13258
-
#9723 nekem most mennem kell, csá -
#9722 nfl kiszámíthatatlan ? :D ez nekem uj -
#9721 ha kétségeid vannak, és nem tudod, de nem tuti meg talán-talán, sőtmitöbb, a fene tudja, nem vágod meg nem ismered, lövésed nincs és satöbbi, akkor játszd meg a haladás--vidit.
Érted... Lenne pénzed fogadni, megsokszorozni akár, de olyannal próbálkozol, amivel kapcsolatban azt se tudod, eszik-e jelenleg vagy isszák éppen. Naprakésznek lenni, ez a minimum, amikor az egyik legkiszámíthatatlanabb sportágra akarsz fogani. Itt az oktatófilm:
youtube -
#9720 hehe:D akk azóta jobb a helyzet sokkal a pats oldalán ?:D -
#9719 LOL kikapott két nem is playoff hanem super bowl esélyes csapatól (Bengals,Panthers) meg egy csoport riválistól hosszabbításba, szerintem ez bőven belefér egy szezonban. ráadásul mind egy kis szerencsével akár nyerhető is lett volna. Jets meg Bengals ellen még nem is volt Gronk meg az O is szenvedett még is partyban voltak. -
#9718 de érted ezért félek mert idegenbe a pats édeskevés a győzelmekhez, nagyon gyenge mutató.. -
#9717 mert a Texans hazai 1 győzelme az is hosszabbításban szebb? :D múlt héten még a Jax is legyőzte őket :D -
#9716 csak nemértem h utso 3 idegenbeli mecsc miért vt buko.. főleg egy jets ellen.. -
#9715 OFF:
Az NFL networkön tegnap nyomták le:
http://www.youtube.com/watch?v=TKj0vlaxMPo
Király volt :) -
#9714 gronk játszik már ?
hmm.. lehet megteszem a patst akkor! hallgatok rád:D -
#9713 Patsbe azok sérültek akik eddig is. van tétje mivel ők szeretnének a playoffba kiemelt lenni, mellette még a csoport győzelem sincs meg. -
#9712 aha, de a dolphins meg jets eléggé le van maradva, így is van tétje a pats számára ??
illetve patsben nincs sérült ? -
#9711 igen, Texans romokba van. Mellette egy győzelemmel az egyik csoport riválist le lehet rázni mivel egymással játszanak -
#9710 ennyire biztos vagy a pats győzelembe ?:D -
#9709 amilyen félelmetes mostanában a Texans stadionja kb. ma is olyan lesz mint otthon. -
#9708 ja, megmutatja hogy kell eladni a labdát, most már ideje lenne
Eagles passz elleni védekezése meg 32. azok ellen még Palmernek is lehet keresnivalója :D -
#9707 Patriots: A Pats az Pats, mindigy nyerni akarnak, illetve Tom letépi a pofáját annak, aki nem 110%-ot nyújt. Pont mint Payton, mutattak egy korai videót, ahogy ordibál Jeff Saturday-jel meg a többi falemberrel... Így merészeljen valaki nem maxot nyújtani? :)
most nézem a statot ismét, egész évben ennyit nem... A Cardinals a számok alapján elég jó védelemmmel bír, mondták is a stúdióban, Heath Evans pl. rájuk tenne, ahogy emlékszem... A passzvédkezés alapján meg csak 17-k, na majd Nick Foles megmutatja. :D -
#9706 de akk a pats otthon volt :) -
#9705 tavaly is az egyik legjobb volt és úgy alázta őket a Pats ahogy tanítják -
#9704 így merjen valaki a patsre rakni :dddddddd -
#9703 pont ezt néztem meg én is a csapat statisztikák közt... Nem semmi gárda. -
#9702 nem rakok idegenbe inkább, az nagyon necc :D -
#9701 hát super bowl esélyes csapat volt a Texans szezon előtt. Panthers már tavaly se volt rossz csapat idén meg végre össze is álltak olyanná amivé kéne a keret alapján. -
#9700 épp ezért nem fognak, múlt héten nagy hátrányból sikerült nyerni hosszabbításban, most egyértelmű esélyesként kikapnak idegenben :D
mondjuk ez is érdekes hogy zsinórban 9-szer kapott ki a Texans, mégis pl legjobb passz elleni védelmük nekik van -
#9699 csak NFL meccs idegenbe sose egyszerű :s akármilyen esélytelen a csapat .. -
#9698 texansnak bukó van, de téll hiányzik a fél csapatuk ? :D
a tampa azért ennyire nem szar, a panthers meg ennyire nem jó.. nem ?:/ -
#9697 mert jobbak, otthon játszanak fontosabb nekik (panthers)
texansnak kb. már csak a draftra kell gyúrnia, fél csapatuk hiányzik. a Pats meg Pats mindig győzni akarnak. -
#9696 sztem is:D
panthers miért tuti ? a patriots ? :D -
#9695 utóbbi 2 szerintem fix, 49ers szerintem annyira nem biztos, elég hullámzóak,ráadásul szeretnek döntetlenezni egymással :D -
#9694 sajna én is ezt érzem esélyesebbnek de azért nyerhetne a dolphins és a bengals :D -
#9693 49ers, panthers, patriots trióról vélemény ?:P
hány % szted ?: D -
#9692 Mai tippjeim:
Jets,Panthers,Pats,Colts(necces lesz:D),Vikings,Browns,Cardinals(nagy meccs lesz),Bills,49ers,Denver,Chargers,Giants -
#9691 Nagyon ritkán nézek college meccset, de ezt kivételesen végignéztem tegnap, vicces volt
Korábban a meccsen az alabama egy másik rúgója 3 FG-t kihagyott és ezelőtt a rúgás előtt meg percekig videóztak hogy egyáltalán kiderüljön, hogy még maradt 1 mp játékidő :D
-
#9690 -
#9689 bocs mester :$$ de majd várom a tutikat :P -
#9688 korai még értekezni :D 2 nap alatt lehet még pár sérülés, meg infó h ki tér vissza stb.. :D -
#9687 na vajon mi lesz a 7végén :D pats, denver, többiek ?:D -
#9686 Úúúúú gecc... na az lesz még egy rangadó...És nyernie kell a Ninersnek...de nagyon nagyon... -
#9685 december 8. sport tv 22:25
Seattle @ San Francisco -
#9684 pont néztem a kedvenceket tube-on, és eszembe jutott, mi is az az edzés... Phillyben mindenki pontosan tudja, mi az az edzés. Edzés. Nem a meccs, az edzés. Az edzés.
élőben: http://youtu.be/bHJDRgVwcP8
visszatekintés: http://youtu.be/0NM3l8IOvJ4