13258
-
#9363 Frankó kis meccs ez, defensek hozzák a pontokat ezerrel :D -
#9362 hó miatt nem szokták megállítani a játékot, még eső miatt se,csak ha villámlik is van akkor szokták. -
#9361 a Steelers Meskó helyett hozott valakit aki kb ugyanolyan szarul puntol :D -
#9360 én úgy tudom hogy ha szükséges, akkor a Super Bowlt hétfőre halasztják -
#9359 nem sok néző lesz, gondolom eddig se volt telt ház, így meg végképp nem lesz
am milyen jó lesz végre olyan helyen lesz a super bowl ahol hideg van meg nem fedett a stadion. remélem szakad majd a hó :D egy-két pats meccset láttam szakadó hóba iszonyat feelingje van :D bár sok csapatnak nem kedvez az ilyen hely, de vessenek magukra ha domehoz vannak szokva :D -
#9358 legkorábban 21:30-kor folytatják a Bears-Ravens meccset -
#9357 Jax-Arizona:
"A két csapat összesen 20 yardot futott eddig.... De már mindkettő szerzett futott TDt." :D kemény azért egy félidő alatt :D -
#9356 azt kell mondjam azért ma is vannak eddig eredmények, oké még bármi lehet sok idő van, de... -
#9355 de egyébként eső is és szél is volt, amíg ment a meccs :)
-
#9354 főő, attól mehetne a mecsc, amilyen elit irányítok vannak úgy is dobálniuk kéne a TD-ket :D főleg az olasz elit csődőr Flacconak :D -
#9353 délután már mondták hogy tornádókészültség van arrafelé -
#9352 eső vagy szél? vagy mi van? múltkor a bengals-pats meccsen a végén nem állították meg,de olyan eső volt h látni se lehetett kb. a pályát -
#9351 kár hogy nem adták meg :( -
#9350 Harrison milyen TD :D -
#9349 szóval a Ravens vezet és félbeszakítják a meccset...valahol már láttam ilyet :) -
#9348 Texans az nyomorék, 2 turnover, 2 TD
Oakland pedig elég tartalékosnak mondható -
#9347 Lions úgy döntött szorossá teszi a csoportot? :D Texans meg végleg feladja a szezont? Kenummal nem voltak rosszak mostanában pedig. -
#9346 na akkor Chicagoban ennyi volt a meccs egyelőre :) -
#9345 arizona :DDDDDDDD -
#9344 am vicces ez a Jax, tényleg egy irányító kéne nekik.. qva jó elkapóik vannak. Shorts,Blackmoon,Ace Sanders stb.. mondjuk védelmük attól nem lenne. -
#9343 hát nem lenne baj, ha a Steelers és a Ravens is nyerne :D -
eurom #9342 és ráadásul minja kapnak egy td-t is -
#9341 Jax megveszett :D -
#9340 kezd jó idő lenni Chicagoban -
#9339 igazad van.. -
#9338 ja még annyit h szerintem ezt a Saints-49ers meccset hanyagold, Hazaiba,Vendégbe mindenhogy. bármi benne van abba, főleg ha sokkal akarsz játszani. -
#9337 :D:D:D -
#9336 hát majd kiderül, mert ha a Denver szerez 30 pontot ahogy eddig múlt hét kivételével mindig, akkor azért nem biztos hogy szoros lesz :D -
#9335 itt már írtuk ha kikap is szoros meccs lesz. védelmük azért elit :D legjobb O a legjobb D ellen csatázik majd. írtam már h a +14 szerintem nagyon jó. -
#9334 akk saints H :D
chiefs csaknem szopik ki 2 tdvel v sztetek van rá esély ?:d -
#9333 +10el se raknám őket.Eric Reed a védelemből, Vernon Davis a támadóktól ráadásul hiányozni fog. az előzetesek alapján. -
#9332 49es jooooo. nem ? -
#9331 nem rossz, bár én a 49rs nem erőltetném semmilyen szinten. idén annyira kiszámíthatatlanok.. ugyebár volt már h lenullázták őket stb.. Chiefs meg kifejezetten jó +14el. -
#9330 Seahawks H
Arizona V
SF 49ers +10ről
KF Chief +14ről
sztetek esélyes ? -
lord nihilus #9329 badum ts
-
#9328 Weather expected to be major factor today in games with Ravens-Bears, Browns-Bengals, Jets-Bills -
#9327 van egy "kis" különbség a két csapat csapat között, meg a Denver nem felváltva szokott nyerni/veszíteni. Jets győzelmet várok, de simán kinézek am hosszabbítást meg hazait is, azért nem ajánlottam. -
eurom #9326 pont ugyan azért hagynád ki a jetset akkor, mint multhéten a denvert
-
#9325 akkor még szerintem Texans, Lions/Eagles mellé. Jetset azért hagynám ki idén zsinórban két meccset még nem nyertek, és csak idegenbe mennek a csoport riválishoz. -
#9324 aha:D
ma van mire rakni. kéne vmi 3as oddsz :D