3009
Mit kene vennem?
-
pimpi001 #2609 Hali. Mmo illetve rpg játékokat tolok és új egeret keresek. Csendes egeret aminek nincs click hangja. Asszony morci mikor a diablot tolom és órákon át klikkelek :-D. Most nexus sm500 van, de jó lenne pár gombbal több. Mit ajánlanátok? -
ENVE #2608 Nem ártana tudni mire fogod használni -
#2607 akkor már a legdrágábbat nem?
Marton: kicsit olvass vissza, valahol linkeltek egy docot benne csomó ajánlott egérrel. -
Dobronski #2606 jó izmosat -
Marton95 #2605 Sziasztok!
Most vettem a mediaban egy jó izmos notebookot játékhoz, csak hát ugye egér nincs hozzá én pedig nagyon utálom a touchpadot használni és ha már ilyen jó gépet vettem akkor már valami jó egeret is szeretnék hozzá. Szerintetek milyet érdemes venni? -
ENVE #2604 Ejjjj lutri akkor :S mx300atakarok -
#2603 Nem véletlen, hogy nem vettem meg én sem. :)
Két részes NYÁK-kal rendelkezik, szóval ugyanúgy működhet, mint egy KinzuAdder, bár kérdéses, hogy a szenzorpanel belefér-e a Kinzu pocakjába. Elég valószínű, hogy nem, mert már a DA panelhoz is farigcsálni kell rendesen.
A WMO-ba például lehetséges, hogy bele lehet pakolni, csak azt kell tudni, hogy mit hova forrassz. -
ENVE #2602 Van egy ötletem sz4bolcs, én megveszem ezt, és neked adom g100s-el együtt, te meg nekem adod az mx300-ad, na biznisz? XD -
ENVE #2601 Ez eddig szép, de számomra elképzelhetetlen egy ekkora méretü egérrel a játék, ergó én abban gondolkozom, hogy a belét kiszedném, és átenném vmi másba, ami kisebb. Megoldható szerinted? Bele tom ezt tuszkolni vmi kisebbe? Nekem sajnos ezek kiesnek a kezemből, elszenvedtem sokat a DA-val, nekem nem frankók ezek sajnos :\ A legnagyobb ami vállalható nekem az MS 1.1A -
#2600 Már a feladás napján láttam, nem viszem el előled. :)
Egyébként nagyon jó cuccról van szó így leírás alapján. Az ára meg nevetséges, a hülyének is megéri, ha csak azt vesszük, hogy egy burkolat 3ezernél kedődik ebayről. Plusz japán omron 500/pár. -
ENVE #2599 sheet -
#2598 Vigyázz mert ő veszi meg előbb ^^ -
ENVE #2597 És valahogy bele lehetne ezt tömködni vmi kisebb egérnek a kasznijába ? Forrasztás ilyenek nem okoznak gondot. -
ENVE #2596 megidézlek Jaffa!!!!!!!!!4
Nekem mx300 fanatikusnak ez igazán figyelem felkeltő, ugye?
http://hardverapro.hu/apro/mutans_elado
Jól értelmezem, hogy itt most végre újra rátehetem a kezem arra a szenzorra? -
ENVE #2595 a func meg az xray óta mindenki rájött, hogy egy zsebkendő nem elég. :D
-
#2594 Amúgy nem nagyon értem, hogyan tolódott el ennyire az emberek érdeklődése a műanyag padokról a szövet padok felé a func surface éra óta. -
Dobronski #2593 Követ dobtam a tóba. -
#2592 logitechez vagyok szokva, azokban ott lehet oldalra is kattintani (meg van infinite scroll vagy mi), de itt nincs ezért nem mozog ide-oda, nekem bejön.
Baromi könnyű is, eddig azt preferáltam ha van súlya, de nagyon korrekt eddig. -
#2591 Görgője nagyon tetszik? Pedig nem valami karakteres.. ezen kívül baromi szerethető egér :) -
ENVE #2590 a skatez széleit hallod, és érzed esetleg "kaparni", majd megkopik kis használat után, és elmúlik. -
#2589 Na, megjött a kana v2. Gyorsan ki is próbáltam egy kis cs:go val.
16-1-re nyertünk, és 1 rankkal feljebb dobott. Már megérte
A szoftver amit adnak hozzá kaki. legalábbis elég gagyi, staticsot ki akartam próbálni, persze elfelejtettem... (egér firmware update volt az első).
Maga az egér:
Kényelmes, jó fogása van, görgő nagyon tetszik. Kicsit olyan mintha az egér elöl és hátul kicsit kaparná a(z egér)padot mikor húzom rajta, de egyébként semmi gondom nem volt vele ezalatt a ~30perc alatt ^^ Sokkal inkább játékos egérnek hat mint a g500, bal-jobb klikk valamiért jobban bejön. Nem tapasztottam le az alját, egyelőre így használom.
Külsőre teljesen korrekt, kábeltől elkezdve az egér aljáig. Kíváncsi vagyok hosszabb távon hogy szuperál (ez a kis idő nem valami mérvadó). -
ENVE #2588 Remélem hétfőn megjön pixelből az új Taitom egyébként! :D Imádom a friss pad illatát! -
ENVE #2587 Azért kérlek, mert akkor ha már ismered az egérpadokat, akkor a te felelősséged őket a jóra nevelni. Nem kell high-end padokat ajánlani nekik, a tesoro aegis pont jó nekik "belépésnek". Jobb, mint a QCK. Sokkal.
Nekem 8ezer forintos QPAD Lowsens volt a belépés. Lehet ezé vok érzékeny a témára?
Mind1, mert nekem kajak nem fogod megmagyarázni a qck-nak még a létjogosultságát sem, mert egész egyszerüen leírtam a véleményem. Nekem méga szatyor is jobban tetszett. Az legalább 200huf volt :D
Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.04.10. 05:55:40 -
bbdc77 #2586 Kurvára nem tudsz olvasni. Annyit írtam, hogy egy jó belépőszintű pad az árkategóriájában, semmi többet.
Hidd el, legszívesebben én is egy Allsopot, everglideot, QPAD UC-t ajánlanék minden első padosnak, de ezek kibaszottul beszerezhetetlenek emberi áron. Nem beszélve arról, hogy cseszettül perfekt alternatívája lehetne a QcK-nak, akár az általam említett Corepad is (főleg, hogy olcsóbb is), de a SSeries hype miatt minden newbie, wannabe CSGO pro, aki pad tanácsért jön, a QcK-t fogja venni, mert azt látja a profi csapatok keze alatt.
Ha ettől nyugszik meg legjobban a kicsi lelkük és a QcK pedig egy vállalható pad ilyen téren, mert viszonylag olcsó, könnyen hozzáférhető, akkor miért ne azt ajánlaná az ember a high-end matériákkal szemben?
De igazából tök mindegy, mostantól úgyis minden vérpistike Xtrfy padot vesz majd NiP mintával, roflmao.
Utoljára szerkesztette: bbdc77, 2015.04.10. 01:06:14 -
ENVE #2585 miniről beszélünk? -
#2584 Nekem szerencsétlen kurzor meg se mozdul az asztalon. Amúgy, ha jól rémlik azért vettem ezt anno mert szép fekete és nem esett neki 3 grafiti művész és rajzolt rá hülyeségeket (+ csak 2k volt!) -
ENVE #2583 1000x elmondtam már, hogy nekik fizetnek, őket szponzorálják. Neked fizetnek? Nem. Akkor? Lehet lőni a qck-val is, persze. Az asztalon se vagyok sokkal roszabb! De már azt is megéreztem a játékom stabilitásában, hogy a tesoro helyett egy 2éves, sose takarított, sose mosott Roccat Taito került az egerem alá! Mert jobb. A qck-ról egyetlen jót tudnék elmondani, még pedig, hogy valszeg sose eszi meg a skatezt. Kb. ennyi. -
ENVE #2582 Amúgy vki nyithatna már vmi webshopot, ahol kaphatóak a külföldön ismert cuccok, mint az artasian, puretrak, xtrac, ultimat, meg mittom én amiket már elfelejtettem. Régen volt a dkt, meg ilyenek. Hol vannak ezek!? -
#2581 Hát, a mostani lassan elkopik, majd meglesem tényleg annyival jobb-e, mikor újat veszek. (jelenleg a pro játékosoknak akik ebből élnek jobban hiszek :D) -
ENVE #2580 Hát azt mondjuk nem tudtam, de magát a padot ismerem, és hihetetlen jó az árához képest. :) Kicsit érzékeny vagyok erre a qck témára, mert komolyan mondom hamarabb tolom az asztal lapján, mint azon a vackon :S Ez meg itt elő adja, hogy mekkora jó. Jó a p*csát -
#2579 Naja, csak nem szállít Magyaroroszágra. -
ENVE #2578 Majd egyszer hasonlítsd össze a qck-d "jó" felületével ezt, és ez 8 dollár, nagyobb is, mint a sima qck. Na akkor ?
-
ENVE #2577 8$, és állítom, hogy bármikor többet ér a qck-nál.
http://www.amazon.com/Allsop-Mouse-Pad-Raindrop-Blue/dp/B000XUW8IY -
ENVE #2576 Erősnek hangzik, de 100%-ban igaz.
Az, hogy van akinek nincs szüksége a legjobbra, hogy beéri azzal is, ami éppen elmegy, az 1 dolog. Sok jó játékos tartja a qck-t jó padnak, persze szerintem ők sose próbáltak ki egy qpad-ot például. Xplod 1x játszott rajta, ki is górta az ablakon a qck-t, és rendelte a qpadot rögtön, pedig akkor még csak kezdett beszállíngózni az országba.
Én is jó padnak tartanám, ha nem lettek volna sokkal jobb egérpadjaim az előtt, mielőtt qck került a kezembe. De így sajnos tisztában vagyok vele, hogy nem éri meg árát, jellegtelen, semmi jó nincs benne. Komolyan, semmi jó. Aki meg 4 évig nyúz egy qck-t, az olyan rohadt igénytelen, hogy azzal én inkább szóba sem állok :D -
#2575 Minőségi A4-es (nyomtató?) lapon, bár nem játékra volt használva!
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.04.09. 21:00:53 -
#2574 kemény lapon, fotó lapon vagy sima nyomtatópapír? nem mindegy! -
#2573 Ja ez jogos, de azért, ha valami tényleg annyira trágya lenne, lehet feltűnne az embernek. Meg a szatyros dolgot már erősnek éreztem (én 1-2 évig A4-es lapon toltam :D) -
#2572 Azok a valakik lehet, hogy még nem láttak mást, ami elég valószínű. Csak hogy tiszta legyen ez az oldala is a dolognak. :D -
#2571 Jó, de ha valaki 4 éve használja az egérpadot és működik neki akkor no offense, de telibeszarja a véleményed :D -
#2570 ilyen miatt azért ne menjen fel a pulzusod! :p
szerk: ja és fekete (más anyag)
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.04.09. 19:58:03