13258
-
#9763 nézem én is:D de te megdartmushroom csak jobban értetek hozzáá.. ti véleményetek számít :D -
#9762 mit kell írni? előbb még úgy volt hogy nézed te is :D -
#9761 á nemjött össze a mezőnygól:DDDD basszus:DDddddd -
#9760 nahh? írjatok plsss -
#9759 basszus ez meleg nagyonnnnnnnnnnnn hol a védelemmmm -
#9758 :D boccs:D
részeg szted is visszahozza a pats ?: d -
#9757 írtam h szerintem igen, am h lehet ennyit vacilálni? :D -
#9756 tehát tulajdonképpen azt se tudod mi van, de Pats szurkoló vagy? :D -
#9755 visszahozzák szted mester ? :D -
#9754 gronk kemény:D nézem élőbe énis.. mehet a pats akkor ?:P -
#9753 ott is a Gronk TD 7:10 -
#9752 10 az semmi, főleg h első negyedbe vagyunk. múlthéten 0:24 volt a félidő a denvernek, de volt már 3:17 a miaminek félidőben és még is nyert a csapat. O most kezd éledezni. már mindjárt redzoneba is vannak. -
#9751 10-0t be tud hozni a pats ? de eddig kvasz@rok vagyunk :((
mondjuk te vagy a szaki nem én:D jók vagyunk ? :D -
#9750 nem logikus? nagyobb a szorzó. 10:0 nem nagy hátrány meg még rohadt sok idő van hátra. -
#9749 miért tegyem meg ????:O -
#9748 akkor most tedd, mivel min 10:0 lesz, Brady int. -
#9747 lefőtt a kávé a patsnek elég hamar xd -
#9746 értem. légyszí segíts már majd :D közvetíts, stb.:D még nem raktam meg, élőbe nyomnám meg :) -
#9745 most kezdtem el nézni, Texans kezdett, levazarta a védelem, de a Patset is most. szóval még semmi különös -
#9744 jól nyomja a pats? légyszí irjatok :)
-
#9743 legalább 10 éve nem volt ilyen jó futó pedig a Patsbe.. nem igaz h nem tanul meg vigyázni a labdára.. bár számomra már irreális az ilyen mellőzése, szegény még javítani se tud. -
#9742 na Ridley nem játszik a Patsben, akkor tuti nyernek, nem lesz aki elejtse a labdát :D
-
#9741 mondj még ilyeneket....xd -
#9740 ..xd -
#9739 tipikus lenne ha ez a hosszú nyeretlenségi sorozat épp a Pats ellen szakadna meg, ahogy tavaly épp ellenük szakadt meg a hosszú veretlenségi sorozat :) -
#9738 7:24-nél viszont már azt mondtam h behúzzák :D -
#9737 :DDD -
#9736 Persze, nyer a Pats, de aztán engem senki ne hibáztasson, ha Watt az első playben lezúzza Bradyt :)
meg azon se lepődjön meg senki ha úgy fog menni a meccs, mint múlt héten, akkor is azt mondtam hogy nyer a Pats, aztán félidőben 0-24 :D -
#9735 azért te is vágod, jókat mondasz mindig.:D te mit mondasz, a pats húzza ? -
#9734 mondjuk egy tippjátékban majdnem ugyanazokat tippeltem mint Jaws, úgyhogy 3-4 (vagy több) tuti elmegy abból is :D
-
#9733 hehe -
#9732 de ha nézed azt az oldalt, akkor látod, hogy még a legnagyobb zseni (:DDDDDDDDDDDD) is mellélőtt 57-szer, ennyire kiszámítható az NFL
-
#9731 hát ebben a fordulóban számomra nem sok meglepetés lehet. nagy részt olyan meccsek lesznek amiben bármi benne van. Texans+Tampa győzelem lepne meg, de simán nyerhet ma is a Jax stb..stb.. -
#9730 Én már leírtam a véleményem -
#9729 légyszí srácok segítsetek :D én nem hibáztatok senkit ennyire már megismertetek :D:D:D
ESPN tippelői közül mindenki patriótákat várja egyértelműen, még jaworski is aki a legnagyobb zseni D: akk jo lehet ? :D -
#9728 eltántorítasz teljesen :D már pedig meg akartam tenni :DD -
#9727 általában...hát az kevés :D
szerintem idén se volt olyan hét ahol ne lett volna meglepetés -
#9726 de ez mindennel igyvan, a sima focival is. de esélyesebb mindig van és általában jön is. -
#9725 ha kiszámítható lenne, akkor mindig az esélyesebb nyerne, nem? -
#9724 hát ha nem is félelmetes, de behúzható tetejű és így nem valószínű, hogy lesz akkora hideg, mint tavaly decemberben a Pats ellen :D