13258
-
#10323 Nem para, nem sokkal van melegebb Friscoban se. -
#10322 New York, Meet Life aréna... szóval rendes tél lesz. (jets-giants otthona) -
#10321 A legnagyobb félelmem egy Seahawks - 49ers NFC döntő...keményebb lesz mint a SuperBowl...ha e két csapat eljut odáig...
Hol lesz idén a SuperBowl amúgy? Nincs kedvem most utána keresgélni :D xD -
#10320 elvileg a 49ersnek elég lehet 1 meccset nyerni a maradék 3-ból, ha az nem sikerül, akkor nem is érdemelnek playoffot :)
(két meccset kell nyerni, ha a Cardinals megnyeri mindhármat)
na sebaj, jövő héten majd nem a Cowboysnak szurkolok :D -
#10319 A Philly és a Dallas közül? Egyelőre úgy tűnik így lesz, de nem 100%. Ha a Dallas nyer akkor egy vereségre lesz csak a 9-4es csapatok (Panthers-Niners ellen). És akkor még ott van a Cardinals a WC pozícióért (ami most még nincs meg). Csak jó lenne szűkíteni a harcban lévő csapatokat :D. -
#10318 hazai pálya, hétfő este, félidei mezvisszavonultatás, sajna sok minden a Bears mellett szól...
de azért hajrá Cowboys :D
ezt a wild card dolgot nem értem, abban a csoportban szerintem csak a győztes jut playoffba
persze ha a Panthers a Jets,Saints,Falcons meccsek közül kettőt elveszít, akkor még lehet más a helyzet :D -
#10317 Pár jó kép tegnapról :)
Rob Ryan imitátor
-
#10316 Remélem ma szopik a Cowboys, nem akarok még egy csoport riválist nézegetni a WC helyekért, így is csoda volt amit a Seahawks ellen műveltünk...
Most jön egy feltámadó Kalózok meccs idegenben...kicsit tartok tőle mert 7 órás, de a Defensenek hoznia kéne. Aztán egy könnyebb Falcons meccs, azt kötelező, és a végén egy Cardinals...tőlük annyira nem félek, mert ők játszanak a Seahawks ellen idegenben, de azt a meccset is hozni kéne. -
lord nihilus #10315 Inkább attól félek, hogy elfogynak a PO-ra, mert azért oda már szerintem mindenképpen bejutnak, de utána már hiányozni fognak a megbízható WR-ek és TE-k. -
#10314 am a pats mindig nem csinálhatja ezt, sztem miamiba bukó lesz -
#10313 persze h jött minden tippem és nemrakom meg :s már rég visszajött vna :'( -
#10312 na gó széjnc -
McCartman #10311 Kissé túl is tárgyaltuk. -
McCartman #10310 PM NFL rekord, 7 meccs legalább 4 TD passzal egy szezonban. :D -
#10309 így már igen
-
McCartman #10308 Azt tudjuk, de azt hittem világos, hogy miért Akerst hoztam példaként a hosszúra. -
#10307 Seahawks már látom a playoffba önmagát fogja megverni ezzel a sok büntetéssel... egész szezonba fegyelmezetlenek mint az állat. -
#10306 ja, tavalyi első meccsen rúgta
aztán összesen 42-ből 29-et rúgott be, idén is a lista alja felé van, de idén jobb %-ban rúgja valamivel -
#10305 a Rams rúgóját megnézném azért, az újoncként rúgta be 60 yardról -
McCartman #10304 Övé az egyik 63 yardos FG, annyira nem lehet béna. -
#10303 én nem örülök neki :D mert éjszakázni kell így :D -
#10302 mármint akers elég béna... -
#10301 én se nagyon, mert elég akers béna rúgó, nem is értem miért őt hoztad fel :D -
#10300 hát lehet hogy szerencse, hogy a Saints-Pantherst rakták át esti meccsre, ugye az eredeti a Packers-Falcons lett volna
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
McCartman #10299 Nem hinném.
-10 fokban nagyon szép ez a rekord. -
#10298 elképzelhető, csak nem a póznák közé
az eddigi négy 63 yardosból kettőt ott rúgtak -
McCartman #10297 Ja persze, innen Akers mindjárt 70et lőne helyből. :D -
#10296 Ricsiék miért lepődnek meg a Chargers vezetésen? alapból jobb mérlegük volt, otthon vannak+nekik még tét is van mivel mennek a wild cardért. -
#10295 az szép
bár Denverben könnyebb -
McCartman #10294 Matt Prater 64 yard Field Goal, új NFL rekord. :) -
#10293 Steelers majdnem varázsolt -
#10292 Steelers utolsó play nem volt semmi -
#10291 5-8 yardról kellet volna jönni nem 1ről, mert ott volt a szabálytalanság. ennyi -
McCartman #10290 Így is lehet nézni. :D
Azért jóindulatú döntés volt az biztos. -
#10289 qrvaéletbe most szomorú vagyok :( -
#10288 arról ne is beszéljünk legalább ennyiszer fújtak ellenünk is.. pl. Jets,Panthers(nem az utolsó play) stb.. -
#10287 Denver ellen mi volt már az mesteri spori döntés? mikor tőlünk vettek el int-et meg hasonlók... -
#10286 Rob Gronkowski ACL-szakadást szenvedett, így újabb hosszú kihagyásra kényszerül. -
#10285 Na mit mondtam ?
Iden a 3. NO,Denver,Browns -
Janika114 #10284 Kár érte. Köszi.