Return To Castle Wolfeinstein
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DISCORD: grimanddark
Ezt nem írja: "GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem"?
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
Légyszives segítsetek. Letöltöttem felinstalálltam a játékot de amikor elindítom a single playert elindul de az ablak után visszadob az asztalra. biztos valami felbontás rossz vagy nem tudom. Nagyon szeretnék nosztalgiázni ezzel a játékkal, help me😊)
púúúúú
púúúúú
ekkora szopatós játékot amúgy.... rakátékat kerülgetni mint vmi painkillerben, meg lopakodni... áhh...
Majd újra felrakom, mert én is erre gondoltam, csak akkor ki kell mentenem a mentéseket nehogy elvesszenek.
Most jelentették be a folytatását is, vége a találgatásnak, csak az a baj, hogy még ismeretlen minden róla.
Ha eddig egyáltalán nem mûködött a játék, akkor érdemes elgondolkodni, honnan van 😄 (Nekem eredeti dobozos platinum edition és semmi baja a futtatással <#eljen>#eljen>)
Ott van a fenti sorban kiír valamit piros betûkkel, és nem jön be a játék.
Olvasd el a piros betûket, valószínû, hogy a hibát írja ki... 😄
Utána okosabbak leszünk.
Nem tudod mi a többi rész neve? Nagyon tetszik ez a kieg, így leszedném a többit is.
A letöltésrõl csak annyit, hogy torrent valami majom van a nevében 😊.
Return To Castle Wolfeinstein - Stalingrád
Nem tudom ez mikor készült, de a topicot végigböngészve nem írt róla senki.
Ez egy teljesen új kampánnyal rendelkezõ játék. Sztálingrád utcáin kell harcolnunk. Remek az egész alaphangulat, bár még nagyon az elején vagyok.
Oroszok készíthették, mert ciril betûs a telepítõ is, meg a játék menü is.

minden szép és jó de a profot leölöm, az utána lévõ részen már ugyanugy szaggat
nyát az összesnek
Nem tudjátok egész véletlenül, hogy honnét lehetne leszedni a Return To Castle Wolfeinstein c. progit? Korábban sokat nyomultam vele, de eltûnt...
Köszi:
Plájász
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Freak, 11:53 - Játék: Akció
(Yahoo) Az X05 kiállitáson korábban alapvetõen csak X360-ra bejelentett új Wolfenstein játék a legújabb információk szerint PC-re is elkészül majd. A játék grafikai motorját egy teljesen új, a nextgen konzol erõsségeit kihasználó darab képezi. A sztori úgy tûnik a szokásos Wolfenstein sémát követi, mely szerint II. vh Németországban természetfeletti dolgokkal kísérletezõ nácikat kell megállítanunk ismét. A játékot a Raven Software fejleszti és az Activision terjesztésében fog megjelenni.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
?
feljutok az irányitoterembe ahol van egy csomo gomb de 1iket sem tom megnyomni
mi a baj??
vagy utközben nagyon rohantam és kifelejtettem valamitM???
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
régen játszottam vele,de a tank nem volt hajlando kilõni nekem az ajtot, akármit is csináltam... mondták,h mit és merre,de nekem nem lõtte ki,akármilyen régi mentést visszatölthettem...
mivel most ugyis lappangás van a piacon, gondoltam nosztalgiábol elõszedem,mer azé a CoD -ok eléggé macerásak,h figyelnem kell a csapattársakra single-ben és online 1aránt 😊
és elakadtam...
valami hiper szuper katonát kéne legyõznöm,aki valami villámokkal dobál... alul ahol õ van,ott van medipack + pár sima öltöny + sisak,dehát felülrõl is lõnek... vagy õk,vagy a böszme dög,ha a 2 +kampul,akkor természetesen bujhatok az oszlopok mögé,ahogy akarok...
vagy belém lõ rakétával,vagy megvág a 220 😊
vkinek nincs mit pályaátlépõ kodja???
mer ez nagyon nem megy 😞
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...