13258
feenMUx.jpg
  • Sippie
    Frankó kis meccs ez, defensek hozzák a pontokat ezerrel :D
  • Darthmushroom
    hó miatt nem szokták megállítani a játékot, még eső miatt se,csak ha villámlik is van akkor szokták.
  • ReszegKoldus
    a Steelers Meskó helyett hozott valakit aki kb ugyanolyan szarul puntol :D
  • ReszegKoldus
    én úgy tudom hogy ha szükséges, akkor a Super Bowlt hétfőre halasztják
  • Darthmushroom
    nem sok néző lesz, gondolom eddig se volt telt ház, így meg végképp nem lesz

am milyen jó lesz végre olyan helyen lesz a super bowl ahol hideg van meg nem fedett a stadion. remélem szakad majd a hó :D egy-két pats meccset láttam szakadó hóba iszonyat feelingje van :D bár sok csapatnak nem kedvez az ilyen hely, de vessenek magukra ha domehoz vannak szokva :D
  • ReszegKoldus
    legkorábban 21:30-kor folytatják a Bears-Ravens meccset
  • Darthmushroom
    Jax-Arizona:
    "A két csapat összesen 20 yardot futott eddig.... De már mindkettő szerzett futott TDt." :D kemény azért egy félidő alatt :D
  • Darthmushroom
    azt kell mondjam azért ma is vannak eddig eredmények, oké még bármi lehet sok idő van, de...
  • ReszegKoldus
    de egyébként eső is és szél is volt, amíg ment a meccs :)
  • Darthmushroom
    főő, attól mehetne a mecsc, amilyen elit irányítok vannak úgy is dobálniuk kéne a TD-ket :D főleg az olasz elit csődőr Flacconak :D
  • ReszegKoldus
    délután már mondták hogy tornádókészültség van arrafelé
  • Darthmushroom
    eső vagy szél? vagy mi van? múltkor a bengals-pats meccsen a végén nem állították meg,de olyan eső volt h látni se lehetett kb. a pályát
  • ReszegKoldus
    kár hogy nem adták meg :(
  • ReszegKoldus
    Harrison milyen TD :D
  • ReszegKoldus
    szóval a Ravens vezet és félbeszakítják a meccset...valahol már láttam ilyet :)
  • ReszegKoldus
    Texans az nyomorék, 2 turnover, 2 TD
    Oakland pedig elég tartalékosnak mondható
  • Darthmushroom
    Lions úgy döntött szorossá teszi a csoportot? :D Texans meg végleg feladja a szezont? Kenummal nem voltak rosszak mostanában pedig.
  • ReszegKoldus
    na akkor Chicagoban ennyi volt a meccs egyelőre :)
  • dragon11
    arizona :DDDDDDDD
  • Darthmushroom
    am vicces ez a Jax, tényleg egy irányító kéne nekik.. qva jó elkapóik vannak. Shorts,Blackmoon,Ace Sanders stb.. mondjuk védelmük attól nem lenne.
  • ReszegKoldus
    hát nem lenne baj, ha a Steelers és a Ravens is nyerne :D
  • eurom
    és ráadásul minja kapnak egy td-t is
  • Darthmushroom
    Jax megveszett :D
  • ReszegKoldus
    kezd jó idő lenni Chicagoban
  • dragon11
    igazad van..
  • Darthmushroom
    ja még annyit h szerintem ezt a Saints-49ers meccset hanyagold, Hazaiba,Vendégbe mindenhogy. bármi benne van abba, főleg ha sokkal akarsz játszani.
  • dragon11
    :D:D:D
  • ReszegKoldus
    hát majd kiderül, mert ha a Denver szerez 30 pontot ahogy eddig múlt hét kivételével mindig, akkor azért nem biztos hogy szoros lesz :D
  • Darthmushroom
    itt már írtuk ha kikap is szoros meccs lesz. védelmük azért elit :D legjobb O a legjobb D ellen csatázik majd. írtam már h a +14 szerintem nagyon jó.
  • dragon11
    akk saints H :D

chiefs csaknem szopik ki 2 tdvel v sztetek van rá esély ?:d
  • Darthmushroom
    +10el se raknám őket.Eric Reed a védelemből, Vernon Davis a támadóktól ráadásul hiányozni fog. az előzetesek alapján.
  • dragon11
    49es jooooo. nem ?
  • Darthmushroom
    nem rossz, bár én a 49rs nem erőltetném semmilyen szinten. idén annyira kiszámíthatatlanok.. ugyebár volt már h lenullázták őket stb.. Chiefs meg kifejezetten jó +14el.
  • dragon11
    Seahawks H
    Arizona V
    SF 49ers +10ről
    KF Chief +14ről

sztetek esélyes ?
  • lord nihilus
    badum ts
  • ReszegKoldus
    Weather expected to be major factor today in games with Ravens-Bears, Browns-Bengals, Jets-Bills
  • Darthmushroom
    van egy "kis" különbség a két csapat csapat között, meg a Denver nem felváltva szokott nyerni/veszíteni. Jets győzelmet várok, de simán kinézek am hosszabbítást meg hazait is, azért nem ajánlottam.
  • eurom
    pont ugyan azért hagynád ki a jetset akkor, mint multhéten a denvert

• Darthmushroom
    akkor még szerintem Texans, Lions/Eagles mellé. Jetset azért hagynám ki idén zsinórban két meccset még nem nyertek, és csak idegenbe mennek a csoport riválishoz.
  • dragon11
    aha:D

ma van mire rakni. kéne vmi 3as oddsz :D