Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
de ebbõl is csak az látszik az Eagles offense milyen gyenge

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Pedig neki kellett volna menni 4.-re, 10 embernek védenie Romot, amíg õ rohangál a labdával és viszi le az órát 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Sippie
Most ez az érzés van bennem 😄
Sippie
a holding volt hülyeség elõtte. Maradt volna kb fél perce a Lionsnak idõkérés nélkül. 4th&5-nél más lehetõség nem volt, ha nem futják meg ugyanúgy megáll az óra.
ReszegKoldus
nagy hülyeség volt berúgni azt a field goalt 1 perccel a vége elõtt

ReszegKoldus
NEM.

Sippie
Dallas 4-4, Giants 2-6. Sima ügy, már elõre látom ahogy bemenetelnek a playoffba, onnan meg sem állnak a döntõig, és Eli hatalmas játékkal ismét bajnok lesz <#idiota>
ReszegKoldus
fúúú de kemény végjáték

Sippie
Dallas gyönyörûen megverte magát baz+
Sippie
vagy mégse 😄
Sippie
Dallas win!
Ricsi234
Terelle Pryor 93 yrdos futása..1 negyed 14:41..az aztán nem semmi😄D

ReszegKoldus
Gondolkodtam Megatronnak lesz-e 100 yard elkapása...290 jelenleg
Több mint az össz Dallas támadóyard

Darthmushroom
lol field goalt blokkol Jones, ilyet se láttam még élõbe. szegény kicker, kihagyja közelrõl majd blokkolják 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
igazság szerint fél óra múlva, csak a sport tévén nem adják élõben 😊

Sippie
és megint a második félidõre javult fel az Dallas offense... érdekes. De amúgy ja, szoros, megy az adok kapok odavissza 😊
Sippie
pedig csak másfél óra jön a következõ meccs, há mi lesz így veled 😄
ReszegKoldus
ecsém itt mindenki "ellenem" van 😄

Darthmushroom
jól van naa 😄 este van meg másnap 😄 ilyenkor örülök h élek 😄

Ricsi234
ÚÚÚristen... Bess remélem kapni fog..Punt jött, erre Bess nem kiejti a kezébõl?..Jöhet megint a Chiefs..Fak

LasDen
a Dallas-al (Dallasszal) hibát még elnéztem...
tudnák???!!?!! 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
agyamra mennek ezzel a töménytelen fos reklámmal....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
Bills csinálhatna valami nagy csodát, tudnák örülni ha érne valamit a csüt.i Panthers win a csoporton belül.. mondjuk ehhez este kell a Cardinals is.

Darthmushroom
jó de egy szintén playoffra ácsingózó Lions-al játszik idegenbe, egy értelmû volt h szoros meccs lesz

Sippie
20-10 ezazzzz 😄
Sippie
dallas +4 turnover mutatóval a mai meccsen egyelõre 13-10-re vezet. Nagyon halovány az offense, Romo 88 yardnál jár, simán benne van a vereség, és akkor 4-4el állnak. Giants meg 2-6-al csak két gyõzelemre lenne tõlük, az meg nem behozhatatlan. Persze én bízom benne, hogy Dallas playoff lesz 😄
Ricsi234
AZ mi....A Browns játékosa véletlenül hozzáért a Chiefs punteréhez, azt egyból Running into the kicker..Anyád..

Darthmushroom
szerintem a csoport nekik már elment, dallas-al ha nem történik valami nagy akkor behúzza már fõleg h csoporton belül 3:0-al áll. wild card meg esélytelen szerintem mivel egyik Seahawks/49rs lesz mellé Lions,Panthers,Chicago,Falcons is sokkal jobban áll.

közbe mekkora INT a Pats meccsen egyik védõ bent tartja másik elkapja

ReszegKoldus
Semmi extrát nem játszanak szerintem, csak nem adják el a labdát, az ellenfelek meg igen

Sippie
nem olyan izmos most a csoportjuk, simán benne van hogy csoportelsõk is lehetnek 😄 onnan meg már, láttuk õket befaszmákolni a döntõt 😄
ReszegKoldus
<#ejnye1>

Darthmushroom
akkor mocskosul igyekezniük kell 😄

Ricsi234
<#ticking><#pias>

Sippie
történelmet akarnak írni, hogy 0-6-ról nyernek superbowlt 😄
Ricsi234
Mivan Elival?..Magára talált?

ReszegKoldus
Giants 5 field goal 😊

Darthmushroom
GRONK varázsolt :o erre bünti..

Sippie
4. szerzett labda Dallasi részrõl, durva. És csak 10-7-re vezetnek, az is durva 😄
Sippie
nálam 3 van megnyitva, úgy tudom végignézni a meccset 😄 Hol egyik hal be, hol másik tol az arcomba egész képernyõs reklámot...
mondjuk egy szezon 35ezer Ft... lehet csak follow your team lesz ebbõl 16ezerért, a playoff meccseket úgyis adják itthon 😄
ReszegKoldus
Eagles offense elég szar a hype már rég elmúlt azt hiszem, mondjuk Vick megint megsérült.

LasDen
egyértelmû. én alapvetõen utálom a streameket, mert 80%-ban akadoznak.

Sippie
mondjuk ha idehaza is HD-ban, akadozás nélkül lehet nézni, akkor jövõre lehet befizetem... a streamek néha nagyon gyenguskák.
Ricsi234
Szerintem felhozta a Pats<#banplz>

Darthmushroom

LasDen
nem csak gamepass létezik ám 😄

Darthmushroom
BB akkor is lefele tradelne 😄

Ricsi234
Ti milyen oldalon nézitek a meccset?
Vagy valaki fizetett a GamePassért?

LasDen
sírok is. 😛

Darthmushroom
kihagyott field goal ilyen sokat számít LOL

Ricsi234
ReszegKoldus: Köszi.

Darthmushroom: Most mit mondjak erre?<#idiota>