3009
Mit kene vennem?
  • Jaffa 2843
    Nicsak, mindenki rábukik a jóságos G303-ra? :) Helyes.
  • Dobronski
    jaaaj mikikúrt egyben van ez a g303! nagyon minőségi cucc, sajnos gémre most nincs lehetőségem, de amint lesz jövök csöpögni! sharkoon 1337 fekszik neki, 2800-at megért.. csak nagyon nagy, asztalt elfoglalja :D
  • ENVE
    Nem tom, nekem anno bevolt állítva, hogy alapból mennyi, aztán csgo.exe indulása után mennyi, többi játékban, stb.
  • Metalmilitiakid
    Egy dolog érdekelne még, nem hiány de tetszene. Nincs semmi jelzés, hogy milyen DPI-n van épp az egér. Meg lehet oldani, hogy a szintekhez színeket rendeljek ? Mert így a programból nem jött le hogy lehetne. (igazából áthidaltam a problémát úgy hogy csak 2 sensy-t használok, 1 cs meg 1 a többihez :D )
  • Metalmilitiakid
    A reflexek, hogy általában prociról beszélek ha HZ ről van szó :D Am. próbálok csuklópánttal védekezni az összeizzadás ellen, kiderül mennyire segít XD
  • ENVE
    hz lesz az, nem mhz xD

a kalibrációval óvatosan, sok mindenkinek csinált hibát a kis LOD miatt. Ígyis elég pici neki ;D

A tesoro pad veszettül csúszik amúgy, vigyázz rá, mert ha belassul idegesítő lesz. próbáld meg nem össze vissza izzadni, nálam az tette be neki a kaput nagyon :D
    Utoljára szerkesztette: ENVE, 2015.07.08. 15:33:41
  • Metalmilitiakid
    800 dpi, 1000mhz jelenleg, meg hozzá kalibráltam a Tesoro Aegis em.
  • ENVE
    Nincs. angle snapping

Általában kerülendő dolog ;> Remélem nem 12000dpi-zel vele ;D
  • Metalmilitiakid
    Jelenlegi meglátás. Alap szinten kicsit közelebb kerül a célkereszt ahhoz mint amit az agyam mond a kezemnek, szóval pontosabb vagyok vele. Ami nagyon feltűnő változás az a nagy rántásoknál van, ott sokkal pontosabban kerül oda a egér ahova szeretném. Remélem ez még javulni is fog, mert a súlyához még hozzá kell szokni. Néha kicsit túlrántom mert könnyebbnek érzem az egeret, mint az előzőt, vagy csak az hogy sokkal jobb a siklása, de ez kialakul majd.

Enve hozzád lenne egy kérdésem: Az Angle Snapping az neked be van kapcsolva ? Alapból nem volt szóval úgy is hagytam, de azzal nem vagyok igazán tisztában mi az.
  • Metalmilitiakid
    Most kezdődik a teszt. Siklik mint az állat, meg sztem ez az egér kicsi am. :D Majd egy kis gém után megmondom mit ad.
  • TomStorm
    Arra kiváncsi leszek mit mondasz majd.Nekem még mindig nem sikerült kényelmes! egeret vennem ami nagyméretű.Pedig volt már G402 is az újak közül.Viszont nekem nagyon fontos az újjtámasz vagy,hogy oldalra min2 felén kinyúljanak a talpai.
    A kézfejem ne érintse a padot,ne legyen nehéz az egér.

Lehet nincs is ilyen:D
  • ENVE
    Ahogy Dobronski mondja g302 forma = g303. Ami változott az pár plussz talp a szélén, hogy ne legyék instabil + a belső elviekben. Amúgy full ugyan az a forma.
  • Dobronski
    302, ugyanaz tesó, csak kapott egy kis pimpet = 303
  • Metalmilitiakid
    Azon kívül más márkájú egérnek van olyan teste, mert annyira nem bízok a Mediában. (bár jobban bízok a kezemben, mert annyi fajta egerem volt már és mind kényelmes volt ált )
  • ENVE
    302. A többire ne építs :D
  • Metalmilitiakid
    Most meek Media ba tapizni. Melyik egérre hajaz a 303 ha nincs az (sejtem nem lesz, mert miért lenne XD), a 402, 502 vagy 302 is hasonló testű ?

Szerk: Most ahogy lestem egy videót igazából nem olyan a teste ahogy látom mint azoknak.
    Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2015.07.08. 09:56:17
  • ENVE
    Hát én ezeket nem ismerem, de kezdetnek biztosan megteszi... De várj másnak hátha van tapasztalata vele.
  • Dobronski
    áh rászánom magamat g303-ra. viszont kéne mellé egy basic egérpad, dis?
    masik
    Utoljára szerkesztette: Dobronski, 2015.07.07. 16:22:00
  • Metalmilitiakid
    ÓÓÓ vazze, 1-2 hónap múlva akartam egeret venni, most miattad lehet kenyéren és vízen fogok élni :D
  • ENVE
    Hát én nem tudom ki hogy rángatja :P n0thing tud vele játszani, én nem nagyon tudtam már a végén...
  • Dobronski
    G240-nel? egy 10-esből kijönne
  • Jaffa 2843
    Még az is jobb, mint 21.900-ért Logitech-től. :D Bár akkor még sehol nem lehetett kapni máshol jódarabig.
  • Dobronski
    És a g100s? Ha csak kalában bohóckodom, nem rángatom az egeret mint egy félőrült?
  • ENVE
    Ó baszdmeg inkább bese linkelted volna... XDDD 18 ért médiából gg
  • Jaffa 2843
    Edigital-ban ebay áron vannak a Logitech egerek. Katt
  • SzirmosSzisza
    Egér testeket vártam és egér tesztet kaptam :(
  • ENVE
    noncs kamera :) Minden rántás a 455 ös pad felén vagy pedig egészén történt meg.
  • Jim Morrison
    hát hol marad a kéz kamera ? :(
  • ENVE
    Kinzu v2 pro - DA Chroma - G100s - G303 Teszt CS:GO-ban.
  • ENVE
    Fúha nézd, először mindenképp fogdosd meg úgy rendesen! Nálunk csak g302 volt kirakva, de ugyan az a forma!

Második, szvsz nem mindenkinek van szüksége erre, én csak azért akartam az embertelen perfect trakinget, mert 1méter kell körbe nézni cs:go ban ^^ És nem akartam még 1x olyan egeret venni, ami után akár csak minimálisan is, de kereserű a szám íze! De ha tetszik a forma, akkor szerintem ez 1 tökéletes egér. Nekem annak tünik, bár még nyilván nem volt a kezembe eleget...

Egérpad pedig mindenképp kerüljön az egér alá, egy jó pad legalább annyira fontos az én szememben, mint 1 jó egér!
  • Dobronski
    áh nagyon gondolkozom rajta... holnap bemegyek médijába megmolesztálom a kicsikét, ha tetszetős instant buy. csak kicsit sajnálom érte a 18-at (főleg hogy múlthéten elhagytam egy tizest ), ráadásul kéne valami egérpad is alá.
  • ENVE
    Áááááá én nem tudom, hogy a pixar 3310-es milyen, meg az avago 3090-es, hogy azokat tudnám-e... De a tény, hogy 2004 óta, mióta az 1.1A-ban először felfedeztem a negatív gyorsulást baszta az oldalam, váltogattam az egereket jobbra-balra, hogy annak idején 17ért a DA-t azért vettem meg, hogy hátha majd az... A tény, hogy végre megtaláltam azt az egeret, ami hamarabb égeti a padot rommá, mint hogy ne azt csinálná, amit én "mondok" neki mennyivel megnövelte az önbizalmam ingame, az vmi hihetetlen. Mindenki vegyen egy jó egeret magának, és ne alkudjon meg.
  • ENVE
    Őőő nálam a kényelmes annyit jelent, hogy megbirom fogni !! :D Nem mondom, hogy nem fáj a kezem tőle több óra után, de nálam ez minden egérnél megvan. Inkább úgy mondom, hogy tudom fogni rendesen! :D
  • Jaffa 2843
    Akkor szerencséd van, hogy kényelmes.
  • ENVE
    Na ma haza hoztam a g303-at, és nem bántam meg :)) Kényelmes, minőségi érzete van, minden fasza! És az első egér amit nem tudok negatív gyorsulásig ráncigálni!! :D
  • ENVE
    Olvastam, még fel is bátorított picit... :D

Ha megvan még a g100s-ed, akkor mondom én hogy fogom. Az oldalán a hüvelykújjam kb. a görgőig ér. Mutató újjam a görgő meletti 3 "csík" közül a középrő tetejéig éppen. Középső újjam a görgőn van, mivel azzal Ts-ezek. másik kettő szorítja a jobb oldalt.

Az ips tényleg nagyon fontos lenne. Pl. örülnék, ha tudnék DM ezni néha rendesen, ott maga a hátra nézegetés kicsapja a biztit a g100s-nél.

Példa : DA 3.5G-t simán vittem negatívba.
  • Jaffa 2843
    G303-ról ennyit tudok mondani. Azt, hogy kézre áll-e másnak azt nem merem megtippelni.
    Annyi biztos, hogy nem palm grip-re készült. Én baromira szeretem mert fogható nagyon az oldalain a púpok miatt. Minél jobban szorítom, annál jobban nyomódik a tenyerem felé.

Ha biztosra akarsz menni forma ügyileg, akkor Ninox Aurora. (1600 DPI-n kezd esni a PCS 3,5m/s környékére, de 400-on és 800-on 4m/s megy neki)
  • ENVE
    http://www.amazon.com/Ninox-Aurora-Professional-Gaming-Mouse/dp/B00QLJ57K2

Harmadik jelölt
  • ENVE
    Nahjo ma véglek eldöntöttem, elég a g100s-ből. Már csak 1 kérdés, mit rendeljek? Készen állok a vásárlásra, 2 egér közt vacilálok, de bármit meghallgatok jaffa!

g303 vs ZA13.

Ami számít : méret. Kicsi kell, palm grip, szorítom az egeret, mint a hülye. Etalon : mx300/g1/g100s formára. Anno megvoltam a WMO 1.1a val is, a kinzu formája is tetszene. DA kiesett a kezemből, szal kicsi kellene, lehetőleg vmi könnyü.

Másik ami nagyon fontos, ISZONYAT MAGAS PERFECT TRACKING IPS. A g100s-é kevés reggelire is. 455mm nálam 140fok ingame, tessék elképzelni miket kell húznom. Tehát brutál egér kell, nem elégszem meg 150ips alatt semmivel. Utálom a negatív accelt, please mentsetek meg tőle!!

Ami a zowieban eltántorít az a furcsán magas segge, meg a gombjai. A logitechnek az a fura formája, nem tom hogy állna meg a kezemben. De ha a logitech tényleg 300ips-t bír faszán, akkor tőlem lehet krumpli formája is.

Taiton lesz használva. Minnél hamarabb kell a válasz, nem bírom tovább ezzel a kakival!
  • Metalmilitiakid
    Aztán gondolkozzon az ember amikor már azt hitte eldöntötte mit vesz mi ? :D Elgondolkozom még az ajánlaton, amíg gyűlik a pénz.