13258
feenMUx.jpg
  • ReszegKoldus
    jacksons...
  • Darthmushroom
    azon a meccsen jók voltak,+ellenfél sokat hibázott és ők kihasználták. fél szemmel néztem múlthéten.
    Seahawksot azért nem írtam tutinak idén sokszor hosszabbításban nyertek csak. szóval szerintem igazán tuti most csak az 1 meccs.
  • dragon11
    jacksonsnak h sikerült összehozni 1 győzelemet ? :D
    am a seahawks is tuti nem?:D
  • eurom
    jets 1.76
  • Darthmushroom
    csak a Cardinals
  • dragon11
    srácok! mára mit ajánlotok ami tutis ?:D
  • Darthmushroom
    Manning már múlthéten is kapott rendesen, mi lesz ma vele :D Tampa H. megölik :D
  • ReszegKoldus
    hát én ugyanezt tippelem, de annyira nem lennék szomorú ha nem nyerne a Giants :D
    mondjuk a Chiefs az rejtély, arra a meccsre nagyon kíváncsi vagyok, szerintem ha nem is nyernek, azért szoros lesz
  • Darthmushroom
    ki miket tippel mára?
    nálam: Lions,Jets,Bengals,Texans,Cardinals,Eagles,Bears,Tampa,Chargers,Saints,Giants,Seahawks,Chiefs(itt lol a denver szorzó 1,3 körül mozog ASASDSADD)
  • ReszegKoldus
    az igaz, de ma se kapkodtak utána, vagy csak én nem olvastam róla :D
  • Darthmushroom
    waiver-ről vagy h írják, drágább mint mint pl. ma leigazolni FA-ről. bowl.hu fórumon azt olvastam h majdnem 1m dollár különbség. mert am 400k fizu ahogy régebben írták, waiverről meg majd +1m (nem csak a maradék fizuját kell fizetni vagy valami ilyesmi a story)
  • ReszegKoldus
    Hát tegnap senkinek nem kellett pedig ott volt a lehetőség a Pats előtt is
  • Darthmushroom
    *főleg a nyáron a cardinalsból igazolt Wilson (nagy nfl legenda,+szintén strong safety) alapból IR-re került, pedig szintén hasonló szint mint Reed.
  • Darthmushroom
    papíron nagyon várták h a Patshez fog igazolni, mivel nyáron is közel volt hozzá (Reed agyon dicsérte BB-t meg ugyanez fordítva) de úgy látszik vagy nem is volt ajánlat vagy a Jets akart bekavarni (Ryan utálja BB-t+a Patset is) am sokan mondják hiába h sok sérülés akkor is csak hátráltatná a sok fiatalt a Patsbe a fejlődésbe a leigazolása. (Ravens drukkerek is azt mondják a sérülése óta neki már rég visszakellet volna vonulni) Őszintén én örültem volna neki, pedig kifejezetten nem szeretem a Ravens játékosokat, de ekkora sérülés hullámba nem ártott volna egy strong safety.
  • ReszegKoldus
    Nem azzal, Reed leigazolásával
  • Darthmushroom
    elmúlt évekbe akit elzavart a Pats egyből ők igazolták le h megtudjanak dolgokat a felállásról stb.. bár ez más csoportba is szokás h riválistól akit elküldenek ha 1-2hónapra is de náluk legyen.
  • ReszegKoldus
    És ezzel hogy vágnak alájuk?
  • Darthmushroom
    direkt volt... Jets alá akart vágni a Patsnek.. mindig így van, ha valakit elengednek azt is rögtön igazolják h egy két dolgot megtudjanak :D
  • ReszegKoldus
    Mondjuk ha más nem is kereste, akkor nem csoda ha odament
    Szerintem jó helyre került :)
  • Ricsi234
    Texans-ból ki, Jets-be be..:DD
    Mit csinálsz Reedkém..Mentél volna vissza a Révönszbe, vagy a Patsbe, vagy jöttél volna hozzánk..
  • tutuhawer #9303
    Hát én a "sunday night football on NBC"-t jobban szeretem :-) kár, hogy az eagles keveset szerepel ilyen főműsoridőben... Na majd január-február körül, nem igaz? ;-)
  • sata75
    hosszú este lesz.. alig várom:)
  • Darthmushroom
    fuhh akkor sokat kell majd aludni délután :D 7től Panthers meccset nézni, utána megnézni a csoport rangadót majd a Pats meccset :D
  • ReszegKoldus
    és valóban közvetítik a Broncos - Patriots meccset, valószínűleg Faragó Ricsi chiefs pólóban naponta 5x az NFL székház felé fordulva imádkozott érte
    Giants - Cowboys lesz előtte 22:25-től
  • Sippie
    micsodaaa? teljesen jó ez, welcome to my cityy... meg a csaj is legalább jó hacukában van :D
  • ReszegKoldus
    Szerintem kész felüdülés ez a főcímdal, főleg a tavalyi után :D
  • tutuhawer #9297
    a rojadirecta.me oldalát is használni szoktam streamre néha, és a kiemelt meccseket valaki HD-ben nyomja, marha jó minőségben meg se akad. Ilyen pl a MNF az ESPN-en és a SNF az NBC csatornán. Hirtelen nem tudom, de gondolom a csütörtöki is jó minőségben megy majd, mert egyedüli meccs.
    Dolgozom este, biztos kipróbálom.

/Köze nincs a játékhoz, de szerintem egy nagy fos a csütörtök esti főcímdal ezzel az indiai csajjal. Sokkal különbet is találhattak volna/
  • ReszegKoldus
    csak egy 7 órási meccsük lesz, de még az is átkerülhet máshova :D
    igaz nem valószínű, mert a Texans ellen lesz

mondjuk eddig összesen 4 idegenbeli meccsük volt azok közül azért a Giants, Colts azért megmagyarázható miért nem kora délutáni meccs volt, meg utólag a Cowboys elleni is :D
  • Darthmushroom
    azért durván nyomják az nfl-nél is a denvert.. kicsit talán már undorítóan idén, kb. csak főbb időpontokba volt meccsük akárkivel játszottak, 7 órási (nálunk) talán nem is volt még idén.
  • ReszegKoldus
    azért még lehet, hogy a jövő heti meccset közvetítik, volt szó róla, hogy SNF-et is közvetíthetnek valamennyit, Manning vs Brady, Faragó Ricsinek egy doboz viagrával felérő meccs
  • Darthmushroom
    ejj de köcsög az NFL, sport tv tudta volna adni a Chiefs-Denvert (11.hét) erre átrakták hétfő éjszakára, majd a 12. héten mindenki azt várta h Pats-Denvert viszont átrakják 22órás időpontba, de nem tették... talán a 2 legjobb Denver meccs lehetne, de marad a gamepass+steam :/
  • Darthmushroom
    hoppá Ed Reed-et kirakta a Texans, mivel elméletileg kritizálta a stábot. viszonylag olcsó 400k fizuért igazolható, a hírek szerint kb. a fél NFL bejelentkezett érte ASDSDASDSD természetesen a Pats is mivel BB nagy kedvence (nyáron is akarta)
  • ReszegKoldus
    Ed Reedet kirakta a Texans...áá de jól jönne pár INT :(
  • hungary27
    azt a rohadt :DD
  • ReszegKoldus
    az a field goal :D
  • ReszegKoldus
    ja ismerem, tavaly még vettem is

• Darthmushroom
    TD magazinból idéztem ( TD magazin )
  • ReszegKoldus
    hol van ilyen szakszerű megfogalmazás?
    én csak azért nem írom be ezeket mert nehezen hiszem, hogy rajtam kívül bárkit is érdekelne :D

mondjuk McCarthy tegnapi sajtótájékoztatón is mondta, hogy jónak tűnik Flynn, de szerintem csak azért lett leigazolva, hogy adott esetben ne Kuhn vagy Nelson legyen az irányító :D
    (najó meg nyilván mert nem idegen neki a környezet és csak ebben a csapatban tudott valami értelmes játékot mutatni)
  • Darthmushroom
    Matt Flynn visszatér Green Bay-be, "de Mike McCarthy vezetőedző már vasárnap kijelentette, a gyakorlóegységből aktivált, az Eagles ellen is becserélt Scott Tolzien kezd majd a Giants ellen."
  • ReszegKoldus
    biztos örül, aki 40 alatti pontokra fogadott