátló gumi az alján van, hogy ne másszon el az aztalon.
    Utoljára szerkesztette: Jaffa 2843, 2015.04.01. 23:14:11