Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
ismertebb nevén Tuck rule game 😄
többet is neveznek ugyanúgy

Ice Bowl csak egy van, legalábbis az NFL-ben 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

tutuhawer
azt mutogatták a 2001-es Patriots-menetelésrõl szóló videóban... Tom Brady egyetemi csapattársa, Charles Woodson ütötte ki a labdát, asszem

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Darthmushroom
mondjuk ezeket az elnevezéseket nem értem, mert amikor hóba játszott a Pats-Raiders fõcsoport döntõt arra is azt mondták h snow bowl. (ahol volt az a hülye szabály ha elindítja a dobást nincs fumble)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
az jó, bár Snow Bowl már volt, meg Ice Bowl is 😄
(mondjuk Fog Bowl és Mud Bowl is)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
hóóó😄 Snow Bowl lesz 😄 mellé -15fok 😄

ReszegKoldus
nem rosszabb ez a meccs mint a Vikings-Giants MNF 😄

egyébként ha novemberben ilyen az idõ milyen lesz február elején? 😄

Darthmushroom
istenem.. 2 csapatnak volt már vagy 200 yard büntetése, de legalább playoff hangulata van a meccsnek 😄

ReszegKoldus
összejönne egy ilyen Super Bowl és mindkét csapat a szeptemberi formáját hozná 😄

tutuhawer
a kulcsszó: "akármelyik" És tényleg, egy csomót megnéztem, a fõnököm telerakta az irodát Cowboys poszterekkel, stb stb, meg amúgyis érdekel a csoportrivális, és baromi sok szarságot csinálnak. De most a félidõ elõtt kezdtem bele a mai meccsbe és a NYG is csinálja a faszságokat, ahogy szokták.

megjátszanál egy NYG-PIT superbowl-t is...? Nem semmi mutatvány lenne, és akár még benne is lehet a pakliban, elsõ körben a rájátszás, ahol meg...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Darthmushroom
mentális probléma szerintem az ilyesmi, szóval szerintem az edzõi gárda hibája is. pl. ott van Romo mindenki szidja, szerintem meg messze nem rossz irányító pl. Big Bentõl akinek 2 gyûrûje van szerintem messze jobb,sõt a másik 2 gyûrûs Elit Manningtõl is jobb. egyszerûen mentálisan nem készítik fel eléggé a kulcsmeccsekre vagy hátrányba vannak és túl vállalja magát.

ReszegKoldus
én ritkán látok Cowboys meccset, de azokból úgy néz ki, hogy nincs egy kiszámítható csapatrészük és teljesen véletlenszerû hogy éppen melyik fog bénázni az adott meccsen...

Darthmushroom
ez mekkora igazság.. nevetséges h mennyire elbalfaszoskodják minden évbe a meccseiket..mondjuk én az edzõi gárdát is elzavarnám a francba azok se normálisak.. ezért nincs playoffba soha a dallas, pedig keretük nagyon jó, kivéve most már mert túl sok a sérült.

ReszegKoldus
Cowboysnál mindig van valami kabaré jellegû, hihetetlen csapat...
Mint mikor az edzõ a saját rúgójukat jegelte és úgy kaptak ki, vagy idén a Lions ellen, vagy...kb akármelyik meccsükön 😄

Giants is csak így tud TDt szerezni. 😄 <#nevetes1>
Darthmushroom
LOL ilyen TD-t.. meg se lepõdtem volna ha nem a Giantsnek van ilyenje..

A sötétség a Dallasnál is megvan. 😄 😄 <#nevetes1><#nevetes1>
Darthmushroom
köszi, volt olyan hét h csak 1t hibáztam 😄
am ez a Brady 6.kör csak hype, mert Õ egyetemen se volt rossz irányító attól h nem volt állandó kezdõ, végén valami Bowl-t is vele nyert a Michigen nem a másikkal, de az azért vicces h legenda szerint megmondta Kraftnak a draft után h vele fognak Super Bowlt nyerni.
am szerintem Newtonból lesz igazi elit irányító, remekül érzi a zsebet, nehéz sackelni mert nagyon jó állóképessége van, jól fut,jól passzol és jól is olvassa a játékokat. Idén Shulával nagyon jó playbook is van hozzá, nem véletlenül megy ennyire a Panthersnek.

ReszegKoldus
délután megraktam a Giants csoportgyõzelmét hogy legyen már valami értelme ha végül feltámadnának, jó ötlet volt 😄

szomferi
pedig kéne tõlük 24 pont...<#conf>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Teljes homály ez a Giants, nagy a sötétség a fejekben.
tutuhawer
Hey
Egy-kettõt betaláltál, nem semmi. De ki gondolta volna a Detroit-Tampa Bay végét...? Csak ezt tudom kommentálni, hirtelen ez érdekelt, ennek néztem utána hamar. Úgy kezdõdik a story, hogy ilyenkor az nfl networkön Brady és Manning, Manning és Brady dokumentumfilmek mennek(Brady 6, 2001 Patriots, 2006 Colts), számok, díjak, stúdió, stb stb és a számokhoz lyukadjunk ki hirtelen, mert mutogatták, hogy van most a ligában egy hasonlóan épülõ irányító, mint Tom Brady, és az Mike Glennon. Mutogatták, hogy nagy király lehet, meg egyebek, szóval jövõben majd meggondoljuk, teszünk-e Glennon ellen. <#eljen>

ReszegKoldus

Darthmushroom
Õ nektek van kitalálva cserének 😄 máshol meghal, mert nem tetszik neki más mez szín 😄

Ulvar
Igazából az összes divízió meccsünket meg kéne nyerni...csak éppenséggel alap emberek hullottak múltkor ki a defensebõl...Iupati (Adam Snyder játszik a helyén) + Brown...

Friss infó: Bajban a Seahawks secondary-je: a slot cornerback Walter Thurmond 4 meccses eltiltást kapott. A kezdõ CB Brandon Browner sérülés miatt 4-6 hétig nem fog játszani.

Ez nekünk csak jó, tudunk passz játékot nyomni (talán).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ReszegKoldus
de akkor nincs szép Tolzien futott TD 😄
meg volt egy kihagyott 2 pontos kísérlet is késõbb

mondjuk durva hogy Flynn se Seattleben, se Oaklandben nem tudott megmaradni itt meg így játszik ha véletlenül pályára kerül...

Darthmushroom
Flynnel kezdettek volna akkor nyertek, nem baj majd csütörtökön 😄

ReszegKoldus
Packersnél akkor úgy néz ki 4 különbözõ kezdõ irányító játszik novemberben, elõtte 21 év alatt játszott 3 különbözõ 😄

Darthmushroom
ja pont hallottam most a dallas meccsen.

ReszegKoldus
utolsó héten

Darthmushroom
ja elég kemény, lesz még Arizona meccsetek? am én lassan kinézem h nem lesz 49rs playoffba.

ReszegKoldus
amúgy érdekes az NFC West, 2000-es években az összes csapat Super Bowlt játszott onnan 😄
(ha így mérnénk egy csoport erõsségét)

ReszegKoldus
@Rachel__Nichols 26m
Will cold affect DEN/NE? All I know is I'm wearing ice fishing overalls bought in Green Bay for 2007 NFC Champ Game...and I'm still freezing

😄

Ulvar
Beszarok...ha nem nyerünk a Wasington ellen, akkor 3. leszünk a csoportban...

Legerõsebb divízió lett idén az NFC nyugat...

ReszegKoldus
Gyanús hogy a Chiefs jövõ héten se fog nyerni, pedig a mai meccs alapján azt lehetne gondolni hogy sokpontos meccsen is lehet keresnivalójuk 😄

Darthmushroom
de szeretem az ilyen Giantset... kár h a Super Bowlokon nem tudtak így játszani.. mondjuk a bírok visszaadják.

Darthmushroom
Colts úgy fogyott el ahogy Luck elkapói.. csoport meglesz nekik, de playoffba nem sok esélyük lesz. (mehetnek ilyen Denver/Pats-hez)

Ulvar
Christian Ponder te szemét...tipszmixûté?

Darthmushroom
még frissebb hír: hózápor is várható a Pats meccsen, ááá kedvenc 😄 muszáj lesz fent maradni 😄

ReszegKoldus
tipikus...hosszabbításban megtettem hogy a Vikings nyer, erre döntetlen lesz 😄

Sippie
dominálnak a védelmek! 😄
Darthmushroom
Cruz visszaadja 😄

Darthmushroom
ott se szereti Manning
Fagypont alatt játszott meccsek:
PM mérlege: 2W-5L, 8 TD - 8 INT, 75,8 QBR

Sippie
na DezBryant szép volt...
ReszegKoldus
Egyébként a Flynnes tipp annyiból bejött, hogy sikerült hosszabbításra menteni a meccset...

ReszegKoldus
Denverben is szokott hideg lenni szerintem 😊

Darthmushroom
am hasonló idõ lesz Bostonba is mint most a Dallas meccsen. Manning megfázik 😊

Darthmushroom
2 hét múlva elméletileg

Darthmushroom
az biztos, wild cardért is mi lesz h most AFC-be a jets/miami is kikapott, de nyert a Ravens,Steelers,Charges is.

ReszegKoldus
mármint a hálaadás utáni csütörtökön nem?
detroit, dallas és pittsburgh-baltimore lesz most

Ádáz küzdelem várható. 😄