Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
Mayo(PATS) mellizom szakadás, ma mûtötték. Legalább 8 hét kihagyás, de lehet, h már idén egyáltalán nem játszik Ezt nem hiszem el komolyan.... Végre kezd rohadt jó védelmünk lenni és erre sorba dõlnek ki az emberek, Baby Vince már biztos nem játszik idén, lehet Mayo se.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
érdekes cikk a lehetséges jövõ sztárjairól:
írányitok

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

jah ilyen rég volt?

mmonomad és pvpista

ReszegKoldus
2008-ban 13-3 az már elég rég volt, azóta se jutottak be

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Titans nem is olyan rég talán egy vereséggel ment PO ba vagy hibátlanul

mmonomad és pvpista

ReszegKoldus
Na ez nem lehetett kellemes

Darthmushroom
Én is képesnek látom õket rá, fõleg h futás jól megy nekik

Ulvar
,,I,, 😄

Amúgy komolyan mondom nagyobb esély van arra hogy mi kikapunk a Titans ellen mint a Seahawks a Cardinals ellen, nézve a tegnapi meccsüket. Nem tudom mit cseszett el a Seahawks otthon, de csak iszonyat nagy mázlival húzták be ezt a Titans ellen. Azt se tudom miben erõs a Titans basszus, annyira 0 csapat még a szememben, mióta NFLt nézek hogy sose érdekelt kik játszanak ott és miben jók.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ReszegKoldus
Ne reménykedj. Hajrá Seahawks 😄

Ulvar
Kíváncsi vagyok hogy a Seahawks képes lesz e nyerni idegenben a Cardinals ellen, sztem képesek a pintyek leszopatni õket otthon. Vannak szép játékaik, bár a Seahawks secondary lehet bepirítja õket.

ReszegKoldus
Laura Okmin szerintem direkt csinálja 😄

Vikingsnál azért van ilyen zsebnaptár méretû playsheet, mert csak annyi van rajta, hogy Petersonnak kell adni a labdát.

Ulvar
És nem került be ....hát de hülyék.. 😄

Ulvar

Darthmushroom
ja tényleg, rosszul emlékeztem 😄

ReszegKoldus
Nem csoportrangadó volt. Viszont vasárnap a Colts összes csoportellenfele kikapott, lehet úgy voltak vele (kétlem), hogy akkor belefér nekik is 😄

Darthmushroom
Chargers azért nem annyira rossz, fõleg otthon, szóval belefért nekik. meg mivel csoportrangadó volt így különösen ismerik egymást. a dallas elleni meccsüket láttam bár benne voltak a dallas hibái de nagyon jól játszottak, akkor kajak azt hittem h a régi chargers láthatjuk majd idén, erre titans meg raiders ellen meg magukat verték meg kb.

ReszegKoldus
Olyan "hülye" érveket olvastam a Colts veresége mellett: jövõ héten a Denver ellen játszanak, múlt héten meg a Seahawks ellen nyertek...
de nem lett volna értelmesebb inkább erre a meccsre koncentrálni? Az eddigiekbõl kiindulva ez inkább nyerhetõ meccs lehetett volna.
Ezután tuti megszorongatják a Denvert, vagy meg is verik 😄

ReszegKoldus
igen, bye week után

Darthmushroom
utána játszana a Denverrel nem?

ReszegKoldus
Chiefs egész könnyen eljuthat 9-0-ig

dragon11
😄 elfogult vagy !!!!!

Darthmushroom
ugyanúgy jó volt a Pats is csak õk az 1. félidõbe még a Saints inkább a 2.ba, és így a Pats levette az összes sztár elkapót jobban megérdemelte szerintem elég ennyit írni: Graham 0 ELKAPÁS!!! az oktatás mivel a Gronk hiányában a legjobb TE a mezõnybe!!!

dragon11
igaz.<#eljen> de akk se érdemeltek vna vereséget.. jok nagyon sztem idei esélyesek!

Darthmushroom
elcsalták hoz meg annyit h múltkor a falcons ellen meg legalább ekkora "ellenszélbe" sikerült nyerni a Pats-nek. ezt a Saints jobban elrontotta h nem volt jó a time managment a végén.

dragon11
mostmé?<#idiota>

Darthmushroom
szerintem ha 100% lesz csak akkor fog visszatérni, szerintem nem akarnak úgy járni mint tavaly hogy hamarabb visszatért és egybõl rá is sérült.

HunnernesKonge
no offense de nem akarsz inkább NBA-t vagy NHL-t nézni?<#idiota>
dragon11
am gronk mikor lesz már patriótába ? igen mentek otthon😄DDDDDDDDDD bár am megcsinálták de én a saintnek szurkoltam de igen elcsalták a meccset

Darthmushroom
de elméletileg ebbe az új sémába Õ jobb volna, Foles elméletileg inkább zsebirányító azért lenne rosszabb ebbe a Chip Kelly sémába. aztán majd kiderül lehet megtátosodnak Foles-al 😄 bár mondjuk sokat szerintem a tegnapi Tampa elleni meccsbõl sokat nem lehet levonni, teljesen széthulló csapat ahol még ráadásul egy rakat sérült is van/volt.

robotnyk
Vickkel nincs jövõje az Eaglesnek, túl sérülékeny, és nem passzol elég jól ahhoz, hogy playoffban tényezõ legyen.
Darthmushroom
ott sok minden kifog, bár ahogy olvasom az Eagles szurkolok inkább attól félnek h secondary h fogja megfogni a dallasi támadókat.

Darthmushroom
szerintem annyiban jobb mint Vick h labdabiztosabb mivel nem is fút annyit, de viszont szerintem nincs annyira tehetséges, meg nem is annyira illik abba a támadó sémába. Tavaly se volt rossz mikor játszott (Vick sokat volt sérült), bár szerintem playoff-ra nincs esélyük vele se, hiába az a csoport talán a legrosszabb, ez az új séma meg edzõ váltás miatt nekik még idõ kell szerintem. am számomra meglepõ volt h nem próbálták ki Matt Barkley-t bár 4. körig lecsúszott a drafton de az egyik legjobb irányítónak tartották a draft elõtt.

robotnyk
cowboys ellen majd kiderül, ha akkor is õ kezd
Ulvar

Ulvar
Mi a véleményetek a Philly csere QB-ról, Folesról? 296 yard 3 TD. Oké, TB-rõl beszélünk de akkor is. 😊

dragon11
de mindenki ilyen 30pontos különbséget várt 😄 mind1 lényeg h nyertek!

Darthmushroom
ja mondjuk ha 2szer 2 pontosra mennek. jól van reggel van 😄 de am az még csak egyenlítés 😄

ReszegKoldus
várakozásokhoz képest tényleg nehezebben ment

ReszegKoldus
16 pont az két labdabirtoklás 😊

Darthmushroom
16 pont elõny nyögvenyelõs??? 3 labdabirtoklás elõny, úgy h min 2 TD kell abból.

am tök jó forduló volt számomra a kedvenc (Pats) nyert és a két szimpatikus (panthers,dallas) is

HunnernesKonge
Nyögvenyelõs...Sure!

dragon11
csak behúzta a csicska denver 😄 nyögvelõs vt

am nagyon durva, minden jött vna amit akartam tenni 😄

ReszegKoldus
szerintem is, fõleg mert a saintsre tippeltem 😄

LasDen
szörnyû meccs volt....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
Troll Brady

azta!!!<#csodalk>
Darthmushroom
THOMPKINS F*CKING HEROOOOOOO

ReszegKoldus
tessék 😄

Darthmushroom
haha egybõl bejött... minek egybõl hosszú játék ha van idõ