13258
-
#9403 Ray Lewist naná, hogy megkérdezték éppen Luke Kuechlyvel kapcsolatban, és eszembe jutott, hogy Lewis már szerepelt "A football life" sorozatban... Talán megérné újraforgatni egy kis kiegészítővel. -
#9402 95% :D
Egyébként ajánlom a rojadirecta.me oldalát a mai meccsre, mert a vasárnap esti is ó minőségben szakadozás nélkül ment szinte a kutyafasza céges interneten a kutyafasza céges laptopon... Ami nem semmi azért.
Streamet valaki próbált már okostelefonon? -
#9401 erről annyit ha jött volna most is meg máskor is, akkor ne kérdezd meg 100szor egy vasárnap délután... mert 90%ba csak rólad szól akkor :D tedd meg amit érzel és kész :D -
ez a sportfogadós topik: http://sg.hu/listazas.php3?id=1059849103 Itt jobb tippeket is kaphatsz talán, de az is fura sportfogadó, aki tippek alapján állítja össze a szelvényt.
-
#9399 Abszolút. Ez nem a tippmix 18+ topik, mert van olyan is. -
#9398 ha ennyire megy, akkor rakd meg és ne hagyd magad lebeszélni... -
#9397 mindkét szelóm jött vna laza 3as oddsz:D csak megy ez nekem :)) nebeszéljetke le h necces :P -
#9396 ja az elég gáz jelenet volt, am jax meccsen ugyanolyan punt labdaszerzés volt a 49ersnél és még is az arzinonánál maradt. -
#9395 Azért a bírók szépen belenyúltak a Saints meccsbe. Lezúzták Breest, de ha nem tetszik neki menjen virágkötőnek bazzeg -
#9394 pont azon gondolkoztam nemrég, hogy fake puntokat láttam már, de nem emlékszem, hogy "élőben" láttam volna fake FG-t, kösz Lions
szerintem fenn akarták tartani az átkukat...c'mon man :D -
#9393 ez a baj a KC-vel, hogy támadásban eléggé...mérsékelt teljesítményt nyújtanak :)
ráadásul szerencséjük se volt, az egy szerzett labdájukat egyből vissza is adták
valahogy azért csak bejutnak a playoffba onnan meg defense wins championships :D -
#9392 Rájuk Én is mert a védelem nagyon jó de néha Palmerék annyira le vannak blokkolva h eszméletlen. Floyd olyan elkapó h omg, ma is amit művelt, szinte biztos h meg van vele az új Fitzük :D am szinte általános vélemény h egy jó irányító kéne nekik aki jobban vigyáz a labdára. -
#9391 az már lényegtelen, de abból a 2 csoportból fog kikerülni a 2 wild card csapat
mondjuk én a Cardinalsra kíváncsi vagyok hátha össze tudnak hozni valami értelmeset a maradék 6 meccsen -
#9390 hát ebbe a 49ersbe én nem lennék biztos. most is gyakorlatilag csak a Saints tartotta őket meccsbe. Panthers meg csoport első lesz :P és a Saints az egyik wc-s :D -
#9389 Flynn mondjuk nem fog kezdeni szerintem, de ha igen akkor már ő lenne zsinórban a 4. különböző kezdő QB, már a 3 különböző se fordult elő több mint 20 évig :D -
#9388 igen van wild card, azon fog bejutni a 49ers és a Panthers
-
#9387 majd jön Flynn és megoldja :D meg am is annyira szoros az a csoport h nem reménytelen még a helyzet. főleg h van Wild Card is. -
#9386 playoffbú ki -
#9385 tipikus...lehetne próbálkozni az egyenlítéssel és pick6 :) -
#9384 abban aztán lehet reménykedni...már ma is kiesett 2 ember -
#9383 inkább abba kell reménykednetek h mikor utoljára SB-t nyertetek akkor is kórház a város szélén nyomtatok év közbe. :D Mondjuk mi Pats drukkerek is ebbe bízunk, mert kb. hasonló van nálunk is idén :D -
#9382 de eladta, úgyhogy ez se jött be -
#9381 Bears meccsen egész sokáig sikerült 40 pont alatt maradni, persze hogy a végére szúrják el :D -
#9380 elég nehéz, mert a 3. legjobb futás elleni védelemből sikerült 2 meccs alatt 13.-at csinálni, a passz elleni védekezés eddig se volt jó, a futás eddig ment, ma nem megy, viszont ez a Tolzien tud dobni (legalábbis a kb fél perc alatt 2 passzból 70 yard erre enged következtetni), talán nem adja el a labdát és akkor lehet esély, hogy szoros legyen -
#9379 :D menni kell nektek, nem nyert a Lions :D bár Bears jól áll, de pont visszaadják a labdát a végére :D -
#9378 ez valami párhuzamos univerzum lehet, ahol Tramon Williams interceptiont szerez, Crosby meg 57 yardos FG-t rúg be... -
#9377 de futott egyet :D -
#9376 ja és abból 10 az előző két meccsen, ma nem adott td passzt -
#9375 Foles 16 TD 0 INT idén??? LOL LOL LOL -
#9374 hát ezen a Bears meccsen se lesz maximum 40 pont :D -
#9373 elején volt ami rajta ment el, de itt már a sérülések a bajok, IR-n van vagy a fizetésük fele, de negyede biztos csak úgy mint a Patsnél :D :D -
#9372 Mike Smith állása azt hiszem rámegy erre a szezonra -
#9371 na Lions ezután igazán kikaphatna...ahelyett hogy berúgták volna a tutit, fake FG és elszúrták :) -
#9370 jól néz ki a Soldier Field és még fel is szántják a csúszkálásokkal :D -
#9369 Falcons teljesen feladta a szezont :/
Eagles meg komolyan gondolja h csoportgyőztes lehet. -
#9368 Puntból labdát szerez a Jax nem adják meg, rá két játék Palmer eladja azt se adják meg.. LOL még esélyt sem adnak nekik a bírok otthon. -
#9367 vicc, hogy az Oaklandnél irányítót cserélnek erre ad 3 TD passzt... :D -
#9366 haha le is maradtam az elméletileg idei leghosszabb passz TD-ről -
#9365 hát lol nézem a jax meccset lemegyek kajáért erre meghal a steam és nézem másikon és mindegyiken az a meccs halt be..-.- -
#9364 nem is megállítani, én azt hiszem olyasmit olvastam, hogy az időjárás előrejelzés alapján halaszthatják a meccset hétfőre, keddre, stb, tehát el se kezdenék vasárnap