13258
feenMUx.jpg
  • Darthmushroom
    hideget várnak a Pats-Denver meccsre :D ez szintén nem Manning-nek kedvez.
    Fagypont alatt játszott meccsek:
    PM mérlege: 2W-5L, 8 TD - 8 INT, 75,8 QBR
    TB mérlege: 33W-2L, 67 TD - 22 INT, 91,2 QBR
  • Darthmushroom
    most nézem, elég jó forduló lesz holnap, sok csoport rangadó, 1/1 meccs, wc-ért küzdőknek is nehéz meccseik lesznek, Brady vs Manning lesz itt minden.
  • ReszegKoldus
    hát mivel arra a hsz-emre reagálva kérdezte, amiben a Chiefs-Broncos meccs van így én arról írtam, de már látom hogy ti nem :D
  • Darthmushroom
    támadóknak 30pont fölött? itt a Pats-re gondolsz? mert utóbbi két meccsen kezdte a régi önmagát mutatni az O szóval benne van.
  • ReszegKoldus
    Mármint hogy nagyon ki fog kapni a Broncos? Szerintem nem valószínű, mert ahhoz a támadóknak kéne tudni 30 pontnál többet felrakni, ami eddig elég valószínűtlennek tűnik. Csak akkor van egyáltalán esélyük ha ilyen 20-17 féle kevés pontos meccset sikerül játszani.
  • Darthmushroom
    +1 Pats nem az a csapat aki egymás után 2szer szokott kikapni, főleg nem otthon meg főleg nem Manning ellen :D am valamilyen szinten a vereségnek is örülnék mert abból többet lehet tanulni, és a playoffba meg sima lenne :D
  • bakkerman
    szerintem meg örülhet belicsek ha maximum 10 lesz közte
  • HunnernesKonge
    igen
  • dragon11
    csak sztem fog kapni a broncos egy zsákkal ? :D
  • tutuhawer #9434
    hmm... a visa halftime is volt már show, vagy a fene tudja, talán rosszul emlékszem... Csak furcsálltam, hiányérzet volt.
  • ReszegKoldus
    Hát nem tudom...amikor én ilyet meccs közben hallottam, hogy "visa halftime" az általában a stúdióban ülő szakértők beszélgetését jelentette, esetleg más meccsekről vágtak be jelenetet, a halftime show meg tudtommal az ami a pályán zajlik a félidei szünet alatt, amit a tévé nem sűrűn szokott mutatni.
    Úgyhogy ha így van, akkor engem nem lep meg hogy pár ember meccselemzése nem show kategória :D
  • McCartman
    Nem értem a problémát, nem mindegy minek hívják? :)
  • tutuhawer #9431
    jut eszembe...
    Bekapcsolták a stúdióba a bíróküldésért / értékelésért felelős egyik embert is, aki szintén kiállt a bírói döntés mellett. Azaz: nincs replay , azonnal kell döntést hozni, egyik bíró ezt, a másik azt nézi, miért dönt ő így, a másik meg úgy, azonnal több szemszögből elemzett, és OK-t mondott. Megerősítette, hogy leminősítés a bíróknak nem jár, ez is OK. Egyébként az ilyen kétes, nehezen megítélhető szituk miatt nem is szoktak leminősíteni, inkább a hardcore hibák miatt húznak le bírókat.
    A kérdés, hogy a félidei műsorok neveiből egyre inkább feltűnt, hogy nincs ott, hogy SHOW. Lexus, Toyota, Visa halftime, de hol a Show? Lemaradtam valamiről, rosszul látom, mit tudni erről...?
  • tutuhawer #9430
    rögtön utána elkapcsoltam az nfl networkre, ott mindenki a stúdióban és otthonról ezt elemezte. Egy biztos, nagyon érdekes a szitu.
    Defensive holding nem lehet, mert az a labda eldobásának pillanatáig dobható zászló, ezt tisztázták rögtön. Akkor nézzük a pass interference kategóriáját, amit árnyal az elkapható vagy nem elkapható passz... Mozdult volna gronk a labda felé? Tudott volna egyáltalán mozdulni? Szarabb helyzetben volt-e, mint az interceptiont jegyző védő? Ezeken, meg hasonlókon rágódtak a szakértők, ki így, ki úgy, de szerintem se volt elkapható, és ezért vették fel a zászlót. Elsőre a meccs után én elkapkodva írtam, de aztán megnéztem az elemzéseket, kameraállásokat stb stb. Szar ügy, jó, hogy nem az én kedvenceimmel esett meg.
  • lord nihilus
    miért kellett felvenni? nem hallottam a kommentárt
  • ReszegKoldus
    sport tv-n jövő héten adják a Chiefs - Broncos visszavágót
  • tutuhawer #9427
    A football life sorozat mai részét élőben néztem az irodában, és az előrepassz történetét, fejlődését, hatását fejtegették stb stb...
    "Ha Tom Brady mondjuk slot receiver lenne, randizott volna valaha Giselle-lel?" - szólt a költői kérdés :D
  • dragon11
    és ezt köszönöm is neked :)
  • Darthmushroom
    engem se úgy értsd h megsértelek.... én próbálok segíteni, csak ncceséha ha necces mint ezek voltak figyelmeztetlek, az mellékes h jöhet..
  • Audio077
    Sziasztok!

Tudom hogy ez nem hirdetési oldal,ezért előre is elnézéseteket kérem.
    Viszont úgyérzem hogy ide illik a hirdetés.

Eladó NFL RAMS XL-es mez.
    A mez nem kopott,nem szakadt,teljesen új állapotú.
    Az eladási oka:
    -Anyagi
    -Túl nagy rám.

Ár:3 ezer Ft

Budapest

Tel:20/277-61-01

Képek a mezről:

http://indafoto.hu/analog07/nfl_rams_mez

• dragon11
    uristen félre ne értsetek:D ez nem a tipikus megmondtam szöveg vt.. egyáltalán örülök h dumálhatunk tippekről :D:D

csak legközelebb megrakom hiába necces :D
  • Darthmushroom
    fuhh ez igen jó meccs volt :D mind2 csapat ellenfelei félhetnek, főleg a Saints mivel oda vissza nyom még a párducokkal. és Patsbe is végre van már O.
  • tutuhawer #9421
    búrkifli - Na...? :D
  • tutuhawer #9420
    egyetemi meccseken sokat látni olyanokat, és azt hiszik , de jó volt, viszont aki az NFL-ben is kijön a szarból, az nem semmi...

Vége: már látom magam előtt az NSO-hozzászólásokat, ott sok a Pats-drukker, de ők nem hallják a meccs után csak a magyar kommentárt, az amerikai játékvezető-szakértő megmondta, hogy fel kellett venni a zászlót a földről. A magyarok is mondták, remélem, habár az NSO-t azért elolvasom tutira :)
  • ReszegKoldus
    Kifli (tudomhogynemúgyejtik) szépen átölelte Gronkot :)
    amúgy a meccs kimenetele már fél 3 körül eldőlt :D
  • Darthmushroom
    Cam év menekülés (Y)
  • Darthmushroom
    Vereen ma Patsbe ugyanez :D tegnap este vették ki csak az IR-ről.
  • ReszegKoldus
    gondolom olyan van, hogy eltitkolnak sérüléseket
    de vajon olyan lehet-e hogy valakire egész héten azt mondják hogy tuti nem játszik és a végén meccs előtt az utolsó pillanatban azt mondják hogy mégis
  • tutuhawer #9415
    az meg nem számít megcslásnak, úgyhogy belefér :)
  • Darthmushroom
    elméletileg szoktak hazudozni benne... meg nem ugyanazt árulják el hanem mást mondanak stb..
  • ReszegKoldus
    mennyire kell őszintének lenni a sérülések bejelentésénél?
  • Darthmushroom
    asd
    denver
  • Darthmushroom
    lol
  • Darthmushroom
    érdekes meccs lesz ez a mai :D végre van tálib meg víííren a Patsbe :D
  • ReszegKoldus
    kár hogy nem néztem akkoriban NFL-t, Méhes Gábor kommentálását szeretem
  • tutuhawer #9408
    emlékszem egy carolina meccsre, ahol 3 futó sérült meg a panthers oldalán és jake delhomme már akkor is stevee smith felé dobált, de futás nélkül... kevés sikerrel. Aztán smith visszahordott, kis lökést adott a meccsnek, igazi vezérnek tartom most is, nagy király, de a carolina kikapott azon a meccsen... Az első meccseim egyike volt az.
  • ReszegKoldus
    gondolom emlegetni fogják a sport tv-n azt a Super Bowlt ahol ugyanez a 2 csapat játszott :)
  • Darthmushroom
    Kuechely eszméletlen, nagy kedvenc, hatalmas karrierje lehet
  • tutuhawer #9405
    Isteni segítséggel bekerült a műsorba Tebow... :D
  • ReszegKoldus
    az a döbbenetes, hogy abban a sorozatban már Tebow is szerepelt :D