13258
-
#10123 igen -
#10122 ma mit adnak Ricsiék? 49ers? -
#10121 Szerintem az csak promóciós volt a szezon elején. Mobilnettel belenéztem egy meccsbe és másfél negyed kb 400 mb forgalom volt ;-) de megérte, nagyon tetszett -
#10120 Most ébredtem és látom márba hopelyheket accuweather-en... Király :-)
Plusz: a texans már egyeztet lovie smith-szel, esetleg jon grudennel /öt minden évben említi valaki/ , de mindenképpen nfl veterán edző kell nekik. A kovi 2. évben alkalmas lesz a keret egy superbowl-ra ha meg tudják oldani a qb kérdést. Ez a friss houstonból -
#10119 Hova lett az az opció a GamePassról hogy egy meccs ingyen van? -
#10118 ja. sztem szent H :)
illetve ne nevessetek ki de sztem a bengals nagyon H.. eléggé elkapták a fonalat, vélemények ?? -
#10117 nem az a baj, mert simán nyerhetne is a Panthers mert van olyan jó, hanem h nem muszáj.. elég ha majd otthon verik őket és másik 2 meccset hozzák, mert akkor csoport elsők. -
#10116 szentek idegenbe rosszak meg mondtam én fázni fognak seattlebe:D most sztem húzzák otthon szorosan:D -
#10115 de nekem kell a Panthers győzelem :D tavaly is oda visszaverték őket.. mondjuk akkor nem volt Peyton :/ -
#10114 én továbbra is tartom, hogy a MNF után nyer a Saints és kikap a Seahawks :) -
#10113 na akkor :D
Steelers,Pats(csoportgyőzelem :P),Ravens,GB,Jets,Eagles,Bengals,Tampa,Chiefs,Denver,Cardinals(ha játszik Palmer),Chargers,Seahawks,Panthers -
#10112 vagy 38 ponttal... :) -
#10111 az még irányítónál is jó ha 300 yard fölött van nemhogy egy futónál :D -
#10110 végül 73-544 lett, abból egy csávó vállalt 45 kísérletből 303 yardot...durva -
#10109 lol az már átlagba is sok, nemhogy 5ször átfutni a pályát. -
#10108 65 kísérletből 500 futott yard az auburnnél, hogy ez sok vagy kevés ncaa viszonylatban azt nem tudom, de szerintem durva :D -
#10107 egykezesre nekem a legjobban a múlt heti Riley Cooper-féle tetszett a legjobban, felszisszentem, mondjuk így. Meg ha már speckó mutatványok: Vernon Davis gátfutós akciója is elég komolyra sikerült, egy lapon említeném Randy Moss elkapásával is talán. "Odabasz" kategória -
#10106 akkor rosszul emlékszek :D nem tudom miért az ugrott be, lehet h ott is volt valami szép elkapása. -
#10105 3 éve, szeptemberben, Pats mindkét meccsen kikapott a Jetstől (mármint ezen a meccsen és a playoffban is), a többi stimmel :) -
#10104 El, tegnap már mondták, Wade phillips lett a főnök. A houstoni tudósító kb 30 éve tudósít, és mondta, hogy szerinte phillips szeretne edző lenni, de a nagyfőnökök meg nem akarják, inkább 3-4 másik jelölttel beszélnek. Már most beszélnek, egy ideje már beszélnek, így pontos -
#10103 a hibátlan Pats-szezon sokszor eszembe jutott mostanában. Új telefont kellett vennem , és jót vettem , jó adatok, jó hozzászólások, szép, király, erős, minden, de éppen amit én szeretnék, nem megy úgy, mint kéne. Csak pont minden király, de egy pont az i-re nincs meg. :( -
#10102 Kubiakot tényleg elküldte a Texans? nem sok értelmét látom pár héttel a vége előtt, vagy hamarabb kellet volna vagy megvárni a szezon végét. -
#10101 az Jets ellen volt ha jól emlékszek mikuláskor 4 éve mikor 0-ra verték őket utána a playoffba meg kiestek ellenük. Mossnak utolsó meccsei között volt a Patsbe. -
#10100 többkezes? -
#10099 persze lehet hogy több is volt :D -
#10098 az valami jets vagy dolphins meccsen volt azt hiszem -
#10097 hirtelen szarakodik a céges internetem, nem játszanám le... ezen a meccsen volt Moss egykezes elkapása az end zone-ban? -
#10096 juhhhéééééjjjj
Hópihét írtak valóban arra a meccsre is. Bezzeg Florida...Bezzeg San Francisco. Milyen szar lehetett OJ Simpsonnak Buffalóban futni mindössze 14 meccs alatt 2000 yard felett. :) -
#10095 hóba is lehet passzolni, főleg ha az írányitot Bradynek hívják
-
#10094 ja meg elvileg csak nagyon hidegben van vele probléma, hát Green Bayben szokott olyan lenni :) -
#10093 hát annyira talán nem vészes, a Vikings ellen a hosszabbításban kellett elmennie az öltözőbe az inhalátorért
de addig összeszedett több mint 150 yardot -
#10092 hű, nem tudtam, hogy ilyen gondja van. Pedig elég nagy talentum, remélem, meggyógyítják valahogy és nem befolyásolja -
#10091 ha megint kijön az asztmája akkor lehet hogy nehezebben fog futni -
#10090 azt elemzték, hogy mindegy ki irányít, szarul blokkolni nem muszáj Eddie Lacynek... Jobb blokkolásokat várnak a támadófaltól a hétvégén. Aztán meglátjuk, tud-e majd futni a hóban holnap -
#10089 futni hóban is lehet, többnyire :D -
#10088 -
#10087 fahrenheit.... -
#10086 munkát próbáltad már? /csak viccelek/ -
#10085 ez a kettő sztem fixx meccs kb.. kellenének valami tutik h visszahozzam a bukót :(( -
#10084 grean baytől kezdve cincinattin át Philly-ig, mindenhol hópihéket írnak... Azt kiszámítani csak Bradyék tudják szinte. :)