Return To Castle Wolfeinstein
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
punk Buster Frissitést honnan tudok leszedni a gamehez?
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
Lenne egy nagy problémám.
A baj akkor kezdõdik amikor egy pályát el akarok indítani
1)jobbik esetben egy kék képernyõ jön be amin valamilyen hibát ír ki, amikor ezt a képernyõt elnyomom elindul a játék, ilyenkor nincs is semmi probléma, de amikor kilépek a játékból és egy audio vagy video filet indítok el az elkezd ugrálni, nem tudja a gép szabályosan lejátszani
2)rosszabik eset amikor elindítok egy pályát és a gép önmagától újraindul, mintha resetet nyomtam volna.
Ez a probléma mind a RTCW-re, mind a Q3A-ra igaz. Segítsetek!
http://wolf.hcgamer.hu/dl.php?0+1753
http://www.udpsoft.com/eye
.▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Mikor alakult ez a klán és hányan vagytok benne?
Ja, és mi a klán neve?
SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
lll l ll lllll l lll ll
Pénteken jön ki a Wolfeinstein multiplayer demó!!!
2001. szeptember 10, Hétfö - Castor
A Return to Castle Wolfenstein multiplayer demója pénteken fog megjelenni - olvasható az egyik legnevesebb külföldi lapon, a GameSpot-on. Ma ugyanis az id Software és Activision hivatalosan is bejelentette. A kipróbálható verzió sajnos csak egyetlen egy pályát fog tartalmazni. A teljes játék 2001. novemberében kerül a boltokba.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Hiszen végül is az ő neki lett felrakva .
De mostmár letöltheti más is , ha még a helyén van .
ftp://ftp.supergamez.hu/upload/wajk/
Innen töltsd le a 17MB-os RTCW.mpg-et . 😊))
A hivatalos honlapról nem is beszélve .
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
A MoH:AA csak jövő februárban jön ki , így karácsony előtt ez a game fog tarolni .Egy igazi ős fps újrafeldolgozása csak siker lehet , szerintem a karácsonyi játékdömping egyik favoritja lesz .
Már csak 3 hónap ( de sok is ilyenkor ) ! 😊))
Felraktam "hozzád" a movie-t !
Ugye tudod , hogy hol van ? 😊
Mondjuk mindegy ... egy a lényeg , hogy nekem tetszik és meg is veszem az eredeti játékot is .
Persze a multi miatt csak , hogy további pályákon játszhassak .
Ez egy 17 mb-os movie .Hasonlóan a játékból és ( gondolom ) átvezető animokból összeállítva .
Nekem nagyon tetszik , főleg az eleje hatásos a bejátszott beszéddel ... valyon ki is lehet az ? 😊
OK !
Most felrakom neked , majd ide írok , amikor végeztem vele .
Már volt nyitva egy Red Faction topic is , de az érdeklődés ( majdnem )teljes hiánya miatt , hamar eltűnt a süllyesztőben .
Ennek ellenére én majd minden este a 22.00-02.00-ig terjedő időszakaban fent vagyok egy kis CTF partin vele .Szerencsére a német , osztrák , olasz , francia , bolgár , stb. fiatalok folyamatosan életben tartanak 60-70 szervert .( Amit persze ők nyitottak . 😊 )
A Warez topic-ban leírtam már , hogy ez lesz a következő game , amit dobozosan megveszek .Amúgy ez is Gold állapotú játék lett . 😊
Garantált az e havi megjelenése ... persze az más kérdés , hogy mikor lesz elérhető kishazánkban .
Thursday, September 6, 2001 - 1:06 am CT
Red Faction Goes Gold
THQ has announced that Red Faction for the PC has gone gold and will be in stores in mid-September. Volition’s first-person shooter will introduce controllable vehicles, online game modes, and Geo-Mod technologies that allow users to alter the 3D environments using powerful weapons. For more on Red Faction, read about the enhancements Volition made to the PC version, peruse our Seal of Excellence review of the PS2 rendition, and then go here to read about the pre-order deals THQ is offering.
Jobban elfoglalt ez a buta vita , mint a cím megadása .
De azért tudnod kell , hogy az a anim , ami a PC-GURU cd-n van , az nem egyezik meg az ezen a címen lévő bemutató videókkal .
Itt egy cím , ahonnan le tudod tölteni a fontosabb Trailereket a játékról !
ftp://ftp.zdnet.com/gs/action/wolfenstein/
Végre kiderült , hogy ki is Geronimo ( #91 )!
Egy rasszita , fasiszta , beszűkült agyú lény .
Szóval egy olyan alsóbbrendű , konzervatív gondolkodású faj tagja , amelyet már régen kiresztettek , elkülönítettek a normális emberi társadalomból .
Így nem is lehet a további vitapartnerem , mert nem vagyunk egy társadalmi szinten és csak bemocskolnám vele feleslegesen az én "nevemet" is .
Hát akkor itt a vita vége ( részemről ).
Ez miépellenes szal a fotex úgy se teccet neki alias melletük áll...
sorry ezt biráltam
amúgy gondolom tudod hogy a miép hogy kapcsolódik most a zsidókhoz..na arra értettem
FOTEX
Geronimo:egésségedre
Nemtom én sajnos egy munkáspárt vagy komunista kiegnek örülnék
Ja multiplayerben jo mokak lesznek majd en mindenkeppen a Nemet tiszttel vagy technikussal lennek 😊)
Az ilyen elszólások azért mást mutatnak .
Remélem , hogy jövőre azért nem a MIÉP-re szavazol ! 😊
olvass man
emiatt én is utálom a németeket nem kell elitélni bazze
Return to Castle Wolfeinstein: Mégis lesz multiplayer!
2001. augusztus 8, Szerda - Castor
Amikor 1992-ben megjelent a Wolfeinstein 3D még azt se tudtuk, hogy eszik vagy isszák a többjátékos módot. Most - közel tíz évvel később - azonban már elérkezett oda a technika, hogy egy játékot kizárólag csak multiplayer lehetőségekkel felruházva adjanak el (gondoljunk csak az Everquest-re, vagy a WWII Online-ra). Sajnos amikor tavaly bejelentették az első FPS játék folytatását, a Return to Castle Wolfeinstein-t, még szó sem esett az ilyen lehetőségekről, és úgy tűnt, hogy csak egyjátékos módban tisztogathatjuk a hírhedt német kastélyt. Később ezt egy bejelentésben cáfolták, és ma végre nyilvánosságra hozták, hogy végülis milyen lehetőségekre számíthatunk majd, ha megvásároljuk a karácsonykor megjelenő programot.
A németek és a szövetségesek oldalán egyaránt beszállhatunk a mókába. A választható karakterekből sajnos csak négy áll majd a rendelkezésünkre, úgymint: közlegény, technikus, orvos és hadnagy. Hasonlóan a Commandos 2-höz mindegyikük különböző dolgokhoz ért, és más-más fegyvereket használ. A változatosságról a rengeteg térkép és feladat fog biztosítani minket. Lesz itt angol légibázis, német falu, vagy titkos náci laboratórium.
Reméljük, hogy a készítők szája mikor fogadalmakat tesznek nem jár hiába, és valamikor karácsony táján (+fél év?) tényleg egy csúcs programmal lesz dolgunk.
Hátha máshogy nem , talán így egymás ellen majd le tudjuk játszani ezt a "kastély" dolgot ! 😊
Én azért nagyobb élvezettel durrantok majd bele egy szemét SS katona képébe , mintha egy szerinted utálni való "hosszúorrú"-val teli játék lenne .
Ha ilyen játékot szeretnél , akkor iratkozz fel esetleg egy New NSDAP-os levelező listára , ahol majd a játékok mellett szert tehetsz más relikviákra is .
Már várom a MoHAA-t is , ahol ezt a csótányirtást még szebb környezetben végezhetem ! 😊
( csótány = patkány = fasiszta = náci )
Jha hogy neked valamelyik rokonod politikus😊)))))))))))))
miaz most szeressük a cigókat és a hosszúorruakat beütésü mindenki
Én nem vagyok náci csak a német haditeknikát imádom de azé' miép az egy korrekt párt..bár igazad van nem kell nekünk tengerpart!
Remélem lesz hozzá miépes realmod is😄DDDDD
Egyebkent meg a jatek tok jo akkor is es ilyet mashol nem lattam!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Különben nagyon szeretem embertársaimat , csak ugye vannak ( csekély számban ) a kivételek ... amik persze erősítik a szabályt . 😊
Te moderáltad ki innen a másik két utánnam következő #73 , #74-es hozzászólást ?
Épp csak egy pillanatra olvastam őket , de sokkal barátibban fogalmaztak a srácok mint én .
Na mindegy .
Amúgy nekem szól a kérdés ?
Mert ha igen , akkor csak próbáltam egy egyáltalán nem idevaló politikai szinezetű hozzászólásra ( #68 )válaszolni , hasonló tartalommal .
Csak mert ez is a vélemény nyilvánítás egy formája .
És hát valakinek tetszik , valakinek nem .