13258
-
#9523 mert a másik 2 esemény jól áll azon a szelvényen :D
persze ha nem nyernének azzal ki lehetne tolni csütörtökig a Packers playoff reményeit, amikor meg úgyis nyer a Lions :D -
#9522 az neked miért jó ha Lions nyer? -
#9521 jó lenne ha a lionsnál is rájönnének hogy nyerni kéne :D -
#9520 Tampánál am rájöttek az elmúlt két hétbe h elkezdődött a szezon? -
#9519 nem így van? :D
amcsiknál annyi ilyen hülye statisztika van... :D -
#9518 szerintem meg Henne-nek, győzelemre tudta vezetni a Jaxet meg 2szer vagy 3szor vezettek is vele :D:D:D:D -
McCartman #9517 Jó meglátásaid vannak. :D -
#9516 nem is értem miért Manning az esélyes az MVP címre, amikor egyértelműen most Rodgersnek kéne lennie :) -
#9515 4:0 a Miaminek szóval tényleg nem volt túl sok :D (4 évente játszanak egymással) -
#9514 azért mondom, hogy ez inkább csak hangzatos
Peyton Manning se nyert soha a Colts ellen Indianapolisban... -
McCartman #9513 közös történelmük -
McCartman #9512 Nincs valami komoly történelmük. :D -
#9511 meg is futja a TD-t... jöhet az igazi védelem is most már. -
#9510 na Newton elkezdett futkározni :D végre valami értelmes drive :D -
#9509 ki is fognak, am AFL de durva rajtuk kívül mi lesz a másik wild card helyért.. legalább 6-7 csapat közel van hozzá -
#9508 Na most már szophat a Kansas....2 alap védő emberük kidőlt...most kéne Smithnek alkotnia -
#9507 ez True Story -
#9506 ezt nem tudom mire érted :D
am tényleg szerethető csapat.. csak néha balfaszok.. tavaly is a 8 vereségből legalább 5ször magukat verték meg előnyből :D -
#9505 úgy tudom a Panthers sose nyert a Dolphins ellen Miamiban
(ami valószínű nem sok meccset jelent, de "jól" hangzik) :) -
McCartman #9504 Idegenben verik meg a 49erst, rögtön utána hétfő esti meccsen a bye weekről jövő New Englandet, kikapnak a Dolphinstól? Milyen sorminta ez? :D -
#9503 Austin Ramsbe mit művel utóbbi hetekbe újoncként.. :O:O:O fút,visszahord,elkap... -
#9502 esküszöm tisztellek :DDDDDDD -
#9501 hát felbasz rendesen :D oké h év elején meg tavaly mindig ezt csinálták, de mostanában elkényeztettek :D -
#9500 szánalmas?:D -
#9499 visszatértek a régi szokásaikhoz.. semmit nem csinál a Miami se pedig. két hosszú passzt benyelt a Panthers, most egy Newton INT.. és ennyi a meccs. Wallace két elkapás 110 yard...ASDASDASDASD -
McCartman #9498 Carolina is legyőzi a Patset aztán ég a Miami ellen. :D -
McCartman #9497 Stafford pick6, a balfasz. -
#9496 Hm...ezt nem tudtam. -
#9495 Jamaal Charles BOOM.. -
#9494 de nem lehet
turnovernél egyébként is automatikusan visszanézik, de facemasket nem (sem) lehet visszanézni piros zászlóval sem -
#9493 EZért mondom...hol a Red flag ilyenkor? Jó nem kell Jim Harbaughként dobálni de basszus...na mindegy. -
#9492 Ja hát az lehet, de itt konkrétan AP rácsát húzták meg és így sikerült labdát szerezni :D -
#9491 Ha ma kikap otthon a Texans a Jax-től is, akkor 100% h rámennek a draftra és Manzielre. -
#9490 idióta barom állatok vannak a Vikingsnél...de komolyan. -
#9489 mekkora mák hogy facemasket hiába néznek vissza videón... -
#9488 bazzeg :D :D -
#9487 sőt, még 3 TD-nyi hátrányból is lehet fordítani akár 1 negyed alatt. Annyira fölösleges meccs közben irogatni hogy ki hogy szop :D ez az NFL, itt bármi megtörténhet, ezért imádjuk :D -
#9486 az a baj még csak előnyt osztják ki.. ők mindig hátrányba szeretnek játszani :D folyamat minden héten ezt játsszák. -
#9485 Csináltam is hozzá egy meme képet:
Lehet hogy szar de ez van :D. -
#9484 ilyeneken mosolygok mindig :D 0:3 meg mellé éppen h elkezdődött a meccs, de már írod h szopóó van :D mikor 1 TD elég a fordításhoz és az is ráérne a 4. negyedbe :D