3009
Mit kene vennem?
  • Borg
    Nem vagyok pesti, de ha akarod megveheted a naost, gyakorlatilag új kora óta dobozában van, még a hozzá kapott egérpad is bontatlan.
  • Jaffa 2843
    De nemám. :)
  • sz4bolcs
    Jaffa: Nem pályázol Zowie ZA-ra a gyűjteménybe? :D
  • Jaffa 2843
    A 121 valójában 128-130g. 121 gramm úgy, ha az alsó súlytartó fedél is le van szedve.
  • Metalmilitiakid
    Igen, én is arra a 121 grammra gondoltam :D Akkor induljon a gyűjtögetős játék!
  • Jaffa 2843
    G402 nagyobb, mint a G502, csak az utóbbi egy tégla súlyával rendelkezik és botrányos a fém görgője. Játékra G402.
  • Metalmilitiakid
    Most erősen gondolkodóba estem a G402 vel, az 502 is tetszene, de azért az sztem már kicsit nagydarab. Meg arról olvastam, hogy ajánlják elég sokan. (annó volt még mx500 am az tetszett fogásra, ha ez is olyasmi akkor király :D ) Köszi a segítséget! Mire meglesz a pénz rá, talán ki is találom mit vegyek XD
  • Jaffa 2843
    A Full RAW-tól messze van. Az emelés miatti újrakalibrálás tudtammal még mindig probléma. Nem érkezett hivatalos közlemény a javítást illetően.
    PMW3366, AM010, MLT04. Ez a három szenzor biztosan "ró".
    Sok implementációja van pl a A3090-nek és a 3310-nek is, ami baromi jó, de láttam már A3090-es vértré egeret is.
    A szenzor csak a történet harmada.
    Utoljára szerkesztette: Jaffa 2843, 2015.06.28. 20:52:28
  • SzirmosSzisza
    Frekvencia az nem számít v h h nincs benne?
  • Metalmilitiakid
    Nem vagy véletlen pesti ? Nem tudnám azt a naos-t kipróbálni nálad esetleg? Igazat megvallva ilyen áraknál azért nem szívesen vennék teszt nélkül, ha van rá esély, hogy kipróbáljam.
    Nekem igazából pont az lenne a lényeg, hogy ne legyen beépített gyorsítás amit nem lehet kikapcsolni. Meg túl sok smoothing meg ilyenek se. Ezért érdeklődtem a TheFinalMouse után, elviekben az full Raw. Csak arról magyar leírást még nem találtam, angolból se sokat.
  • Borg
    Nekem pl nem jött be. Most is itt hömbölög a naos 7000 a dobozában, a G502 szenzora ezerszer jobb. 3310-zel mindig olyan érzésem volt, mintha input lagja lenne.
  • Metalmilitiakid
    Köszi szépen! Milyen jó, hogy még ilyen lista is van :D Nézte a szenzorokat, ez a leginkább a végén lévő PMW3310H az amit mindenki ajánl, hogy most már csak ilyet érdemes venni. Tényleg ennyivel jobb szenzorok mint a többi ?
  • Jaffa 2843
    Kellemes válogatást. :)
  • Metalmilitiakid
    O hali!
    Érdeklődnék véleményekről a TheFinalMouse felől, ha valakinek van már. Illetve érdekelne, hogy milyen nem 20k+ os egér van, amit jól tudnák használni Cs:GO hoz. Nem kellenek nagy elvárások. 800 DPI, legyen pontos, amennyire lehet Raw, kézreeső és a társai. Jelenleg egy Diamondback 3G vel tolom, amin már nem jó a görgő. Előre is köszi a segítséget.
    (padom az Tesoro Aegis, eddig jól kivok vele békülve) Inkább swipe ok mint kis rántások, kis egér sense el dolgozom
  • Jim Morrison
    +10% accuracyt ad
  • Neoncsoves
    Az a jó egér, meg egérpad ami minél szebben világít. ez nem tiszta?
  • Jim Morrison
    jó, ezek nem rég egérpadba is ledsort raktak, nekik ez a mániájuk
  • Jaffa 2843
    PTE szenzor interpolálva a halálf...ba 16ezer DPI-ig, hagyjuk már. Csak mert a Logitech-nek van egy szenzora, ami 12k DPI-ig van skálázva, erre tesznek bele egy ganét, amit felhúznak a felesleges szint köbére. Ráadásul a körítés is a 10 éveseket szeretné behúzni gondolom 150 dollárért.
    De hajrá, biztos jó lesz. Gondolom ezt is normálisnak tartja a nagytöbbség.
  • SzirmosSzisza
    Nem 10 éves Logitech egér 400 DPI-vel és még Razer is

Mondjuk, hogy minek kell 8 millió színben világítania én se értem.
  • Jim Morrison
    első olvasásra azért van pár jó tulajdonsága, és talán majd a tesztek is jó mutatókat dobnak ki.
    Nem tudom neked most mi böki a csőröd :) fölösleges?:)
  • Jaffa 2843
    Razer, részeg vagy, menj haza...
  • Jim Morrison
    gaming-mice/razer-mamba
  • Jaffa 2843
    Csak a 7000 jó. Méretek ugyanazok.
  • TomStorm
    Mionix Naos 7000/3200/8200 méretre és súlyra ugyanaz?Csak DPI különbség van?
    Szenzor is ugyanolyan jó mindegyiknél?
    Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2015.05.23. 00:04:03
  • Jim Morrison
    ja az ilyen. Ahogy elnézem (oldal) tartalom 90% a redditről van amúgy is :)
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.20. 21:27:25
  • ENVE
    Alap dolgok, semmi extra. Ráadásul nagy része innen-onnan van ollózva
  • Jim Morrison
    vélemény a cikkel kapcsolatban?
  • Borg
    Pont ezért írtam...
  • Jaffa 2843
    A probléma az volt, hogy nem elég széles... Figyelj oda kérlek.
  • Borg
    Az se valami nagy... csak a formája palmgrip, méretre talán óvodás kézhez jó :)
  • Jaffa 2843
    Akkor próbálj egy Mionix Naos 7000-et. :)
  • TomStorm
    G402 volt igen.Nagyon jó egér de nekem mégis túl hogyismondjam tojás formájú:)
    Nem elég széles és a jobb klikk olyan érzékeny,hogy ráteszem egérre kezem és már klikkelek is a jobbon:/
  • TomStorm
    Na köszi akkor a szenzorok jók annak örülök.
    Úgy tudom ezek közül Rival a legnagyobb úgyhogy akkor szerintem azt veszem fehérben.Remélem elég nagy lesz vagy legalább G402-nél nagyobb/hosszabb lehetne és kényelmes
  • Jaffa 2843
    Rival - jó szenzor, előfordulhat rosszul összerakott darab és kopó oldalgumi
    Deathadder - jó szenzor. Talán itt az egyik leggyakoribb jelenség a mikrokapcsoló meghibásodása
    G300 - felejtős
    Sensei - oké szenzor, hamar lepattogó felület. Jó alternatíva a Sensei RAW, de mégjobb egy Kana V2, viszont ez utóbbi egy kicsit kisebb méretben
    Mionix Avior 7000 vagy Naos 7000 - jó szenzor, jól összerakott

G402 volt már a tulajdonodban ha jól értem?

Innen esetleg csemegézhetsz még.

Zero001

Úgy értettem ahogy írtam.
  • TomStorm
    Hali.
    Néztem pár nagy méretü egeret mint pl:steelseries rival,razer deathadder,logitech g300(mondjuk ez lehet kisebb),sensei,mionix.
    Melyik kényelmes igazán ezek közül?Szenzor ezekben jók?

Utoljára logi g402 volt
  • Zero001
    Köszi. Faszom csicsás túlárazott verziók... De legalább az alakja jó.

"gagyi szenzor"... Mármint úgy érted, hogy nem elbaszottmód feleslegesen túlérzékeny szenzor, ugye? Azt a 8200dpi-t nincs ember aki kihasználja. Max érzékenységen egy pixelnyi mozgáshoz 3 mikront kellene mozdítani az egéren...
  • G18XM8
    Üdv! Tudna nekem valaki ajánlani egy nagyon nagyon halk kattintású, de nagyon nagyon olcsó egeret? Csak az érdekel, hogy halk legyen. Köszönöm előre is.
  • Dobronski
    touchpad
  • pimpi001
    Most is csendes egerem van, és imádom hogy nem klikkel. Csak 3 gombos. Mmo-hoz meg kellene még pár a sok skill miatt. Szóval a kérdés marad: tud-e valaki csendes egeret ami játékokhoz is jó?
  • Jaffa 2843
    Az asszony biztos díjazná az olyat, de te valószínűleg 2 perc után az ablakon vágnád ki.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (Cseréld az asszonyt valami toleránsabb példányra )