Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
sírjatok még, mert mindjárt egál

D:
ReszegKoldus
22:15-kor csúsztatva adják az Arizona - Atlanta meccset

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Én nem úgy látom, hogy 5-3 felé tart 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
LOLLOLLOL
védelem megteszi a dolgát, NINKO!!!!!

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Ricsi234
Green Bay-Minnesota mikor kezdõdik?
22.15? Sport 1-2 adja?

Darthmushroom
am tök érdekes mikor rájönnek h nem csak Gronknak lehet dobni.. egybõl TD

Ricsi234
Szerintem 1-16<#idiota>

Darthmushroom

LasDen
ami az 5-3 felé hajt. persze erõsen ironikus volt, amit írtam, de ez a szezon túl sok jót szerintem nem tartogat.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
5-2-vel áll a Pats, nem?

Ricsi234
Jól beszélsz..😄D

LasDen: Egyetértek veled.

LasDen
ezt a szezont már lelehet húzni a WC-n. ne is játszanak már a fontos játékosok, mert úgyis csak megsérülnek....

Darthmushroom
annyira nem 😄 25 yard egy félidõ alatt 😄 2001 óta a legrosszabb 😄 szokásos 2. félidõt várom (még rosszabb) mert idén a tökeiket vakarják a félidõbe az edzõk nem elemeznek.

Ricsi234
Brádi Pista most nagyon szar<#idiota>

Darthmushroom
haha, félperc 3 idõ kérés és térdelés.. megérdemelt kifütyülés odahaza a Gillette-ben.

Darthmushroom
ide még az is kár.. ilyen playekkel, ha dupla ha tripla coverage van Gronkon akkor is csak õt látja Brady.+ JMD is elmegy a f*szomba a play hívásaival. szinte liga utolsó az O, ezt már nem lehet csak az elkapókra ráhúzni. félidõ alatt kb. 80 yard abból 30 egy pass interfernce, ami jogtalan volt. Védelem jó, de ennyi sérülttel nem tarthatja meccsbe mindig az O-t.

Ricsi234
Hmmm milyen szép 39 yrd-os játék volt Campbell és Gordon között..😊

ReszegKoldus
M.Barkley FUMBLES (Aborted) at PHI 20, and recovers at PHI 16. M.Barkley pass to B.Celek to PHI 29 for 9 yards.

Ez jó játék lehetett

ReszegKoldus
és még a bírók is hiába segítenek 😊

Darthmushroom
Vollmer is kidõl a Pats-be, hm nem tudtam melyik poszton kéne még gyengülni hát persze az eddig is sz@r O falba.

Sippie
faszom, stream átváltott valami focimeccsre 😄
Sippie
támogatom.
Én rojadirectán találtam 2 mûködõ linket.
robotnyk
ja, ilyen sehol sem jegyzett egyetemek ellen...
Ulvar
Hogy is volt ez a Pats - Miami? Mennyire biztos a Pats gyõzelem? 😊 Ezt magyaráztuk.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ReszegKoldus
lassan ki kéne tenni stream címeket ide felülre szerintem 😊

http://www.feed2all.eu
http://www.viponlinesports.eu
http://www.nutjob.eu

Sippie
nvm, találtam 😄
Sippie
Dallas streamet tud valaki ?
Darthmushroom
nézegetem egyetemi eredményeket, Baylor otthon: 69:3, 70:13, 70:7, 73:42, 71:7 az mi már h 70 pontos átlaguk van? 😄 mi lehet az ellenfél taktikája a felkészülés során, hogyan rakjunk fel 70+ pont felet a táblára? 😄

Darthmushroom
Pats O ismét villog 14 perc kellet egy first downhoz 😄

ReszegKoldus
Brees hátrakötött kézzel játszik? 1 passz -6 yard volt elég sokáig 😄

Sippie
Banok nem frissített? Há hol vannak a sztímök kérem széppen...? 😄
ReszegKoldus
Brady 1. passz INT, Vick 2. passz, jól nyomják

Ricsi234
APA KEZDÕDIk...Chiefs-Browns..😊

Darthmushroom
szerintem mai tutik: Niners,Green Bay,Kansas többit nem nagyon erõltetném, fõleg nem a denvert akik ha igazak a hírek h RG3 szinte teljes értékû akkor nagyon megfognak szenvedni. New England meccsen meg egy végig szoros tipikus csoportmeccset várok, ahol kb. az dönt a legvégén kinél van a labda 😄 am még szerintem Detroit,Bills,Giants,Jets,Steelers,Cardinals gyõzelmek lesznek.

dragon11
saints denver ??

Ulvar
Niners 😄

ReszegKoldus
Múlt héten ott volt a tutik közt a Dolphins és a Patriots és mindkettõ kikapott.

Csak az a biztos, hogy ma nem kap ki a Colts, Bears, Titans, Chargers, Ravens, Texans

dragon11
lol

ReszegKoldus
Nincs nagy aggodalom szerintem, de te azt kérdezted nyerhet-e a Miami, persze hogy nyerhet, ahol két csapat játszik ott mindkettõ nyerhet, sõt még döntetlen is lehet.

dragon11
a miami jo vagy mire föl ez a nagy aggodalom a pats gyõzelembe ?😄

ReszegKoldus
Én nem nekik szurkolok, de ki mondta, hogy szarok?

dragon11
mert kb itt mindenki a patriotsnak szurkol h mekkora sztárok. 😄

most meg szidjátok h szarok ? 😄😄😄

ReszegKoldus
Nem értem...miért ne nyerhetne?

Gronkowski gondolom játszani fog, múlt héten is játszott.
Meg is látszott, neki ment a passzok nagy része, sok értelme nem volt.

dragon11
miami nyerhet ? :/

gronkkal miujság ?xd

ReszegKoldus
hét elején még 1.3 körül volt

Ulvar
Miért ne lenne? Ha az oddsok arányait nézzük akkor annyi van, amennyit adtak...ráadásul divízió meccs.

dragon11
miért ?😄 van esélye a miaminak ? 😄d

Ulvar
Nem hiszem.

dragon11
ez nem nagy ? 😄