Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
és valóban közvetítik a Broncos - Patriots meccset, valószínûleg Faragó Ricsi chiefs pólóban naponta 5x az NFL székház felé fordulva imádkozott érte
Giants - Cowboys lesz elõtte 22:25-tõl

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Sippie
micsodaaa? teljesen jó ez, welcome to my cityy... meg a csaj is legalább jó hacukában van 😄
ReszegKoldus
Szerintem kész felüdülés ez a fõcímdal, fõleg a tavalyi után 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

tutuhawer
a rojadirecta.me oldalát is használni szoktam streamre néha, és a kiemelt meccseket valaki HD-ben nyomja, marha jó minõségben meg se akad. Ilyen pl a MNF az ESPN-en és a SNF az NBC csatornán. Hirtelen nem tudom, de gondolom a csütörtöki is jó minõségben megy majd, mert egyedüli meccs.
Dolgozom este, biztos kipróbálom.

/Köze nincs a játékhoz, de szerintem egy nagy fos a csütörtök esti fõcímdal ezzel az indiai csajjal. Sokkal különbet is találhattak volna/

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ReszegKoldus
csak egy 7 órási meccsük lesz, de még az is átkerülhet máshova 😄
igaz nem valószínû, mert a Texans ellen lesz

mondjuk eddig összesen 4 idegenbeli meccsük volt azok közül azért a Giants, Colts azért megmagyarázható miért nem kora délutáni meccs volt, meg utólag a Cowboys elleni is 😄

Darthmushroom
azért durván nyomják az nfl-nél is a denvert.. kicsit talán már undorítóan idén, kb. csak fõbb idõpontokba volt meccsük akárkivel játszottak, 7 órási (nálunk) talán nem is volt még idén.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
azért még lehet, hogy a jövõ heti meccset közvetítik, volt szó róla, hogy SNF-et is közvetíthetnek valamennyit, Manning vs Brady, Faragó Ricsinek egy doboz viagrával felérõ meccs

Darthmushroom
ejj de köcsög az NFL, sport tv tudta volna adni a Chiefs-Denvert (11.hét) erre átrakták hétfõ éjszakára, majd a 12. héten mindenki azt várta h Pats-Denvert viszont átrakják 22órás idõpontba, de nem tették... talán a 2 legjobb Denver meccs lehetne, de marad a gamepass+steam :/

Darthmushroom
hoppá Ed Reed-et kirakta a Texans, mivel elméletileg kritizálta a stábot. viszonylag olcsó 400k fizuért igazolható, a hírek szerint kb. a fél NFL bejelentkezett érte ASDSDASDSD természetesen a Pats is mivel BB nagy kedvence (nyáron is akarta)

ReszegKoldus
Ed Reedet kirakta a Texans...áá de jól jönne pár INT 😞

hungary27
azt a rohadt 😄D
ReszegKoldus
az a field goal 😄

ReszegKoldus
ja ismerem, tavaly még vettem is

Darthmushroom
TD magazinból idéztem ( TD magazin )

ReszegKoldus
hol van ilyen szakszerû megfogalmazás?
én csak azért nem írom be ezeket mert nehezen hiszem, hogy rajtam kívül bárkit is érdekelne 😄

mondjuk McCarthy tegnapi sajtótájékoztatón is mondta, hogy jónak tûnik Flynn, de szerintem csak azért lett leigazolva, hogy adott esetben ne Kuhn vagy Nelson legyen az irányító 😄
(najó meg nyilván mert nem idegen neki a környezet és csak ebben a csapatban tudott valami értelmes játékot mutatni)

Darthmushroom
Matt Flynn visszatér Green Bay-be, "de Mike McCarthy vezetõedzõ már vasárnap kijelentette, a gyakorlóegységbõl aktivált, az Eagles ellen is becserélt Scott Tolzien kezd majd a Giants ellen."

ReszegKoldus
biztos örül, aki 40 alatti pontokra fogadott <#hehe>

Darthmushroom
na ez is meg van, nincs több nyeretlen. am köszi miami így a Pats elõnye elég szép a csoportba 😄

ReszegKoldus
Nem csak otthon...bár addigra akár lehet hogy játszani is fog 😊

Sippie
mindjárt gondoltam hogy a rövidzárlat a GB elleni meccs 😄 😄
de otthon Rodgers nélkül verhetõ a GB 😛
ReszegKoldus
Dallas simán megnyeri a csoportot, bye week után zsinórban 3 gyõzelem, aztán egy meccsnyi rövidzárlat és a 2 utolsó héten gyõzedelmeskedve 10-6-tal sima playoff

Ulvar
Az...de nagyon...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Sippie
😄DD
Hát igen, 5-5-el vezetik a csoportot, giants 3-6... még bármi megtörténhet 😄 Lúzer banda ez a cowboys...
Ulvar
Na...szóval mehetünk a WildCardra, ha csak a Seahawks hirtelen el nem kezd kiszopni. Bár sztem a Saints is leszívat minket, úgyhogy ebbõl playoff se lesz, csak nagy szerencsével...de ha mindezek mellet a Giants megnyeri a divíziójukat én kikészülök...A Philly jobban megérdemli sztem...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

disorder14
Akit érdekel, hogy mi volt a Colts meccsen... Borzasztó egy valami volt, Luck 2. intjénél inkább kikapcsoltam, borzasztó volt az offense meg a defense is. Az elsõ félidõban az offense szinte csak three and outokat tudott felmutatni, az elkapók elejtették kritikus playeknél a labdát, luck is sokat dobott felé, richardson meg... már az ritka volt ha a line of scrimmagen túl jutott... a D meg az elején annyira nem is volt rossz, de utána a két passzolt TD-nél mintha nem is lettek volna... hosszúra futó embereket ennyire szabadon hagyni, és kb. mind a 2 TD-nél ez volt a helyzet, klemensnek könnyû dolga volt.
Ja a special teamrõl nem is beszélve, az egyik punt returnnél a St. louisos csápolt a csapattársainak, hogy engedjék, mert vissza fogja hordani, a coltsosok meg azt hitték, hogy akkor ez fair catch(pedig bõven nem úgy integetett)
Szal mindent összevetve, a colts CSAK 38-8ra kapott ki...
Nem baj, remélem jövõhéten ezt a csúnya vereséget a Titans fogja megsínyleni😄

ReszegKoldus
így utólag elnézve pont az kellett a gyõzelemhez 😄

Darthmushroom
nagy meccs van friscoban 😄

ReszegKoldus
Nekem is úgy rémlik, csak reménykedtem 😄

Darthmushroom
hónap végéig tart nem?

ReszegKoldus
jövõ héten már nem lesz ez a sok katonás marhaság ugye?

Darthmushroom
viccesek a sporik friscoban is.

ReszegKoldus
Bocs...

-Indianapolisba mikor indul a következõ vonat?
-8:38-kor <#idiota>

ReszegKoldus
új Packers logo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Darthmushroom
asd

ReszegKoldus

ReszegKoldus
azt hittem a Packers szedte be a legszánalmasabb TD-ket, de most láttam mivel egyenlített a Bengals, elbizonytalanodtam 😄

ReszegKoldus
Ravens is kitett magáért 😄

Darthmushroom
na akkor hajrá Panthers!

ReszegKoldus
nagy vereség, kb 6 sérült..."remek" meccs volt 😄

ReszegKoldus
bénák, még egy 1/1-et se tudnak összehozni 😄

Ricsi234
Miért? Miért?...Kettõször is megadatott nekik hogy megcsinálják a 2 point conversiont..Persze hogy a futás választják..Ezt soha nem fogom megérteni..

Darthmushroom
ohh az a csodálatos Jacksonville!! új kedvenc van születõben 😄

ReszegKoldus
háhá maciknak nem jön össze a 2 pontos

Ricsi234
Fumble and the Giant coming

Darthmushroom
Safety-t is csinált a Jaguars! mi csapat 😄 am remélem már tényleg behúzzák.

Ricsi234
ez a fos nem jelez ha új hozzászólás jön..csak akkor ha írok..

Ricsi234
éés nem adták meg a tdt..azisten...

ReszegKoldus
nem fordította meg, mert visszavonták a TD-t 😄

Ricsi234
<#pias>

ReszegKoldus
és Stafford